"Tröstshoppingen"

Jupp, tröstshoppingen gjorde susen, dock ett x-antal "lappar" fattigare, baksidan me det hela...MEEEN, Danni å jag kom fram till att; DET HÄR VA FAKTISKT SÅNT VI BEHÖVDE!!! Och då kändes det bättre :) Blev en del fynd, bl a stövlarna som jag e KÄR i, lite kläder, smink osv...

Gick in en snabbis på Åhlens City innan vi skulle ta tuben mot Danderyd, va ju tvungen å köpa glödlampor till mina nya fina lampor jag fyndade på Indiska :) Hade ej glödlampor...så vi gick runt å kolla lite å jag "råkade" komma på att "Humor från TV4" skulle vi minsann ha :) Å jag ångrar mig inte alls haha, va lätt värt 200 spänn för jag har legat själv här ute i friggeboa å ASGARVAT :)

Sååå, se så bra de é me lite tröstshopping när själen inte mår nå vidare, som hooonung sööörrnii ;) De lindrar för stunden iaf...

Nu vill jag bara att det ska va dags att bege sig till Niniz å PARTA!!! Därför ska jag "somna om" nu tänkte jag, vakna för en timma sen drygt å kunde icke somna om...

Natti Natti & TACK för en trevlig shoppingdag me er ; Linda & Danni :)


Mellan ett par...

Till min käraste flickvän:

Det sista året har jag försökt att få älska med dig 365 gånger. Jag har lyckats 36 gånger, det vill säga ca 10% av mina försök.
Här kommer listan varför jag inte har lyckats fler gånger:

7 gånger var det för sent.
49 gånger var du för trött.
20 gånger var det för varmt.
15 gånger låtsades du sova.
22 gånger hade du ont i huvudet.
17 gånger var du rädd att väcka ungarna.
16 gånger var du för öm...
12 gånger var det fel tidpunkt i månaden.
69 gånger måste du upp tidigt dagen efter.
9 gånger var du inte på humör.
7 gånger var du för solbränd.
6 gånger måste du se den sista filmen på tv.
5 gånger ville du inte rufsa till frisyren.
3 gånger ville du inte för att grannen kunde höra oss.
9 gånger kunde din mor höra oss.

Av de 36 gångerna jag lyckades, var jag ändå inte nöjd för att:

6 gånger låg du bara där.
4 gånger bad du mig skynda mig.
7 gånger måste jag väcka dig för att säga att jag var färdig.
1 gång var jag rädd att jag hade skadat dig, för jag kände att du flyttade dig undan...

Till min kära pojkvän:

Jag tror du har blandat ihop korten lite...
Här är anledningen till att du inte fick mer än du fick:

5 gånger kom du hem full och försökte sätta på katten.
36 gånger kom du inte hem alls.
21 gånger kom du inte...
33 gånger kom du för fort.
19 gånger försvann ståfräset innan du fick in den.
38 gånger arbetade du övertid.
10 gånger fick du kramp i stortån.
29 gånger måste du kliva upp tidigt för att spela nätpoker.
2 gånger har du varit i slagsmål och någon sparkade dig på pungen.
4 gånger har du satt fast 'familjejuvelerna' i blixtlåset.
3 gånger var du förkyld och näsan rann.
2 gånger hade du en sticka i fingret.
20 gånger hade du tappat lusten för att du hade tänkt på det hela dagen.
6 gånger gick det för dig på pyjamasen medan du läste porrtidningen.
98 gånger var du upptagen med att se på fotboll, baseball, m.m. på TV.

Och de gångerna vi hade sex tillsammans:
Grunden till att jag låg stilla var för att du bommade och försökte ha sex med lakanet.
Jag pratade inte om sprickan i ett tak, det jag sa var: "Vill du ha mig på rygg eller ta mig där bak?"
De gångerna du kände att jag rörde på mig var för att jag höll på att kvävas och försökte få luft...

Men bättre lycka nästa år, min älskling!


Hehe, va bara tvungen :)

Till alla barn som överlevt 60, 70 och 80 talet...

Först så överlevde vi att födas av mammor som rökte och drack under graviditeten. De tog magnecyl och alla möjliga läkemedel, åt Blue cheesedressing, samt åt tonfisk men blev aldrig testade för diabetes.

Efter detta trauma blev vi lagd på mage för att sova i en spjälsäng målad i en rosa eller babyblå färg med hög blyhalt. Vi hade ingen barnsäkerhet på medicinburkar, dörrar eller fönster och när vi cyklade hade vi ingen hjälm!! För att inte tala om vilken risk vi tog när vi liftade.

Som spädbarn och barn åkte man bil utan barnstol, bil kudde, säkerhetsbälte eller airbag. Vi drack vatten direkt ur trädgårdsslangen och INTE ur glas eller flaska. Vi delade läsk med flera kompisar och drack direkt ur flaskan och INGEN dog av detta. Vi åt muffins, mammas bullar, vitt bröd, riktigt smör och för mycket socker på cornflakes och i långfilen. Inte blev vi överviktiga för det!! För VI VAR ALLTID UTE OCH LEKTE!


Vi kunde gå hemifrån på morgonen leka hela dan och kom hem när gatlyktorna var tända. Ingen kunde nå oss på hela dan OCH VI VAR OKEJ!! I timmar kunde vi bygga lådbilar av skräp för att sedan åka ned för någon backe och då upptäcka att vi glömt bromsarna. Efter att vi åkt in i träd och buskar ett par gånger lärde vi oss att lösa problemet. Vi hade inga Playstation, nintendos, X-box, ingen video eller DVD, inga 150 kanaler på TV,n inget surroundljud, CD-spelare, inga mobiltelefoner, datorer inget Internet eller MSN. Vi hade VÄNNER och dem fann vi utomhus!

Vi föll från träd och tak, skar oss, bröt armar och ben, slog ut tänder! Och inte blev någon stämd eller anmäld för det. Vi åt maskar och kakor gjorda av sand eller jord och inte fortsatte maskarna att leva i magen! Vi fick luftgevär vid 10 års ålder, vi hittade på spel och lekar med hjälp av en pinne och en tennisboll, och fast man sa att det kunde hända, så var det inte så många som fick sina ögon utpetade av pinnar.

Vi cyklade eller gick till kompisar, ringde eller knackade på och ibland steg vi bara in och pratade med dem. Fotbollslaget hade uttagningar och alla blev inte uttagna. De som inte blev det, fick lära sig att handskas med besvikelsen.

Så var stolt och glad över att du överlevde!

Hehe, väldigt sant de där...men vilken härlig tid när man tänker tillbaka på när man va liten. Minns att (som det står) att man JÄMT va ute och cyklade,gick och bada, man gick promenader me vovvarna tillsammans me nån kompis, satt i nån lekpark på varsin gunga å snacka skit, tog en prommis till favvan när de va 3.90 hg (de va HÖJDPUNKTEN hahaha) å som sagt...inte blev vi tjocka för det, för efter den där godispåsen så va de alltid full fart...fotboll, brännboll eller för att inte tala om burken :) En riktig klassiker må jag säga! Jag var nog jämt ute å busa :) Och när man tänker idag, HUR skulle vi klara oss utan mobil, internet etc...Man kAN det!!! För det gjorde "vi"!!!

Tråkigt att dagens barn missar de underbara man själv vart me om, det viktigaste av allt; ATT FÅ VARA BARN tills man är mogen för "modekläder", smink, färga håret, röka, dricka å springa ute på nätterna...idag är man klassad som TÖNT och blir utstött om man inte hakar på "coolingarna"...FÖRJÄVLIGT!!!

