Home sweet home...

...jag SKULLE ju vara hemma och se nya Beck-filmen med Krstina...men tror ni det blev så???

Nej,det tror inte jag heller haha:) Jag är omöööjlig!!!

Jo så här var det...började som tidigare sagt att Herr Carell sms:a mig vid13-tiden om Tegel och jag var ju då (innan) inställd på filmkväll men blev ju lite sugen iaf...så åkte till vårat STOOORA centrum här i Å-berga och kirrade till nåra klappar *bra jobbat Carro*,sen käka jag middag å sen va typ jättemånga sugna på Tegel...så...det blev det, jag vet...det är hemskt,måste bryta mönstret, men varför egentligen när man har kul??? HMMM...det svarar vi på ngn annan natt=)

Men har iaf haft en bra å trevlig kväll! Har shakat som en galning :) kuligt juuu

Va SUPERKUL att träffa er, Elin & Sara som numera bor i västerås...miss U 2 sooo mutch!!!
Men jag kommer och våldgästar er snart, när ni minst anar det=) hihi...Du sa det själv Elin innan du släppte av mig å bella HAAA...=)

Nej men hörrni, nu är ju klockan snart 5 och jag sitter här och knappar,nej iväg i säng är vad som gäller härnäst!!!

Sleep tight folks ;-)

Hahaha...

...Vad hände med bilden på Fatse=)???

Så här ska det se ut....
128794-35

Såja!!!

Lite mer bilder...

...från Patriks mycket trevliga inflyttninsfest:)


128794-36

En alltid lika glad å busig Walle =)

128794-35

Sååå söööt du e Faste!!!

128794-34

Jesicas kompis, Jessica, Frida å Linda=Partypinglorna!

128794-33

Bella å min älskade vän Sandra!

Jag har ej lagt in alla..."Det kommer mera...tralla la"

Hej igen...

Nu är det fredag och jag börjarrepa mig efter operationen i måndags=) Man har dock fortfarande frjävla ont,lever på citodon...:/
Fick  ett mess av Carell för ett tag sen,han sa att det va tegel som gällde ikväll...måste erkänna att jag blev lite sugen. Inte sugen på just Tegel men å se lite folk å träffa lite kompisar,har legat nerbäddad mest hela tiden med blodsprängda och svullna ögon=( Å saken  är den att jag fortfarande ser "lite" vampyraktig ut..scary...så vågar man visa sig ute??? Thats the question today!!!
 
Jaja,får se hur det blir,ska nog ner till apoteket å hämta mer piller å köpa en å annan julklapp eftersom inte någon av dom som ligger under granen är utav mig...hehe

Ha det så bra och se till att göra något roligt av dagen,var glada att ni inte ser ut som vampyrer å parta loss ;-)

Lite bilder...

128794-41

Här har vi Albin och Jonte hemma hos Patrik, så söta så:)

Tänkte visa lite bilder från Patriks inflyttningsfest=)

128794-40

Här har vi Patrik (värden för kvällen) med hans flickvän Jessica

128794-39

Här e jag,mörkhårig som ni ser *trivs* men det ser ju typ rött ut på bilden...hmm...men det är det inte!

128794-38

David, bra på dosen=) Ena halvan av "David & Frida" Är dom som har "filmtema-festen" på nyår!

128794-37

Porriga Emelie med sin konstapel Daniel...sött par :)


Nu måste jag sova!
Ni får se mer kort en annan dag! Förmodligen kommer jag ej orka blogga någonting nu på ett par dagar pga operationen men vi hörs!

Sköt om er alla söta!

3:e advent

3:e advent

Nu har vi passerat 3:e advent...vad fort det går kan jag bara säga,men det är mysigt med julen! Har dock inte köpt en enda julklapp ännu men får ta å fixa det,har inte haft så gott om pengar och har inte orkat stressa inför operationen som sker...ja idag blir det ju...ojojoj,börjar bli nervös!!! Klockan 9.00 ska jag vara på avdelningen. Som tur är så följer min rara syster Bella med å håller handen *tack* och morfar skjutsar in,så rar=) Så ni får tänka på mig vid 9-10 tiden då dom förmodligen klipper å syr i ögonen mina...uuuäääck,neee nu va jag äcklig,sorry!

Nu ska jag surfa runt lite på nätet och se om jag hittar nån outfit till den omtalade nyårsfesten med "filmtema",som jag sagt förut,har ni några förslag...please tell me=)

Ha det gott!

Kramar från en mycket nervös Carro!!!



Bella Lucis

Bella Lucis


Oj...lite snett blidde d visst när Dannin scannade in kortet...hihi...men som ni ser så har vi här Österåkers Lucia 2006, min syster Bella *stolt*  Visst är hon vacker? Hon säger dock själv att hon ej va nöjd med bilden men det håller inte hennes enormt stolta storasyster med om!!!

