Irreterande

Visst, det är nyårsafton, då ska man tydligen fira av raketer...MEN måste folket börja flera dagar innan?? Själv har jag bojkottat det efter att behövt droga ner mina hundar så att de ska klara av nyårsafton (och dagarna innan och efter). Stackarna ligger bara och skakar och vågar inte gå ens gå ut och göra sina behov, stackarna :(

Alla hundar e ju inte rädda, Brolle lufsar omkring som om de inte hände nåt alls hehe :) Men dom andra stackarna...

Tänk på vovvarna!!!

Nyårsafton

Då ska man väl kanske dra på sig partyblåsan, träffa vänner, käka gott och skåla in det nya året!?!

Jag sitter i myskläder, ensam, väntar på mat och skålar in det nya året med coca cola..

Så typiskt att bli sjuk. Många som är sjuka så är inte ensam.

Tack vare mina älskade föräldrar och Sami så får jag lite matleverans :) Sami kommer snart med Oxfilé :) Alltid nåt!!

Sen blir det till att mysa med Siri och kolla nå bra på tv. Men det verkar som om dom som gör tablåerna glömt bort att det finns folk som är sjuka och ligger hemma och vill se en BRA film...jaja, det löser sig nog som med allt annat..

Hoppas ni alla får en underbar nyårsafton :)

Gott Nytt År!!

/C

Gott Nytt År

2011, det ska bli det BÄSTA!! Mycket kommer hända. Kommer bli medicinFRI, få nya tänder, fortsätta plugga klart till undersköterska, träna arslet av mig och vara med om ÅRETS händelse minst sagt :) Säkert mycket annat som kommer ske, både bra och dåliga. Sitter och fnular på en "Att göra lista-2011"...återkommer med den!! Känns som jag har ganska mycket redan att kämpa med...:)

Önskar alla mina vänner ett underbart 2011, Ett Nytt År, Nya Möjligheter! sKÅL!!

/C

Soffläge

Har vart soffläge mestadels av dagen. Var och hämta mediciner på sjh. sen till centrum för att fixa lite, mamma fyller år idag (igår) och pappa har fyllt 50 precis. Gick runt lite i centrum, hittade ett par extremt mysiga pyjamasbrallor men ska byta till en anna stl. Väl hemma - soffan sen laga mat och spela bingolotto. Vann jag ngt?? NEE, som vanligt!!! Skitspel!!

Har mått konstant illa hela dagen, inge kul alls!! Känns som om det är ngt som ligger och lurar men inte vill bryta ut. Vill verkligen inte bli magsjuk. Har typ aldrig vart det...*peppar peppar ta i trä*..Antar att det är stress...

Har känts lite bättre nu på kvällen men nyårsafton ser inte ljus ut. För det första finns det inget kul att göra och för det andra så mår jag inte 100.

Ska hem till familjen imorn och fira mamma och pappa, om jag mår bättre. Men lite sömn kanske gör susen!?

Nu på kvällskvisten blev det 2 filmer, Footloose och Vertical Limit. Så nu kanske det är dags att krama kudden..

Natti...och Gott Nytt År :)

/C

Filmmys

Har slappat idag, mycket skönt eftersomn jag inte känner mig på topp. Var tvungen att pallra mig ut å lämna en film jag hyrt..och kunde inte låta bli att hyra en till :P

Denna blev det..

Verkar va bra..ni får ett utlåtande sen :)

Nu ska jag se klart på Zorro :)

/C

Sjuk??

Börjar känna av de :/ Nyser, täppt i näsan, fryser och småhostar :/ Kan de va så illa?? Vill verkligen inte, klarat mig så länge nu!! Men bättre att bli sjuk nu än runt den 19e januari för då blir de narkos och fixande inför de nya tänderna...MÅSTE vara frisk då!! Ska ju in på sjukan den 10/1 också så då måste jag va pigg och kry för att palla!!

Har precis kollat på Armageddon. Riktigt bra film det där!!

Nu ska jag ta och bädda ner mig!!

Har inget att passa imorn så kan vila mig hela dan.

Natti!!

/C

Sjuk??

Börjar känna av de :/ Nyser, täppt i näsan, fryser och småhostar :/ Kan de va så illa?? Vill verkligen inte, klarat mig så länge nu!! Men bättre att bli sjuk nu än runt den 19e januari för då blir de narkos och fixande inför de nya tänderna...MÅSTE vara frisk då!! Ska ju in på sjukan den 10/1 också så då måste jag va pigg och kry för att palla!!

Har precis kollat på Armageddon. Riktigt bra film det där!!

