Saturday Night Fever ;)

Lördag idag :) Hänger inte alls me i svängarna,ingen koll alls på dagarna tack vare julafton hehe. Ska strax hoppa in i duscha så jag "kvicknar" till sen bege mig en snabbis till centrum, kanske skulle man ta å sola lite oxå, JA det ska jag  :) Men efter det e de Sportis som gäller :) Hmm, FÖR OVANLIGHETENS skull haha :) Så läser ni de här å e sugna på å haka på å svänga på era lurviga så fan, slå en pling vettja ;) MEN, nu e de såhär att jag har ett jobb att sköta så får köra igång efter 22, men de e ju ingen tid, då e klockan bara barnet hihi...

Neee, dags att lägga på ett kol!

Ha en underbar lördag :)

STOR lördags-kraaam(---)Inne på gamla datorn å hitta en bild från sommaren-05, från V-Vik...Bästa sommaren :)

OVER & OUT!

Så en till hehe

Bara för den va så söt :) Läs den!!! Den e skön :)

ATT DÖDA EN ÅL

Lille Johan var åtta år, och liksom andra pojkar i sin ålder, väldigt nyfiken. Han hade hört ganska mycket om det här med sex från de andra pojkarna och undrade hur det egentligen gick till. En dag frågade han sin mamma, som blev väldigt generad över frågan. I stället för att förklara sa hon åt honom att gömma sig bakom gardinen en kväll och titta på sin äldre syster och hennes pojkvän.
Detta gjorde han, och följande morgon beskrev Johan allting för sin mamma.

Syrran och hennes kille satt och snackade ett tag. Sedan släckte han nästan alla lampor. Han började krama och pussa syrran. Jag tror att syrran höll på att bli sjuk för hon såg så lustig ut. Han måste också ha tyckt det för han lade sin hand innanför hennes blus för att känna på hjärtat, precis som en doktor skulle ha gjort. Fast han var inte lika duktig som en doktor, för han verkade ha problem med att hitta hjärtat. Jag tror att han höll på att bli sjuk också för snart hade båda två börjat flämta och var alldeles andfådda.

Hans andra hand måste ha varit kall för han lade den under hennes kjol nu. Syrran blev värre, hon började stöna, sucka, grymta och vrida sig, och hon halkade nästan av soffan. Det var då som febern kom. Det vet jag för syrran sa att hon kände sig riktigt het. Till slut fick jag reda på vad som gjorde de två så sjuka.
En stor ål hade krupit in i hans byxor på något vis, den bara hoppade ur hans byxor och stod där ungefär tjugofem centimeter lång, jag svär. Han tog i alla fall tag i den för att hindra den från att smita. Syrran blev riktigt rädd när hon fick se den. Hennes haka föll ner och hon började ropa på Gud och liknande. Hon sa att det var den största och längsta hon någonsin sett. Jag kunde ha berättat om de som finns i sjön.
Syrran blev plötsligt modig och försökte döda den genom att bita huvudet av den. Därefter tog hon och släppte taget på ålen. Jag slår vad om att den bet henne. Därefter tog hon tag i den med båda händerna och höll i stadigt medan killen tog fram en munkorg ur sin ficka och drog  den över ålen. Syrran lade sig tillbaka och särade på bena så att hon kunde få ett saxgrepp om den. Han hjälpte till genom att ligga ovanpå ålen, ålen slog emot av bara farten. Syrran började stöna och vrida sig och hennes kille nästan välte soffan. Jag antar att de ville döda ålen genom att mosa den mellan sig... Efter ett tag så slutade ålen att röra sig. Syrran och hennes kille suckade stort. Hennes kille reste sig och se på fan, de hade dödat ålen. Jag vet att den var död, för den hängde där och en del av innanmätet hängde ut.

