BTW

Kan folk höra av sig och ev betala till Bella & Linda, inte gratis å fixa sånt här!!!

Förstår inte vad de e me folk..........................blir så less:(

DO IT, annars blåses de av, VILL NI DE???!!!

Fredagkväll

Ja, och jag är HEMMA...kors i taket haha:) Hör inte riktigt till min sk livsstil att "bara" va hemma men måste erkänna att det är ganska skönt!!! Har ju iof en anledning till att jag e hemma...opererade ju mitt knä i måndags och det gör fortfarande asaont :( Men va tusan, de går över...stapplar omkring här hemma och har fått smeknamnet "KRYCKAN" haha men de bjuckar jag på ;)

Jahapp...vad kan man mer skriva...hum hum hum...

Jo att imorn så blire förfest och sen utgång--->Sportbaren hehe, Å-bergas innehak haha :) Nej men Pappan (Mackan) till barnen som jag e banis åt, han spelar i ett band som typ bara kör AC/DC låtar å dom ska spela där imorn och då MÅSTE jag ju bara gå!!! AC/DC ligger mig varmt om hjärtat :) Å så vill jag ju självklart se Mackan spela :) Så imorn blir de nog en mycket trevlig kväll! Funtar bara på hur jag ska ta mig upp för trappan till Sportbaren me kryckorna :/ Får ta å hitta 2 stadiga män som kan hålla mig under armarna, farsan ska ju me så han får bli 1 av dom :)

I går så fyllde min kära syster Bella 22 år så de va tårtkalas
hemma@estay mansion :) Mycket trevligt! Å så fick jag träffa min Sandra oxå som far fram å tebax me sina skidor hehe...men nu e hon hemma tills på söndag sen drar hon IGEN upp till Tärnaby:( Men ska åka å hälsa på henne sen till våren har jag bestämt!!!
BTW, de va kanonkul att träffa alla er andra oxå, bara så ni vet :)

Nu börjar klockan närma sig 2 å man kanske borde ta å varva ner me en film lr nåt eller kanske rent av gå å lägga sig å fortsätta läsa "Mia´s systrar"...=sträckläsningsvarning...så hemskt men e grymt bra å spännande!!! Måste läsa klart så jag kan börja me stieg Larsson som jag inhandlade av Malin i torsdags, ska va bra har jag hört!

Men vad jag skriver...:)

Sköt om er å sussa gott!!!

R.I.P Daisy

I lördags ca 14 fick min älskade vovve som hann bli hela 13 år gammal somna in i min famn, usch stackarn, hon va så sjuk :(  Va bland de värsta jag vart med om...hon va lixom mitt barn...men också den som tog hand om mig under alla svåra år med panikattacker osv...vet inte vad jag skulle ha gjort om jag inte hade fått henne i november -94, då jag mådde som sämst...hon kom som en räddande lite "hundängel" :)

Ni som inte har/haft ngt djur, katt, hund, kanin whatever, ni kanske inte förstår hur jobbigt de egentligen är. Ibland har man fått reaktionen " Määäh, de e ju BARA en gammal hund"...AHA för dig ja din dumma jävel, säkert svårt att fatta när man aldrig haft ett djur tidigare men SNÄLLA...anar inte hur hårda ord det där e just när man ska aliva en hund (ja, en individ, precis som oss människor)...Känns förjävligt, just precis vad det gör!!!

Å de värsta e att jag inte själv har fattat att hon är borta, vart man än går i huset så förväntar man sig att hon ska ligga där å bli superduper-glad å komma springandes emot en...men så e icke fallet! Har inte ens kunnat gråta ut ordentligt, känner mig blockerad på ngt sätt, men om jag känner mig själv så kommer de att komma när jag minst anar de...:/

När jag kom hem på lördagen så däckade jag TOTALT, vakna vid 6 på söndagsmorgonen men somna lika lätt om igen...så ni som kanske undrar vart jag höll hus...nu vet ni hehe! Jag brukar ju inte va den som bangar 1,2,3...berka precis :) hehe...