Hoppas att det på något sätt blir bättre! Jag vet vad jag ska göra! men det tänker jag avslöja när jag vet mer!

Dröm tillbaka för en stund :)


Complicated

Just nu vill jag bara ha nån å kramas me...nån som säger  att han tycker om BARA mig, pussar på mig, säger att jag e fin när jag känner mig ful etc etc...

Men den JÄVEL verkar ju inte finnas :(

Å jag vill INTE ha nån kommentar som t ex..."Carro, han kommer strax, han finns där ute"...mm...de vet å hoppas jag, men jag känner att jag NU (!) skulle må så mkt bättre om jag hade NÅN att tycka om å att de va besvarat...

Många tankar som snurrar i hövvet mitt nu...jobbigt...

MEN, ska "tröstshoppa" me Linda imorn inne stan å sen ere ju PARTY på lördag :)


Så jag deppar nog inte ihjäl mig ;)

Puss å Natti!


Dumma hövve=(

Hövvet mitt dunkar å dunkar :( Så blidde ingen skola idag å ingen lunch me Sandra :( men vakna i tid iaf :)...men kände att de é ju = 0 att sitta i 2h å  plugga matte! Får ta igen det imorn ist+helgen!

Så nu ska jag vila lite, halvkolla på TV, sen blire till att fixa sig iordning å dra till Solarieöarna å koppla av lite :)

Sen köpa lite käk å dra till jobbe! Hoppas det blir en lugn kväll, pallar inge KAOS!!!

Hoppas ni andra mår lite bättre än mig!

Puss & Kram!

Fröken nattuggla

Ja, hon måste få skriva av sig lite innan hon somnar ;) Tycker btw att jag hållt mitt bloggande väldigt uppdaterat :) Sen om "mina läsare" gillar det jag skriver, ja, de e en annan 5:a å förresten så skiter jag till viss del i de för det här e MIN s.k. "internetdagbok" å där FÅR man skriva vad man vill, sen att www.attliggablogg.se é liiite väl ingående me sitt liv...ja, de e ju en annan sak hehe.... Bra, då har vi klargjort det :)

Ojojoj, har massa tankar, problem, "måsten" å div andra saker i hövve, vet inte vad jag ska göra av dom riktigt...jag gillar ju som sagt att vara vaken kvällar/nätter och jag tror det mkt beror på bl a ögonen, får sketont i hövve av olika solsken+att på kvällen é de inte en massa som man inte vill prata me som ringer, de e bra på TV, man kan tända MASSA ljus, sitta å flumma lite, läsa en bok, mysa me djuren...ja whatever...så jag tror inte att fröken nattuggla é uppe BARA för skoj skull...alla mina "problem" om vi nu ska kalla de så, lindras nå oerhört för som sagt, de e LUGNARE å MYSIGARE då enligt min mening såklart, alla tycker ju olika å väl é väl det!

Men det är en naktdel oxå, skolan blir drabbad osv...men jag FÖRSÖKER verkligen på alla sätt å vis å för det mesta funkar det faktiskt!

Hua, skönt å "öppna-sig-själv"

Imorn/idag ( kl ringer halv 7, typ om 3h :/ ) é de skola, sen hem till Sandra en sväng. Efter det ska jag hem igen å sen sola för det hanns inte idag :( å efter solandet ere jobb som gäller...har inte jobbat på 2v nu, vart sjuk+ledig, ska bli lite kul faktiskt :)

Torsdag: Skola, hem å plugga lite, ev. träffa Kristina & Thea :) å sen ere jobbe igen...sen tror jag en film sitter bra :)


Fredag: Skola igen...hämta stövlarna, wiiieee :) Sen hem en sväng, sen ta mig in till stan å möta Linda..vi ska SHOPPA...WIIIIIEEE, me likeeeee muchooo :) É ju PAYDAY!!! Sen skulle jag vilja fixa det jag inte säger vad de e :), men vi får se hur det blir :) Sen på kvällen, ja, det får vi ta då, nåt skoj händer väl hoppas ja..

Lördag: Ingen skola :) hehe...har inge bokat på dan, jo plugga liiite så jag inte ligger efter så jädrans mkt .Sen ere PARTYYY ;) Niniz fyller 25 å de SKA firas :) *längtar*

Söndag: BEHÖVER jag ens skriva ner vad jag ska göra dååå??? VILA, va ordet!!! Lär behövas :)

Sådär ja, nu é ni lite uppdaterad om vad jag pysslar med de närmsta dagarna. Haha, fyfan va tråkigt egentligen, som om nån skulle bry sig :) "Jaha, nu é Carro i skolan å sen skulle hon visst kanske fixa de där vi inte får veta bla bla bla..." haha, jaja, läs å bry er om ni vill...får skylla på att jag faktiskt é TRÖTT!!! Hör å häpna ;)

Avslutar me en liten bild på Freja som somnat på byrån, hon é inte så liten längre den rackarn, 7 månader har hon hunnit bli :)Nattikramar (...)


Dygnsrytm...jo tjena :)Ja, that´s me :) Jag har ju sagt att jag SKA få ordning på min dygnsrytm, MEN det e verkligen inge kul å sova när man MÅSTE!!! Så det går ju inge vidare me de där asså...

Jag verkligen älskar att vara vaken kvällar & nätter, så som ni förstår så e ju ambulansjobb nattetid klockrent för fröken nattuggla :)

Vilken UNDERBAR dag!!!

Å va jag älskar när solen skiner :) Underbart! blir dessvärre påmind om att de inte e sommar längre eftersom löven börjar ändra färg...hösten kan va mysig OM det händer nå skoj å de inte e så jävla skitigt ute, inte så kul å torka av 3 bjässar me lång päls när de regnat å e lerigt ute...

Idag ska jag nog ta mig till Solarieöarna å lägga mig å njuta lite innan jag ska iväg å va barnis...å juste, ksulle visst ta me mi matteböckerna men känns som om de bara e onödigt å släpa på dom för inte ett tal kommer att göras ändå :)
Får ta det när jag kommer hem ist!

Nej, ut å njut av vädret ni som inte jobbar!!!

PUSS!!!

Å, måste bara visa en bild på Kira, hon har blitt sååå stor :) Charmtrollet där...:)en till...:)Sötnöt :)


Have a nice day!!!


Dagen som vart

Ja, som ni kanske läste tidigare så va jag uppe heeela natten, pluggade flitigt å gick till skolan :) *klapp på axeln lilla jag* Sen var det meningen att jag skulle till min lung-och allergi doktor pga min hosta, Mormor å jag SKULLE ha bytt, MEN mormor hade missuppfattat så hon lämnade återbud helt å hållet. Lite surt, för jag missade bussen från skolan, så fick snällt gå till centrum från Båtstorp. Tog ett tag, för det första har jag aldrig gått där å för de andra så har jag 0 lokalsinne :) Fick dock en trevlig pratstund me Emily nästan hela vägen :) Va ju tvungen att lägga på ett kål eftersom tåget/bussen gick strax efter 13 å innan dess skulle jag ha ätit å lämnat skolböckerna hos mormor. Ringde henne typ 100ggr utan svar, men till slut fatta hon att de va jag som ringt å ringde upp å sa som de va...så typiskt för han har typ aldrig nåra tider :(

MEN jag hann göra mitt syntest till körkortet å jag klara mig PRECIS, va på gränsen:/ ...sen blev de en snabbfika me Linda, mkt trevligt :) Sen efter denna stökiga dag så begav jag mig till Solarieöarna, MYCKET fint ställe...NOT, men man kan ju låtsas att man ligger på plajan i...en ja, en tunna typ...

