En bra helg

Fredagen va ju som ni kanske läst tidigare, segare än segast men ändå helt ok. Skönt att bara va hemma och ta det lugnt!!

Lördagen började lugnt för att sen övergå i fartens tecken, minst sagt!!

Jag, Bella, Danni och pappa drog till Täby. Shoppade 2 kjolar, en tröja, leggings, en jättefin sjal liknande sak och lite annat.

En bild på den sjal liknande saken :)

Jättestor och supermysig.

Sen hem och göra sig iordning, åka hem till familjen. Käkade mat sen drack Bella och jag lite vin och planerade kvällen. Va ett band som spelade på Sportan så vi visste inte om vi skulle komma in + att de skulle va mkt äldre där. Kollade upp Tompas och där va de nån fest men vi visste ju inte om de va kanske en 18-åring eller en 50-åring som hade abonnerat...tricky...

Slutade med att vi drog till Sportan och testa...va fullt såklart men vi behövde inte vänta länge innan vi iaf blev insläppta :)

Va som sagt många äldre där men några yngre oxå. Vi dansade och hade kul iaf :) Evers kom förbi oxå och hakade på hem till mig. Bella skulle sova här så satt och snacka lite skit, eller jag pratade mest skit haha :) Babbla om allt möjligt konstigt :P

Idag vakna 2 väääldigt trötta systrar hehe :)

Gick upp till mormor en sväng och hälsade på. Mysigt!!

Avslutade söndagskvällen på bästa sätt, såg en underbar film. En film som är bra rakt igenom. En film som man mår bra av. En film man blir KÄR av :) Letters To Juliet heter den. Se den!!!Säger som Linda; Denna ska köpas hem och finnas där när man är sugen på att se en mysig romantisk film.

Nu är det sängen!! Ska upp om 4h...:/
Ska med mormor till DS. Operation. Så de e klart man ställer upp!!

NATTI alla söta läsare!!

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback