Nattuggla

Hehe ja, idag e jag det :) Sen jag bott i nya lyan så har jag somnat i rimlig tid, antagligen för att kanalerna suger och att jag inte har nån dator men nu e jag hemma hos mams å paps...Å där fanns det minsann en dator som jag la beslag på ;) Har dock inte ägnat mig åt så skojsiga saker, ni vet, man har fått lön vilket betyder betala hyra+massa förbannade räkningar :(

Tänk va skönt å va ekonomiskt oberoende :) Inte så att man möjligtvis skulle kunna köpa de dyraste/vad man vill, även fast det vore najs :)  men kunna ha ett par tusenlappar kvar på kontot efter att alla räkningar e betalda, kanske resa bort en sväng bara "sådär"...MMM, det skulle va nåt de :) Måste btw söka ett x-tra jobb, där här kmr aldrig funka annars...frågan e bara vart!?! Jaja, time will tell.

Igår va jag å fixa mina naglar hos jobbarkompis Sussie som e jätteduktig å de blev sååå snyggt...säger bara LIIILAAA :) Kan tyvärr inte lägga upp nån bild för har inte sladden me mig :(

Jahapp, nu är det ju faktiskt torsdag redan å möte+jobb står på schemat, hade hellre legat hemma å kollat på nån bra film MEEEN...HUR mkt tjänar man på det? Måste städa undan oxå för på fre ska vi ha lite "kvällsmöte" @my place :) Så det blir till å plocka undan efter jobbet å upp tidigt på fredag å dammsuga å skura...KUL...NOT, men ett måste såklart!
På kvällskvisten pratas det om en liten spelkväll, får se om det blir av, hoppas det för de e fasiken bra skoj om man e ett roligt gäng som vi alltid e :)

Sexpartaj står iaf på schem på lör å sen utgång till á la sportbar haha, ja, jag vet...:) Ska bli riktigt sköj iaf ;) Men innan dess ska jag pallra mig iväg å simma å sola :)

Näääeee hörrni, tror faktiskt att de e dags att knyta sig nu...e faktiskt grymt trött...

Vi hörs å ses när vi hörs å ses ;)

PEACE

Lite mer...

...sen får  det va nog :)

Konfirmation
Efter konfirmationen träffar kyrkoherden lilla nykonfirmerade Britta och säger:
- Är lilla Britta lika vit i själen som hon är i kläderna denna dag, så träffas vi säkert i himlen!
Så svarar Britta:
- Är kyrkoherden lika styv i byxorna som han är i kragen, så träffas träffas vi bakom Johanssons ladugård om en halvtimma!

Autograf
En norrman bad den stora stjärnan om en autograf. Denne tittade på en liten skrynklig lapp och sa:
- Ska jag verkligen skriva på den skrynkliga lilla lappen?
- Ja, jag renskriver det när jag kommer hem.

100-lapps tatuering
3 skäl att tatuera en 100 kr-lapp på snorren

1) Skönt med pengar i handen
2) Roligt att se pengarna växa
3) Roligt att sticka en hundra lapp till frun ibland.

Yeeehaaa
En ung flicka från Italien besökte en indianstam i Nordamerika. En dag fick hon rida in till grannbyn med hövdingens son, som var känd för sin bittra uppsyn och sitt dåliga humör. Men efter bara några meter började hövdingens son att tjoa och skratta och ryta som ett brunstigt lejon på savannen. Invånarna i grannbyn hörde det galopperande paret komma på lång väg. Medan sonen glatt traskade in i lanthandeln kom en farbror fram till italienskan och frågade vad i all sin dar hon hade gjort med den oborstade ynglingen.
- Jag har ingen aning! Jag satt tyst och stilla bakom honom hela vägen och höll fast i sadelhornet för att inte ramla av.
- Damen...? Indianer rider inte med sadel...


Plastikoperation i hemlighet...

