Hmmm

Jahapp, vad ska man skriva om idag då? E totalt kaputt i pallet...därav hmmm:et...

Idag har det iaf vart möte på jobbet! Sjuuukt mkt
förändringar så nervositeten e på topp! Ska skäras ner personal på kväälen då jag jobbar, från att ha vart 4 personal ska vi nu va 3 personal...:/ Känns sisådär eftersom vi har arslet fullt nonstop när vi e 4...vart e världen på väg? Kvalité på vården som det pratas om är inte det lättaste att ge när man kommer springa omkring som en skollad iller på kvällarna :(

Jaja, hoppas det löser sig, ser faktiskt INTE fram emot mötet på fre kl 10...TIO...jag tänker gå dit i pyamas :) Ska jobba på kvällen sen, HUA!!!

Nu ska jag kolla lite på BigBrother å sen på Anna Phil, sen blir det sängen! Upp tidigt imorn å träffa läkaren, KAN behövas!!! Sen prata Linda å jag om en dejt :)

Hoppas ni har det liite lugnare på era arbetsplatser :)

Kramen Kramen Carren


Nostalgi

Nej, jag har inte gått å lagt mig ännu! Fastna i en film. Och VAD såg jag där?

Pappa körde taxi i ett x-antal år och i början så körde han en "Checker", ni vet de gula taxibilarna!?

Älskade när vi fick åka me i den. Han hade den även utanför jobbet, åkte till Grönan med den, tror ni man va lite mallig då :) Fick plats en hel del i den där rackarn!



Sen skulle den stängas av som taxibil, hade några år på nacken. Åh vad jag saknade den! Det va nog då min kärlek till amerikanare föddes :)

Har ni nånsin vart "kär" i en bil? Hehe, knäpp fråga, får jag skylla på att jag vart vaken liiite för länge å att det börjar bli ljust?

Vi hade en ful liten bil en gång i tiden. En Autobianchi.



Nåt i stil med denna modell. Den va så ful - söt, och så lät den som satan, vi höll på skratta ihjäl oss varje gång pappa starta den :) Just den här var JAG "kär" i! När den skulle skrotas så följde även en MASSA barndomsminnen med ner i skroten :( Jag å Bella lekte JÄMT i den. Vi låtsades att det var våran, turades om att "köra" :) Åh juste, hade dockor oxå som satt i baksätet, våra barn alltså hehe...vi klippte även av en massa sugrör på mitten och lekte att de va cigaretter, som vi la i våra små handväskor ha hahaha :) Ojojoj, va härligt det var å vara barn! Åh vilken fantasi...minns även att vi t om på somrarna låg å solade på taket :) Tossiga vi var :) Men som sagt, när den bilen bärgades bort från våran parkering så försvann även VÅRAN lekplats. Jag grinade, bönade å bad om att den skulle få stå kvar. Men hade stått trasig (gick inte att fixa) på parkeringen i flera år...

*snyft*


Blir inte alltid som man tänkt det...

Ciao folket!

Lördagkväll/natt och jag e ensam å självklart vaken. Har nyss tittat klart på "Män som hatar kvinnor". Satan va bra den va! Säger som mamma; Det var den bästa filmen jag sätt på väldigt länge! Har ju 2 biobiljetter liggandes här hemma, den ena e paxad, den ska gå till "New Moon" i november med Linda :) och den andra, den kommer nog gå till "Flickan som lekte med elden". Hoppas den e lika bra! Kan ju ibland va svårt att "slå" den 1:a filmen! Och hoppas "Luftslottet som sprängdes" oxå kommer, e ju en fortsättning på 2:an så det borde den ju :)

Ikväll skulle jag egentligen vart hos Nina å firat hennes 26-års dag. Hoppade in i duschen, tog fram kläder å sminkade mig. Sen bara började jag bara må skit :( Pallet snurra, frossa, mådde illa å hade sån konstig smärta i bröstet, ja, ÅNGEST!! Så, jag blev liggandes på soffan...heeela dagen å kvällen. Endast fått i mig lite O´boy å 2 mackor...kvicknade till å kollade på en konsert med Tina Turner. Fan va cool hon e! 70 bast å det tempot, shit! Ock vilken kropp kvinnan har, ja, en å annan plasikdoktor måste ha vart där å gjort sitt jobb, men ändå :) Men konditionen, den kan man inte trolla med!!

Igår tog jag bussen till familjen för att käka varma baguetter med skinka, tomater å mozzarella...ja å självklart en MASSA vitlök...MUMMA :) Åh vad gott det var! Pappa försökte även tvinga i mig Öländska kroppkakor men nix, det skippade jag! HUA! Ett å annat glas rödvin slank ner oxå :) Sen på bussen igen, möta Kristina å gå till Sportan! Va helt oförberett. Men vi knata dit å dansa till den jävla dj:n som bara kör 90-tal...ok 1-2 låtar men i 3 TIMMAR...neee tack!! Men vi gjorde det bästa utav allt och hade en riktigt kul fredagkväll på Sportan :) Så fick ju parta liiite denna helgen iaf :)

Undrar va Bella & co gör nu? Sover kanske!?! i sina tält HA HAHA :) Va ju Farmageddon-festivalen ikväll, som jag sååå gärna velat gå på :( Nästa år, då jäklar!!

Nu ska jag klättra upp i min oerhört osköna, gnissliga säng å försöka sova lite. Imorn bär det av hem till Malmskogen igen, käka lite å träffa farmor :) Kanske man hinner med en dejt me Mallan oxå ;) Skulle va mys!
 
Usch vilket tråkigt inlägg hehe...jaja, nu får det va!

Booomschackalack ;)


21.40

Ja, då går planet som även lilla jag skulle sitta på :/ Life´s a BITCH sometimes!!! Men är glad att Bella, Oscar å Göran kommer iväg iaf...men jag vill ju oxååååå...