Väl hemma så va jag astrött MEN hade ju lovat mig själv att INTE sova middag eftersom jag skulle kunna somna i tid...Å VAD E KLOCKAN NU CARROOOOOO??? Jag e hopplös hehe :) Ändra dygnsrytm när man e en nattuggla e inte lätt gott folk.

Men tog vovven Brolle på ett litet äventyr, han å jag tog bussen till Solhälla för att hälsa på Bella. Så prata jag me kusin vitamin Loula, å hon tyckte de lät trevligt att haka på å se hur vi har det å ta en kopp kaffe.

När jag kom hem stod KALOPPSEN serverad, kan de bli godare en måndag??? NÄÄÄÄÄÄ!!! Sen tog jag mina missar ut i friggeboa å pyssla lite, satt upp en tavla mm...blev en bra dag tillslut :)

Dessvärre fick jag inte prata me den trevlige pöjken ikväll :( Men snackade lite skit me Abbas ist :) Å nu har jag bestämt mig...tror jag...ja, ni får se, jag säger då inget :) Men kul ska det bli :) *längtar*

BTW, hitta världens skönaste skor idag i centrum för 350:- Dessa ska inhandlas SNARAST, det ligger å väntar på mig ;)

Imorn skulle jag egentligen gått på Mattegrund som det så fint heter, få lite x-tra hjälp å så...men me tanke på vad klockan e å att jag inte sovit på över ett dygn så blir det en LIIITEN sovmorron ist :)

Ska va barnis så tar me mig matteböckerna dit å så kanske jag får ngt gjort, betvivlar de hihi :) E ju IDOL å MASSA annat på TV å de e MYCKET roligare :)

Nej gott folk, nu kallar faktiskt min säng på mig så jag ska snällt gå dit å bädda ner mig :) Har sällis av Vovve-Julia inatt igen, mysvovve!!! Tur att jag har henne för jag saknar min Daisy sååå förbannat JÄVLA mycket :( Fick hem urnan i helgen som va, kändes hur bra som helst, nu ska jag bara se ut nå bra ställe där hon ska få stå! När jag fått lön ska jag göra "Daisy-tatueringen", så ere bara!!!

Natti Natti å ha en bra dag!

Mina Älskade hund - Älskar dig!

Nej fan, nu börjar jag fan gråta :(

Hej...då...snyft...:(
Dikt

Fick den av min jobbarkompis L8 även kallad Cameron ;)

Den é kanske lite lång men läs om ni vill, den e fin!Max Ehrmann


Desiderata

Go placidly amid the noise and haste,
and remember what peace there may be in silence.
As far as possible without surrender
be on good terms with all persons.
Speak your truth quietly and clearly;
and listen to others,
even the dull and the ignorant;
they too have their story.


Avoid loud and aggressive persons,
they are vexations to the spirit.
If you compare yourself with others,
you may become vain and bitter;
for always there will be greater and lesser persons than yourself.
Enjoy your achievements as well as your plans.


Keep interested in your own career, however humble;
it is a real possession in the changing fortunes of time.
Exercise caution in your business affairs;
for the world is full of trickery.
But let this not blind you to what virtue there is;
many persons strive for high ideals;
and everywhere life is full of heroism.


Be yourself.
Especially, do not feign affection.
Neither be cynical about love;
for in the face of all aridity and disenchantment
it is as perennial as the grass.


Take kindly the counsel of the years,
gracefully surrendering the things of youth.
Nurture strength of spirit to shield you in sudden misfortune.
But do not distress yourself with dark imaginings.
Many fears are born of fatigue and loneliness.
Beyond a wholesome discipline,
be gentle with yourself.


You are a child of the universe,
no less than the trees and the stars;
you have a right to be here.
And whether or not it is clear to you,
no doubt the universe is unfolding as it should.


Therefore be at peace with God,
whatever you conceive Him to be,
and whatever your labors and aspirations,
in the noisy confusion of life keep peace with your soul.


With all its sham, drudgery, and broken dreams,
it is still a beautiful world.
Be cheerful.
Strive to be happy.


Max Ehrmann, Desiderata, Copyright 1952.
En lördag i berga :)Födelsedagsbarnet Rickan, Emelie å ChristinJonte till höger å du till vänster, va de Stefan? nej usch...jag  minns inte., för dåligt..solly :(Rickiii :)Bellsan i närbild :) Ja, I know you gonna kill me...:)Söta Malin å söta Syster-Yster Bellsan på Sport´sClubDissad haha :) Men lika glá é ja för de bara bara bara ba...lr???HAAA!!! Fick en riktig kram tillslut :)Ebbe kan man ALLTID lita på ;)

Sen blidde de inga fler...många för att va mig :) Ska bättra mig me papparazzi-jobbe ;)El Pauso

Japp, för det ÄR jag VÄRD :) E ju såhär att jag ligger efter BRAAA mkt i matten eftersom jag vart sjuk så nu tog jag staken i handen...jag mena tjuren vid hornen hihi å satte mig å pluga, å de har jag gjort nu ett bra tag, har hunnit me nästan 50 tal :) *va bra å duktig du e Carro* :)

Så efter timmar av pluggande så tänkte jag ta mig en välbehövlig paus! Jag har ju hamnat i helt fel dygnsrytm så jag tänkte att de här e ett ypperligt tillfälle att vända om till den rätta. Börjar ju trots allt 8.20 varje dag utom fredagar, då har jag sovmorron, börjar inte förrän 10.40, me like a lot :)

Har även suttit å pratat med en kille i ett antal timmar som verkar hur go´ som helst, han e oxå nattuggla så han skulle ev logga in sen så jag fick lite sällis :) Lite gulligt, men det kanske jag ännu sitter me min matte, e ju ganska så duktig att hitta på "roligare" saker när de e nå tråkigt man MÅSTE göra :)

Har haft annat sällskap oxå ;Ja, här har vi då min lipande katt Freja som mer än gärna e me mig vart jag än är, här ligger hon i fönstret å kollar att matte sköter sig :) För go´den där rackarn...Lille Siri har vi här, ligger å värmer upp min lilla "skolväska" så den e varm å go när matte ska gå iväg :) Sötnöt!Å gullegumman Julia, hon ville oxå va me men va lite tröttis så däcka under sängen men bytte snabbt plats till mattes STORA säng :)

Ja, nej men då va väl "El Pauso" slut då...

Kmr nog skriva nå mer senare...räkna i 2h i sträck till e ingen höjdare...KAOS...HJÄLP!!!

Seeeeeeeeeeeeeeeeg

Jajjemen, det blir man när man e ute å svirar all night long hehe ;)

kvällen börja me att jag,Bella, Patrik,Emelie å Emma gick å såg Revyn som Jessica å Jennie e me i, riktigt bra!!! Ska gå dit igen :) Sjukt va duktiga dom e! Jag har ju själv stått på den där scenen ett ANTAL ggr men då va de ju streetdance som gällde :) Längtar tebax så det finns inte...har en liten plan, ska köpa träningskort på Friskis+sol/simkort på Simhallen, sen jävlar anamma så SKA jag börja dansa igen! Det är ALDRIG försent å jag LEVDE för dansen!!!