En kvinna går till sin läkare och undersöker möjligheten att få sina blygdläppar opererade. De är nämligen alldeles för stora.
Hon ber också läkaren att hålla operationen hemlig, därför att hon tycker att den är genant och att hon vill att ingen ska få veta. Läkaren går med på detta.
När hon vaknar upp efter operationen finner hon tre rosor vackert placerade på bordet bredvid sängen. Hon känner sig förolämpad och ropar omgående på läkaren och säger:
- Jag trodde jag bad er att inte berätta för någon om operationen!?
- Oroa dig inte, säger läkaren. Jag har inte berättat det för någon.
Den första rosen är från mig, därför att jag beundrar dig för att du har gått igenom detta helt ensam. Den andra rosen är från min sköterska. Hon assisterade mig under operationen och har dessutom gått igenom samma operation själv.
- Men den tredje rosen då? Frågar hon.
- Jo, säger läkaren, den rosen kommer från en kille en trappa upp på brännskadeavdelningen. Han vill tacka dig för sina nya öron.

Kvinnan måste haft ett gigantiskt underrede :)

Är du gammal???

25 tecken på att du börjar bli gammal.
 
1. Dina växter hemma håller sig vid liv, och ingen av dem går att röka.
 
2. Att ha sex i en 80 cm säng är helt uteslutet.
 
3. Du har mer mat än öl i kylen.
 
4. Klockan 6:00 är det dags gå upp. Förr var det dags att lägga sig vid
samma tidpunkt.
 
5. Du hör din favoritsång i hissen.
 
6. Du tittar på vädret på TV.
 
7. Dina vänner gifter och skiljer sig, istället för 'gängar' och'dumpar'.
 
8. Du går från tre månader ledigt om året till fem veckor.
 
9. Jeans och t-shirt är inte längre att 'klä sig fint'.
 
10. Det är DU som ringer polisen, när de där &%@# grannungarna inte sänker
volymen på stereon.
 
11. Äldre familjemedlemmar drar sig inte längre för att dra snuskiga skämt
i din närhet.
 
12. Du vet precis när ICA stänger, men inte McDonalds.
 
13. Din bilförsäkring blir billigare, men amorteringen blir högre.
 
14. Du matar hunden med av experter rekommenderad föda, istället för
gårdagens pizzarester.
 
15. Du får ont i ryggen av att sova på soffan.
 
16. Du tar tupplurar på dagen.
 
17. Middag och bio är hela dejten, istället för bara början på en.
 
18. En 150-grammare med pommes klockan 3 på morgonen vänder upp och ner på
din mage, istället för att lugna den.
 
19. Du går till apoteket för att köpa Ibuprofen och magsyredämpande,
istället för kondomer och graviditetstest.
 
20. En 40-kronorsflaska med vin är inte längre 'grymt bra'.
 
21. Du äter riktig frukost vid frukostdags.
 
22. 'Fan, jag kan inte dricka på samma sätt som jag gjorde förr...' ersätts
av 'Jag kommer aldrig mer dricka så mycket!'
 
23. 90 % av tiden du spenderar framför datorn är faktiskt arbetsrelaterat.
 
24. Du dricker ett par öl innan du går till baren, för att spara pengar.
 
25. Du gratulerar dina vänner när du får höra att de väntar barn, istället
för att utbrista 'Åfan! Vad har du nu gjort?!?

Inte hel....

Nope, känner mig inte hel just nu. KAN det möööjligtvis ha att göra med ett visst jobb och en viss chef som gör att man har konstans ångest och antingen inte sover en blund, eller sover på tok för mycket??? JA, det kan det!!! En sak som är säker, jag har vart på det här jobbet BRA mkt längre än henne och jag trivs kanon med alla vårdtagare och arbetskamrater. Hon har vart där mkt mindre tid och DE E HON SOM SKA BORT!!! Jag tänker då inte säga upp min fasta anställning å ge mig i första taget...först in...först ut ;)  Tur att alla vi kvällstjejer har varandra å ska ses hemma hos Bella på lördag å prata lite! Men ska ändå gå in på arbetsförmedlingen och se om det finns något x-tra jobb, 53% ger inte så mycket pengar...