Syrran och hennes kille var trötta efter kampen, men de började hångla igen ändå. Han började krama och kyssa henne igen och titta, ålen var inte död! Den hoppade rakt upp och började bråka igen. Jag antar att ålar är som katter, har två liv eller något sådant. Den här gången försökte syrran döda den genom att sätta sig på den. Efter tjugofem minuters brottning så var ålen äntligen död. Jag vet att den var död den här gången för jag såg syrrans kille skala av skinnet på'n och spola ned den i toan.
 
Visst va den lite söt å rolig, barn e bra härliga, men vilken morsa, "Gå å titta", haha :)Ja å på Juldagen hamna hela gänget på Sportbaren, surpriced? Hehe Men KUL hade vi :)

NEJ, dags att sova, vakna å kunde inte somna om:/ Men nu e jag grymt tröttis!


Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg & GOD FORTSÄTTNING!Lite kul :)

DRICK MED GOTT SAMVETE PÅ NYÅR!

Det naturliga urvalet säger att det blir de svagaste djuren som dör först. Detta är bra för då kan endast djuren med bra gener föröka sig och således vidareutvecklas arten. Den mänskliga hjärnan fungerar på samma sätt. Redigt alkoholintag dödar som bekant hjärnceller och det är de sämsta hjärncellerna som dör först. Om man dricker alkohol regelbundet rensas därför dessa dåliga hjärnceller bort, vilket leder till att hjärnan blir allt bättre. Och det är just därför man alltid känner sig smartare efter några öl!

Ja, då kan vi dricka med GOTT SAMVETE då hihi :)

JA, jag vet att jag e blondie men sååå här blåst e jag ICKE lr? hehe :)

BLONDINER & FORMEL 1

- Hur många depåstop gjorde blondinen under formel 1-racet?
- 7 kanske...?
- Nä, 84 stycken. 3 st för att tanka. 4 st för att byta däck. 77 st för att fråga efter vägen.

MÅNGA MIL HEM TILL GRANAR & FJÄLL

Norrlandsbonden ringer sin son i Stockholm några dagar före julafton.
- Jag vill int' förstör helga för dä, men ja måst' tala om att din mamma och jag ske skiljäs, 45 års olycka få räck!
- Vad pratar du om pappa? skriker sonen i luren.
- Vi stå int' ut me varann längre och ja ork' int' prat' mer om dä'. Ring systra din i Malmö och tala om de för na.
Panikslagen ringer sonen till systern, som exploderar i telefonen:
- Aldrig i livet att de skall skiljas, säger hon. Jag tar hand om det här!
Hon ringer omgående pappan och säger bestämt:
- Ni ska inte skiljas! Gör ingenting förrän vi kommer!
Pappan lägger på luren och vänder sig till frun med orden:
- Dä ä fixat. De kömmer hem te jul, och betala resa själv!

YEEEHA

En ung flicka från Italien besökte en indianstam i Nordamerika. En dag fick hon rida in till grannbyn med hövdingens son, som var känd för sin bittra uppsyn och sitt dåliga humör. Men efter bara några meter började hövdingens son att tjoa och skratta och ryta som ett brunstigt lejon på savannen. Invånarna i grannbyn hörde det galopperande paret komma på lång väg. Medan sonen glatt traskade in i lanthandeln kom en farbror fram till italienskan och frågade vad i all sin dar hon hade gjort med den oborstade ynglingen.
- Jag har ingen aning! Jag satt tyst och stilla bakom honom hela vägen och höll fast i sadelhornet för att inte ramla av.
- Damen...? Indianer rider inte med sadel...

Ja, så kan de va :)


Julafton é här :)

Ja, nu e klockan över midnatt=Julafton :) Men måste ju faktiskt medge att julafton absolut inte e min favorit högtid, tycker de e lite överreklammerat me alla begär att "så här SKA det vara" vad gäller allt från mat, klappar, familjen ska va samlad osv...känns som om man har en hel del krav. Vill inte känna såhär men nu e de så att jag gör det (antagligen beroende på en del personliga saker) men som alltid så tycker jag man får försöka se de positiva å mysiga i allt. Å en sak som jag tycker skulle ha gjort julen lite lättsammare e om det vart lite vitt ute, gärna mycket vitt!! För när de e snö, då blir Carran som 5 år igen :) E mer än gärna ute i timtal å gör snöänglar, snölyktor, snögubbar, busar me vovvarna å kanske de roligaste av allt ;ha snöbollskrig å åka pulka :) Vart tog den vita mysiga julen vägen :(