Jaja, hon har de bäst nu, det vet jag för nu får hon springa omkring i hundhimlen me sina "gamla" kompisar :)

 På bilden här nedanför så har vi vart å badat vid bryggan, tror de va förr förra sommaren!!!

                      image292

Tänkte visa er nåra fina bilder :)

     

Visst e hon väl för underbar:) Bilden där hon ligger i snön e ju klockren ;) Hon VILLE ligga där :) knäppisen :) Så de va inte jag som tvingade henne hehe...

               image293

Den här bilden får avsluta det här inlägget! Avslutningsbalen i 3:an -01, Daisy, Jag & Julia=Trion...men nu är det bara jag å "Julle" kvar, å ja...självklart har jag ju mina busungar Ronja & Brolle kvar oxå :) Å de e TUR de!!!

                image295
Ronja-Bus i sin Favorit soffhörna:)

                image294
Å här har vi "minstingen" hmmm...ja..."Stora" Brolle i sin favoritfåtölj, jag lovar, han ligger typ dubbelvikt haha:) Jag löööv hans blick...riktiga "hundögon"

Kan bara sammanfatta att jag är så glad över å ha Julia, Ronja & Brolle kvar!!! Love ya babies:)

Ta hand om varann och era djur,uppskatta varje tillfälle ni får och när de e bråkiga, busiga å jobbiga så tänk...ja de låter hemskt, men rätt som det är så står man där inför det jag gjorde i lördags och de är fanimej INTE nå kul alls!!! Då var jag glad och kunde "lämna" henne med gott samvete för att jag aldrig vart arg på Daisy!!!

R.I.P. Daisy---Kommer ALLTID älska dig vart du än är! Sov gott/Kramar&Pussar "Din Matte"!!!



                    

  

Man eller kvinna???

image282


Ja, de kunde man ju fråga sig...varje gång jag ser videon sitter jag där å ser lika koncentrerad ut...har lixom inte haft ork/lust/tid å ta reda på om sångaren i de tyska bandet e tjej, kille...eller nåt annat...hehe:) Men eftersom jag inte kunde släppa de så tog Carrie reda på´t ;)

Men kolla först på lite bilder av...ja...han/hon...

image283
Ser lite feminin ut va?

image281
Asså...mja...vad ska jag säga...

image280
Ok, en pytte-lite aningens mer hmm...ung pojkliknande...men BARA PYTTE...

OK...HAN heter Bill Kaulitz, född 1 september 1989 i Leipzig, Tyskland, är sångare det tyska  bandet Tokio Hotel som förut hette Devilish.

Asså jag visste inte vad jag trodde men nu har vi svart på vitt att ...de...e...en ...HAN!!!

http://www.youtube.com/watch?v=kfMnM5Y2rw8&mode=related&search

Ni som inte lyssnat på den kan ju passa på nu, jag gillar den faktiskt...de va så allt börja...e du en tjej eller kille+?? Ser ut som en tjej i kropp å allt å sjunger som en...jajamen nu e du en ung pojke!

Ska hoppa in i duschen nu, ska möta Kristina my darling vid stationen sen ska vi vandra i de "vackra" vädret mot skolan, Naturkunskap står på schemat...lagom skoj:/ Men sen blire till att springa lr ja, halta iväg till sjukgymnasten å de ska bli så gött, min rygg verkar arg på mig... *längtar* sen sola sig lite å efter de springa on till tatueraren å rita upp min kommande gaddning=) Å va jag vill ha den NU!!!

Ta hand om er själva och varandra!