Nu ska jag ta och bädda ner mig!!

Har inget att passa imorn så kan vila mig hela dan.

Natti!!

/C

Julklappar

Fick en sånhär av familjen

Inte en exakt sånhär (min e finare :P)...blev riktigt glad :) Antar att de tröttnat på mitt tjat om hur kallt de e hela tiden :)

Fick även 2 ljuslyktor och ljusfat av farmor. Jättefina!

Så ikväll har jag mys framför "brasan" och kollat Eclipse...igen haha :) Nu vill jag bara se nästa men får allt vänta ett tag till..

Nu blir det lite mer tv sen sova!!

Natti!!

/C

Vill ha sommar!!!


Också grymt skön


Ny favorit



Sjukt skön låt!!

Och hennes kropp skulle man ju inte banga att ha...blir hårdträning nu :P

Hon kan gärna få lära mig dansa sådär oxå :)

En bra dag

Känner verkligen hur mycket bättre jag mår tack vare nedtrappningen av medicinen :) Tror det är första gången jag kan svara någon ärligt att jag mår bra!!

Blev även glad när jag kollade kontot...f-kassan har ÄNTLIGEN satt in pengar :):) Så nu kan jag betala mina räkningar själv, känns kalas!

Sitter här i mina myskläder och funderar på om jag ska gå ner till centrum...hmm, ska ta en VARM dusch så får vi se :)

Kram Banan :)

/C

Då var denna jul över

Skönt!!

Men har haft en mysig jul :) Firade julafton hemma hos familjen. Bojkottade all julmat, käkade grymt gott kött och potatis ist...MYCKET godare!! Ingen i familjen som är speciellt förtjust i julmat. Bara jag som äter julskinka så mamma gjorde julskinka till mig snäll som hon är :)

Igår gick jag hem till Evers på lite förfest, hade sjukt kul :) Sen gick vi till Tompas, mycket folk och roligt folk :) Kul å se alla uppklädda :)

Tog det lugnt igår så vaknade utan nån baksmälla :)

Nu blir det lite middag sen krypa ner i soffan me täcke,kudde och Siri, e ju Robin Hood på 5an, en klassiker man inte får missa :)

God Fortsättning!!

/C

Till Er Från Mig



/C

Recept på Lätt Fruktkaka

1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
...4 msk citronsaft
2 l sprit

Ta fram en mellanstor skål. Kolla spriten genom att hälla upp 1 dl av den och smaka! Upprepa!
Sätt på elvispen. Smaka åter på spriten så att den fortfarande håller kvalite´n. Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.

Kolla om spriten fortfarande är god, drick ännu en kopp! Schtäng av elvichpen. Knäck 2 hönor och schläng i schkålen me all tojkad fjukt. Om den fjuktade tojken faschtnaj i schkålen....puh...vjiiid losch den me en skjuvmejschel. Schmaka sen om spjiten fojtfajande e god.....scheeen schkaaa juuu schiiila 2 dl schalt eller nåt schånt...
D... e´int schåå noga.....oj kolla spjiten!!!

Schila citjonschaften å lägg till 1 msk.... ååååå schååååå schockej ellej nå´t....va faaaaan... Scmöj ugnen. Vjid kakfojmen på 220´C ååå glöm inte att schtänga av elvischpen. Schläng ut schkålen i fönstjet åååå....kolla spjiten.....minst 3 dl....... hick! äh! Gå å lägg deeej vem faaaan vill ha fjuktkaka?!?!?

;)

En aning småirreterad..

...MINST sagt!!!

Ligger 2 månader back tack vare f-kassan. Kärringen ringde upp nu IDAG först...får mina pengar på måndag :/
Anledningen vill jag inte gå in på men kan säga så mycket som att det inte var MITT fel!!! Idioter!!!

Julstämningen ligger just nu nere i botten, kul såhär dan före...

Jaja, den biten löser sig väl. Men hade ju velat köpa nåt att ha på mig på juldan och julklappar....

Får se om jag åker hem till familjen idag, lite mer julstämning där :)

Nån som vill åka bort??



Badvakten är...INTE ful hehe :P

Blir så glad av sånhär musik, vill bara åka utomlands...NU!!!

...

Skänker en massa tankar till en väldigt nära familj idag som genomgår det som ingen förälder ska behöva göra, att begrava sitt lilla barn!!

Tankar Och Kärlek Till Er!!