Well well, sen efter Revyn så gick vi hem till Rickan för att gratta honom, va jättemysigt :) Hann dock inte va där sålänge :( Hade bestämt tidigare me Malin att vi skulle till Sportbaren, där va de helt ok, många man kände :) Tyvärr blev det en hel del missförstånd mellan en viss person :( Lika bra å GLÖMMA ALLT!!! Sorgligt MEN sant!!! Usch...

Jaha, vad ska man hitta på idag/ikväll då?

Tvätta har jag lovat mamma å göra sen ska jag ta en prommis me nån av vovvarna, blir nog lille Julia :) Sen måste jag städa friggeboa å plugga :( MÅSTE verkligen, ligger efter så de finns inte....ååååå...vill inte!!! Skulle hellre ringa Mallan å be henne knata över å se en film :) Hehe, om jag känner mig själv så e risken STOR, väldigt STOR att jag nog INTE kommer plugga hehe, fast jag borde. Men om jag lägger på ett kol nu å inte sitter framför min kära vän datorn så KANSKE man hinner me en film ändå :) Å plugga lite... Time will tell :)

Ha en bra söndag å GRATTIS till alla söta vänner som fyller år idag :)

Old memoriesInte så stor bild kanske...men här är vi alla 9:or som gick ut -98, uppradade utanför Trå-skolan! Fatta, 10 ÅR SEN!!! SHIT...
Mig ser ni på översta raden till höger, en liten (va liten på den tiden hehe) ljushårig sak som står mellan killarna i orange:t å blått  , brevid mig står Jannica :) Det va tider det, iof så sög 7:an å 8:an men 9:an va helt ok :) Då va jag kär å galen, flirtade hejvilt med killen ifråga å jag TROR att det va en aning besvarat :) Dock blev det inget, vilket jag ångarar MEGAMYCKET!!! Så glad som jag va efter att ha skjutsat hem denne pojk på min svart ciao efter skolan hehe :) Att så små saker kan göra en sååå glad!

Men det e ju ofta så med kärleken, tycker jag, att det e stunderna, flirtandet osv som e det roliga. Självklart är det helt UNDERBART att va tillsammans med någon och det kan va spännande på sitt sätt, men jag personligen tycker det är hur mysigt/kul tiden innan...:)

Tyvärr har denne man en flickvän nu så kanske inte värt att ragga på honom på återträffen om han nu kommer hehe :) Har ju gjort ett "evenemang" på Facebook där det lagts upp bilder mm, tusan va folk va små hahahaha...å va annorlunda vi ser ut idag. Ska bli hur kul som helst att träffas igen, hoppas bara att så många som möjligt kommer. Många bor långt bort, en bor t ex i Italien å många har barn så de e klart att det är svårt då...men *HOPPAS*!!! Har dock lite panik...VAD har jag gjort i 10 ÅR??? Självklart så plugga man ju 3 år men sen då...??? En del har barn å har t om GIFT sig...Å jag, jo jag bor kvar i min friggebod hemma hos mamma å pappa å jobbar inom hemtjänsten å pluggar på komvux...HAHAHAHA...nu när jag skrev detta så tror jag att jag att jag fick en spark där bak! Dags att ge gärnet Carro!!! Se upp...här kommer jag ;)

Men att INTE glömma (!) Huvudsaken är ALLTID att man trivs med sig själv, krav från andra och press på olika sätt+att satsa innan man är redo, det är ingen idé! Blir bara pannkaka...ska ta mig en funderare och uppsöka en SYO som kan hjälpa mig med att lägga upp mitt pluggande!

Puss på er!

Vill ha!!!

Va just inne på www.eleven.se å hitta en MASSA söta å mysiga saker som jag gääärna vill ha :)

Smakprov:

              

         

Dessa små söta väskor kan man köpa för 399 :- resp. 260 .- för att hålla reda på sina underkläder när man ska ut å resa...MEN, jag tror jag (pga priset) klarar mig genom att knöla ner dom som vanligt ;) Men erkänn att de var söta :)

Hittade även en massa söta doftljus (jag är beroende av doftljus :)...) som är perfekta att ge i pressent eller bara unna sig själv. Finns i hur många som helst i underbara dofter!

                  

Nej, nu får jag ge mig, men tycker dom e så söta :) Doftar allt från vanilj, citrus, glaserad muffin, daggfriska blommor mm...kostar 179 :- ljuset. Så när jag fått min sketna hemtjänstlön så ska jag nog slå till på iaf 1 :) Fanns ju annat gulligt/fint oxå...

Fanns nåra andra söta oxå som jag bara måste visa, det här e bara 3 av en hel drös (sen ska jag ge mig hihi)...kostar 69 :-

Dessa doft ljus är mina favoriter, Coconut Macaroon, Facets of the sea och Lavender.

  

                 

Å va mkt det finns man vill ha!!! Och kunna ge bort, e ju lite annorlunda n doftljusen man köper på t ex Åhlens.

Nej men stackars er som absolut inte är intresserade av sånt här haha :) Men kul för dom som är intresserade :)

TV-dags!!!

En liten historia om Sex...

De flesta kallar sina hundar för Fido eller något annat vanligt hundnamn. Jag kallar min hund Sex. Sex har gjort bort mig ganska mycket. När jag skulle gå och lösa en tävlingslicens åt Sex sa jag åt kassören att jag ville ha en licens för Sex. Kassören sa:
- Det skulle jag också vilja ha!
- Men hon är en hund! sa jag.
Då sa kassören att han inte bryr sig om hur hon ser ut.
- Men du förstår inte... Jag har haft Sex sen jag var 9 år! sa jag.
- Du måste ha varit en ganska mogen kille! sa kassören.

När jag skulle gifta mig sa jag åt prästen att jag ville ha Sex i kyrkan. Han sa åt mig att vänta tills bröllopet var slut. Jag svarade:
- Men Sex har varit en stor del i mitt liv och hela min vardag kretsar runt Sex.
Han sa att han inte ville veta något om mitt privatliv och att han inte längre ville viga mig och min tjej. Jag sa:
- Alla släktingar och vänner vill ha Sex på bröllopet.

När jag och frun åkte på smekmånad tog jag hunden med mig. När vi tog in på ett hotell så jag åt receptionisten att jag ville ha ett rum åt mig och min fru, och ett extrarum åt Sex.
- Alla rum på hotellet är okej att ha sex i, sa receptionisten.
- Du förstår inte, sa jag, Sex håller mig vaken om natten.
- Mig med!

Igår smet Sex. Jag letade flera timmar efter henne. En polis kom och frågade vad jag gjorde kl. 4 på morgonen ute på stan.
- Jag letar efter Sex! sa jag förtvivlat.
Mitt fall tas upp i rätten nästa torsdag... Så, nu sitter jag i fängelse, är skild och har haft mycket mer problem med hunden än jag någonsin kunnat föreställa mig.

För någon dag sedan hade jag mitt första samtal med en psykolog. Hon frågade:
- Vad verkar vara problemet i ditt liv?
- Sex har varit min bästa vän hela livet och nu har hon lämnat mig.
Psykologen sa:
- Du, du måste förstå att sex inte är människans bästa vän, så ta och skaffa dig en hund!

Nej, nu ska jag sova så ni slipper mer sjuka, snuskiga inlägg :)

PUSS!!!!!!!!!!

Dags igen ;)

Nöden har ingen lag...