Ja, medans de sitter å väntar på att planet ska gå så sitter jag här, framför min vän datorn, kollar jag på IDOL. Får nöja mig med det! Desto roligare blir det imorn, då ska jag träffa H. å glömma London för en dag :) Blir middag å film :) Myyys!

Min käre far va här på en snabbvisit, vi få rätsida på alla jävla försäkringskasan papper. Hade papper över hela köksbordet å vi båda satt å klia oss i huvudet. Kom fram till att jag får gå upp tidigt imorn, gå till chefen å se va tusan de e för årslön hon räknat ut...hon verkar ha räknat me lill-tån! Sen bär det av till doktorn, va nå knas på ett intyg å sen tåget in till F-kassan så allt blir rätt från början, så det inte kommer pappaer tebax som säger att "det här å det här stämmer inte".

Kommer va helt slut i möra! Men blir ju desto roligare efter :)

Ses/hörs kanske senare :)

Pussar carreBarre!

London

En planerad resa till London går av stapeln på onsdag den 26...MEN jag kan INTE följa med :(
De som åker är Bella, Oscar å Oscars kusin Göran. Så vi va 5 men nu är de bara 3 :(

Känns rent ut sagt förjävligt!!!

Skulle ha hälsat på Oscars kusiner. En utav kusinerna spelar i ett rockband. Så på en festival i London, Farmageddon, ska han spela å vi skulle dit å parta, dricka öl å sova i tält hehe...fan att man missar det...verkar ju va gryyymt najs ;)

Hade även tillgång till ett eget hus under veckan, så vi kom väldigt billigt undan. Å flygbiljetterna kostade bara 4 kr (hehe, låter som ett skämt, jag vet) å så kostade bagage incheckningen 220 kr...

Trots att vi kom billigt undan så lösdes det inte ekonomiskt för min del. TACK Försäkringskassan!!! De har strulat till det ordentligt för mig, orkar inte gå in på detaljer, men usch...å handläggningstiden är på ca 4-6 VECKOR! Så den här månaden blir tuff!!! Jag hade alltså fått låna till hyran, till att kunna leva här hemma + London resan. Hade aldrig funkat, lr det funkar inte, e ju flera tusen...

Londonresan låter billig men det är mkt som inte e inräknat, som tåg/bussbiljetter, bensinkostnader, mat å dricka, ut å festa, shoppa, turistattraktioner mm. Ja ni fattar, det blir ALLTID dyrare än vad man tänkt sig...

Men London lär ju inte bara "försvinna" så jag åker när min tid e inne helt enkelt :) Och så har jag ju gått å blivit sjuker, ingen höjdare de heller.

Nu ska jag va hemma å fokusera på att bli frisk, fixa hyran å så jag kan "leva".

Nu e klockan massor så det e dags att krypa till kojs!


The Tower Bridge


Bussarna hade jag velat åka :)


The London Eye, hade vart coolt att få åka...

Men som sagt...jag kommer när det e min tur :)

Natti :)


En dos av kärlek...

Det har vart en riktigt seg och djävulsk söndag!

Malin var här igår en sväng efter att jag slutat jobba. Hade riktigt kul! Vilken skrattsalva vi körde :) Ojojoj, tror jag skrattade för hela veckan :) Tack Mallan! Jag behövde det!

Sen gick Malin och jag satte mig framför datorn, skulle ha gått hem till Bella & Oscar, de hade lite trevligt folk hemma men jag hade känt mig hängig hela dan och inte minst på jobbet. Ville inte gå själv heller...e inte så ruskigt långt, tar ca 10 min, men det är 10 min för mkt. Och då menar jag 10 min för mycket en lördagkväll, att gå själv! Jag är verkligen inte mörkrädd. Det jag e rädd för e allt skit som händer här i berga, ursäkta uttrycket, har nämnt det tidigare men det har från att vara "mysiga berga", blivit  till "ghettoberga"! Namnet i sig berättar en del så behöver inte gå in på några detaljer!

Såå, satte mig i soffan me datorn, läste lite bloggar å så. Hade tagit fram en film som jag tänkte se men fastna i en blogg, började läsa ifrån början å vips så va klockan hur mkt som helst! En riktigt gripande blogg, om en familj som väntar sitt första barn och tror att allt är frid och fröjd fram till en månad efter födseln, då helvettet brakar lös...Brukar inte lätt få tårar i ögonen/gråta men det föll en å annan tår måste jag erkänna...Läs här...
http://honungspojken.blogspot.com/...Så "en dos av kärlek" sänder jag denna familj!

När jag sedan gick å la mig så börja jag må riktigt jävla pyton :( Kändes som om huvudet skulle sprängas i tusen bitar och hade så ont i hela kroppen, tog 2 alvedon å somna om. Tyvärr blev det en "vakna, somna om, vakna, somna om - natt" så när jag senare bestämde för att "gå upp" så snurra det fint i pallet, trodde ett tag jag var på grönan lr nåt...

I brist på "mänskligt" sällskap (ingen bör ju träffa nån som e sjuk i dessa tider) så fick jag ändå "min dos av kärlek" ikväll genom att prata med mina underbara vänner och Danni på msn, genom telefonsamtal med bl a ett par underbara föräldrar, och genom en film! "Definitley Maybe", en kärlekskomedi med snyggingen Ryan Reynolds :) Den e ju så söt! 

Åh, förlåt, tror faktiskt jag glömde det viktigaste! De 2 varelserna som i vått-och torrt pysslar om sin matte...på olika sätt :) Siri & Freja såklart!

Här kommer lite bilder på dom!



Här är mina bebisar, tyvärr en gammal bild, så lite större är de nu, iaf Frejan ;)



Livsnjutaren Siri :)



Skön stil :) Och sam sagt, nu e Frejan bra mkt större...



Knäppis nr 1. Bra ful du e Frejan ;)



Knäppis nr 2. Jag tror att dessa "lite konstiga stälningar" ligger i släkten, sådan mor, sådan dotter :)

Så synd att jag inte har skivan till mobilen, så jag kan langa in dom i datorn. Har ju bara gamla bilder på dom.

