Inget internet...

...e RIKTIGT trist :( Så typiskt när man inte e på topp :/ Men ska försöka ta mig in till Täby imorn lr på fredag, ja det måste jag!! Nu har man ju fått lön oxå, så titta runt lite och kanske göra av med lite men dock endast till viktiga saker!! Sen har jag ju presentkortet kvar på H&M :)

Måste dra i väg me farsan å storhandla oxå...som det har vart den här månaden får det ALDRIG mer bli!!!

Va hos tandläkaren idag oxå, blir en till omgång narkos med 3 rotfyllningar å lite annat fixande. Detta sker ev. i slutet av feb. Sen får vi se hur det blir med implantaten, när de ska sättas in...time will tell...

Neee hörrni, skriver mer en annan dag, jag vet, skittrist inlägg men e trött å ska gå å lägga mig...nu vet ni att jag lever iaf :)

Sköt om er!!

/C

Tjenixen

ÄNTLIGEN dator!!! Hemma hos föräldrarna, ska strax åka med Sami hem...blev lättast så eftersom en del ska göras imorn. Men fick en trevlig kväll med familjen iaf :)

Så typiskt att datorn pajja, eller rättare sagt modemet till datorn pajja, när jag gick och blev sjuker å allt...hade så mkt jag ville blogga om på min andra blogg, www.panicdisorder.blogg.se MEN får göra det när modemet e kirrat!!

Fattar inte att jag inte däckat vid det här laget...har legat i feber, hostat blod osv å första dagen man mår hyffsat ok så har man tvätttid och den var BEHÖVLIG!!!

Så har tvättat, sopat (dammsugaren e paj), skurat, fixat å grejjat sen hit...å här har jag masserat Danni och mammas fot. Stackars pappa vågade inte bli masserad haha men förstår han, han fick nån slags maskin över sig i förrgår över ryggen och benen så fick åka in till DS. Visade sig att han hade sprickor i ryggen :( Så han går på smärtstillande och blir hemma några veckor...snacka om änglavakt!!! Kunde ha hänt så mycket värre saker jag inte ens vågar tänka på :/ HUA!!!
Och mamma har stukat foten :( AjAj!! Och Danni har nageltrång som jag undersökt idag...Sköterkan Carran va på besök med andra ord :)
Stor KRAM & PUSS till dig pappa, mamma & Danni!!! Älskar er!!!

Har även hämtat min mobil och annat kvarglömt hos Nettan & Johan, så blev en promenix me vovven Jullan som btw verkar va sjuk :( Håller tummarna för att de e nå tillfälligt!! Annars blir det veterinären :/

Så nu är det de gamla numret som gäller igen...RADERA de andra!!

Resterande dagar blir heller icke lugna...

Idag ska jag in till Täby och byta modem till datorn så förhoppningsvis funkar den imornkväll :) Ska även passa på att dra en sväng in till H&M, har en 100-ing kvar på presentkortet :) Sen in å hälsa på Mallan :)

Sen förbi Angie å hämta en jacka å lämna hennes kamera :)

Och slutligen till Stina för att återigen få finfina naglar :)

Sen på fredag är det jobb som gäller, hela helgen :) Ska bli kul att komma tebax :) HATAR att gå hemma!!! Missar iof en del kul men men, that´s life :/

Har å andra sidan 3 andra saker att se fram emot, har dock inte bokat, ska göra det när lönen kommer den 27:e...

* "Kvarteret Skatan" 6/2 med Linda å utgång efter det :) (om planerna fortfarande ser ut så???)

* "Hoffmaestro & Chraa" 27/3 Är en fredag å löningshelg så varför inte stanna kvar å gå å shaka lite nånstans??

* "The Last Bounce" 23/4 - deras SISTA show ihop - MÅSTE gå!!! En fredag...ut å shaka??

* "Salsakryssning" med Galaxy och brudarna 30/4 - 1/5 - kan bli HUR kul som helst :)

Vilka hakar på på de nedersta 3 sakerna? HÖR AV ER så kan vi boka tillsammans :)


Skulle velat ha gått på Johnossi oxå men har inte råd å biljetterna vekar va slut :(

Som ni kanske märkt e jag SÅ nedrans trött på att gå ut i berga!!! Nu ere sköna ställen i stan som gäller :) Gillart ;) Stan - HERE WE COME!!!