Satan vad smink är dyrt

Sjukt dyrt...dyrt att va kvinna :) Ska skaffa mig en rik man och bli lyxfru :) Neee, inte riktigt min grej, vill kunna stå på egna ben!! Men liiite rik kan han gärna få vara :P

Hursom, blev lite smink rikare idag tack vare det fina presentkortet. Fick ihop en del iaf, en kajalpenna, en eyeliner, en brunaktig ögonskugga, en foundation och ett rosaaktigt läppglans :) Kommer passa bra i nya sminkväskan :)

Har vart ute 2ggr idag och de e inte skönt ute. Det värsta e att jag måste ut igen :/ Trodde pappa skulle komma hem i rimlig tid så vi kunde dra till Willy´s men inte då...får släpa mig ur soffan en 3:e gång och gå till ICA. Orka....jaja, måste så bara att lyfta på rumpan :)

See ya :)

/C

Första julklappen :)

Idag har jag fått årets första julklapp. Skulle vara barnvakt och hann bara komma innanför dörren så kom Axel springandes med ett paket till mig :P Frågade om jag inte skulle vänta till julafton...NEJ!! blev svaret hehe :) Dom är för goa!! Axel hade valt en liten rosa glittrig sminkväska och i den låg ett presentkort på 500:- från Kicks!! Man tackar!! PRECIS vad jag behövde då ALLT smink är inne på sista versen :) Så imorn ska jag till Kicks :)

Har fortfarande inte fått nå pengar från f-kassan...ligger 2 mån back nu :/ Så hoppas verkligen de sätter in pengar innan jul så jag kan betala hyran osv...jävla puckon!!! Bad henne ringa upp idag, ringde hon?? NEEE!!! Jävla asätare!! Jaja, vad kan man mer förvänta sig?? Inte första gången de förstör för någon!!!

Nu ska jag lyssna på min "mys-lista" jag gjort på Spotify :)

Imorn blir det centrum, hämta mediciner och eventuellt hälsa på lilla Nick :)

Puss

/C

Vad gör jag vaken NU??

Ja, vad gör jag vaken nu?? Bra fråga!! Somna tidigt igår, hade såå ont i pallet men vakna för ett par timmar sen...typiskt!!

Jäklar va snö de har hunnit komma på dom här timmarna, helt sjukt!! Men lite mysigt!! Får se hur det kommer att gå att ta sig till Skärgårdstad senare idag...

Önskar jag kunde somna om, ska kolla lite tv sen försöka sova ett tag till..

Kram Banan

/C


Lördag

Idag va jag och Ana-Maria och kollade på när Non Silentium sjöng in julen i Österåkers kyrka. Bra mysig stämning och dom var grymt duktiga! Kul och se Jonas sjunga också :)

Sen gick vi hem till mig och kollade på Den Sista Mohikanen, favorit i repris :) Snacka lite skit och garva en hel del. Blev en tidig kväll. Hade tänkt knata över till Adam och Linda för att hälsa på lillkillen men var för trött :( MÅSTE va nå fel på mina järnvärden eller nåt eftersom jag är så himla trött hela tiden..nedtrappningen av medicinen gör ju sitt också såklart men jag är ju sjukligt trött :/

Får se vad man hittar på imorn. Vore mys och träffa Jamie :)



(gillar frippan och dom viftande tårna :P)

Eller kanske kolla me Linda om jag kan komma förbi imorn ist och krama på Nick :)

Jaja, det visar sig!!

Nu tror jag det är dags för sängen...ny dag imorn!!

KRAM

/C


Mosters lilla bustroll :)


Julstämning

Lyssnar på julmusik och donar här hemma. Bara lite glögg och pepparkakor som saknas..

Idag ska jag och Ana-Maria gå och se Non Silentium i Österåkers kyrka. Jonas sjunger i kören så ska bli kul att se :)

Så idag är det julstämning på hög nivå :)


Nyårsdröm








Onsdag=hemgång, handling och hämta katt...

Ja så kan man sammanfatta denna dag.

Idag skrevs jag ut från sjukan, mycket skönt!! Ska tebax 10/1 och får då dela rum med samma som jag delade med nu :):) Känns toppen ;) Skönaste finskan i världen haha :) Vi kommer dessutom bägge 2 nollas denna gång, skönt att ha en trygghet i varandra.

Kom hem och slängde mig i sängen...såå skönt att ligga i sin egen säng!! Vakna av att mormor ringde och fråga när jag skulle hämta Siri...jag flög upp, drog och handla lite, fanns ju inte ett skit hemma. Sen gick jag över till mormor och morfar för att hämta lillkissen..

Va så himla rädd att hon inte skulle känna igen mig men oj, det gjorde hon verkligen...blev världens pusskalas sen däcka hon i mitt knä :)

Nu ska jag krypa ner under täcket i soffan och kolla lite tv. Självklart MYSA med Siri :)

Kram på er alla fina!!

