Kort har blivit långt :)

Begav mig till Sumpan vid 12-tiden idag,skulle hem till Lia/Mandarin! Och gissa vad jag skulle göra där...:) Jo, en hårförlängning :) Så nu e den trista korta frippan som bortblåst! E sååå nöjd :) Har inte haft långt hår sen i 5:an så det känns riktigt ovanligt kan jag meddela + att flätorna hon flätade in löshåret me killar, sticks å klämmer. Tänk att Du haft ett obehagligt hårband/diadem en HEL dag eller två hehe...men det skulle gå över sa hon, hoppas snart :) Efter de begav jag mig till jobbe en sväng,snacka lite skit me andra kvällsgänget, kul för vi träffas ju inte så ofta! Sen fick jag skjuts me Orren till Linda. Meningen va att vi skulle beställa lite julklapar tillsammans från USA men va nå knas på frakten :/ Fanns ju sååå fina saker, sånt man ABSOLUT inte hittar här hemma...jaja, får se om de löser sig! Hoppas!!!

Tänkte bjucka på lite bilder på "The long haired Carran" :)


Ser vettskrämd ut haha :)





ser kanske lite konstigt ut bakifrån på den här bilden, men efter ett x-antal timmar i blåsväder å sen att de inte e stylat kanske förklar saken, jag e riktigt nöjd iaf :) Känns toppen!!!

Lia hade lite tid över så vi, lr ja, hon fixa mina naglar, hon håller på övar så kosta typ nada och jag e skitnöjd hittills. Skulle nån rackare lossna så har jag överseende med det...såklart!!! Jag kan varmt rekommendera henne...www.mandariiin.com  e hennes hemsida!




Fick några fina stjärnor oxå :)

ÅÅÅ vet ni??? Jag har verkligen gått i "ormterapi" i dag...i FLERA timmar...de har 5..ja 5 ORMAR och jag gick IN!!! Va nervös hela jävla vägen dit men jag klara det :) De kunde t om ta bort låset på terrariumet...sen öppna...å sen tog Fredrik UT en utav den, den STÖRSTA!!! Och jag kolla faktiskt LIIITE :) Tycker jag va ett STORT steg!!!  *klap på axeln Hjälmen" Shit, blir lite skakis bara jag tänker på de, men nu e jag hemma och ska krypa ner i sängen min å kolla Ellen DeGeneres Show. På tok för sent att va uppe för imorn ska vi upp tidigt å ta fram julsaker/julgardiner...fun?? NOT!!! Men blir fint sen :) Sen ere jobb som gäller...blääää :(

Nu ska jag å min FLÄTA :) gå å lägga sig  hehe (måste sova me fläta), har inte haft fläta sen vet inte när hihi...loligt :)


Här e den :)

Natti på er mina sötnötar :)

Onsdag

En helt vanlig ledig onsdag har det vart! Mycket skönt, sovit länge (som vanligt hehe), sen till apoteket and get some drugs...njae, "vanlig" medicin vare :) Sen gick jag upp till jobbet för att vänta på att pappis skulle hämta upp mig. Hade lite att fixa där...väl hemma stod maten klar som Danni & Mammis lagat=delicious ;)

Kolla på Oskyldigt Dömd sen så hjälpte mammisen mig med att göra slingor medans jag hjälpte Danni med hennes biologi-läxa och det gör jag mer än gärna, tycker ju det e jätteintressant :)  Och imorn ere svenska som står på läxhjälpnings listan :) Ja, och resultatet av slingorna blev LJUST! Fast de va ju så jag ville ha det, så jag e nöjd, hoppas det passar bara......... :) Tack Mamma, trots att du mådde skit :( Krya på dig!!! Love you! Och dig oxå Pappa!!!

Jahapp, vad ska man hitt på i helgen då??? Hmm, va ju på klassåterträffen för ca 1 månad sen å då blev jag bjuden till Tommy, en gammal kompis. Ska ringa imorn och se om det fortfarande gäller lr om de bytt datum. Sen fyller ju Kristina år på lördag, så henne vill man ju fira såklart :) Å så e de inflyttningsfest...OJ, har en del att välja på märkte ja...men Tommy va först :) Å allt e på LÖRDAG...De dumma e att jag jobbar på lördag då ALLT händer :( Ska fråga nån av mina kära arb.kollegor om de möjligtvis vill byta pass :D *hoppas*

Nej, nu ere dags att krypa ner i sängen! Ska upp ganska tidigt! Hoppas jag kan somna bara :/ Fattar inte varför jag inte kan somna som "normala" människor...tror jag behöver "NÅNS" bröst/arm att somna på :) hihi...

Natti Natti!

En liten historia :)

Tänk dig att du är en av ett fåtal utvalda som ska välja en världsledare, en president som ska styra över vår jords alla länder och frambringa fred och välmående bland såväl människor som djur.
Du har tre kandidater att välja emellan.

Men först vill jag att du svarar på följande fråga.
Om du kände en kvinna som var gravid och hade åtta barn redan, varav tre utav dem är döva, två är blinda, en var efterbliven och kvinnan själv har syfilis. Skulle du rekommendera henne en abort?