Kram!

Roligt=)

Kärlek är:
En
komedi i Frankrike,
En tragedi i England,
En melodram i Tyskland,
En en opera i Italien och
"En rolig halvtimma i Sverige"

Haha...så sant...eller???

Grattis Ronja

128794-29

I Lördags 9/12 fyllde Ronja-Bus 1 år!
Grattis i efterskott Sötnos!

2:a Advent

128794-28

Hej hej...Idag är det 2:a advent och 2 ljus e tända,det får mig å bli lite stressad måste jag erkänna för jag har inte köpt en enda julklapp...aaahhh...men d ordnar sig säkert,som alla tidigare år. Jag e ju inte precis den som e bäst på å göra klart saker i tid hihi!!!

det e redn måndag snart å vad har jag hunnit me i helgen,typ inget...va på tommys en sväng i fredags å det va ju som alla andra fredagar om man säger så hehe fattar inte varför man nästan alltid hamnar där på fredagarna??? I lördags var vi på Tegel å de e ju inte ovanligt att man hamnar där heller,fast på lördagarna...WHY? Men,de e faktiskt helt ok, jag har haft en bra helg,ska absolut inte klaga! Imorn börjar en ny jobbarvecka,jobbar måndag, tisdag, fredag, lördag & söndag...efter denna veckan är jag sjukskriven året ut eftersom jag ska opereras den 18:e december...läskigt!!!

I veckan ska jag som sagt jobba, försöka fixa lite julklappar å leka med Sandra som äntligen har kommit hem från Tärnaby=) Sen är det ju Lucia så jag ska först till jobbet å kika å sen kolla på torget med familjen å så...ska bli sååå kul! Håller tummarna Bella ;-)

Nej nu ska jag, Daisy å Siri knata ut till min kära friggeboa å bläddra i lite tidningar å slökolla lite TV!

God natt på er!

Kramsi Kramsi!!!


Fredag...Wiiieee:)

Fredag...Wiiieee:)

ÄNTLIGEN FREDAG :)

Jahopp nu va d fredag igen å då kom jag genast å tänka på...en drink...dom ser ju för goda ut asså,skulle inte banga å ligga på stranden i nåt varmt härligt land å surpla lite sjyssta drinkar men...va hos farbror doktorn idag å jag hade inte blivit bättre så fick starkare medicin så jag e frisk tills operationen,börjar dra ihop sig nu...Så drinkarna får vänta,kan ju kanske lyxa till d me en alkoholfri drink :)

Tänkte på en sak nu när jag läste igenom vad jag skrivit...Undrar varför Fredagarna e så speciella??? Självklart för att man kan gå ut å festa och ev. är ledig, men jag jobbar ju oftast på helgerna så...hmm...men jag kan ju gå ut efter jobbet så jag klarar mig iaf :)
Jag tycker fredagarna är den bästa dagen å jag tror att d har lite med hur tiden när man va liten såg ut, jag kom ihåg när man kom hem på fredagarna från skolan, tyckte man va duktig som klarat ännu en vecka i skolan, kanske skulle göra ngt kul med nån kompis som tex gå på "Maggan-discot" som var typ 1 gng i månaden = HÖJDPUNKTEN i Mellanstadiet , va ju d roligaste man visste då ju!!! Jag kan säga att jag var där nästan varje gng under 4:an - 6:an...tror jag missade 2 gng...hihi ska börjas i tid ;-)
Sen när man kom hem så kunde man titta på TV,dricka cola å käka chirre me mamma å pappa för man behövde inte gå upp tidigt till skolan=)
Minns oxå när man va ännu mindre, "Disneydags", d va ngt man inte fick missa,viktigt de där! Så jag tror allt detta å lite till e orsken till att jag love fridays!

Men fy va flummigt d blev d här...jaja...Ni behöver inte läsa=) Lovar!!!

Nej nu e klockan mycket, ska gå å lägga mig å när jag vaknar är det fortfarande fredag=) Så imorn...lr när jag vaknar...får jag ta å hitta på nå kuligt=)

God Natt & God Morgon!

Natti Natti Gott Folk

128794-26

Nu ska jag gå å lägga mig å sussa,men jag e nog inte så där söt som den lille missen uppe i högra hörnet=) För söta! Men dom e betydligt större nu,men lika go´a!!!

De e Mamma Siri å hennes ungar Sulan & Berra...gissa vilken film dom har fått namnen ifrån...hehe

Nej,en ny början på en ny dag snart!

Sussa sött!

*Kramar om*

Försenad 1:a Advent...

Försenas 1:a Advent...

TOMTEN OCH TOMTENISSARNA HAR FULLT UPP

MED SINA FÖRBEREDELSER JUST NU FÖR ATT

HINNA FÅ ALLT KLART TILL JULAFTON. 

