MOSTER CARRAN



20:18 30/9-10 blev jag moster åt en mörkhårig lockig liten pojke :) Är SÅ glad så kan inte beskriva det!!!

Allt hade gått jättebra och Bella hade gjort ett kanonjobb!!!

Så stolt över min lillasyster som nu är MAMMA!!! Kan inte fatta det...

Fick ett mms på ögonstenen och satan i gatan vad SÖT och FIN han är, vill bara komma hem så jag får krama på han!! Sitter och tittar och tittar på den lilla bilden hela tiden :)

Nå namn har han ännu inte fått, "lillkillen" än sålänge :)

Nu ska moster försöka sova, FÖRSÖKA...

Kramar från en stolt moster!!!

/C

Det närmar sig

Usch och fy vad nervös jag är!! Vill ju såklart bli av med den här skiten men ni kan nog inte ana hur det är att vara inlagd..inte nog med att det är ett sjukhus så plockar de BORT något som har vart ens räddning i allt för många år, DET är skrämmande!!! Känns som om jag har en kniv som hugger mig i magen, så nervös och så mycket ångest har är jag just nu. Har försökt fixa lite här hemma, fördriva tiden men rätt var det är så stannar jag upp och den här jobbiga känslan kryper sig på...

Sen är jag ju självklart nervös och pirrig för Bella. Imorn är det dags för henne :) Så ska ta dessa dagar och tänka på att jag får träffa bebis i helgen :) Längtar!!

Nej, nu ska jag packa ihop det sista!!

/C

Så var det dags igen...

...de ringde från TUB idag och erbjöd en plats nu på onsdag, samma dag som Bella ska sättas igång...men var ju tvungen att tacka ja, annars blir de så att de tror att man kanske inte vill  och man riskerar att få vänta bra länge tills de ringer igen. Så imorn ska väskan packas - IGEN!! Skönt att bara vara där till fredag, kan jag hälsa på bebis i helgen :)

Va sjukt, Bella och Oscar kommer verkligen ha en liten bebis till helgen :) Känns så overkligt...och KUL:)

Hursom helst så är jag bra nervös :/ Inge kul att vara där :( Men det för ju något gott med sig helt klart!!

Sen det här med packningen, får ångest bara av det...har ju inga kläder tack vare att jag gått upp i vikt :/ Blir till att handla lite i helgen..

Nu blir det Idol sen kanske det blir sängen.

/C

Som sagt...

...ett gott skratt förlänger livet :)

Åt middag hos mormor och Svenne och det blev en HEL del skrattande :) Dom är inte kloka haha...mer sånna här söndagar!! Och dom är så söta, "ring när du kommit hem"...jaja, jag bor ju bara 3 min härifrån :)

Kom hem vid halv 10 nånting och har sen dess inte gjort nå vettigt alls...suttit här och filurat.

Pratade med en kompis, stakarn hade kört på en älg i ganska hög hastighet. Polisen hade sagt att han hade änglavakt, så pass illa var det :( Stackarn..hoppas han kan sova inatt, var ganska chockad!!

Nej, nu ere nog dags att sova, börjar känna mig lagom seg..

Imorn blir det hämta mediciner och sen hem och fika hos Linda :)

Hoppas eran söndag vart lika mysig som min :)

PUSS

/C

Middag

Är så sjukt hungrig!!!

Pratade med mormor för nån timma sen och vi prata om att äta middag tillsammans :) Hon skulle bara vila lite sen ringa men har inte ringt ännu...får se hur de blir!!

Hoppas hon ringer snart :)

Och NEE, ingen bebis ännu..

Everlast

Har gått och fått Everlast på skallen...inte helt fel för gilar dom :)

Här är en av alla bra låtar...