Ikväll mötte jag Linda, vi gick till Statoil för att köpa lite snacks å cola, det vankades Cold Case som btw e riktigt BRA(!) å en massa tjejsnack :) Tack Linda för att du kom hit, så jag fick tänka på ngt annat en stund :) Å imorn (idag) kommer Bella hit innan jobbe å sen kanske Mallan kommer förbi :)

Funderar på att ta mig i min lilla lilla krage jag har kvar ( :/ ) å gå å träna nu i veckan, tror de e precis vad jag skulle behöva...pumpa ut lite agressioner på div. människor som icke står högt på min "tycka om-lista" just nu hehe :) Men får bli på lör lr sön isf, time will tell :)

E sååå avundsjuk på Linda som åker iväg alldeles snart till Thailand, vill osså bort :( Behöver inte va Thailand hehe, men NÅNSTANS bort ifrån alla tankar å berga, vore riktigt smutt :) Men e glad för Linda & Adams skull såklart :)

Nej, nu ska jag kolla arb.förmedlingen å kolla efter lite saker på blocket :) E inte så trötter just nu så ett litet tag till kan jag nog allt sitta här :)

Om nån vill me å träna i helgen...hojta till vettja ;)

Puss å go´natt mina änglar :)
 

Hmmm

Har suttit och läst bloggar här nu en stund, kul för man kan lixom "hänga" me i varandras liv t. ex de man e nära vän me men kanske inte ses så ofta!

Men tycker fortfarande de känns lite konstigt att "öppna" sig så pass mkt i en blogg som faktiskt vem som helst kan läsa. MEN, det e ju sååå skönt å skriva av sig :) Sen tycker jag vi e MYCKET dåliga på att kommentera varandras inlägg!!! Alltid kul att få en liten kommentar :) Jag tycker jag försöker att kommentera så ofta jag kan/hinner för ibland blir det ju bara en snabbläsning typ innan man ska nånstans...jaja, så tycker/känner jag iaf.

Appropå att gå nånstans, imorn e de planerat att nåra av "Turtlarna" ska gå å träna, jag sa ja...känner mig frisk nu men efter att jag sa ja så hände en hel del...fick jobba över pga KAOS! De larmade fasiken hela kvällen+att vi fick skicka in en till sjukan...om inte den "apan" tar in en 4:e personal så säger jag upp mig!!!...kl:00 stämplade jag ut ist för 22...lite skillnad. Va helt slut, bara skaka och kallsvettades under senare delen av passet. Hur länge ska man orka? Så blev efter ett tag övertrött ist. Så Linda å jag bestämde oss för att mötas vid jobbet, gå till statoil å köpa lite chirre å sen gå hit för att snacka skit :) Men det jag vill komma till...ORKAR jag träna imorn? Om jag vaknar i tid så...JA, annars sover jag ut lite (kl e ju fasiken snart 7 på morgonen...) och fixar iordning här, ska ju jobba sen oxå :(

Hoppas jag vaknar pigg å allärt, för då blir det styrketräning och sen simning :) Ska ev sola me Linda OM jag hinner...

Tack för ikväll Linda...Va riktigt jädrans kul å se dig tappa hakan i knät HAHAHA

Nee, nu e de natti natti

KRAM!!!
 

"The Ninja Turtles Training Club"

 
DET NI!!! Inte fy skam...e ett skönt gäng man vill hänga me kan jag lova ;)

Såhär ere, igår (mån) kom Bella förbi med ett brev, tänkte; Vad tusan kan detta vara? Har ju fyllt år å fått en underbar present redan..." men det va inte slut än...öppnade brevet och i låg ett kort (med en hjälm på btw hehe) där det stog att jag NU e me i "The Ninja Turtles Training Club" haha :) och att jag fick simma och styrketräna så mycket jag ville under 6 månader...WOW, Beach 2009. HERE I COME :) Denna gången ska jag taaamejfaaaeeen INTE misslyckas!!! Men sikken underbar familj man har :) Har inte hunnit utnyttjat det än, e ju fortfarande krasslig och vill inte att det ska "blomma" upp igen...men måndag kanske :) Gänget består av (vad jag vet) : Bella, Oscar, Faste, Sara, Michael and mee, nu jävlar mina små  Training Turtles, NU KÖÖÖR VI!!!  ;)

