Heath Ledger död...

...ja, kom nyss hem å slagit på datorn å så kom startsidan fram å där står de att Heath Ledger hittats död i sitt hem, man vet ej orsaken, ev överdos :( Man blev lite ledsen, visst, jag kände inte killen men jag gilla han jättemycket som skådi...HUA...28 år gammal å lämna en 2-årig dotter efter sig :(  Stackars...Världen e ond ibland, lite för ofta kan jag tycka!!! Men men....R.I.P.

Nu ska jag försöka plugga lite...asså jag e så jävla sjukt trött på den där äckliga gröna naturkunskapsboken...vill ALDRIG mer se den igen! FY! E ju inte ens kul...går ju in i skallen men försvinner ju för fan lika snabbt...ååå va bra de kommer gå å plugga me den här inställningen Carro...hehe:)

Men vill man bli nåt, som i mitt fall ambulanssjukvårdare, så får man ta å skärpa till sig å ta sig i kragen...problemet e att jag tror jag tappat min krage:)

Håll era små/stora tummar nu e ni snälla! Klarar jag detta e jag iaf Godkänd och det räcker gott och väl för mig!!!

See ya later;)


If Only...

...är en av de mest romantiska filmerna jag någonsin sett!!! 
                                      
 image301
Jag brukar typ ALDRIG gråta till en film MEN det gjorde jag till denna...va riktigt bra och budskapet i filmen är de klart bästa, jag tolkade det så här; "Ta vara på dagen, imorgon kanske den man älskar inte längre finns hos dig" (av olika anlednigar...) Och man får kenske inte en annan chans! Och det är ju så sant!

Tyvärr kan ju hemska saker inträffa och som sagt, den man älskar kanske inte finns hos en där en dag, hemskt men sant...jag började tänka på det här väldigt mycket efter att jag sett filmen, den berörde mig verkligen, och känner att jag tar mer vara på dagarna och framför allt min familj och mina vänner! Självklart bråkar, tjafsar och surar jag på mina närmsta men jag är minst lika snabb att säga förlåt! I stället för att sura och bråka med varann...skratta och ha kul i stället! Visst, vissa dagar mår man ju kanske inte bra men bara som att spontant köpa en liten blomkvast till mamma på väg hem från jobbet, det är en sån liten sak, men en sån stor sak för mamma...Och jag som jobbar inom äldrevården och ser hur anhöriga antingen bryr sig och hälsar på eller helt enkelt struntar/har inte tid att träffa/bry sig om sin gamla sjuka mamma,mormor, farmor osv...det är ju hemskt att se/höra av de gamla! Jag kommer göra ALLT för min föräldrar när de blir så gamla och de gäller mina mor-och farföräldrar också!

Ojojoj va lilla Caroline blev djup nu hehe, bara behövde skriva av mig lite kände jag, kan väl erkänna att jag inte mått så bra på sista tidenoch då kan de va skönt att "ventilera" lite! Och det är ju min blogg som ni läser om ni vill:)

Jag har en liten trailer på filmen som jag tycker ni kan kolla på, sen ska ni se den!!!

http://www.youtube.com/watch?v=oiebiyi-YoY


Hoppas ni inte blev alldeles nedstämda nu :) För de va inte meningen isf !

Ta hand om varann där ute!!!
Recesion
...för er som vill läsa tänkte jag:)

Den begåvade musikern Samantha älskar sin pojkvän Ian så högt - fastän han alltid sätter arbetet i främsta rummet. Hon är romantiker, han är realist. Hon tror på ödet, han tror på hårda fakta. Tills den dag då Samantha råkar ut för en ödesdiger olycka. Först då inser Ian vad han har förlorat och att Samantha hela tiden varit det viktigaste i hans liv. Men ödet är nyckfullt och Ian får ännu en chans. Frågan är bara om han nu kommer att göra de rätta valen och om det är möjligt att ändra sitt öde. Regissören Gil Junger (10 orsaker att hata dig och tv-serien Dharma & Greg) har med sin stora erfarenhet inom komedi och romantik alltid velat skapa en film som If Only tillsammans med Jennifer Love Hewitt (Heartbreakers, Jag vet vad du gjorde förra sommaren) som spelar huvudrollen som Samantha. If Only beskriver på gott och ont ödets nycker och vad man skulle göra annorlunda om man bara fick ännu en chans. Vad skulle du göra om du fick möjlighet att vrida tillbaka klockan? Se till att utnyttja chansen eller försitta den ännu en gång?