Men självklart kommer man ju slinka in på Sportan iaf nångång haha, e ju en klasiker hehe..

Nu ska jag packa ihop hör å dra mig hemåt!

Hoppas det löser sig med modem å allt imorn så jag får igång internet!!

Puss på er alla goingar därute :)

/C



Lite gott & blandat från kvällen...

...


Ja, lite av vad som spelats å tittats och lyssnats på ikväll...

Nörden...

...inom mig har vaknat haha
Nej men har suttit med mamma och lysnat på lite musikvideos. Var tvungen att spela upp den här, de e här "nörden" inom mig vaknar :) Nej, e bara en av alla miljoner andra som gillart :)

Men lyssna på den här, ni har ju troligtvis hört den förut ;)


Somnade så gott till den här för nån dag sen...

VILL HA, VILL HA, VILL HA - NU!!!

Jag ska börja gå ut och gå och simma nu för fullt!! Dels för att gå ner i vikt och dels för att träna upp kroppen, speciellt knät som strulat i SÅ många år, alldeles för många onödiga år! Älskar skor med klack - pumps, sandaletter ja, you name it...men har inte kunnat gå i det pga knät. Men som jag sagt tidigare, 2010 är MITT år och i vår och sommar ska det användas högklackat hejvilt :)

Jag har hamnat i skodjungeln och MÅSTE dela med mig av NÅGRA av mina favoriter...dessa NÅGRA blev ganska många hehe men kände att jag var tvungen att dela med mig av vad jag hittat...

              
              

 

Va en del men det e inte slut än :) Här kommer några utav de absoluta FAVORITERNA!!!






Nu MÅSTE jag få vältrimmade/tränade, bruna ben och det MÅSTE bli väder för dessa skor, helst NU så jag får använda dessa små godingar :)

Åååhh, jag e kär haha :)


Ny blogg!!

För er som inte vet så har jag panikångest och tog beslutet att börja blogga om det! Pratat och tänkt på det sålänge så nu jävlar tog jag tjuren vid hornen :)

Kika gärna in...
www.panicdisorder.blogg.se Ni får gärna tipsa folk om bloggen, vet att många mår dåligt och inte vet vart de ska vända sig och det finns inte många bloggar att läsa om just panikångest på heller vad jag vet...nu menar inte jag att min e den bästa men e det ngt jag kan så e det ju hur man mår när man har panikångest!!

Pöss!!


Älskar den här bilden!!!


Sjuk!!!

Hej hopp :)

Nu har man gått och blivit sjuker igen :( Men men, inget man kan göra nåt åt, bara gilla läget!!

Var hos husläkaren i tisdags för att jag hostar blod och magen börjar kännas konstig igen :/ Han kände och klämde på magen. Jag är VÄLDIGT smärttålig och har nog aldrig gråtit hos en läkare förutom när de sytt i knät å sånna saker, om ens det...men när han kände på magen börja jag stortjuta!! AJAJAJ vad ont det gjorde!! Vet fortfarande inte vad det var men ska påbörja en behandling men Pantoloc i 1 månad nu så får vi se. Gjorde även en lungröntgen igår som tur var inte visade något. Nåt positivt :)

Hann fynda en myspysig stickad tröja för 50:- ( från presenkortet ) igår när jag ändå var i Täbban! Hann inte kolla mer, råkade bara se den, sprang in, provade den och "betalade".
Efter H&M och röntgen var det jobba som gällde...vid 19-tiden höll jag på svimma, hade fått feber :( Så var bara att pallra sig hem och bädda ner sig i soffan. Snälla "brorsan" Jimmy kom förbi med typ 20 filmer hehe så vi kolla på Stockholmsnatt men Paolo Roberto!

Imorse mådde jag fortfarande inge bra så gick till farbror doktorn igen och hade tydligen en virussjukdom...som tyvärr smittar :( Så nu blir det vila, kolla på film och ja, bara vara...jobbar först på fredag nästa vecka...men imorn kommer Mallan & Angie hit och kollar på film med mig :) De struntade i om de blev smittade, lr ja, Mallan träffade jag ju igår så...ska bli kul iaf :)

Neee, nu ska jag se på nån utav alla filmer hehe, blir svårt att välja :)

Kraam på er :)


"Desperado"

Hittat ännu ett "Event" tack vare jimmy...