Siri ligger nu på soffan å "värmer" sig under en lampa å Frejan har knatat upp i sängen, hon tycker väl att matte ska gå å lägga sig nångång :) Och det ska jag, alldeles strax1

Hoppas ni har haft en lite mer fartfylld helg än vad jag haft!

TACK för att ni finns, kära familj, kära vänner och kära bebisar :)


Buona Sera

Ja, go´kväll folket!

Fredagkväll! Jobbpasset slut, myskläderna e på, ljusen e tända, liiite chips och fanta står på bordet, har Siri liggandes brevid mig, Freja ligger i sin "myshörna" och filmen "Derailed" (som sägs va bra) ligger laddad i DVD:n...kan det bli så mkt bättre?!? JA! Om H. hade vart här som planerat men han har gått å blivit sjuker så får träffas när han har blivit frisker igen :) Hoppas snart! Har ju så kul tillsammans :)

Nåt mer jag saknar är godis, brukar nästan aldrig va sugen på det men just NU e jag det...CHOKLAAAD, *vill ha*. Varför just NU när allt e stängt? Inte så att jag tänker knata ut SJÄLV i "ghettoberga" en fredagskväll/natt för lite choklad...näe får nöja mig med det jag har!!
 Ett täcke å krypa ner under vore inte fel, ska hämta det...så, nu e täcket på plats :)

E fortfarande lite uppe i varv efter 1:a kvällspasset sen i maj. Måste erkänna att jag va lite ringrostig hehe, glömde larma av å lite småsaker, men de blir säkert bättre i möra :)

Ang. besöket hos magdoktorn så var det helt i onödan (men fick iaf 1 kaffekopp på donken hehe)! Ja, jag gick verkligen upp halv 7 HELT i onödan. Hade 1:a besöket på dagen så de hade inte hunnit ringa och säga att hon va sjuk...liiite smått IRRETERANDE! Så gick till donken å käka frulle, sen tåget hem, handlade å väl hemma somna jag som en bebis å vakna på tok för sent. Skulle ju ut å gå juuu...men men, får ta det imorn istället och då vill jag gå 5:ans spår. Vill bli av me dom här alldeles för många x-tra kilona som satt sig som fina volanger på kroppen som jag INTE tycker e så fina! Dom ska väck! Linda å jag prata om att köpa simkort...så härligt att simma. Tror bestämt att jag var delfin i mitt förra liv :) Alla ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR delfiner å när jag väl är i vattnet kan jag inte gå upp, älskar att simma å busa i vattnet, precis som just en delfin :) Ni som va me på Cypern vet precis vad jag pratar om :)

Nej men just ja, jag skulle ju se film :) Den här musiken som är i början när man ska välja språk osv börjar bli smått jobbig så bäst jag drar igång filmen...

Hoppas att ni andra haft/har en UNDERBAR fredag...:)



De e jag som e snyggingen till höger men det visste ni väl redan ;)



En lite finare bild :) När jag nu såg den här så blev jag oerhört sugen på att börja måla igen...har ju alla grejjer och ljuset i lgh e ju kanon, förutom på kvällen men det e ju lätt fixat! Har även en bra plats för grejjerna i min STORA lgh :) Nej men finns en plats här som e perfa...ska fasiken hem å rota fram grejjerna. Men måste köpa nya akrylfärger, gillar bäst å måla med det!


Nervös

Promenixen blev av å därmed huvudvärken...tills jag kom hem. Då brakade helvettet loss igen. Tänkte att om jag knatar upp i sängen så somnar jag säkert å de skulle resultera i ingen mat, ingen matlåda å inte kunna somna i tid. Så satt å prata me Frugan (Helene) å spela röj-flagg :) Vi har blivit beroende jag å frugan :) Va sååå sugen på vira in mig i mitt mysiga täcke men tog mig i kragen å ställde mig vid spisen, käkade å diskade. SEN blev de täcket i soffan å somna 1h...sen dess har de blivit horisontal läge så e nu endast uppe i 7928 steg...MEN...den BÖRJAR räkna efter 6:e steget...liiite orättvist, tyker jag!!!

Imorn (fredag) måste jag upp 06.30 :/ Tåget går 07.47 å så ska jag hinna köpa bijetter innan. Ska nämligen va i Täby hos magdoktorn 08.20, kanontid för Carro alias Törnrosa ;) E en aning nervös :( Dels för vad hon tror de e som spökar å dels för rektoskopin å ev kommande mindre trevliga undersökingar :( De e därför jag inte ligger å dunar...massa jobbiga tankar som snurrar runt i hövve å då e de inte bara magen jag syftar på...

Senare på dagen blir de på me träningskläderna å promenixa igen å sen på me jobbkläderna! Hör å häpna men det ska faktiskt bli kul å komma tebax till jobbe, tebax till pensionärerna å till arbetskamraterna :) Å framförallt kvällstiderna, kallas ju som sagt för Törnrosa ;)

Sen efter jobbe kmr H. hit :) Ska bli jättemysigt, en bra avslutning :) På en dag jag tror kmr bli tuffast på länge...

Nu e naglarna målade, matlådan står färdig i kylen...nu e de bara tvätta av sminket, borsta gaddarna å krypa upp till katterna i sängen me boken "Om jag kunde drömma" Så ska jag nog kunna somna :)

PURRE


R.I.P.

Döden ÄR inte rättvis!!!

Läste nyss på Aftonbladet att en av mina favoritskådisar, Patrick Swayze, dog i sitt hem inatt 57 år gammal efter ca 2 år kämpande mot sin cancer. Usch, jag blir illa berörd! Varför ska alla "bra" människor dö medans de "onda" får va friska (förutom i pallet) leva?

Tänk så mycket han har gjort och hur mycker mer han hade kunnat göra? Dumma cancer!!!