Det var två fruar som hade varit ute och roat sig. På vägen hem kom det oundvikliga när man dricker mycket, de blev "kissnödiga". De såg sig om efter någonstans att göra det de måste, och fick syn på kyrkogården. Sagt och gjort (nöden har ju ingen lag) de gick dit och hukade sig ner bakom varsin gravsten för att utföra sina behov. När de var klara hade de ju inget att torka sig med, så den ena frun använde sina trosor och kastade sedan bort dem. Den andra frun hade väldigt fina och dyra trosor så hon ville inte kasta bort sina, men hon hittade en blombukett som hon använde istället. Resten av färden hem gick utan några vidare missöden.

På morgonen dagen efter, ringde den ena fruns man till den andra fruns man, och sa lite oroligt.
- Jag undrar vad våra fruar gjorde igår egentligen, min fru kom hem utan trosor.
- Och min fru hade ett kort i springan, och på det stod det "Vi glömmer dig aldrig! från grabbarna på brandsstationen!"

Sexställningar...

Engelsmannen, fransmannen och svensken står och diskuterar sexställningar.

- Jag gillar att ligga över så att jag kan se hennes vackra ansikte, sa Engelsmannen.
- Jag gillar att ligga under så att jag kan se hennes vackra bröst, sa Fransmannen.
- Jag gillar att ta henne bakifrån, sa Svensken.
- Men vad ser du då, frågade de andra.
- Ja det varierar, men senast så var det hockey...

Storken...

Karsten gick i första klass och skulle ha sin första lektion i sexualundervisning.
Fröken tyckte att alla barnen skulle fråga sina föräldrar hur de hade kommit till.
På kvällen frågade Karsten sin mamma hur han hade blivit till och mamman svarade att storken hade kommit med honom precis som den hade kommit med henne, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar, mormorsmor, mormorsfar, osv.
Karsten memorerade detta innan han gick och lade sig, och dagen därpå var hann ivrig att berätta detta och fick berätta först.
- Jag har kommit med storken precis som min mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar, mormorsmor, mormorsfar, osv, så i min släkt har vi inte knullat på över 200 år...


=)
sjukt heheEnligt farbror doktorn jag va hos idag, så har den här satans båten satt sina spår! Det e ju riktigt sjukt faktiskt hehe...trodde inte på fullaste allvar att man kunde va SJÖSJUK I ÖVER 1V!!! MEN, det kunde man tydligen...har ju vart helt borta sen jag klev av den där båten, lr ja, redan när jag gick på...men för säkerhets skull så tog han EKG, blodprover mm, allt va toppen förutom mkt lågt blodtryck+att vätskebalansen i kroppen va åt fanders. Så ja, vi får la se hur länge jag ska vara sjösjuk nu då. Hoppas det går över SNARAST för att vara bosatt i en säng e icke speciellt skoj! Sen har jag ju ett jobb att sköta!

Nog om detta!
Vad har hänt annars? Ja ni, har inte en aning hehe, så får ta å försöka hålla mig vaken nu på dagarna å bli människa igen så kanske jag har nå mer intressant att skriva än att skriva om hur de e att va sjösjuk :)

Ta hand om er!!!

BTW...kommer ALDRIG sätta min fot på en båt igen!!!!!!!!!

Nu får det va nog!

Gick på båten i onsdags vid 18-tiden...alltså har jag typ vart "sjösjuk" i 5 dagar nu? Kan de va möjligt??? E ju helt galet! Men det känns precis som att en del av mig e kvar på den där satans skitbåten :( Har typ sovit hela tiden, har ingen ork att göra nåt annat. Försökte städa lite idag, men gick bara ett tag, började gunga å jag blev illamående som fan...bara att typ krypa ut till friggan...å sova igen :(

Så där va den helgen BORTA!!! Tur att jag va ledig från jobbet iaf. Men frågan e ju nu om jag verkligen pallar att jobba? Vi e bara 3 st nu å då gäller de att de 3 som jobbar e på allärten...vilket menas med att jag nog ringer mig sjuk..JA! Typiskt, skulle ju ha en intro imorn å på tis...får ringa henne å byta dagar helt enkelt! Måste maila skolan oxå...blir att plugga hemma. Som tur e så har jag en läkartid på ons, om jag orkar vänta tills dess :( Asså seriöst, man KAN väl inte va sjösjuk i typ 1v efter? Måste ju va nå annat? Scary e de iaf...måste kollas upp!

Idag har jag sovit som sagt, vart vaken på dan iof så länge jag orkade. Vakna vid 22-tiden igen, gick in å drack varm choklad å käka nåra mackor...sen va det dags igen...att gå å lägga sig ner...har lite svårt att somna nu som ni kanske förstår hehe :) så har sysselsatt mig framför datorn. Har fixat me klassåterträffen :) Ska bli sjukt kul :) E ju inte jag som håller i det, e ju ett företag som fixar återträffar. Men jag har hört att de inte får/fått tag i alla eftersom en del flyttat, bytt namn osv...så då tänkte jag, facebook, där e MÅNGA med! Så gjorde ett "evenemang" där å har bjudit in massa. Mycket lyckat :) En del har lagt upp gamla kort,ska nog fasiken oxå göra de, sjukt kul ju :) Men alla har jag ju inte på facebook, kände ju inte alla i 9:an :) så satt å kolla i skolkatalogen å sökte efter alla på f.b. igår kväll...kul lördag hehe...så nu får vi se, hur många det blir :)

Läste även Malins blogg, där hon la ut en "annans" blogg som många läst,
www.attligga.blogg.se  , va tvungen å kolla vad det var...ojojoj...vilken pinsam kille, finns det verkligen sånna idioter rent utsagt på riktigt??? Isf e det ju läskigt! Å ännu mer läskigt att det finns sååå många lättlurade tjejer :( den killen har ju inte alla hästar i hagen asså...men måste erkänna att jag satt här å skratta åt han, så patetisk så det finns inte...

Jaja, tror det får räcka med det här, blir ju alldeles snurrig i hövve :(

hoppas det är bättre med er mina vänner :)

Tack L8 för att du igår kom å muntra upp mig me sällskap å lite gott å tugga på :) PUSS


Men va *pip*...

Ni läste ju själva att det blev KNAS me jättestora feta bokstäver som inte gick att ändra..å så nu, när man kollar att allt kom med, näää men då har det ändrats till nå heeelt annat hehe...ja, vad säger man ? :)

Sleepy time:-)

Jahapp, då var denna fredag avverkad...Näääeee, såhär hade jag de inte ikväll, fast mja, ögonen var/är nog ganska lika :) Har ju känt mig en aningens groggy hela dagen å ikvällen...å sen när jag knatat ut i lillis me lite god mat å lite chirre, då ringer det, ja det ringer...å det e TIM som ringer...åå shit...har ju inte pratat me han sen i våras, då allt sket sig...men jag svara å vi prata,skratta,prata å skratta, va jättekul å prata, han bad om ursäkt för senast osv och han va så arg på sig själv att han sårat mig...ville att vi skulle ses, jättegärna, men vet inte om jag vågar lita på folk längre :( Jaja, jag ska ta å tänka på den saken NOGA!!!


När jag vaknar ska jag ta en promenad till favvan tror jag, ev springa tillbaka, måste ju tänka på knät...sen efter det blir det att ta fram party-blåsan, en klänning vore trevligt :) Ska ju iof bara ut i berga men man behöver väl för faen inte klä ner sig för de heller, nej nu börjar min dator OGILLA mig, gör precis som den själv vill. Nu rätt va det va så blev texten mega stor å "fet"...går inte å ändra haha, händer alltid massa konstiga saker me mig :)

Puss & God Natt!!!