Patetisk människa haha :)










Vad ska man säga?? HAHA säger jag :):)

Bebis

Va väl en riktigt seeeg liten rackare som inte vill komma ut till moster!! Är ju så nyfiken på vem det är...Tjej? Kille? Stor? Liten? Att den har hår på huvudet fick de se på UL :) Ja, som sagt, moster längtar!! På onsdag har Bella gått 2v över tiden och blir då igångsatt på onsdag om jag hajja rätt...men tror det kommer hända något innan helgen är slut ) *hoppas*

Imorn ska Nina´s prinsar döpas men jag mår risigt och hoppar det :/ Hade ju så gärna velat vara med!! Men småprinsarna, Nina och jag ska boka en dejt när jag mår lite bättre :)

Ikväll var det Idol och alla jag gillade gick vidare, KUL :) Idol = höst, en liten ljusglimt i de mörka!!

Nu vettetusan vad jag ska hitta på...är Supernatural snart och det tänker jag se :)

Hoppas mina kära vänner haft/har en trevlig fredagskväll :)

/C

Dumma mage

Har extremt ont i magen :( Kan ju bero på den trevliga veckan...buuu :( Så har mest vilat hela dagen, enda som hjälper. Var och tog prover imorse sen hämta mediciner lite senare, sen lockade sängen oerhört mkt!!

Så nu har man sovit/vilat bort större delen av dagen, inte bra!! Men känner mig fortfarande trött. Trött hela tiden, får se om proverna visar ngt...

Såg just att en ny säsong av Paradise Hotel ska komma, får de aldrig nog?? Men jag ska inte säga ngt, kommer säkerligen sitta där bänkad hehe :)

Tror det blir sängen nu medans jag fortfarande är trött!!

Natti Natti!!

/C

Fullt ös

Var och fikade med Bella, Oscar, Emelie och sötaste lilla Caspar :) Satt och babbla på som bara den och hade jättetrevligt och rätt var det var så slänger Emelie över Caspar till mig - "Här Carro, ta Caspar!!" Aaaahhh, har inte hållt i en bebis sen Danni va liten, 11 år sen hehe...men det gick finfint :) Njöt av varje sekund :) Sen säger Emelie - "Carro du kan väl lägga Caspar i vagnen"..uuhhh, ok att sitta och hålla i...men nu ställa sig upp, vända på lillen så han hamnar på "rätt sätt" - utmaning!! Men fick mvg :) MYS:) Vill oxå ha en bebis!!!

Undrar när Bellas bebis vill titta ut? Innan helgen är slut iaf tror jag :) Hon var ju ber. 15/9..

Sen nu på kvällen grillade vi korv hemma hos Elin och Danne :) Satt ute i 3h, sate va kallt det var!!! Men kvasten höll ju på me sina små "brasor" så vi inte skulle frysa hahaha :p Knatade sen innåt och kollade Idol som vi missat, pratade, dansade och sjöng till massa gamla godingar ;) En BRA kväll helt enkelt :) Och va FINT dom hade fått det - MYS!!

Vart en mkt givande dag!! Fick ju träffa min Sandra oxå och åka i kultbilen ;)

Neee, nu blir det SÄNGEN!!!

PUSS

/C

Vill ha NU!!!

Dessa är 2 av det jag MÅSTE ha!!! Har inte haft dom på ett par månader nu och känner att jag MÅSTE skaffa dom. Tyvärr är dom SJUKT dyra så får haffa nån som ska åka utomlands eller nåt, handla de på taxfree...


Parfym - Angel



Bodylotion - Angel

Hojta till om ni ska iväg :P


Så typiskt

Somnade igår på soffan och vakna i en mindre skön ställning vid 5 snåret...tror ni jag kunde somna om? Neee :( Blir helt galen, jag är trött men kan bara inte somna, helt sjukt!

Så blev Vakna med the voice idag igen och som gäst hade dom Jokiboi. Shit asså, vilken kille!! Inte alla chips i påsen där inte..de prata om hans blogg och att han hade lagt upp en massa "lättklädda" bilder och sen ett videoklipp när han onanerade - mysig kille det där...