/C

Packa

Håller på att packa inför veckan. Blir bara tills på onsdag vilket känns grymt skönt!! Behöver inte packa med så mycket heller.

Så på onsdag ska jag hämta min älskade katt, ni anar inte hur mycket jag saknar henne!!

Idag vet jag inte vad jag gjort riktigt, typ sovit bort hela dagen...men så är det, alla spänningar släpper och man slappnar av hemma. Har iaf firat advent med julens första gröt :) MUMMA!!

Nee, dags att packa klart sen blir det CSI och Criminal Minds!!

KRAM!!

/C

Ännu en liten gosse är född

Imorse föddes lille Nick. Sjukt söt!!

Massa grattis till er alla!!

Tänk, nu är ni mamma och pappa :)

GRATTIS!!

Familjen

Jag älskar verkligen min knasiga familj :) Utan dom hade jag inte vart den jag är i dag. Självklart har mina vänner ett finger med i spelet ;)

Jag, Danni och pappa slängde ihop lite tacos sen kolla vi "Så mycket bättre". Satt och babbla en massa och mysade med djuren, saknat alla SÅ mycket!! Lite kul för när jag kommer hem så tror Ronja att hon får göra PRECIS vad hon vill :) Hoppar upp i soffan osv..Busvovve!!

Sen bläddrar mamma runt bland alla kanaler och ser att New Moon börjar precis och säger att jag inte ska kolla vad som börjar, hon vet ju hur de slutar hehe :) Fick min vilja igenom men va tvungen att åka hem typ efter en halvtimma då jag hade chansen att få skjuts hem. Så vart det med de..Pappa fattade inte hur man kunde kolla på en film med vampyrer och sågade den efter 5 min hehe, han e rolig han :)

Kom hem och har legat nerbäddad i soffan och kollat tv. Klockan bara flög iväg så nu är det dags att förflytta sig några meter till sängen!!

Imorn vill jag till mormor och morfar, så jag kan få hälsa på min älskade Siri, inte träffat henne på 2v :( Aldrig vart borta så länge från henne :(

Jaja, natti natti!!

/C

Helg

Så skönt att va hemma från sjukhuset!! Men man hinner knappt landa innan det är dags att åka in igen. Skrivs ut på onsdag så blir inte en hel vecka, kommer gå fort :) Ska inte trappa nåt mer heller nästa vecka, ska stabiliseras på den här dosen tills nästa inläggning.

Igår var det Idol-final hemma hos Linda och Adam :) Va en supermysig kväll med mkt skratt och flams hehe..mkt tack vare Cirkus Möller :) Vi alla fick "asså shiiiit" på hjärnan haha :) Och rätt person vann Idol :) Tycker låten va riktigt bra!! Annars i det stora hela var finalen ganska tråkig :/

Idag har det slappats till max!! Riktigt najs!! Nu sitter jag och väntar på att Danni och pappa ska hämta mig. Ska äta där och ev. sova där. Vet inte när jag träffa mamma senast :( Pappa har ju vart sjuk och sen blev mamma sjuk :( Ska krama på dom massor :)

Åååhh, fick ju träffa lille Jamie igår oxå :) Va STOR han blivit. Jollrar och skrattar för fullt och en liten knubbis har han blivit oxå :) Mosters gulleplutt!!

Nee, nu måste jag gå...nu är dom här!!

Ha en mysig lördagskväll!!

/C

Dagens ögongodis


Tandläkaren

Va hos tandläkaren i tisdags. Extremt nervös som vanligt MEN jag klarade det :) Det värsta var nog taxichauffören som skulle köra tebax till Sabbatsberg, jävla dåre!!! Trodde vi skulle krocka ett antal ggr :/

Men allt såg jättebra ut och efter alla helger så ska jag få en kallelse för narkos då dom ska borra, göra avtryck och fixa inför de nya inplantaten. 2 st nya fina framtänder får jag :) Så ska han försöka fixa mitt överbett lite oxå. Kan det bli bättre? Snacka om att jag hade tur i oturen när jag ramlade förra året.

Kommer även bli medicinfri i början av året :) Så jävla skönt!!!

Sen kommer en annan STOR sak hända men det berättar jag mer om sen :):)

Imorn blir det Idol-kväll hemma hos Linda & Adam :) Ska bli kul!! Kul att träffa David & Frida oxå, va för längesen!!!