Gung Gungelligung, Gung Gungelligung

Det gungar fortfarande?!? Kan det verkligen va så illa? Pallar inte stå lr sitta upp, bara gungar å gungar...verkligen inge kul längre :( Hoppas de går över snart...gärna tills imorn då planerna é att träffas nåra tjejjer å självklart é killar välkomna också ;) Lutar åt att vi ska till Sport´sClub. Guns n´ roses-coverbandet spelar...riktigt grymma killar asså ;)

Jahapp, vad göre iafton? Trodde Bella å jag skulle kunna ha hittat på ngt eftersom vi båda é lediga, händer ju lixom inte sååå ofta hon å jag SJÄLVA hittar på ngt.. men har inte fått nå svar så antar att hon inte ville :( Malin ville kolla på film iof :) Men klockan é  snart halv 10 å jag har inte ätit ännu...hmm, å dessutom ligger jag nerbäddad:( Men måste erkänna att de skulle va kul me lite sällskap...

Nej, ska ta tag i detta nu...Å jag e sååå hungrig :( Ska gå in å fråga om mammis behöver lite hjälp...

Skulle bara vilja visa en bild på hur OERHÖRT vacker å sexig jag är en fredagkväll som denna hehe ;)Ja, visst ser jag väl charmig ut hehe, så nu kan väl nån vänlig själ med hjärtat på rätta stllet, komma å ta hand om mig :) *blink blink*

Hittade en annan bild som verkligen visar hur det känns (iaf för mig på en båt) att va åksjuk!Så, nu kan ni kanske sätta er in i hur det känns :(

Hoppas ni har en roligare fredag än mig!!!

ALDRIG, ALDRIG,

ALDRIG mer sätter jag mina fötter på Birka, Silja lr Viking. Åkte igår på min liv s 2:a och SISTA kryssnig, de vill jag lova!!!

Kände av det direkt när jag gick på båten, sen skulle vi ju käka smörgåsbord kl 18, hur gott som helst, men eftersom de gunga (eller jag kände av de iaf) så fick jag inte i mig så mycket som jag velat...efter nåra öl blev de lite bätre :) men sen börja jag må dåligt igen, riktigt mkt gungande, å då va jag inte ensam om att känna det! Efter lite karaoke så gick vi upp i palmrummet å shaka gärnet :) Sen när klockan börja bli 1 på natten så kasta Bella å jag in handduken...frukosten börja ju halv 8 å konferensen halv 9.

Vakna vid 7,  gick upp å fixa oss å begav oss mot frukost buffeén vilken såg sååå god ut, mådde inte så illa då så plocka på mig en hel del..sluta me att jag fick i mig en halv macka...det hade börjat gunga igen :( Försökte stå ut 1:a delen av mötet men när det va fika dags vid 10-snåret, ja, då gick de inte mer...de fick bädda ner mig å där låg tills båten la till, missa den goda lunchbuffeé osså, typiskt! Åt me andra ord endast en halv macka på hela dan...FYYY, hatar att må illa. Hoppas bara att folk inte trodde man va bakis :/ för det va jag inte! Bella, jag & Petra tog de ganska lugnt, i jämförelse me de andra gama rävarna som typ röjde hela natten :) För härliga :) Man hade ju kunnat tro att de va vi som var yngst som skulle parta gärnet hehe...men då hade den här dan blitt ÄNNU värre!!!

Så nu ligger jag i min säng, som jag vart tvungen till att göra sen jag kom hem...hela jag gungar fortfarande. Känns som om jag ska spy närsom :( Så nu kanske ni försår att kryssningar INTE é ngt för mig!!! Jag håller mig gärna på land, så längt de går :)

Neee, ska kolla om de é ngt på TV man kan slö kolla på...

Meeeh...

Varför blidde de så...???

Jaja, R.I.O. heter gruppen å låten heter Shine On...

(...)

"Shine on"

Lyssna på den här låten å jag LOVAR att ni inte vill va kvar här hemma i Sverige!!! Så underbar låt! Vill bara packa väskan å DRA!!!

http://www.youtube.com/watch?v=6ZdwEExWFNQ

Tänk å ligga på stranden i nå varmt härligt land nu me en god drink i handen å bara NJUTA!!!

Nej, ist ska man på kryssning haha...vilken jävla skillnad...ska spara pengar så jag kan dra härifrån...ibland tror jag att reseledare skulle va som klipp å skuret för mig...men mja, ambulansen ligger mig varmast om hjärtat!

Va hos doktorn imorse, va troligtvis en spricka i ok-benet (stavar man så???), som skulle gå över av sig självt, men blev de värre skulle jag höra av mig! Tog ett foto oxå som dokumentation...polisanmälde det ju, ifall det skulle bli nån skada...kändes dumt att inte kunna polisanmäla NÅGON, allt gick ju så fort så hann ju inte se ngt, men enl. farbror konstapel så gjorde jag helt rätt...ok, va bra då :)

Nej, har sovit minimalt lite inatt, så ska lägga mig å vila ett tag innan de e dags å dra på partydressen ;)

"Shine On"

Kryssning/Konferens

Ja, imorn, lr ja, idag blir det ju faktiskt...ska vi på kryssning med jobbet...kul tänker ni...mja, halvkul tänker jag...ska ju käka gott å allt de där men man kan ju inte parta på...frukosten är 07.30...SHIT!!!  Å sen börjar konferensen kl 08.30...HUR ska jag klara av detta? Har funderat på å ta ett åksjuke-plåster å ta 1 lr 2 öl men HUR kul e de då??? Neee, skiter i plåstret :) Bella å Petra ska me...å de e KUL :) PARTY ON!!! Å sen får vi ta morrondagen som den blir hehe :)

Just de, hände en MYCKET trevlig sak efter att jag kommit hem i lördags :) Som lite plåster på såren hehe :) Jo det kom en, ja...en mkt trevlig kille hit som jag saknat BRA LÄNGE!!! :) Va väldigt trevligt...prata massa gamla minnen, drack lite whiskey å så :) Va verkligen "is på kinden" :)

Appropå minnen...idag när jag hämta posten, så låg där ett litet brev till mig...men hajja till, för det stod mitt namn å 9A??? Men kom ju snabbt på att de va 10 år sen vi gick ut just 9:an....så den 8:e november e de återträff för alla 9:or på Trå som gick ut -98 på Hirschenkeller :) ÅÅÅ va skoj, har ju pratat om detta sååå länge å nu äntligen nån som tog tag i det! *längtar*...

Nej, ska upp om några timmar till doktorn så slafen kallar...

Ha en bra lill-lördag...det ska jag ha :)

KRAAAM!!!


Blåklocka

Om det ändå va den fina sommarblomman jag menade...

NEJ, här snackar vi blåklockor som hamnar i ansiktet! Min sitter oerhört vackert under vänster öga och å de e inte svullet å ont gör den inte alls...JOOO, den dunkar å bultar, svullet så kan inte kan inte skratta :(  Men börjar väl gå ner lite nu, kan iaf äta nu...har försökt tagit mig till doktorn men vaknat försent varje dag så imorn MÅSTE jag gå dit!