Massa Kramar Till Er Som Vill Ha En :)

Kurt Nilsen

Ja den lille norske gutten har minst sagt krut i pipan ;)

För er som inte vet så vann han norska Idol...jag tycker bestämt att ni ska lyssna om ni inte redan hört denna gudagåva till pöjk!!! Han e dock inte vacker (de e han me den extrema gluggen) men vafan gör de när karln sjunger som en GUD!!! Utseendet e inte allt!!!

http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM

Här har ni en till:)

http://www.youtube.com/watch?v=BW8icrYCtwc

Nej om man skulle knata in å käka lite frulle å hoppa in i duscha, börjar ju jobba 8 :/ iof jobbar jag bara till 13 men jag å gå upp tidigt...HUA säger jag bara!!! Har btw bara sovit högst 2 timmar, legat å snurrat runt som en jävla mask i sängen så stackars Siri (katten) som typ sover på mig har väl inte fått sova hon heller...MEN hon behöver ju inte gå å jobba, hon kan ju sova precis när hon vill...fatta va soft å va kisse ;)

I söndags begav jag mig in till stora staden för att träffa Niniz, vi skulle äta middag å kolla film:) Så när jag kom va middagen nästan färdig, vilket va hur gott som helst och film hade hon hyrt oxå:) Va en riktigt mysig kväll! Tack gumman!!! Fler sånna kvällar tack:) Blev sovmorron för stackarn blev kräksjuk så krya på dig nu å peppar peppar att jag klarar mig!!!

Å ser fram emot ikväll för då ska jag träffa Sara min lilla gumma som jag inte sett på fleeera veckor. Å hennes lille english-man e här oxå, ska bli hur kul som helst:)  Har bara sett han på kort! Sara får dock översätta e jag rädd för...min engelska SUUUGER verkligen men de ger sig nog efter att man snackat ett tag...hoppas jag:)

Neee nu rinner tiden iväg, eftersom de ej blidde nån skönhetssömn så får jag väl ta å fejka till en me lite smink å skit:)

Ha en underbar dag mina vänner för det tänker jag ha:)

Back on track

Hej igen mina kära läsare om jag nu har kvar nåra hihi:)

Har lixom inte riktigt haft tid och ro att sätta mig framför datorn, har mest blivit att man msn:ar lite å kollar in facebook lite sen har jag inte haft tid å ork me mer...men vet ni??? NU har Bellas killa Oscar kirrat internet på min bärbara så just nu sitter jag å min lilla bebis Siri å bloggar lite i min lilla friggebod, ja hon hjälper snällt till å kliver på alla möjliga knappar så matte snällt får radera å börja om hehe men hon e förlåten  hon e ju trots allt min lilla bebis:) Å nu har hon somnat, va väl kanske inte så skoj att blogga hehe...men detta menas ju oxå me att nu har jag en egen dator så kan inte skylla på att datorn e upptagen...yeah yeah, jag ska bli bättre på att uppdatera mig...*promise*

Sitter å funder på vad som hänt sen jag skrev sist...hum hum hum...en hel del skulle jag tro, skrev ju sist på fars dag :)

Ja jag har bokstavligt talat jobbat som en blådåre i dec vilket jag hoppas kommer visa sig nu på januari lönen *längtar* för då ska jag fanimej köpa mig lite nya kläder, känns som om det var år å dar sen :(

Det har vart en lugn å skön jul å nyår, va på den tradionella nyårsfesten i västervik där David å Frida ställt till me nyårsfest á la galatema :) Va en så jävla lyckad fest så det finns inte :) Kanon bra å kul blandning på folk, supergod mat å allt va så fint gjort och DJ hade dom...där snackar vi DJ...bra blandning på musik, körde rubbet å de va röj fram till 5 snåret...så jobbar en bra DJ å värdpar!!! Stor eloge till er David och Frida!!! Känns dock mkt trist att detta var sista året *snyft*...men kanske de e dags för oss bergabor/sthlm´s bor att styra upp något!?! Jag ställer gärna upp som 1 av ansvariga :) Tycker sånt e jättekul!

Om ni vill se lite bilder från nyår så finns de på
www.nyarsgalan.se

Idag, eller ja, i går blir det så fyllde jag år :) hela 26 år...ja nu närmar man sig 30-års krisen...NÄÄÄÄÄDÅÅÅÅ, inte Carran heller ;) Jag ska försöka va så busig jag kan resten av mitt liv hihi...bus bus bus, de lyyyser bus i ögonen just nu:)

Fick en jättefin ljusbricka, fixa nagelförlängning å en superskön madrassvärmare för min stackars onda rygg å nacke, kommer sova som en princessa inatt :) Skulle tydligen få nå mer imorn, sorry, idag blire ju :) Å just de, fick 500:- presentkort på Guldfynd osså av barnis familjen:)

Nej men ni ser hur det blir när jag börjar skriva...typ en novell...hehe...

Vi hörs när vi hörs:)

STOR KRAM TILL ER ALLA som tycker ni förtjänar en ;)

image300

Ja ni ser...fullt ös va de på dansgolvet, här ser ni Frida & moi