MEN HAN HAR ÄN ALDRIG MISSAT

ATT KOMMA PÅ RÄTT KVÄLL, ELLER HUR?


"Ett litet citat"                             


Bara en till...

Bara en till...

Hans "pung" e "dundertung" Stackars LITEN=)

Just for you Nina...Tihi

Just for you Nina...Tihi

Ja a gums...som du ser har jag hittat den ultimata hemhjälpen...Just for you Nina...hihihihihii=)

Nååå,vadsägs??? Ska jag slå en pling till "String-Emil"??? Säg bara till! Tihi...

Pöss!!! 

Hihi...

Hihi...
Hej på er allaihop!
Hittat lite bilder å sånt på
www.flina.se bl a denna bild...tyckte den va lite lolig=)

Ja som ni såg på bloggen i lördags så kom grabbarna grus å höll migsällskap all nightlong :-) *TACK*
Underbart med kompisar som ställer upp!!! mer sånna tack!!!

Igår mådde jag PISS.va på jobbet ca 1 1/2 h sen fick min snälla jobbarkompis Lottis-Pottis köra hem mig=( Inge kuligt,men mårbättre idag!!!

L8-P8 färgade förresten håret på mig i lördags,carramell hette färgen så d blev ganska mörkt me lite sjysst slingor i..*jättenöjd* Tack L8!!!

Ska se en film nu,komedi,sen sova!

Ha d bäst gott folk!!!

Hon vann!!!

Fy faan va kul,Bella vann...överlägset ;-) *Så stolt* Tänk att min lilla Bella blev Lucia...Grattis gumman!!!

Jaha,lördagkväll å jag har jobbat...å nu sitter jag hemma själv i Fastes lgh=( Inge loligt! Alla e ju i Västerås å jag fick inte ledigt från jobbet...har tagit ut alla sem.dagar...TYPISKT!!!
Förhoppningsvis kommer Danne,Erik å Martin förbi så d kanske blir en sväng till "Disco-grillen"=Tommy´s!!! *Hoppas* ja inte på Tommys men att ngn gör mig sällskap..HATAR att vara själv,e sååå fruktansvärt sällskassjuk! Om dom inte kommer så bjuder jag in mig till morbror,nära härirån...vi har alltid så kul! Älskar dig Morbror Michael (om jag får en son ska han heta d...efter morbror,älskar d namnet)

Nu kommer dom...Have to go!

Bye...

Vaken...igen

Go´morron alla pigga å glada!
Nu har jag sovit i ca 3h...trodde jag skulle dö när jag hörde väckarklockan...fan fan fan,men nu e jag vaken å ska hoppa in i en varmdusch sen käka lite frulle. Ta alla j-a mediciner...Sen ska jag bege mig ner mot Centrum å hejja på min kära syster i min nya jacka(en svart i mocka med pälskrage å pälsmuddar...*gillar den*)!

*Hoppas* *Hoppas* *Hoppas* hon blir Lucia,men hon e nog glad att hon överhuvudtgen blev utvald så tärna är inte heller helt fel=)

Återkommer med besked när jag kommer tebax=)

*Kramar om*

Gullunge

Gullunge

Tittade igenom Fastes bilder å där hittade jag en bild som jag skickat...
Det är Mamma som håller i Brolle,våran senaste voffe! Men nu är han INTE så där liten (han e knappt 8v där,nu e han ca 1/2 år)...e stor som fan!

Va bara tvungen å visa er min söta mamma Marie å Brolle!

Nu e Evil Eye med Takida slut så nu ska jag stänga av!

See you later;-)

Bella&Jag

Bella&Jag

Ja...tidig lördagsmorgon är det å här sitter jag,fortfarande vaken...kan inte sova,e sjuk=( Har bihåleinflammation å nån bronkit,har även tappat rösten...ååå va kul d e! Nej men jag övelever,finns faktiskt mycket värre saker! Har precis sett Beck-Skarpt läge...mycket bra ;-) Gäller att göra d bästa av allt!

På bilden är det jag å Bella,min ena syster-yster! Hon ligger nog å sover nu men hon hade nog svårt att somna eftersom hon imorgon får reda på om hon blir Österåers Lucia 2006 eller tärna! Ska bli jttekul...eftersom jag "lånar" Fastes lgh så kan jag knata ner tll torget imorn...fatta,bara 5-10 minters gångavstånd....annat än att åka den där förbannade bussen varje dag!!! Men d e ju faktiskt väldigt bra att d finns bussar å d tar inte mer än 10 minuter å åka ner till centrum så jag ska inte klaga=)

Nu ska jag gå å lägga mig! Lyssnar på min favvo-låt som för tillfället e - Evil Eye med Takida yeeesss aaasssååå=) För bra!!! Så när den e slut ska jag stänga av...

Natti natti!