Och jag har paxat Jamie :) Inte träffat lillen på bra länge nu :( Mosters lilla skruttis :)

Juste, farmor & Bengt var här idag och vi fikade. Jättemysigt! Va så himla längesen jag träffa dom! fick mandariner, lussebullar, raggsockor och pengar så jag kunde köpa mig en tidning och så...TACK!!!

Ha en bra torsdagskväll!!

/C

Underbara Sardinien

Här KANSKE vi hamnar sommaren 2011...*hoppas* Så dags att börja jobba på "Beach 2011" :)









Vill åka NU!!!

Vi får la se hur det blir :)

Ska man käka pizza, då ska man göra det i Italien - yummy :)


Då var man tillbaka!

På plats, 2:a veckan nu. Har redan trappat så e nere på 8mg nu (när jag lades in låg jag på 60mg.....).

Har fått en jättemysig rumskamrat som jag kan snarka ikapp med haha :) En äldre dam, jättegullig!! Känns så mkt lättare då..Och personalen ska vi inte tala om, dom är UNDERBARA!!! Utan dom hade jag ALDRIG klarat detta!!!

Imorn ska jag till tandläkaren :/ Ska bara "kolla" i munnen MEN det är jobbigt nog!!! Uscha!!! Hoppas man kan sova ngt...och inte drömma om elaka läskiga tandläkare :)

Sen ska jag försöka komma hem till den 15:e ist för 17:e för världens bästa pappa fyller 50 år den 15:e :) Och det måste ju firas ;)

Jahapp, vad händer nudå? Snart fika och sen blir det antagligen tv..hoppas jag får se på 4:an kl 8, då är det Idol-Vägen till finalen. Det vill jag se!!

Jaja, c ya later ;)

/C

Då var det dags igen...

Håller på att packa ner det jag ska ha med mig nu i veckan på sjukan. Blir ju mest att man glider omkring i mjukisar men man vill ju ändå ha med "rätt" saker osv..

2 veckor kvar på denna omgång, känns som 2 månader. Men tiden går faktiskt ganska fort, man märker det när det är torsdag och man vet att man får åka hem dan efter.

Har bara "varit" i helgen. Pappa och Danni var här igår och idag och vi julpyntade och satte upp nya rentvättade julgardiner :) Tvättade igår så luktar vanilj/orkidé i hela lgh, inte mig emot :)

Nu blir det CSI och Criminal Minds sen nanna kudde!!

Höres!!

/C


Hoppas ni haft en mysig 2:a advent :)

Hej hopp...

...gummi *pip* :)

Äntligen hemma i lilla lyan!! Det första jag gjorde när jag kom hem var att byta om till mjukisar och dyka ner i sängen, släppa alla spänningar och faktiskt slappna av och veta att jag KAN och FÅR snarka så mycket och högt jag vill :P

Jävla tjat på sjukan...jag förstår att det kan va jobbigt att lyssna på, inte så att jag aldrig hört nån snarka precis...men ska jag va ärlig så bryr jag mig inte eftersom jag vet att jag själv snarkar. Blir jävligt irreterad när kärringen som mest liknade en man, hehe, snarka så taket typ lyfte men ändå gav mig pikar hela tiden!!! MUPP!!! Slipper henne resterande tid, skönt!! Usch vad elak jag är men det skiter jag faktiskt i nu...Hoppas nästa rumskamrat är ok...

Har vart en tung vecka, därav inget bloggande...sovit mycket (som jag oxå fått pikar om av "manskvinnan"). Men det är mitt sätt att hantera min nedtrappning och abstinens, vilket är helt normalt. Blir verkligen sjukligt trött. Skönt att personalen förstår iaf!!

Min underbart snälla pappa var och handla åt mig eftersom han skulle handla själv...mandariner, cola å lite annat gott! TACK bästaste pappan!!

Så nu har jag myst i soffan me massa gptt och kollat Idol. Så jävla glad att Jay gick till final :) Tycker dock att Olle oxå skulle gått vidare men han sa ju själv att de va ok och att han ville fortsätta med sitt...jaja, finalen kommer  nog MINST sagt bli GRYM!!!

Nu blir det nog en film. Vet bara inte vilken :/ Får kolla i lådan om jag hittar nå bra, kanske nån favorit i repris :P

Saknar min Siri såå mycket!!! Hon bor hos mormor och morfar. Tyckte synd om henne att komma hit i 3 dagar och sen tillbaks så hon fick stanna där. Ska gå och hälsa på henne imorn eller på söndag.

Juste, tvättdag imorn oxå..buhuu...men skönt nät det är klart och det behövs verkligen :)

Hoppas ni haft en bra fredag mina vänner!!

/C