Å nu undar ni antagligen varför de hamna en blåklocka i mitt ansikte...jo, va på tegel i lördags å hade skitkul faktiskt, va en massa tjejjer som drog dit :) Men i slutet av kvällen blev det mindre kul, Bella å jag gick på toa, skulle tillbaka till resten men blev ist inputtade i ett slagsmål :( Allt gick så fort, jag flög in i väggen å fick troligtvis en armbåge på kindbenet...för en knytnäve tror jag inte de va, verkade inte avsiktligt...sen såg jag Bella ligga sprattlande på golvet (hon klara sig me ett litet blåmärke på foten, kunde ha gått MYCKET värre), blev jävligt irreterad å dunka till en kille som jag trodde va en utav dom som bråkade...men ooops, de va visst en vakt å jag åkte in i väggen igen...hur fan skulle jag veta? Bad om ursäkt å försökte förklara...jaja, skitsamma, här e jag nu, blå å ful utan att veta vem de e :(Ser kanske inte så farligt ut...känns desto mer å det här va i måndags det såg ut sådär, så nu ser det ännu värre ut. Pinsamt när man e ute, t. ex. på väg till jobbe, folk tittar på en som om man hade en pojkvän som slog en eller att man va nån bråkstake-brud...jag e inget av de...bara en oskyldigt blev inblandad!

VARNING=)

Japp, nu e jag igång igen ;) Vet inte men efter jobbiga dagar/kvällar/nätter blir jag lätt såhär hihi:)

Så mina kära bloggläsare...é ni KÄNSLIGA...ja, skit i och läsa de här då, blir nog bäst så ;)

- Ska vi leka kurragömma, om du hittar mig har vi sex? Om du inte hittar mig sitter jag i garderoben!!!En impotent fikus, kallas den krokus?Snövit har blivit sparkad från Disney. Hon blev tagen på bar gärning sittandes gränsle över Pinochios näsa skrikandes:
- Ljug din jävel, LJUG!!Vet du vad afrikansk roulette är? Jo du sitter i en kolsvart hydda med sex snygga negresser som ska suga av dig, en av dem är kannibal...!Musmatta? Heter det inte trosskydd?Efter samlaget stryker hon sin älskares penis.
Han: - Vill du ha sex igen?
Hon: - Nej, jag bara beundrar din penis... Jag hade en sån en gång!Om man gör snoppen illa på jobbet, får man skade-stånd då?Jag är inte lika stark som Arnold. Inte lika fin som Beckham och inte lika sexig som Ricky Martin, men jag slickar som Lassie.Ett annat ord för glad-porr, blir det ler-gök?Vaknar upp, dagen gryr.
Munnen kletig, tror jag spyr.
Hålet ömmar, hålet smärtar.
Munnen luktar gamla stjärtar.
I mitt vemod ångest brann,
när jag i rumpan kådis fann!Motsatsen till stridspitt, är det civil-stånd?Det är inte toppen på snoppen som gör susen i musen utan såsen i påsen som gör poängen i sängen!- Vet du vad det är för likhet mellan en plåt brända bullar och en havande kvinna?
- Som gammal bagare var det enkelt. Det hade aldrig hänt om man dragit ut den i tid.Om en bonde kunde så Viagra på en åker, skulle det då växa jordfräsar?Han skriker argt till sin hustru mitt under grälet:
- När du dör skall det på din gravsten stå 'Här ligger min hustru, ISKALL som alltid'.
Hon:
- 'Här ligger min man, STYV för första gången...'Om man ger Viagra till en krukväxt, blir det en juckapalm då?Lilla Sally kom hem från skolan med ett leende på läpparna och berättade för sin mamma:
- Olle visade snoppen för mig idag!
- Vad säger du, flicka?
- Mmm.. Den påminde om en jordnöt.
- Jaså? sa mamman, aningen lättad, var den så liten?
- Hihi, nej, sa Sally, men lika salt!Jag vet...I´m a SICK woman, precis som du kommenterade Linda hihi...men va faktiskt tvungen efter denna helg...läs mer om de i et annat inlägg vettja:)

Puss  på er mina snuskiga medmänniskor ;)

...Nej men fyyy, nu får jag ju sluta...men snuskhumorn e på topp hehe :)

Så...Nu SKA jag logga ut å stänga av å sova!!!

Pussiluskan=)

Hehe...en till bara

Klockan e mkt å jag har haft en 7helvettesdag vilket morgondagen oxå kommer bli...så kände föra att dela med mig av lite roliga historier från humorbrevet.se :)


Två präster ska duscha efter ett arbetspass, klär av sig men inser snart att de inte har något tvål. Fader John kommer ihåg att han har tvål på sitt rum och beger sig naken dit, grabbar tag i två tvålar. Halvvägs tillbaka ser han tre nunnor komma mot honom... Det finns ingenstans att fly så det enda han kan göra är att stå blickstilla mot väggen som en staty. Nunnorna stannar, förundras över hur verklighetstrogen statyn är. Ena nunnan sträcker fram handen och drar i hans snopp. I ren chock tappar prästen ena tvålen!
- Åh titta, det är ju en tvålautomat! säger den andra nunnan.
För att testa om det stämmer drar hon också i prästens snopp och han tappar den andra tvålen. Den tredje nunnan vill också testa, hon drar en, två, tre gånger men ingenting händer. Så hon försöker några gånger till och utbrister sedan.
- Titta flickor, flytande handtvål!

Nja, nu får de va slut på de roliga...ska upp halv 9...VA FASIKEN GÖR JAG UPPE???????

Yeah, Yeah...my problem...blir säkert JÄTTEKUL på naturkunskapen imorn...hehe....

NATTI!!!!!!

=)

SÅ HÄR KAN MAN JU OXÅ SE PÅ SAKER...


Bättre en kälke på vinden än en spark i häcken...

Bättre en tårta i vasken än en vårta på tasken...

Bättre en hatt i löven än en kratta i röven...

Bättre en röv i p-rullen än en p-rulle i röven...

Bättre borsta katten, än att kasta bort den...

Bättre en älg i skogen än gjort i byxan...

Bättre att skita i julen än att hjula i skiten..

Bättre en gran än en en.

Bättre besläktad med en frukt, än befruktad av sin släkt...

Bättre spolarvätska i min Taunus, än polarns vätska i mitt anus...

Bättre med lutande skidor än skitande luder...

Bättre en vecka i fjällen än en fjälla i veckan...

Bättre en kotte i skallen, än ett skott i ballen...

Bättre kattpiss i salongen än en kass pitt i kalsongen...

Hellre omkörd och bortkommen än omkommen och bortkörd...

Hellre en back bärs än barsebäck...

Hellre råg i ryggen än säd i brallan...

Bättre en back i hallen än ett hack i ballen...

Bättre en ryggsäck på magen, än en magsäck på ryggen...

Bättre ett liv i underjorden än jord i underlivet...

Bättre leva på hoppet än att hoppa på levern...

Bättre pissa i stuprännan än stupa i pissrännan...

HIHI=)

LITE FREDAGSHUMOR :)


Jag, herr Penis, begär löneförhöjning av följande skäl:

* Jag utför kroppsarbete.
* Jag arbetar på stora djup.
* Jag störtar - med huvudet först - in i mitt arbete.
* Jag har aldrig ledigt på helger.
* Jag arbetar i en fuktig omgivning.
* Jag får inte betalt för övertid.
* Min arbetsplats är mörk och har dålig ventilation.
* Jag arbetar i höga temperaturer.
* Mitt arbete utsätter mig för höga smittorisker.