Love ya=)


*Tick -Tack Tick -Tack*

Ja för Soon, Very soon ere dags att stövla in på Annexet å njuuuta av detta:

image277

Men nu när jag skrev Annexet blev jag osäker...hum hum hum...jo för jag läste nämligen alldeles nyss att det var ngn utav de konserter vi ska gå på som har flyttats till hovet, ska kolla upp, promise ;)

Men jag tror de kommer bli sååå jävla kul=) *headbangar* HIHI:)

Å att alla ni som verkligen  ville haka på verkligen gjorde de oxå utan nå knussel:)...fanns ju ett antal jag å bella fråga för vi tänkte att de flesta i gänget gillar rock å att vi efter kunde gå ta nåra bira MEN...när man inte ens kan svara å säga JA/NEJ...då får de fan va...pallar inte me mer sånt här skit nu!!! Jag mår inte särskilt bra av olika anledningar å jag tror de flesta vet de...men nu pallar jag inte att "tjata" mer på folk :( Å de suuuger för I LOVE YOU ALL!!!  Glöm inte det!

Jag vill bara tillägga att jag absolut INTE e sur/arg på ngn utav er utan tycker det bara e så förbannat tråkigt att vi glidit ifrån varann, jag mår å har så kul i erat sällskap, har ju fan träningsvärk i magen dan efter för att man garvat så jävligt haha:)  Men som sagt, jag saknar er!!!

Å det här gäller inte ALLA mina vänner å alla läser ens inte min blogg men om du/ni råkar halka in på bloggen å känner dig träffad...ja, vad ska jag säga...ta till dig de jag sa efter; att jag älskar er å saknar er!!! That´s It!

Nej men va sorgset de blev nudå...men hörrni ni nu som läser...e de dumt att skriva som jag gjorde nu? Mår ärligt talat piss just nu å de kändes så bra att skriva det här, maybe I`m wrong :/...skriv gärna en kommerntar om vad du tycker så blir jag glad :)

NEJ...Jag hade ju tänkt att skriva om Lördagen juuu...att jag längtar så stenhårt så de finns inte...dels för konserten såklart, men även för att vi e ett toppen-kanon-kul-gäng som först ska träffas hemma hos Oscar å ta nåra berka :) jag å bella ska styra upp maten, blir en god pastasallad me massa mumsigt tillbehör :) Sen kommer nettan å hennes Johan, Carell, Johan-Söder å Johan -Rimbo...hahaha, många Johan blev de :) Sen bär de av in mot Monsters of Tribute...wiiieee loligt loligt =) Å efter de skulle jag tro att alkoholdrickandet fortsätter på nå sjysst ställe...FÖRSLAG PÅ BRA STÄLLEN??? Gärna ett rockställe...Sen har vi efterfest planerad...som ALLA ska me på, inge " neee, jag orkar inte...vill sova...e för packad" NENENE de ska jag sätta stop för ;)

Kramp i händerna nu hehe...längsen jag skrev så här mkt!

(...Kramar om...)

*Längtar*

Satt å läste lite på www.tvplaneten.se å började läsa om "Sex And The City-Filmen"...kunde kolla lite bilder från inspelningen mm...å nu bara lääängtaaar jag tills den e klar å man kan få SE den!!!

Måste köpa boxen, e så avis på er som har den:) E ju så perfekt å mysa ner sig i soffan å ha lite "tjej-mys-kväll"  å btw, 3:an har slutat visa Cityakuten sent på kvällarna..SKANDAL...jag som va såååå inne i det, nej...då nyper man bara av mitt när de e som mest spännande å slänger in nå annat SKIT på den tiden ist  som visats typ 100 ggr förr :( FYYY!!! Så...ja...det jag ville komma fram till var att jag MÅSTE köpa den boxen oxå...MÅSTE...Jag erkänner...jag e en ER-NERD=) Å just de, de nya avsnitten börjar 22/10...gryyymt ;)

Jaja, tror iaf att S...A...T...C....-filmen kommer blir grym=)

image276

Ni ser ju själv...ser ju klockrent ut iaf...Det perfekta Tjejgänget...ååååhhhhhh....vill oxå bo där...verkar sååå coolt...



Neee, see ya later alligater:)




Eftersom jag e en ER- Nörd så måste man ju tycka om nån "lite mer" som t ex e lite söt eller så...så här bjuder jag på vem som e min favvo:)

image275

Visst e han väl en liten going???