Just nu befinner jag mig i en lägenhet jag får bo i ett bra tag framöver :) Så natten bestod av att packa ner alla dessa prylar man samlat på sig under 27 år men finns ju fasiken ingenstans att ställa skiten :/ hmmm..måste lösas.. Sov 2h innan de va dags att gå upp igen :/ Vi hade ju möte med chefen om allt som hänt, gick bra...tror jag...hon e så förbaskat lurig så vågar faktiskt inte tro det bästa!!! Sen när jag kom hem så va det bara till att fortsätta packa å nu e jag här :) Dock trött som en vet inte vad! Har Siri & Freja med oxå och de verkar redan efter bara några timmar stormtrivas :) Skönt! De har ÄNTLIGEN somnat efter 4h busande :)

Nu ska gaddarna borstas men MÅSTE faktiskt ta ett liiitet glas cola, annars kommer jag ligga å tänka på de hela natten att jag SKULLE ha gjort det hehe...får sånt "coca cola-sug" (som de flesta av er vet hehe) så de e nå fruktansvärt. Men det är MYCKET bättre nu än för 5 år sen t ex, då var jag tvungen att ha ett colaglas på sängbordet annars somna jag inte, sick sick sick! Och jag drack dessutom litervis! Nu kan de bli ett litet glas då å ett litet glas då, men inte heeela tiden som förr! Dessutom har jag ju faktiskt "FÅTT" va me i  The gang så måste börja tänka träna och äta rätt!!! JAG har bestämt att JAG börjar på måndag me träning/tänkande :) Ska ju bort i helgen å busa :)

Shit, e lite nervös, i denna lägenheten så är det sovloft, alltså högst...HÖGST(!!!) 1 meter till taket...kommer ju fan få cellskräck :) Löser sig säkert :) Men en dolda kameran när jag bädda sängen hade vart kul haha...va INTE det lättaste å kan inte sett fagert ut haha hoho hihi...

Nej, nu ere liiite cola, borstning av gaddar för att sedan krypa upp "i taket" :)

* Längtar till helgen :) *


Roll on

Kan ju va bland de skönaste låtarna på lääänge...GO KID ROCK!!! Underbar låt...om ni inte hört den...knappa in er på youtube å LYSSNA!!! Den går iaf varm i min mp3 :)

Ikväll (fre) va de jobb som gällde trots att jag inte e helt frisk, men som jag säkert sagt tidigare, jag har fanimej inte råd att va hemma så pallra mig dit iaf, kom en halvtimma försent, TACK VARE SL!!! Skitbussar!!! Kvällen såg ut att bli kaotisk men den flöt på kanon :) Efter kneget begav jag mig ut på en prommis (självklart med "roll on" i lurarna hehe) till Bella & Oscar för att ha en trevlig spelkväll med Malin, Eva å Loula :) Tyvärr sluta kvällen inge bra pga  vissa saker...jag pallar inte mer :( Vet inte VAD det e med mig men mår SKIT med  STORA bokstäver! MÅSTE ta itu med detta snarast...´skulle ha fått skjuts av Loula hem men sluta med att jag vände och gick hem tebax till O & B...kände att jag behövde prata å gråta en skvätt hos min syster...

Så här sitter jag nu, ska ta å bädda soffan med MINA "zorro-lakan" :) å sen försöka sova! Är rätt trött efter allt gråtande så borde somna ganska snabbt, tar på krafterna att inte må bra :( ! Hoppas lör (idag) blir bättre! E sugen på att gå ut å dansa skiten av mig men ändå inte...vet inte vad jag vill, JO, en myskväll med en kille...som jag inte har...det hade vart den bästa medicinen just nu! jaja, det återstår att se, har en hel hög med underbara vänner runt omkring mig så jag klarar mig, TACK för att ni finns!!!

Dags att bädda å borsta gadddarna!

Natti / en inte lika glad Carro som annars...får se till att "Zorro" gör sitt jobb å "save me" ;) Neardy helmut :)

Så va den 8:e januari över...