Jaja, nu e de julafton å jag ska göra det bästa av den dagen :) Ska dock jobba men ser inte det som nån nackdel, tänk va många av våra gamlingar som inte har nå anhöriga som bryr sig, då blir de sååå glada av att man kommer i en liten tomteluva me ett leende på läpparna å kramar om dom å säger God Jul :) Det värmer hjärtat vill jag lova!

Denna julafton blir dock lite annorlunda, vi firar som vanligt bara familjen, men själva "julklapps-julafton", det kör vi på lördag, fatta va mkt man tjänar på det!!! Handla alla julklappar i mellandagarna ist för att ränna runt å köpa samma saker för det dubbla priset. Det menas ju me att man kan köpa lite mer + att man kanske har lite mer kvar att leva för i lååånga januari :) Ingen dum idé tyckte vi :) Tråkigt att jag jobbar på lördag oxå men, ni som känner våran familj vet att vi e nattugglor :) Men maten, myspyset å JulKalle står ju SJÄLVFALLET på schemat även denna julafton som alla andra. Synd att man missar Karl Bertil Johnssons Jul, för de e en riktig klassiker :D Jaja, vi får jobba på så kanske vi hinner se de iaf :)

En annan sak som e skönt me att fira "julklapps-afton" på lördag e att jag har lite mer tid på mig att handla julklappar, idag var första dagen på typ 3v jag känner mig någorlunda som en människa igen, dock proppad me värkmedicin men det går åt rätt håll...wiiieee :) Så det lutar åt att det kommer gå bra att jobba kvällen å att sen på juldagen dra på sig partyblåsan å köra gärnet :) Najsans ;)

Nej, nu ska jag gå å lägga mig i sängen, zappa lite TV å vänta på att mammis ringer å säger att - Nu e skinkan klar! Å va jag längtat efter en riktig skinkmacka me stark senap på :) Hoppas hon ringer SNART!!! Kurr Kurr hihi :)

Hoppas ni alla får en underbar Jul hur å vart ni än firar den!

GOD JUL mina älskade vänner å familj!

STOR JULKRAAAM (---)


Glöm inte att tomten vill ha gröt inatt :)

Tebax...

...jupp, here I am :) Har vart lite frånvarande en tid känner jag, finns en del förklaringar varför bl a har jag inte synts till här lr på nätet över huvudtaget för att min lilla älskling pajja men laga sig själv (hmmm...), ja, låter konstigt, men en dag funka inte tangentbordet å jag trodde de va slut, men så tänkte jag nu när jag kom ut till friggeboa att jag skulle testa å då funka den igen :) WIIIEEE :) Ack den som ger sig ;) Inte så att jag har råd att köpa en ny data nu precis, finns inte en sportmössa att jag skulle fixa de. Men de behöver jag ju inte tänka på nu :)

Sen har jag legat deckad i migränliknande huvudvärk i över 2v :( Rikigt riktigt tråkigt!!! Stog inte ut mer i tisdags så pratade me en sjuuksköterska som sa jag skulle åka in akut å han jag va hos förra veckan på akuten sa att de bara va att åka in igen om de blev värre å de va ju precis va de blivit så efter 10 TIMMARS väntetid fick jag ÄNTLIGEN träffa en doktor, ett sjukintyg och ett recept i handen...värt det??? Ja på ett sätt, fick ju iaf veta att det inte va nå farligt MEN...10 timmar, näe, fyyy, ingen hit, kunde jag ju egentligen ha legat hemma å väntat på att husläkarmottagningen skulle öppna å gå dit...sjukt, men man kan ju inte räkna ut väntetiden i förhand precis! Var iaf nån sorts spänningshuvudvärk jag fått tack vare jobbet, KAOS där så e sjukskriven till 23:e. Så på julafton ska Bella å jag jobba tillsammans :) Lite mysigt!