"Tänt dig han me en äggkopp i munnen å lite drottningkräm mellan skinkorna"!!!
hahahahaha:)



Ja för er som inte hängde me där så e de Robert Gustavsson som säger så i " I Manegen med Glenn Killing" Så ni måste säga det högt, på norrländska, som om ni vore "Gaypolisen i Över Kalix" ...haha-FÖR BRA!!!

Go Robban, Go Robban, Go Robban...........!!!


DUMMA!!!

Ja dumma knä:( Sitter här nu framför ( min just nu bästa vän ) datorn å klockan har slagit 06...PÅ MORGONEN och jag har ännu iNTE sovit...:/ De bara svider, ilar å dunkar i de där förbannade knät, har t om feber...men har iaf fått operationstid nu, 22/10 kl 07.00 ska jag infinna mig på plats för inskrivning...ja de stod så :) hehe...läääskiiigt!!!

Ska va vaken ett tag till så jag kan ringa min ortoped å fråga om jag ska ha de såhär i 3v...inte precis så att Treo hjälper...nene...behövs andra grejjer me lite mer krut i här sörrni :)

Nej men usch vilken tråkig inledning...

...NEEE inge mer gnäll nu, måste spara mig till ortopeden juuu ;)

<<<---Ni ska få en liten UPDATE eftersom de va lääängeeseen sist!!!--->>>
  • Kan ju börja me å säga att skolan går åt H------E eftersom knät mitt lever sitt EGNA liv...så går kvar på naturkunskapen men de andra ska jag hoppa å ta nästa termin...har missat för mkt...så nästa termin blir de KÄMPA av!!! Där med BASTA!!!
  • Festat har jag hunnit me, SÅKLART:) Vad vore livet utan de??? Nina hade födelsedagsfest den 22/9 och det va verkligen jätteskoj=) Kul å träffa alla kompisar som man tyvärr har glidiit ifrån ganska mkt på sistone...hoppas vi "glider" tebax lite nu :) för jag saknar er och ni vet vilka ni är om ni nu läser... Men Tack än en gång Nina för en super-duper-kul-kväll...alla lekar, människorna, stämningen, tårtorna...ja allt va kanoners ;) 
  • Helgen innan de träffade vi på en jädrans trevlig kille vid namn Johan. Jag, Bella å Linda stod å digga   
    musik i kön till Tegel, sjöng å gasta på som vanligt ni vet...:) å där dök han upp...en riktigt söt å charmig hockeyspelare me samma musiksmak å galna humor som vi hihi...hade en kanonkul kväll med honom inne på Tgl me MASSA dans å flams, blev även efterfest å ...ja...det var rysligt kul å lära känna ngn av samma skrot å korn som en själv =) Å de var ömsesidigt vad jag förstått=) Så vi bestämde oss för att gå på Monsters of Tribute 13/10 tillsammans å så blir de...för biljetterna e bokade, betalade å hämtade *längtar*  Ska verkligen bli askul=) Å självklart blir de efterfest i Berga ;)
  • De roligaste som hände förra helgen var ju helt klart kvällen hemma hos Sara =)=)=) Snacka om att vi inte är KLOKA hihi...va bara jag å Sara till att börja me, vi käka å drack rötjut sen kom Sandra å vi drack ÄNNU mer sen kom Bella å vi drack ÄNNU mer hehe...men sent som vanligt så dök 3 grabs upp; Erik, Nisse å Henke å djävulen i helvettet vilken fart de blav, bara 7 pers...lät som 17 men kul hade vi...hitta på bra mycket bus, kändes som om man va 14 igen hehe...kan ju säga att man hade ett antal blämärken/sår när man vakna på lördag morgonen hihi:) Men men, That´s life and I löööv it:) Ska lägga in lite bilder från kvällen för det togs en HEL DEL galna bilder!!! =)

Hörrni, tror inte jag gjort så mkt mer vettigt om jag ska va ärlig så nu ska jag gå å vila en liten stund, innan jag ska ringa farbror doktorn!

Va skönt att skriva av sig:) Saknat er ( vilka ni nu är..........) :)

Glöm inte att ta hand om varandra!!!