Så här såg den sjuke Patrick ut :( Oigenkännlig...



Men det är INTE så jag vill minnas honom...

Det här är den Patrick jag vill minnas! 80-talets hunk!

Malin; Ikväll ska vi ses och jag har ett önskemål, jag vill se Dirty Dancing!!!



"No body put´s baby in a corner"

R.I.P. And "Have your time of your life in heaven"


Info...

Snodde från Dannis blogg - www.labellabambola.blogg.se :) Har man lite tråkigt e de kul å sitta å pilla me lite sånt här å kanske de e nån som tycker de e kul att läsa :)

...

Skulle du vilja vara längre?
Är ju inte den längsta men jag är faktiskt nöjd med min längd!

Skulle du vilja väga mer?
NEJ!!! 10 kg mindre TACK!!! :)

Skulle du bli ledsen om din pojkvän gjorde slut om du har någon?
Jag har ingen, men klart jag skulle bli ledsen, beror iof på situationen!

Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Hahaha, skulle ju inte banga "Patten" (Robert Pattinson) :)

Skulle du vilja dricka dig full just nu?
Klockan e snart halv 7 en tisdagsmorgon så...njae...

TIO KAN

Kan du röra på öronen?
Jajjemen ;) *vift vift*

Kan du slicka dig på näsan?
Nope

Kan du kolla i kors med ögonen?
Yes, men det gör ont så låter helst bli :)

Kan dina föräldrar lita på dig?
Ja det kan de varkligen göra!

Kan du vara på fest utan att dricka?
Absolut! Så jävla jobbigt bara, se hur alla gör bort sig och bli flamsiga och klängiga. Man tänker, SHIT, e jag verkligen likadan???

Kan dina vänner lita på dig?
Oja! Och jag hoppas jag kan lita på dom! De är A & O i en vänskap tycker jag! Annars e det inte riktig vänskap!

Kan du tänka dig att pierca naveln?
Ja, har velat göra det sååå länge...så efter ett x-antal träninspass så kanske det sitter ett delfinsmycke i naveln min ;) Time will tell...

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
NEJ :) Fast e det en "tantaffär" man råkar hamna i så kan jag nog hålla tassarna i styr...

HAR

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
Hihi...ja :) Men inte om nå "allvarligt"

Har dina föräldrar sagt att de älskar dig?
De e klart! De e ju världens BÄSTA päron juuu!!!

Har du ett syskon?
Japp, 2 st, Daniella & Isabelle <3

Har dina föräldrar ljugit för dig?
Tror jag inte...isf "vita lögner". Och det FÅR man!

Har du redan tröttnat på de här frågorna?
Nejdå...

Har du funderat på att någonsin testa droger?
Nej! Men man har ju undrat hur det skulle vara/kännas osv...men jag avstår!

Har du ljugit på någon fråga än?
Ljuger aldrig...som sagt, "vita lögner" ibland, men de e tamejtusan sällan!!!


VEM

Vem av dina vänner har du känt längst?
Oj, svårt...jag vet faktiskt inte. Emelie, Bellas & min gemensamma kompis, har jag ju sett sen hon var mini mini eftersom de gått i samma klass sen 1:an tror jag...så tror det måste va Emelie :)

Vem älskar du?
Finns så många! Familjen, mina vänner och djuren. Finns ingen specifik...ännu :)

Vem pratade du senast i telefon med?
Farsan min. Han satt i lastbilen, jobbar natt å ville säga go´natt, så söt <3

Vem skulle du ge bort en miljon till om du var tvungen?
MÅSTE jag ge bort dom? :) Nej men skulle dela upp det; hemlösa, forskning av nå slag typ bröstcancer, nån djurrättsförening och till mitt fadderbarn!

Vem kan berätta allt för dig?
Det avgör personen ifråga själv! Jag hoppas alla vet att man kan lita på mig i vått & torrt!


Vem kan du berätta allt för?
En del av mina vänner och framför allt familjen!

Vem hatar du?
Svår fråga! Hatar alla som inte har nåt hjärta i kroppen som t ex mördare, våldtäktsmän, folk som ljuger, folk som gör djur illa, rasister, ja...ni hajar!?!

Vad blir ditt namn baklänges?

Enilorac! Kul att det kom upp :) Finns en liten kul incident om just detta :)


Har du gjort en snöängel i år?

Minns inte, men var det snö så gjorde jag troligtvis det :)


Hur lång tid är det längsta du har legat på sjukhus?
1 vecka :(

Har en dröm gått i uppfyllelse?
Ja! Ibland har man tur helt enkelt!

Första sporten du gått på ?
Gymnastik

Minimorötter eller pommes frites?

Får man välja farsans friterade pommes? :)

Vad längtar du mest efter till just nu?
Att vara på Cuba å dricka cuba libre, kolla in deras sjyssta bilar å dansa...i väntan på att ta båten över till Key West (stavas det så?) för att simma me delfiner :)

Hur gammal har du tänkt bli?

Skitgammal! Ska slå rekord! :)

Har du haft vattkoppor?
Jupp i 5:an å trots dessa fula "koppor" kunde jag inte hålla mig ifrån "Maggan-discona" hehe, redan då va man en festprisse :)


Vad drömde du i natt?
Vettetusan, minns inte och minns jag så brukar det va så sjukt att man blir knäpp av att tänka på det, en hel såpopera :)

Vad åt du senast?
Te å rostade mackor me ost på...mumma!

Höga eller låga strumpor?
Beror på. Låga på sommaren, höga på vintern! Snyggt me riktigt långa till kjol å stövlar ;)

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Hehe ja :)


Bikini eller baddräkt?
Bikini

Är du mörkrädd?
Nope, har ju fasiken bott i en olåst friggebod i skogen i flera år :)

Riktig gran eller plast?
Önska jag kunde ha riktig men e allergisk. Luktar ju sååå underbart. Så jag får tyvärr välja plast.