Käre herr Penis!
Efter noggrant övervägande av er begäran har förvaltningen kommit till slutsatsen att avslå densamma av följande grunder:

* Ni arbetar inte 8 timmar i ett sträck
* Ni somnar redan efter kortvarigt arbete.
* Ni följer inte alltid ledningens anvisningar.
* Ni arbetar inte alltid på er -av ledningen- anvisade plats, utan uppehåller er oftast på andra platser.
* Ni tar inget eget initiativ, utan måste sättas under press och bli vänligt behandlad innan ni överhuvudtaget börjar arbeta.
* Er arbetsplats är tämligen smutsig när ni lämnar den.
* Ni följer inte alltid säkerhetsföreskrifterna, t ex användandet av skyddskläder.
* Ni går i pension långt före 65.
* Ni tar aldrig några dubbelskift.
* Ni lämnar ibland er anvisade plats utan att ha slutfört ert arbete.
* Och som om det inte vore nog: Vi har ständigt sett er lämna arbetsplatsen bärandes två säckar med misstänkt utseende

Barnavakt

Just nu sitter jag hemma hos Karin å passar hennes barn Blenda & Manfred, Paula & Axel´s kusiner. Va ju jätte mycket barnvakt här förut men nu var det ett tag sen...MEN va stora dom blivit, 6 & 7 år och helt underbara, har dom iof alltid varit :) Vid middagen pratade vi om att gå på bio, å se Madagaskar 2 :) Vore kul faktiskt hehe:) Just nu ligger de små änglarna å sover efter att ha kollat bollibompa, spelat dunken, badat å läst 2 sagor :)

Vill oxå va liten och gå i förskolan...har världens huvudvärk, e TOTALKAOS på jobbet, pallar inte mer...har vart 4 personal på kvällen sen en bra tid tillbaka men nu har boende flyttat och gått bort så nu anses det inte behövas 4 utan vi ska vara 3...satt igår på kvällsmötet å klura, kunde inte ens sova så satte mig å skissa på ett 3 personals-schema, hann aldrig klart igår så vi träffades idag oxå å klura å imorn e de dags för ytterligare ett möte att klura å de mötet måste bli det sista för fr om måndag e vi 3...ni som läser detta å inte jobbar inom hemtjänsten kanske inte inser hur jobbigt de e, men jag e bokstavligt talat gråtfärdig, vet inte om jag kommer palla detta+att gå i skolan å göra läxor mm...känns som om hela min tid går åt att tänka på JOBB;JOBB;JOBB :(

jaja, ska kolla lite på TV nu å FÖRSÖKA koppla av...

Hoppas ni har det bättre än mig just nu!!!

Gamla minnen...

ja, hua...mkt gamla minnen som dyker upp för tillfllet. Johan (x:et) fyllde år igår å då kom man ju å tänka på han...trots att jag inte FÅR höra av mig till han pga hans nya lilla *pip* så skickade jag faktiskt ett grattis-sms, å fick t om ett svar tebax. Kändes faktiskt bra! Vi va ju ändå illsammans i ca 4 år  gick igenom en hel del å va dessutom väldigt bra vänner efter vi gjort slut...jaja, skitsamma, life goes on, men tråkigt at mista en sån bra vän :(

Å nu sitter jag å pratar me en kille jag träffa för ja, ganska exakt 1 år sen...så himla charmig,söt å ALLT... en sån jag skulle kunna tänka mig att, ja, ni vet hihi :) ( Neee, inge snuskigt tänkte jag på nu hehe) Träffades några gånger,kolla hockey (när han spela) och va  t om på en rock konsert...Monsters Of Tribute,..men sen rann allt ut i sanden :(  WHY??? Å så logga han in på msn å vi har pratat i typ 3h...hmmm...ja, vi får la se vad som händer, ska festa snart har vi kommit fram till iaf :) Sååå söt!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ...varför kan inte jag ha liiite tur nån gång :(

Ja, det va det "roliga"...det "tråkiga" e att jag nu fått peniccillin mot luftvägsinfektion...jag har sån TUR!!! Men snart e jag fit for fight igen ;) Har iaf jobbat å vart på möten å skit så har inte behövt sjukskriva mig iaf :) Hoppas jag mår bättre på lördag för då e ju planerna Tegel :) Låter kanske inte så upphetsande men det va ett tag sen å då kan det va kul :) Hoppas så många som möjligt vill haka på...Faste, du som brukar va min stadiga "bloggläsare" :)...se till att va utvilad tills på lördag för du å ska me :) Så det så :) Inga nej här inte hehe :)

ÅÅÅ, det va skönt att skriva av sig lite!!! Ska sätta igång me mitt "hygienarbete" till jobbe...orkar inte...men måste...kanske kan ta det imorn, ja vi får se...för nu blev det mkt mer intressant å kolla på Sex And The City :) Å prata me HAN :)

Nej, nu ska jag prata vidare å se SATC...Tack & Hej, Leverpastej :)


Sjukling=(

Jaaa, å nu e jag TRÖTT på det här, väldigt trött !!! ringde min doktor idag å sa som det va, att det känns som luftvägsinfektion å ev behövde antibiotoka (brukar nämligen få det rätt ofta)...men NÄÄÄ, vi AVVAKTAR!!! Fy va jag hatar de svaret...han tippade iof oxå på att det va det så skulle ringa igen på onsdag, mådde jag inte bättre då, då skulle jag få medicin...känns ju inte precis nu som om jag skulle må bättre på ons...lever ju på nässpray, astma/hostmedicin, alvedon å halstabletter...jaja, inte mkt mer att göra än att lyssna på farbror doktor!!!

I lördags va Sandra, jag å Malin på Sport´s Club som det nu så fint heter :) Va ganska kul, va happy hour så nån öl blev det + att Danne bjöd på shots å gin&tonic (min favvodrink mumma). Gick sen hem till en stackars Niklas på efterfest fast jag känner nu i efterhand att jag egentligen borde ha åkt hem hehe :) Mer än så säger jag inte :) Men kul hade vi (jag) iaf, å de e väl huvudsaken??? Va rätt trött när jag kom hem på söndagen så blev en liten vilostund innan middan sen kom Sandra å vi låg å kolla på Miami Vice , snacka skit å halvsov hehe...så blir de när man e ute å slirar hela nätterna ;)

Skulle ha gått till skolan idag men när väckarklockan ringde å det kändes som om hövve skulle sprängas i 1000 bitar så slängde jag iväg ett "frånvaro-mejl" till skolan...får ta nya tag när jag mår bättre! Ville va pigg på jobbe ikväll oxå eftersom jag skulle va ansvarig för en intro...vilken kanontjej :) Ser fram emot att få jobba me henne :) Jobb imorn oxå sen möte på ons :/ inte de roligaste men ett måste såklart! Sen e det jobb hela helgen, hoppas jag mår bättre:/ Just fan, ska ju va barnis på tors oxå...snacka om fullsatt schema...men det passar mig för hatar när det inte händer ngt...

Å usch, om 1v åker vi på kryssning/konferens me jobbe...e man sjösjuk e ju inte de det roligaste :( Får antingen ta ett "åksjukeplåster" eller nå "starkare" hehe, problemet me att ta nå "starkare" e ju att man inte e så pigg på konferensen dan efter :) Jaja, vi får la se :)

Neee, nu ska jag sova, känns som om det e på tiden! Ska va hundvakt imorn åt mormors hund så ska upp relativt tidigt...får ta vovven å lägga mig å vila helt enkelt :)

SLEEP TIGHT!!!