Dags att rösta oxå. Men VAD ska man rösta på? Försökte bli klokare igår när jag kollade på valdebatten på 4:an MEN nja, de bara tjafsa i mun på varann hela tiden - jobbigt!! Får väl se på söndag vad det blir...

Nu blir det frulle iaf :)

PUSS

/C

Still awake

Helt otroligt att mina ögon är öppna...vart vaken i sisådär 1 dygn, hyfsat trött!!

Men har hunnit me en hel del. Handlat, hämtat mediciner och vart hos Linda och klappat på magen :)

Men nu måste jag nog äta middag för är vrålhungrig och kommer somna här sittandes annars..

Blir kyckling med grönsaker :) Nyttigt och gott!!

Ha en bra kväll allihop!!

/C

Såhär vill jag bo med mina vänner :)



Lööövly :)

Fick bilden av Linda och vi kom fram till att på toppen eller den gröna lilla rackaren vore bäst :) Pax för att inte bo underst iaf :)

Ja folket, om det går snett för oss alla eller vi bara vill ha en liten...sommaridyll...att fly till, så kan väl detta va ett projekt? :)

Vaken

Har vart vaken hela jävla natten...vänt på dygnet? JA!! Ska vändas om så har hållt mig vaken tills nu. Ingen idé att lägga sig nu för ska hämta medicin klockan 15, kommer bara försova mig då...och så kanske jag somnar i tid i kväll.

Imorn ska jag, Danni och Sandra åka och hälsa på Bella :) Om inte bebis kommit då såklart :p

Jag tror det kommer hända nåt på fredag, imorn ja...sååå pirrigt!! Varje gång Bella eller mamma ringer så tror man det är dax :)

Funtar på att hoppa in i duschen och sen gå och handla lite frulle för det var det ont om här hemma :/

Hoppas ni alla får en bra dag!!

/C

Haha :)

Det var en gång två präster som skulle duscha, och när de klätt av sig märkte de att de glömde sina tvålar.
Den ena prästen sprang tillbaka till sitt kontor och hämtade två tvålar, men på vägen tillbaka till duschen hör han tre nunnor i korridoren. Han frös till och blev stående blick stilla, så när de tre nunnorna kom fram trodde de att han var en staty.
De stannade och tittade, och till slut frågade den ena nunnan:
- Vad är det här?
- Jag vet inte????
Och så drog nunnan i prästen snopp, och han blev så nervös så han tappade då en ena tvålen.
- Åh, en tvålautomat, jag vill också försöka, sa den andra nunnan och drog också i snoppen, och prästen tappade då den andra tvålen.
Den tredje nunnan drog i snoppen men ingen tvål kom, så hon drog igen, och igen och igen, och utbrast sedan:
- Ah, titta jag fick flytande tvål!



Soffhäng

Blir mkt soffhäng nu för tiden...på både gott och ont :/ Skulle mer än gärna slänga på mig löpar dojjorna och springa spåret MEN hur lätt är det när allt bara snurrar? Sen an jag inte springa just NU pga benhinnorna och knät..men på måndag öppnar simhallen :D

Jag ska banne mig köra stenhårt!! Både när det gäller träning och kost!! Har aldrig vägt såhär mkt :/ Vet ju vad det beror på men måste ju göra nåt för att det ska försvinna, kan inte bara sitta här och tro att allt försvinner av sig självt!!

Mitt nya liv - lääängtar :)

Sen kan man ju undra när bebis kommer :) På fredag tror jag ;)

Puss & Kram

/C

Sjukt program haha

Kungarna av Tylösand



Så sjukt program asså haha och PINSAMT!!

Men det är ju som en drog, som Oscar sa...man måste liksom se :P

Undra hur lätt dom kommer få det att skaffa nytt jobb efter detta??


Pirates of the Caribbean

Jag är kär!!



Sjukt sexig!!!

Har bestämt med Jimmy att jag ska se de andra med honom men kan fan inte hålla mig :) Har både 2an och 3an här hemma så tror jag slänger på 2an ;)

Kristaller

Va hos husläkaren idag - diagnos: "kristallsjukan"...

