Hej igen...

Hemma å hälsar på igen som ni säkert förstår. Vart mkt jobb å möten fram å tebax så har inte vart å hälsat på på ett tag nu. Saknar allt å alla som har med mitt barndomshem att göra. Mest TRYGGHETEN! Alla saker man sett sen man va liten, gräsmattan man sprungit i vattenspridaren på et t X-antal ggr på somrarna, alla blommor som återkommer varje vår & sommar. Djuren, som förvisso kommer och går, det lever ju inte för alltid de heller (tyvärr), men Julia är ändå 8 år....finnas sååå många härliga minnen här hemma. Kan inte minnas några dåliga alls om jag ska va helt ärlig! Självklart är det bästa med att komma HEM ( det här kmr alltid va "hemma" för mig) är att få krama om sin kära familj. Snyft, va djupt det blev hehe :) Jaja, Sanning å känslor e vad det e!

Har inte gjort så mkt sen sist...mest det vanliga, jobbat på å umgåtts me härliga människor! Mycket uppskattat! 

Som idag, då gick jag å Linda till Tompas för att käka en burgare, satt där å käka sen kom en gammal klasskompis å sa hej, snacka lite me han. Vidare till Statoil, glass å skvallertidning skulle inhandlas. Men OJ, Linda glömmer köpa det hon SKULLE köpa, så vi går in på Pressbyrån där köper det hon från början skulle köpa :) MEN så kom ju Linda på att "satan va varmt det e me jeans" JA, det är typ 30 grader ute....så in på Lindex, inhandla kjol, byta om å JAAAA, ÄNTLIGEN får jag sätta mig ner vi bryggan vid sjönära å SOLA!!! Så jädrans underbart! Linda gick strax innan 2 men jag stanna kvar å Faste dök upp :) Satt där i solen å snacka massa skit tills det va dags för mig att gå å jobba å för Faste att äta. Vart en kanondag. Förutom läkarbesöket med knät på morgon, ramlade å slog upp de gamla såren på knär igen - AJ!!! Hoppas jag slipper infektion nu bara...och det lutar ganska mkt åt en operation inom den närmsta tiden...:(

Å nu sitter jag här, mitt ansikte,bröst å mina armar matchar så fint sååå med mitt knallrosa linne :) Är även lite smått irreterad över en del saker....bl.a. boendet i västervik. Drar ju dit på tors. Finns inte tillräckligt med plats har jag fått reda på NU så jag (efersom jag e singel...) får sova på soffan hehe, najs :) Mjae...Snälla Faste erbjöd plats i sin stuga tors+fre å de tackar jag gärna JA till! Sen på lör får jag väl hyra en egen stuga...utan vatten och avlopp haha :) Inte sååå kul om man liksom råkar behöva gå på toan mitt i natta som e en liiiten bit bort...NOPE...då ringer jag dig Faste haha :) Jaja, det löser sig säkert men känns inte riktigt OK att inte va "medräknad" (om man kan kalla det så) för att man inte har en partner. Har man det, ja, då e de ju givet att man har plats paxad....:( Skitsamma, jag vill inte utmärka mig som nån bitter *pip* för de e jag inte, e väl oftast väldigt glad å flexibel :) Men måste ju få "kräkas" lite oxå nångång :) Och nu har jag det! :) TACK!!  :):):)

Sovtime kanske? Får se....

Live Laugh Love



Skön ju...

I ett kloster nere bland vinrankorna i södra Frankrike stod två munkar i duschen. 
- Tog du med tvålen, sankte Leif?
- Attans bananer, sankte Frans, den glömde jag!
Sankte Leif smög iväg och hämtade tvålen och var på väg tillbaka när han hörde två nunnor komma emot honom i andra änden av korridoren. Snabbt som katten gömde han sig bakom två statyer.
- Kolla syster Kerstin, en tvålautomat! utropade ena nunnan och drog i sankte Leifs snabel.
Sankte Leif blev så till sig att han tappade tvålen och snabeln reste sig.
- Se på maken, syster Kerstin, där kom tvålen!
Nunnan fortsatte att pumpa och rätt som det var kunde sankte Leif inte hålla sig längre...
- Åh, se på maken, syster Kerstin, nu kommer flytande tvål också...

Hahaha, min humor såhär på morgonkvisten me allergin kliandes i ögon, näsa å hals. Men nu har jag proppat i mig diverse piller å sprayer så nu ska CarroBarro ta å sova sig lite :) Hoppas det går bara, annars blir det en tung dag...

See ya / Sankte Hjälm :)

"Dejtar en transvestit"

En sjuk låt me Micke Persson...läs sångtexten själva :)

I ett par veckor har jag dejtat denna tjej.
En väldigt stark kvinna, som inte tar ett nej.
Hon ringer aldrig först utan bara kommer över,
och hon är rik som ett troll hela röven full av klöver

Hon dricker inte vin eller går i skor med klack, medan jag dricker en öl dricker hon ett helt sexpack.
Det är någonting som är speciellt med denna tjej.
Hon är mera man än mig!

Jag tror jag dejtar en transitivt.
Jag är nog ihopa med en kille.
Det är inget fel med att vara homofil.
Men det var inte riktigt detta som jag ville.

Jag borde kanske anat att det var en man.
Ingen kan fisa och rapa som min dejt kan.
Jag vet ej vad som hände i mitt huvud slog det slint, men när jag väl tänker efter, hur många tjejer är det som är flint?

Och hur många tjejer gillar fest och svineri?
Hur många tjejer gillar pornografi?
Och hur många tjejer tycker att hembränt smakar bra?
Och hur många tjejer måste raka hakan varje dag? 


=)

Svenska i vardagen...