Tänt eller släckt när du ska sova?
Släckt me slingan som jag har virad runt sängen tänd...lite mysfaktor

Godaste drickan till frukost?
O´boy...fortfarande :)

Vill du bli president?
Njae, fy för de ansvaret. Det överlåter jag till Obama :)

Duscha eller bada?
BADA!!! Men har inget badkar :( Så får nöja mig me duschen!

Har du gråtit i skolan någon gång?
Mmm, tyvärr, och det ska man INTE behöva göra!!! (beror ju på vad man gråter över såklart, kan ju va av lycka, då e de OK!)


Hur tar du dig till skolan?
Går inte i skolan just nu men i januari kör det igång igen och då blir det cykla lr bussen. Lr kanske ska dra igång min gamla ciao moppe ;) Ja, där satt den !!!

Har du någonsin sminkat dig som punkare?
Jajjemen, på en maskerad. Skitsnygg va jag....lr inte :)

Sjunger du på toa?
Har duschen på "toa" så ja, jag sjunger på toa (i duschen).

Vilken färg har din jacka?
Den jag använder nu e en kritstrecksrandig hoodkavaj me gråa muddar å luva.

Vilket land vill du åka till?
Många för jag vill åka jorden runt!



Vad var det senaste som fick dig att skratta?
När Linda, jag & Adam kollade på Björn Gustavsson - klipp på youtube :) För skön den där snubben ;)

Vad ska du göra NU?
Sova! Finns en förklaring vad jag egentligen gör uppe nu ifall ni undrar..

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Hihi ja :)


Har du sett din bästa vän gråta?
Ja!

Vilka vitaminer åt du när du var liten?
Ååå, vi fick nå jättegott av mamma som man drack, whiskey tror jag de hette :) Nej, skoja bara. Solisan (lr e de nå annat...hmmm) tror jag det hette. Fick en mugg med sånt, tror det va gult och smaka mumma, ville dricka de hela tiden men det fick man ju såklart inte :(

Har du varit med i en rättegång?
Nej

Är du polare med grannarna?

De e klart ;)

Vilka språk talar din mamma?
Svenska, Engelska och Italienska!

Vilka länder har du bott i?
Sverige.

Senaste piercingen?
Har inga, men skulle gärna skaffa...

Har du äggat någon?
Nej

Har du varit utomlands?
Jaaaaa and I LÖÖÖV IT!!!

Var är dina syskon just nu?
Danni är hemma hos mamma och pappa. Och Bella är hemma hos sig & Oscar. Förhoppningsvis ligger de i sängen och sover till skillnad från sin knäppa/sjuka storasyster CarreBarre :)

Vad var den senaste drömmen du minns?
No comments!

Vad står det i det fjärde sms:et i din inkorg?
"Hej gullet! Jag är på väg hem nu. Ska vi kanske se en film ikväll? O tror du att det här är menat till Jon så har du fel :) Puss Carran!" (Från min käraste Sandra) :)


Ja det va en lång info-lista det här!

Nu ska jag lägga mig! E vaken fortfarande för att den här förbannade magen inte kan hålla sig i skick :( Fattar inte att det alltid e på kvällarna å nätterna de e värst...

Har iaf haft en mysig kväll. Linda & Adam kom hit å jag bjöd dom på fläskfilé, rösti, stekta champinjoner, bea, sallad å en liten blandning av rödlök, kikärtor, kidneybönor, tomater, olja & vinäger! Va en mycket lyckad måndagsmiddag! Inte alltid man käkar så gott en måndag :)

Sen när de gått börja jag prata me Helene på msn å vi har spelat "Röj-flagg" i ett x-antal timmar...man blir lätt beroende hehe...TACK för trevligt sällskap Helene :)

Nej, nu ska jag borsta gaddarna, tvätta av sminket och gå å sussa! MEN kan inte sova hela jädrans dan imorn, har lite att fixa me + att MallanBallan kmr på kvällen :) Ska bli mys :)

Puss Puss...å Go´morron :)


Skor, Skor, Skor!

Har aldrig riktigt brytt mig så mkt om skor, nöjt mig med ett par sjyssta gympadojjor, ballerina, nå finskor, ett par stövlar å jobbskor. Men nu börjar jag känna mig som Carrie i Sex And The City :) Vill bara ha mer å mer å vill helst matcha skor me outfit (typ matcha skorna me ex. ett rosa linne, ögonskugga osv). Hittade en mkt trevlig sida igår när jag satt med mina kramper imagen och inte kunde somna, www.have2have.se, heter sidan. Gå in å titta vettja :)

Här kmr några utav de jag fastna för...å det va en HEL DEL :)

                                                 

Som sagt, fanns en hel del jag fastna för...kul me skor :)

 

Stackars er killar (om det nu e nåra killar som läser), måste tycka det va ett riktigt tråkigt inlägg hehe :)


Fanns lite andra saker oxå som jag självklart fastna för :)

                          

 

Nej, nu får jag hejda mig! Men kan ju inte sova å de e skönt å sitta å pilla lite vid datorn :)


Tråkigt...



Här bloggar man å bloggar för fullt, kanske inte bloggar om det roligaste men skriver från hjärtat och det kanske inte alltid blir roligt då...och ALDRIG får man några kommentarer :(

Nej men skämt-och sido...jag SUGER på att kommentera era inlägg själv oxå så ska verkligen inte säga nåt!

MEN, skulle vi (ni som läser min blogg å jag som läser era bloggar) kunna bättra oss och kommentera varandras inlägg? Blir ju så mkt roligare då...tycker jag iaf :)


Ny dag, nya äventyr...

Fredag i dag och vad ska man göra av denna dag tro?