Va ju de dom trodde för ca 3v sen men har det fortfarande därav allt snurrande :/

Ni kanske undrar vad det är??

"En vanlig störning i ett av balansorganen och en vanlig orsak till yrsel. Yrselsymtomen framkallas framför allt av lägesändringar. Det finns flera olika varianter av lägesyrsel, nästan alla beror på störningar i ett balansorgan. Då är det ingen farlig sjukdom och därför kallas den för ”godartad”."

Så blir till att göra de övningar som farbror doktorn gav mig, inga roliga övningar men ett måste!!

Nu blir det soffhäng med idol och nån bra film :)

Kram på er!!

/C

Nu får det vara nog!!

Så trött på allt snurrande!! Idag fick jag luta mig mot väggen när jag skulle duscha sen var det bara att gå och lägga sig :/ Skulle göra massa idag men blev nada av det..bara att ställa in..

Så imorn blir det till att gå till doktorn!! Min snälla morfar skjutsar mig, tar bara 5 min att gå men vågar inte gå själv..så då kan det vara skönt att få skjuts :)
Vill verkligen ha svar på vad det är nu!!

Så himla mycket jag vill göra men det tar bara emot :(

På lördag ska jag iaf åka hem till Bella och Oscar och hjälpa till lite, Bella har fått stränga order om att vila så då får systrarna rycka ut :) ska bl a fixa i babyrummet :)

Ja, det var väl allt för mig för tillfället!!

Kraam

/C

Hellu

Nu var det ett par dagar sen...har haft fullt upp med Bellas överasknings-babyshower :)

Vi hade den i fredags, gissa om hon blev förvånad när vi ca 15 tjejer stod i vardagsrummet :)

Blev riktigt lyckat och vi hade riktigt kul, framförallt Bella :)

Linda och Danni ska skicka lite kort som jag slänger in sen.

I lördags skulle jag vart på Saras 25-års fest men allt bara snurra :( Så blev hemma hos mamma å pappa i lördags.

Jaja, återkommer med lite bilder :)

Bye

/C


Snurr Snurr

Mådde bra när jag gick och la mig igår kväll men när jag vakna i morse, sate vad det snurra. Va inte långt ifrån att jag trilla i dushen och då ljuger jag inte...antar att det är blodtrycket som är på tok för lågt, måste kolla upp det en gång för alla.

Jag som skulle hämta mediciner, åka till Täby och sen över till Linda för att göra en grej till blivande mamman...men får gå upp tidigt imorn ist och fixa det sista...blir en stressig dag men det är det värt :)

Nej, kolla klart på Scrubs sen försöka sova, får se hur det går med det eftersom jag sovit hela dagen...

KRAM

/C


PUCKO!!!

Jag går till ICA för att främst av allt köpa ett rör Treo mot den jävliga huvudvärken. Jag går in, handlar det jag ska ha, betalar och går hem. Innanför porten slår det mig,FAN!!! Jag glömde Treon!!! Blir SÅ trött på mig själv ibland...har gjort samma sak fast då skulle jag hyra en film inne på ICA, knappar in pers.nr. osv och betalar och går hem...UTAN film...kan nte låta bli att skratta haha :)

Pratade senare med morbror och berättade, han dog av skratt hehe :) Och världens BÄSTA morbror hoppar in i bilen och kommer förbi med ett gäng alvedon <3

Funderar på att se nån film, nå roligt...annars får det bli en favorit i repris, "Den sista Mohikanen"..



Verkligen en favorit!!! Efter att ha lyssnat på den här (älskar musiken) så blir det den :)

Puss

/C

Filmkväll

Hade lite filmmys igår, kollade på 2 filmer med Ryan Reynolds, inte ful alls :)

Favoritscenen i "Just Friends"...



Hahahaha :)

Föredrar han dock såhär



SATAN va SNYGG han är!!!!!