Mannens svenska i vardagen;

01. Jag är hungrig = Jag är hungrig
02. Jag är sömnig = Jag är sömnig
03. Snygg klänning = Snygg urringning
04. Jag älskar dig = Jag vill pöka nu
05. Jag har tråkigt = Vill du pöka med mig?
06. Ska vi dansa? = Vill du pöka med mig?
07. Kan jag ringa dig nån gång? = Vill du pöka med mig?
08. Ska vi gå på bio? = Vill du pöka med mig?
09. Får jag bjuda dig på middag? = Vill du pöka med mig?
10. Dom skorna passar inte till dräkten = Jag är bög

Kvinnans svenska i vardagen;

01. Ja = Nej
02. Nej = Ja
03. Kanske = Nej
04. Vi behöver = Jag vill ha...
05. Jag är ledsen, men = Du kommer att få ångra det här!
06. Vi behöver prata. = Nu har du ställt till det
07. OK, gör som du vill = Passa dig jävligt noga.
08. Jag är inte alls arg = Klart jag är arg, din idiot.
09. Vad du är uppvaktande ikväll = Tänker du bara på sex?

hehe, kan ju stämma till en viss del :)

Hemme hos min underbara family <3

Har vart barnis idag åt 2 små ovanligt trotsiga barn, aja baja, inte ta kål på tant Carro ännu :) Men men, man fick ju en slant för besväret :) Och föresten var det inte sååå jobbigt, nog bara jag som e trött å inte mig själv :/

Har hänt lite saker sen sist...kom inte ihåg vad jag skrev sist men  kan ju börja med att berätta att den 1 juni börjar jag jobba dag ist för kväll, SCARY...eftersom jag jobbat kväll i 4 år! Men detta e bara under en period så efter den 26/10 så e jag kvällstjej igen :) 

I torsdags var jag bjuden hem till Eva för att äta middag med henne, Fille å Malin, va supermysigt å supergott :) Slutade självklart med Sportbaren, vad annars hehe, men kul var det. De andra försvann därifrån ganska tidigt men jag va kvar, träffade en massa gamla kompisar så hade jätteskoj :)

Lugnt å skönt blev det efter att jag kommit hem ifrån jobbet i fredagskväll, superskönt, dock svårt att somna så blev ett par Supernatural-avsnitt :) Nu har jag de 2 sista kvar :)

På lördagen vaknade jag vid halv 7, kunde verkligen inte sova, satte mig på balkongen en timma sen fck jag fnatt å börja städa. När kl va 9 så gick jag å handla frulle å lite annat smått å gott. Sami kom å hämta mig för det var KANON-väder ute så inte ville jag ligga inne då inte :) En färgning i nyansen superblekt hann jag me oxå hehe...Sen var det bara till att åka till jobbe å efter det hem å byta om å dra till Estay & Hammer Mansion :) Massa kul folk där å säger som Malan, vad hände med hemmafesterna??? Hann inte vara där sålänge innan det var dags att packa sig iväg...ÄN EN GÅNG...till Sportbaren haha...yeah yeah, huvudsaken ÄR FAKTISKT att man har KUL!!! Sen vart fan man nu e, det spelar väl ingen roll??? Roligast hade iof vart å vara kvar!

Dan efter var det jobb som kallade...HUA, va aspigg till en början, gick me Jonathan så de va askul, men sen när klockan börja bli 23, då kunde jag INTE andas :( Skitäckligt!!! Ringde mamma på vägen hem från jobbet å hon i sin tur ringde D.S. som kopplade till 112, med andra ord, ambulans snabbt som attan va det som gällde :( inge kul alls...fick stanna för observation till 9 dagen efter med syrgas osv...så det blev ett minst sagt dramatisk slut på en kanonhelg! Det är därför jag kom hem hit idag, när man inte mår så bra, då e de super att kunna komma hem hit å bli lite ompysslad :)

LOVE YOU!!!

Imorn ere jobbdags igen, känns inte som om jag vart ledig nånting. Men men, jobba ska jag iaf. Å efter jobbe ska jag å M. kolla film! Myspys, va sååå längesen nu! Sen på torsdag blir det jobba igen å på fre blir det VÄÄÄLDIGT lugnt eftersom de händer grejjer på lördag :) Men en film pratade jag å Mallan om att hinna se på fre iaf :) Myyys!!!

Neee, nu e klockan alldeles för mkt igen, ska packa mig ut med täcken, lakan, Julia (vovven), å mammas Tara-tidning å lägga mig i min UNDERBARA gamla säng som jag saknar sååå :( Måste komma på en lösning, har ont i hela kroppen av den jag sover i nu + att de inte ens e 1 meter upp till taket, klaustrofobi...JA!!!

Ha det nu kanon mina nära & kära!

Stor Kram & Puss På Kinden!

Peace ;)



Pink Dolphin

Sikken sötis va?
Läste i Aftonbladet att en kapten på en turistbåt i Louisiana tagit bilder på kanske världens enda ROSA delfin.
Den simmade me polarna som såg ut som "vanliga" delfiner, Måste ha sett hur häftigt ut som helst!

Men varför är den rosa?

– Det brukar vara ett tecken på inavel faktiskt – att albionism kan bryta fram på det här sättet. Men det är egentligen ganska komplicerat hur albionism fungerar. Just varför den här blivit albino kan man bara spekulera i.

 

 

Lever den farligare än andra delfiner?

– När den är liten skiljer den ut sig mot hajar. Men delfinerna kan sammarbeta mobba en haj så att den inte har en chans. Och om den lever uppe i floddeltat så där är den rätt säker för där finns det inga hajar, säger Mats Amundin.

 

GO GO GO söta lilla rosa delfin :)