Ett som e bestämt e att Mallan å jag ska ses, sen vad vi hittar på, det vet man ALDRIG :)

Va i Täbban igår ju...fasiken vad man hittar saker när man har 1,50 :- hehe...för hemskt å orättvist! Har så mkt jag skulle behöva handla å göra; köpa kläder, köpa smink, köpa Thierry Mugler - Angel, klippa mig, göra slingor, köpa hår till en ev. hårförlängning, pengar till den ev. hårförlängningen, fixa naglarna, köpa skor, köpa saker till hemmet (hittade så sjuukt fina lyktor på Indiska igår *vill ha*), klacka om stövlarna, köpa tränings/simkort, kastrera Freja å kastrera OM Siri...pallar inte deras jävla brunstiga ljud hehe...ja det va en del det :) Viktigast av allt e ju att fixa fram stålar till LONDON!!!!!! Jag SKA med!!!!

Nog om detta!

En fråga...Vad tycker ni? Ska jag göra en hårförlängning???

Saknar det så, förutom alla flätor på natten å att endast få duscha var 3:e dag hehe...






Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig iordning, gå till centrum och öppna ett konto ang. SLICK :) Sen bege mig till Bellan för en fika :)

hörs senare min hjärtan :)


Sanna

Har precis installerat Spotify :) Grym sida de där! Så nu går Sanna Carlstedt för fulla muggar :) När jag hör Sanna så tänker jag bla på Frida å på när vi va på bröderna Sundbergs landställe i Glopen...Sanna gick MINST sagt varm, även Lady Gaga :)

Finns mååånga bra låtar men den skönaste måste nog vara "Ett Glas Vin"...enligt mig :)

Ett glas vin

Text/musik; Sanna Carlstedt

Ja det e ett hårt liv som jag lever

E som sextio fast blott tjugosju

En tecknad film där jag e huvudperson

Mirakel bryts mot ljuv tradition

 

Rest från norr till söder, bakom mig kärleksbröder

Som med brustet hjärta iaktar färd

Flicka på vandring, söker efter sin sanning

Skadad, sårad efter jakt på hemmets härd…

 

Refr;

Men med ett glas vin så går det över

Några glas till det e allt jag behöver

Vin i skymningen fram till sommaren, så blir jag hel igen

 

Patetiskt evigt ung e förhoppningen

Så deviset blivit – Fegis e en mes!

Fröken Fåfäng möter ”Vätte utan Vett”

Tillsammans rusar dom sig så fort tillfälle ges

 

Resa i livet, resultatet är givet

Lodis, hippie flyter kring utan mål

Skrattet är födan, skapa rykten är grödan

Å elixiret blivit mycket alkohol…

 

Refr; (För med…) Ett glas vin…

 

Men det e i nuet man ska leva

Å fröken hon när ett fåfängt hopp

Att hon vill åldras och jäklas med sin Vätte

Rusa, skratta till åldern hinner opp…

 

Med glansiga doror, ser på andra som horor

Å dom ler i mjugg åt nio till fem

Dom sliter å skrattar, tror att ingen alls fattar

Vad dom tvenne gör när dom har kommit hem…

 

Refr; Med ett glas vin…

 

Å Vätte vill bli full, fröken Fåfäng, hon vill ha, vill ha ”oansvars knull”

Men helst ett hem för egen del, han vill ha tv-spel

På nåt sätt blir dom tillsammans hel

 

För dom vet så väl… å dom gör det hela tiden..funkar…

Alltid…så bra…( ljug ihop för bövelen! )

 

Refr; Med ett glas vin….



http://www.youtube.com/watch?v=IY_3k-fA30g

De e fredag...Ta Ett Glas Vin vettja ;)

Underbara dagar

Kollade ju fotbollen igår (Förrgår)...sunkig match me självmål (me hjälp av Berg iof) som avgjrde 1-0 till Sverige. MEN...vi e ett steg närmre nu iaf ;) Satt me min Sverigetröja, svor, skrek å hoppa :) Sen blev de "segerdansen"hihi...efter matchen promenrade jag, Eva å Ana-Maria hem till moi...Linda kom även senare. De blev en del dirty-taking, youtube-tittande å prat om "SLICK" :) Självklart gick "PATTEN" (Robert Pattinson för er som inte hajja hehe) på repeat :)

När tjejerna mina gott så kunde jag bara inte somna...som nu...fattar inte att jag inte kan somna i tid nångång........

Gick upp runt 12-tiden, gjorde mig iordning som en sengångare hehe men va i tid hos Sarran iaf ;) Jag, Linda, Ana-Maria å Sandra tog en tur till Täbban, va tvungen att gå till försäkringskassan...IDIOTERNA !!! Tack vare dom har ja 1,50 att leva på i ca 4v...kul...N0PE !!!( handläggningstiden ligger på ca 4v )...:(
Efter de tröståt jag på donken, mumma. Hämtade upp Malin på Glitter å for hem till Sandra för lite kaffe å MASSA pratande å flummande (as always) :)

Va helt enkelt 2 kanondagar! FLER SÅNNA TACK!!!!!

Imorn blir de dejt me Malle-Balle :) Antigen sitta hemma här lr möta upp 2 jobbarkompisar som jag lovat...time will tell!

Nee, nu de tamejtusan dags för skönhtssömnen!!!

Vill ha nån att kramas med...NU, gosa ner sig i sängen som de underbart söta "Miranda-nallarna"...
Nån frivillig??? ;)

En underar låt vill jag bjuda på innan jag loggar ut å klättrar upp i min säng...som btw e livsfarlig..1m till taket, vaknar, sätter sig upp (snabbt),AJ!!! =bula hehe...


http://www.youtube.com/watch?v=iXk6ga4OJAs


Så skönt...

Ja de e så himla skönt att mitt internet funkar så jag e lycklig som ett litet barn :)

Och igår var det en vänlig själ som rensade min dator så gott de gick, TACK!!! Å tangentbordet funkar...*peppar peppar* för rätt va de e så slutar de funka å de gillas icke för då får man använda skärmtangentbordet vilket tar år å dar att skriva me! Därför blev det inget bloggande igår!