...för i år :)

2010 fyller Hjälmen 28...shiiit pommes, då hoppas jag det finns en pojke som e MIN, BARA MIN me i bilden :) *hoppas*!!! Känner att jag har sååå mycket att ge...så "komsi komsi" hehe, neee, nu ska jag inte skrämma bort er pojkar :)

Ja, klockan har nu hunnit bli 01 så nu e jag inte födelsedagsbarnet längre! Sov nästan heeela dagen, blev inge "TOMCATS", filmen jag skulle ha sett, fastna här vid datorn ist, sen såg jag 2 filmer för va tvungen att sitta upp eftersom jag höll på hosta sönder lungorna :( Somna vid 8...så jag kom in rätt så sent idag...

Fick en STOR blombukett med ett sött kort där det stod ; Grattis på 27-årsdagen, Valfrii Tatto är dig tllhanda, GRATTIS!

Dom e för goa min familj :) Så såfort jag blitt frisk ska jag ner å kolla kostnadsförslag å boka tid :) Längtar redan :)
Så det blev en lugn kväll, väääldigt luuugn kväll, annars skulle de ha kommit en massa men vill ju inte smitta ner hela högen heller...ska ta det på lördag ist :) Sen verkar Bella ha nåt i görningen den busen hihi, undrar va de kan va :) *nyfiken i en strut* :)

Nu ska jag stänga av min kära vän, ta en hutt hostmedicin, göra lite te å gå ut å kolla på nån film. Undra om de går någe bra nu??? Annars  får jag ta en gammal klassiker igen ;) Hoppas man kan sova bara så man e utvilad till de e dags att jobba...usch, bara tanken på de :(

Yeah yeah, sleep tight my lovely friends out there ;)

Film...

Nu har jag hittat en film..."TOMCATS", de enda som vekade någorlunda OK...handlar tydligen om ett gäng killar som ingår en pakt å den som är ungkarl sist ska de andra killarna ge pengar...hmm, kanske kan va ngt, e ju en komedi iaf :) Går på TV1000 Family å där brukar de va helt OK filmer :)

Natti på er!!!

Virus

Va på jouren ikväll, hostar snart sönder mig så när jag hade tillgång till skjuts så fick de bli ett besök dit, inte så kul att åka buss tidigt på morgonen å gå till Sågv (inte för att de e långt=de e långt när man har feber!!!)...de va självklart BARA en virus så gick därifrån lite fattigare men med lite hostmedicin, alltid nåt. Tyvärr sj.skriven över helgen...typiskt!!! Tant Hjälm fyller ju 27 imorn så hade ju tänkt hitta på nå bus i helgen MEN kanske mår bättre på lördag å kan hitta på nåt iaf :) E ju bara onsdag idag :) Får bli Hjälmens egna huskur fram tills dess; te med honung, echinforce, nässpray, hostmedicin, vila å sist men absolut INTE minst...en STOR redig wirrepinne (VARJE KVÄLL hihi) ;) Ska nog göra susen ska ni se ;)

Har precis kollat på grammisgalan...va ju inte årets bästa måste jag erkänna!!! De har gjort reklam på 4:an hela veckan att Takida skulle stå på scen men inte fan såg jag röken av dom :( Kanske de spela precis i början för missa nåra minuter...illa :( Hade ju vart ett litet plåster på såret!

Om inte jag har HELT fel så va det mååånga som tog nyårsbilder på festen MEN vart e dom?? Har bara sett ett enda på mig...ego haha näe, inte dere handlar om, har nämligen ett minne av att papparazzi-Jessica tog en HEL del fula/roliga/fina bilder under kvällen...VILL SE NU :)Här e den enda hittills hehe :)

Jahapp, vad ska man hitta på nudå? Ska nog kolla om de går nåt på TV...va bara skit igår så slängde på en gammal klassike; allas våran Dirty Dancing :)

Ha de gott folket å hoppas ni andra mår bättre än mig just nu...

PUSS

2009 är här!!!