Och det här MÅSTE jag gå på!!! Dags att lägga undan pengar - Bounce +



WIIIHOOOO :)

Här har ni länken och som tidigare sagt - HOJTA (!!!) om ni vill haka :)

http://www.globearenas.se/sv/evenemang/18733/21730/hoffmaestro-chraa.aspx

nu ska jag plocka undan lite, diska och tända MASSA ljus för det är INTE varmt i denna lya må jag säga :(

Sen kommer Jimmy och umgås med mig och dessutom har han ravioli med sig :)

Pussellipusspuss /"Highwaywomen" ;)


TACK...

...ALLA som förgyllde min födelsedag i lördags :) Och TACK för alla fina presenter :)

Hade SÅ kul!!! En kväll jag sent kommer att glömma!!

Bilder finns på Facebook :) Blev en hel del galna bilder hihi...

Presenterna kom väl till användning, ja...kanske inte alkoholen då, men alltid bra att ha lite hemma :)

Som vanligt hamnade vi här på efterfest :) Jag somnade efter ett par timmar (?) i soffan och tittar upp och ser ett gäng sova på golvet haha, stackare :) Men jag å Leo förflyttade oss upp i sängen efter att Daniel gått så de andra kunde inta soffan. Jag tror det var jordens kallaste natt, fråga Leo haha som tyckte att en liten nalle kanske kunde få upp värmen  :)

Efter att ha hämtat presenterna hos Linda´s föräldrar som btw hade städat undan allt - TACK!! Så begav mig jag, Angie å Leo till pizzerian på storängsvägen...vi alla 3 bad om "doggybag" haha...passa perfekt eftersom jag å Leo skulle jobba på kvällen :) Blev en SEEEG start på dagen men sen jädrar blev jag överpigg hehe...

Ja, TACK än en gång alla!!










Nu blir det Paradice hotel sen sängen...möte imorn kl 13...

KRAAAM :)


Sugen nån???

Nån som e sugen på att gå på "The Last Bounce" med mig??



The Last Bounce, fredag 23 april 2010, kl 20.00

Ericsson Globe, Stockholm

Bounce - Sveriges mest framgångsrika danskompani genom tiderna - avslutar sin långa succékarriär med en sista storslagen avskedsföreställning i Ericsson Globe i april. Med sig har de över hundra gästdansare från bland annat Cullbergbaletten och Harlem Hot Shots och tillsammans bjuder de på en storslagen hyllning till dansen som du sent kommer att glömma!

Längd ca 2,5 timme med paus.
Student och ungdomspris gäller upp till 26 år.

The Last Bounce, fredag 23 april 2010, kl 20.00

http://www1.ticnet.se/PriceTable?eventId=GLO534GLB04231

Jag SKA gå!!! Har sett dom 1 gng tidigare å SATAN i gatan va BRA det var!!! Så om nån vill haka på - HOJTA till!!!

Är man en gammal dansmänniska som planerar att börja dansa igen så e ju detta rena himmelriket :)

Om nån hakar, då tycker jag vi lägger undan lie pengar och går ut å drar en runda på stan, det e ju ändå en fredag och det kommer spritta i benen på en hehe :)

Som sagt, HOJTA, jag e på ;)


REPEAT!!!

Denna låten går på repeat mer än ofta på Spotify...bara älskar den...lyssna och NJUT!!!

Lööövliii :)

Tänk er att ha nån man tycker om ( i mitt fall en kille hehe ) och bara lyssna och mysa, det vore nåt hörrni...MEN...det är MITT år, så vem vet, snart (?) kanske jag ligger i min soffa med min käarste som förhoppningsvis oxå gillar denna underbara låt :)

Här kan ni läsa lite info om hur namnet kom till...

http://en.wikipedia.org/wiki/Bad_English

Nu ska iaf jag lyssna på dom och njuuuta :)


Måste medge...

att jag e lite kär ::)

Nu tror ni säkert att de e en "livs levande vanlig kille" men detta e en grupp å en utav gruppmedlemmarna...och musiken såklart!!! Ja, ni som läser vet ju att "Love and Theft" ligger mig VARMT om hjärtat :)

Tänkte bjucka på lite info, en video å lite bilder...läs, titta och lyssna eller skit i det ;)



Mycket fin!!