Och igår va de IDOL, vilket jag missa för kunde inte hålla ögonen mina uppe. Och efter att den vänliga själen M. hade gått la jag mig i soffan...igen me datorn på magen å SOMNA! Så när jag vakna vid 3-tiden med en dator på magen så konstaterade jag att jag va väääldigt trött :)

Idag har det vart planeringsdag. Dagen skulle börja med en lunch på Oxenstjärna (stavas kanske inte så, men ja, ni vet vilken jag menar) men efter kramper å illamående så stanna jag hemma från det å mötte upp gänget på Solhälla ist. Måste medge att jag lika bra kunde ha stannat hemma å vila...

Och den 18/9 e det slut på dagsarbetet, börjar jobba kväll då ist :) Känns sååå skönt! Det är oerhört stressigt på dagen, duschar, städ FÖR många som jobbar. Alla bara tjaffsar om allt å inget. På kvällen e det oxå stressigt men inte på samma sätt. Vi e 4 st som vet vad vi ska göra och har kul och det är huvudsaken. Men dagpersonalen e iaf hur snälla som helst så de e inte det som är problemet!

Nej men oj va klockan blev mkt...ska ju till Estay/Hammer Mansion å kolla fotbollen me Ana-Maria, Eva å kanske Sandra...å ja, Kira e självklart me :) Vi hade btw en heldag igår, jag å Kira. Oscar jobbade å hade träning å Bella va barnis å sen jobba hon å då fick gullisen va hos moster :)

Nej, dags att traska iväg nu...börjar ju om ca en kvart...

Kanske skriver lite senare!

FORZA SVERIGE!!!




25 Tänkvärda Visdomsord

1.
Ge människor mer än vad de förväntar sej
och gör det för att du tycker om det...


2.

Tro inte på allt du hör, spendera inte allt du får
och sov inte så mycket som du skulle vilja..


3.

När du säger: ' Jag älskar dig', säg det på riktigt....


4.

När du säger: 'Jag är ledsen', se personen i ögonen...


5.
Tro på kärlek vid första ögonkastet...


6.
Älska djupt och passionerat.

Du kan bli sårad, men det är det
enda sättet att l eva livet komplett...


7.
Förolämpa inte!


8.

Tala långsamt men tänk snabbt...


9.

Om någon ställer en fråga som du inte

vill svara på, le och fråga istället:

' Varför vill du veta det?'


10.
Säg prosit när du hör någon nysa....


11..
Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap...


12.

När du upptäcker att du gjort fel, rätta till det genast....


13.
Le när du svarar i telefon, den som ringer hör att du ler :o)


14..
Spendera lite tid ensam...


15.
Öppna din famn för ombyten/förändringar,

men släpp inte på dina värderingar...


16.
Kom ihåg att tystnad ibland är bästa svaret...


17.
Lev ett bra och värdigt liv....


18.

När du blir gammal minns det som varit,
då kan du njuta av det en andra gång....


19.

Tro på människor, men lås alltid din bil....


20.
Dela med dig av allt du vet...
Det är ett sätt att uppnå odödlighet.....


21.
Avbryt aldrig någon som håller

på att visa dej sin tillgivenhet...


22.

En gång om året, åk till ett

ställe du aldrig varit på....


23.

Om du tjänar mycket pengar,

placera dem för att hjälpa andra

medan de fortfarande lever..


24.

Lär dej alla regler, och bryt en del...


25.

Närma dig köket och kärleken med djärvhet...



Äsch, tar nå fler va? ;)

Nymodigheter i sandlådan

En dag när Tobias och Ingrid satt nakna i sandlådan frågade Ingrid:
- Vad är det där du har mellan benen?
- Det är mitt avloppssystem, svarade tobias.
- Så omodernt... Mitt är inbyggt.


Tänk om livet var ett spel och du var tärningen. Då skulle jag pussa dej för tur, och rulla runt dig på bordet och hoppas på 6.


En kvinna gick till doktorn för en uppföljning av hennes tidigare besök. Doktorn hade skrivit ut testostron (manligt hormon), men kvinnan tyckte att bieffekterna av den nya medicineringen var aningen udda.
- Doktorn? Hormonerna du gav mig fungerar jättebra, men jag är rädd att du ordinerade för stor dos. De har gett mig mer hårväxt.
- Det är helt normalt, lite hår är en vanlig effekt när man tar testostron. Får jag fråga var..?
- På mina testiklar... Och det är det andra jag vill prata om...


- Vet ni vad äldre kvinnor har mellan brösten som inte yngre kvinnor har?
- Naveln!!


Trippelfel

En kvinna berättar för sin väninna:
- Min man är 300% impotent.
- Va?! säger väninnan. Inte kan man väl vara 300% impotent?
- Joo då.. igår var han bara 100% impotent men så ramlade han i morse, bröt alla fingrarna och bet av sig tungan!





Lite morgon humor ;)

Är såå uttråkad så gick jag genom mejlen.....

Resultatet:

Lille Pelle kommer till skolan på morgonen och frågar fröken:
- Kan man komma till himlen med benen före?
- Nej Pelle lille, det tror jag inte man kan.
- Det var konstigt fröken. För när jag kom hem från skolan igår så låg mamma med benen rakt upp i vädret och skrek: Ohh gud, jag kommer! Ohh gud, jag kommer! Och jag tror faktiskt att hon hade gett sig iväg om inte brevbäraren hade legat ovanpå och hindrat henne.

I baren:
- Får jag bjuda damen på en whisky?
- Tack men jag avstår, jag känner av det i benen.
- Hur då? Svullnar dom??
- Nej. De går isär...

Livets frågor:

Vi har för bråttom i vår hektiska värld för att ha tid till att stanna och tänka på livets grundläggande frågor, såsom:
- Varför kommer pizzan fram snabbare till kunden, än ambulansen till patienten?

- Varför finns det parkeringsplats för rörelseförhindrade framför skridskobanan?