Å nyår har styrt upp sig :) Inte själv direkt, vill man göra nåt så gäller de att ta tag i det själv, lr me några andra å de va precis vad vi gjorde :) Hoppas så många som möjligt vill komma :) Ska bli SUPERKUL :)

Nu ska jag nog ta å lägga mig, tog en BRA stund innan jag skrivit de här...en aning darrig på handen...

Sussa gott!

KRAM!

Nyår???

VART ska vi fira nyår i år??? Nu när det inte blir nå V-vik :( Vet ju att vi skulle kunna bli ett jävla kul gäng, MEN i Å-berga? Vart håller man till då sååå många??? Behöver iof inte va så många men alla har så många olika kompisgäng,kul om alla e samlade då :) Kanske försent men ska testa ringa Folkets Hus å kolla om nån av lokalerna e lediga...inte för att jag tror de men skadar , skulle ju  va najs om stora lokalen va ledig, kan farsan stå i baren :) Kan vi ju fasiken va typ va 80 pers, bara bjuda alla man vill, wiiiiieeee :) Återstår å se :) Men bråttom ere!!! Å jag som e ledig på nyårsafton :) Bytte ju pass, så jobbar julafton ist...Carran will fix this ;) MEN ni får mer än gärna hjälpa till :)

Nej, nu ska jag kolla vidare på Saturday Night Live, Justin e me :) Sett de förut men tåls att ses igen hihi...

Sen ere sova som gäller, 2 olika möten imorn + jobb efter :/ Känns sisådär för börjar känna mig hängig, precis som om man ska bli sjuk :( Echinaforce, te me honung å whiskey får de bli nu ett par dagar framåt så ska ni se att jag mår bättre :)

KRAAAM på er ala <3

1:a Advent
Dagarna i advent är de mörka dagarna.


Då tänder vi ett ljus i sänder,


och till slut brinner alla julens ljus.


De tänds för Hans skull, som sade,


att Han var världens ljus,


och de speglar sina lågor


i alla klara barnaögon.


Dagarna i advent är de korta dagarna,


då alla skyndar mot ett mål,


också de, som inget mål äga.


Men hos oss alla finns en stor längtan


bort från oro och ångest


till julens ljusa frid.


 Dikten är skriven av Eva IngvaldssonJa, idag, eller lr igår rättare sagt va det 1:a advent! Lite mysigt! Jag tycker oftast julen e jobbig pga all stress å att allt ska va på ett speciellt sätt osv...men, i år känner jag mig ganska lungt. Skönt! Iof käkar jag Pantoloc mot magkatarr så kanske e därför :) Idag har jag satt upp mina svarta nya fina julstjärnor å den gamla rackarn i lilla fönstret :) Tagit fram de få julsaker jag har å ja, mysigt blidde de :) Men tror bestämt jag ska köpa nån/några till små tomtar lr nåt :) Efter julfixandet skjutsade pappa mig å Julia till jobbet, så ikväll har Julia vart våran lilla "Solhälla-Vovve", ÅÅÅ så duktig hon va, gick nästan lös hela kvällen å va me inne hos alla boende...drömvovven :)

Helgen har vart helt ok. Va på Sportbaren me Bellis i fredags å de va ok, inte jättekul å inte jättletråkigt hehe...hade iaf kul me Bellisen :) Sen i lördags va jag hemma hos Tommy & Malin..gamla gamla kompisar som jag inte träffat på SKITLÄNGE!!! Å där va de fler från de "gamla-gänget" å vi hade gryyymt kul :) Hoppas det inte dröjer så länge tills vi ses igen...

Nu MÅSTE jag sova...helt slut efter en mkt hårt arbetande helg, för mkt alkohol å för liiite sömn hehe :)

Så Natti Natti på er mina sötnötisar :)