Love and Theft!!

Här e SNYGGA bilder på SNYGINGARNA:





Bara så ni vet så e den långhåriga MIN :):)

För er som inte vet eller som inte vill lyssna så e deras influenser:

The Eagles, Crosby Stills and Nash, The Warren Brothers, The Goo Goo Dolls, The Beatles, Bob Dylan, Elvis Presley, Stevie Wonder, U2, The Rolling Stones, Keane, Ryan Adams, Jimi Hendrix, and all the amazing songwriters that make country music what it is today.

Me like!! så nu kanske ni vill lyssna?!?

Neeee, nu ska jag sluta va såhär fjortis aktig hehe :) Men har ju fyllt 28 nyss så lite "kär" får man väl vara när man bara har 2 katter...?? OCH klockan börjar närma sig halv 4...

Nu är det MITT år!!

Detta ska bli MITT år!! Inge EGO i det utan ni som känner mig, läst min blogg osv vet att jag har mått skit...VARJE år!! Simma blir nr 1 på listan!!!

De nya året började dock inte så bra, på morgonkvisten när vi va på väg till efterfest nr 1 så upptäcker jag - Vart tusan e mobilen?? Jag minns att jag hade den nere i biljardrummet sist så sprang fort ner dit men ingen mobil :/ Nettan & Johan har sökt igenom hela huset och ringt den å samtidigt letat...spårlöst försvunnen lr STULEN?? Men VEM på festen?? Kan inte se nån utav dom som var där som mobiltjuvar...jag minns iaf att jag för en gångs skull inte "supit bort" den! Jag vet att jag hade den, fler som såg, hmm MINST sagt olägligt!!!

SKITSAMMA!!

Dagen började förträffligt. Sprang över till Linda som bjöd på GODASTE köttfärs/potatisgratängen - MUMMA :) ( Linda? När blir jag bjuden på den igen hehe ) Sen sminkning och hårfixande samtidigt som vi babbla gärnet och självklart kolla in grabbarna i "Love And Theft" på projjan :) LÖÖÖÖVELY :) Blev jättenöjd! TACK Linda! Dock "föll" håret pga allt snöande, men va fint ändå :)

Mötte upp Mallan hemma hos mig och stackarn fick se hur jag irra omkring som en skållad råtta efter allt å inget i turbofart för att hinna med bussen...som vi hann med :)

Innan vi anlände till paret David så va jag tvungen att göra ett spontant klädbyte hehe, ringde å bad pappa komma upp med ett par nya skor för stövlarna jag lånat av Linda gick INTE att gå i :/ Så blev mammas orangea varmfodrade ja, gympadojjor till nyårsklädseln - sexigt :) Tur att festen va i närheten av familjen :)

Kvällen var KALAS med en superhärlig blandning av folk, utsökt mat mmm, dricka, biljardspelande, dansande och snuskhumor :) Och 2 efterfester blev de :) Bra najs :) Måste säga att jag har ont i ansiktet och i magen idag efter allt skrattande :)

TACK Nettan & Johan (och era små hjälpredor) för att ni ordnat med allt så fint och bra!!!

Var väl en del jobbiga saker som dök upp och rörde till det i huvudet på mig...men, jag är inte mer än människa...

Första dagen på året började segt och...naket...utan mobilen som nu inte finns :(
Tog bussen hem till Malmskogen för att få tänka på lite annat och det lyckas de alltid väl med här hemma - NI ÄR DE BÄSTA!!!

Har inte kunnat sova inatt...fastna framför TV:n me alla roliga kanaler som jag inte har + en väldigt kelig Ronja som var ovanligt glad att matte kom hem, följt efter mig sen jag kom hit å nu ligger hon i sängen å väntar, sötnosen :)



Samma säng, samma ställning, samma Ronja fast hon nu e lill-Ronja x 3 lr nåt :)

Ikväll tycker jag vi ska leka :) Kanske ses nånstans (kan va hos mig), spela lite spel å ha de lite galet kul sådär...nån som e på?? E ju ändå lördag :)

Dags att sova några timmar...

God Fortsättning/Carrisen