Nu har vi kommit till den 5 januari på det nya året, otroligt vad tiden gått fort och vilket händelserikt år det varit me både det ena och det andra! Det bästa är nog alla nya vänner jag träffat :) Finns mycket mer men é för trött just nu för att rabbla upp allt :) Sen har det hänt mycket dåligt oxå...:( Det värsta är nog det som hänt på jobbet den senaste månaderna och som jag sitter och har ångest och grubblar över just nu...har som ni flesta vet vart sj.skriven pga detta och jag känner mig tyvärr inte ett dugg bättre förutom att huvudvärken släppt och jag slipper knapra dessa starka värktabletter och mer lr mindre ligga deckad dagarna i ända...MEN, det betyder inte att jag mår bättre pga jobbsituationen, det är OHÅLLBART och jag känner mer och mer för varje dag som går att min kropp inte pallar mer :( En människa är starkare än vad man tror men det finns gränser! Och som man brukar säga; Nu har bägar´n runnit över!!!  Men ska gå å lägga mig och läsa min nya bok, minns inte vad den hette men har bara läst ca 20 sidor och jag är FAST :) Så kanske jag "glömmer" bort skiten...

Nog med tråkigheter!

Jag, Bella, Oscar, Sara och Michael var ansvarig för nyårsfesten som blev mycket lyckat förutom alla fulla jävlar som gjorde till att det blev MINST 5 ONÖDIGA bråk + missförstånd :( Är absolut inte arga på er, inte nån utav er för när alkoholen spelar in och det iblan kan "råka" bli för mkt av de goda så styr man inte riktigt själv över sina känslor) ! Tycker bara det var himla onödigt och återigen kommer vi till min lilla bägare som rann över...jag é en sån person (som jag inte tvivlar en sekund på att alla e innerst inne) som vill att alla ska ha kul mm, men efter det 4:e lr 5:e bråket man fick gå emellan då även jag fick nåra blåmärken...då SRÄNGDES jag!!! Skrek högt att alla som inte gav fan i att bråka mm skulle jag personligen sparka i arslet åt helvettet!!! Nåt i den stilen, minns inte riktigt, va så jädrans förbannad...Alla vi ansvariga hade lagt ner SÅÅÅ mkt tid på denna fest och efter alla bråk/missförstånd kändes allt förstört! Men, det lugnades ner och vi (iaf jag) hade huuur kul som helst :) Va dock mindre kul att städa dan efter...Michael ropar på mig från toan å vill visa ngt...å VAD hittar vi där??? Jo, för det första ett totalt nerpissad golv med en toalettring mitt i allt men det som tog priset va fanimej ett par bruna kalsonger som nån snuskig jävel lagt i SKURHINKEN...Hallå!!! WHY??? Hahaha...Finner inga ord mer än "snuskpelle" (!!!)  hehe, de enda vi kunde göra va att asgarva åt de :D Men VEM slänger ett par snuskiga kallingar i en skurhink på en fest hahaha, inte alla hästar hemma där inte ;) Sen va jag tvungen att åka å jobba å de blev en lååång kväll kan jag meddela...

På fredagen så kom Mallan hit å vi satt å snacka skit sen kom Orren å Bellan å hämta oss för att åka hem till dom å spela lite spel å ta nån öl. VILKEN kväll, va längesen jag skratta så mkt :) Spela rappakalja å de kom fram de mest sjuka förklaringar man kan tänka sig :) Sen på lördagen hade vi tjejkväll hemma hos Bella, drog sen vidare till Sportis å sen gick jag å Ana-Maria på efterfest, hade gryyymt kul även denna kväll :) GIRLS GIRLS GIRLS, I LÖÖÖV YOU!!!

Hursomhaver, det känns (trots jobbet) som om att detta år kommer bli ett bra år :)

Har skrivit en liten lista, en liten önskelista skulle man kunna säga, lr ja, nyårslöften...men den får jag återkomma med, blev ett par punkter hehe ;)

Nej gott folk, nu ska gamla "Tant Hjälm" läsa den braiga boken en stund sen sova :)

NATTIKRAMAR

(den 8:e é det MIN dag hihi)