- Varför beställer folk en dubbel ost hamburgare med stor pommes frites och Cola light?

- Varför köper vi hot dogs i tiopack och korvbröd i åttapack?

- Varför målar kvinnorna sina ögon med öppen mun?

- Varför är inte ordet förkortning kortare?

- Varför trycker vi på start när vi vill stänga av datorn?

- Varför finns det inte kattmat som smakar mus?

- Varför står det på hundmatburken "ny bättre smak", vem har testat detta?

- Alla känner väl till flygplanens svarta låda, som alltid håller sig oskadd. Varför tillverkar man inte flygplanen av samma material?

- Varför trycker du fjärrkontrollens knappar hårdare när batterierna är nästan slut?

- Varför tvättar vi handdukarna, händer är väl rena när de torkas?

- Varför använde Kamikaze -piloterna hjälm?

- Hur har man fått skylten "gå inte på gräsmattan" ut till mitten av gräsmattan?

- När ett ord är fel i ordboken, hur vet man det?

- Har arbetarna på Lipton kafferast?

- När jag köper en ny bumerang hur blir jag av med den gamla?

- Varför har byggnader som ska var öppet dygnet runt överhuvudtaget lås?


Let Me Sign


TWILIGHT



Robert Pattinson - Let Me Sign

Ooh
Standing by a broken tree
Her hands are all twisted,
She's pointing at me,
I was damned by the light comin'
Over all as she
Spoke with a voice that,
disrupted the sky.
She said,
"Walk on over, yeah
to this bit of shade,
I will wrap you in my arms"
And hold you safe,
"Let me sign,
let me sign."


Så himla fin låt, allrahelst när man sett filmen och att karln har sån röst,det visste jag inte. Och karln kan ju spela piano,gitarr...ja, you name it! Ni som ännu inte sett den...SE DEN!!!

Klicka på länken å NJUUUT!!!

http://www.youtube.com/watch?v=u41N2EaNDsI

Å i november kommer 2:an, New Moon :)

Ett smakov kanske???

http://www.youtube.com/watch?v=HyxGKiCxCgo&annotation_id=annotation_199448&feature=iv


Ja ni...vad säger man? Jag längtar iaf till 2:an :)

Oj oj oj vad ni måste tycka jag e fjortis, men det får ni tycka, för jag bjuder på det å står för vad jag tyker :)



Neee, nu ere nog dags för mig & Patten att sova ;)

*SLEEP TIGHT*





Magic fingers...

...lr ngt :)

Nej men kom hem i lördags efter en underbar helg hos familjen!
Tack för att ni finns!!!

Satte mig i soffan, bara skit på de få kanalerna jag har så somna så sött på soffan sisådär vid 12-tiden. Men e ju inte riktigt kry så va perfa me en LUGN helg. Men på söndag träffade jag Linda, gick å handla på ICA, käkade hemma hos mig sen vidare hem till Linda & Adam. Satt å snacka skit, som alltid :) Sen blev det "17again", en helt OK söndagsfilm. Sen matade Linda mitt USB-minne me Robert Pattinson låtar å NYA Takida skivan.GRYM!!! (tycker jag). Måste gå å se dom den 28/11...nån som hakar på? Måste nog boka snarast, så ni vet :)

Sen begav jag mig hemåt. La mig i soffan me lille kelgrisen Siri på magen å zappa mellan de få usla kanalerna jag har...va nada på TV så fick för mig att sätta mig vid datorn. Har trådlöst bredband som när jag skaffade inte ville funka men ville ge det en chans till så me lite magic fingers så ja... VIPS så va internet igång. Jag har INTERNET :) WIIIHOOO :) Har kännt mig riktigt handikappad (om man får säga så) utan internet.

Så nu kan jag ju inte skylla på att jag inte kan blogga längre :) Nej men nu ska här bloggas :)

Kvart över 8 i..ja, i dag kommer mosters lilla bebis Kira hit å vi ska leka heeela dagen lång. En promenad me Sandra e redan bokat :) Poblemet e att jag inte e trött,så kmr säkerligen fler inlägg :)

Läs om Du vill, annars SKIT i det :)

PUSS

BTW...min dator har nog nått sitt "bäst före" så eventuella stavfel kan finnas här & där :)


Tjohooo

Tebax...efter sisådär 1 månad. Får skylla på att jag faktiskt inte har nån dator hemma, så trisst. Å när man kommer hem hit så är tyvärr inte blogga det första jag tänker på. Allrahelst inte när man inte vart här på ett tag...Men nu ska jag sova här, det e fredagkväll, jag e sjuk och e bara hemma å tar det lugnt. Då hinner man blogga lite :)
De jobbiga tycker jag e att när man inte bloggat på typ 1 månad så vet man inte vart man ska börja. Ska man berätta allt som hänt? Välja ut de bästa? Mja, lite knivigt...å andra sidan kan jag ju säga att det inte hänt så speciellt mkt i mitt liv eftersom jag vart sjuk :( De som hänt e väl att Oscar, min kära svåger :) har fyllt 30! Så va på lite middag när han fyllde år å på festen han hade förra lördagen. Den festen va ju RIKTIGT KUL måste jag säga! Massa roliga människor, kul stämmning, bra ordnat med allt från sittplatser till mat :) Blev en låååång kväll...tror jag va hemma vid 6 på morgonen hehe...hjälpte ju Bella att städa i köket å så, ingen lek precis, va en hel del att ta hand om :) Inte van att hålla igång så länge så va ju helt slut dan efter. Kändes som om jag druckit en hel del från baren men så va icke fallet. Drack bara 1 glas vin å en halv cider...så bakis va jag inte...
E helt slut i pallet, orkeslös å seg. Att inte ens orka blogga lite e ju segt asså, nåt e fel! Jaja, blir bara massa blaj om man sitter här å inte vet vad man ska skriva. Men nu vet ni att jag lever iaf :)
PEACE!