Så vidare till de tre kandidaterna där du ska välja en KANDIDAT:
KANDIDAT 1:
Han samarbetar med mutade politiker, konsulterar astrologer och har två älskarinnor vid sidan om. Dessutom kedjeröker han och dricker ett tiotal glas Martini varje dag.

KANDIDAT 2:
Han har fått sparken från två arbetsplatser, sover alltid till klockan tolv på dagen, rökte opium under sin ungdomstid viduniversitetet och dricker en hel flaska whiskey varje dag!

KANDIDAT 3:
Han har fått en hjälteutmärkelse av sitt land, är vegeterian, röker inte, dricker inte och har inga skandaler bakom sig.

Vilken av dessa kandidater skulle du välja?


Kandidat 1 heter Franklin D Roosvelt.
Kandidat 2 heter Winston Churchill
Kandidat 3 heter Adolf Hitler

Man ska således inte döma folk efter deras vanor...... Jo, en sak till. Angående aborten, svarade du Ja?
Grattis! Då har du just tagit kol på Beethoven!

Första vinterpromenaden i år!

Julias å min prommis...





Här ser man hur mkt snö de e, Julia e ju inte så jätteliten men hon döljs ganska bra i snön här :)



Inte så bra bild, men här börjar vi närma oss "hemma" och stackarn har får "snökockor" i tassarna :( Så man ser verkligen att hon vill hem...stackarn...men mysigt hade vi :)

Neee, dags å "sova sova säng säng" :)

PUSS

Nu är snön här :)

Vaknade igår (ganska sent pga migrän...blää) och titta ut igenom fönstret, och VAD såg man då?? SNÖ!!! Wiiieee :) Jag som skrev ett inlägg här i veckan om att jag ville ha snö å ja, here it is ;) Min gulliga pappa hade skottat en fin liten gång in till stora huset :) Så gulligt!! Så jag sprang in å satte på mig de varmaste jag hade å tog me min Julia på en härlig vinterpromenad :) Va ute i ca 1 timma, så skönt! Efter det var det middag på G men innan dess så passade jag på å hoppa in i duschen, va en aningens tidsbrist så fick verkligen styra upp allt ordentligt...OCH jag hann :)

Så kl 8 va jag på plats hos Linda :) Bra jobbat Carran ;) Satt å snacka lite skit medans vi vänta på Stina, Sarran, Mallan å Bellan. Självklart så slank de ner ett å annat glas vin oxå, MUMMA :) Efter vinet va uppdrucket å vi va färdigfixade så begav vi oss ut i snön mot Sportbaren, ja, jag vet, inte de skojigaste stället MEN, vi hade kul å har man inte så mkt pengar så har man inte!!!

De tråkiga va att Linda inte kunde följa me, hon hade nå munsår som slutligen gjorde så de svullna upp i kinden  och i halsen...scary :( Så hon va kvar hemma själv stackarn :( Bellan gick oxå hem, mådde skit efter ännu en KAOS kväll på jobbe, hon va helt slut stackarn :( Nästa helg brudar...då har det vart löning så då hittar vi på nå skoj ;)

Nej, nu ska jag prata me Bellan, hon ringer strax, sen ska jag kolla på "Oskyldigt Dömd". Efter de ere natti natti, ska va på en föreläsning om demenssjukdomar. Lite spännande faktiskt. Jobbigt att sitta där i 3 h å sen jobba efter, men men, that´s life...

Hoppas ni haft en härlig kväll!!!

KRAMKRAMKRAM (---)

Fredagen...

...blev inte som planerat :( MEN, det fanns en anledning som gör att det är HELT OK! :) Och det kommer fler tillfällen, hoppas jag :)

Fredagen blev ju som sagt ändrad, minst sagt, så Sandra å jag möttes i Centrum å tog en fika sen stövla vi iväg emot "Las Lampas" ;) Väldigt skönt, koppla av i en sisådär 20 min...dock brände jag mig lite i fejjan, men börjar gå ner nu. Handlade lite middagsmat mm på vägen hem. Mat lagades å sen va de dags för idol. Tycker det va helt rätt att Robin fick va kvar. Han blir bara bättre å bättre å de e kul att titta på nån där man kan se hur en person kan utvecklas!!! Men vem ska ut nästa vecka??? Vettefan, svårt som satan, å jag jobbar så missar ju allt :( (idolnörd hihi)

Med andra ord så blev det en  mysig hemmakväll, pappa å jag tog en öl, kolla TV å snacka skit me mammis, alltid lika kul å retas me henne hihi :) Har vart hundvakt åt Kira (sötnosen) så Bella kom hem hit efter jobbet, dock helt slut å senare än vanligt, KAOS på bygget, som vanligt  (!!!) så hon fick jobba över stackarn :( Men vi hann me lite skitsnack å kolla på gamla kort , bl a från första sommaren i Västervik...fasiken va vi garva :) Härligt å skratta åt gamla minnen å den sommaren va den BÄSTA!!!

Nu sitter/halvligger jag i sängen, läst lite bloggar och msn:at, men nu börjar nacken bli trött och ögonen börjar svida så tror det e dags att stänga av den här lilla vännen, lägga sig ner och sluta ögonen...ska bli skööönt!

Imorn blir det iaf utgång, iof bara Sportbaren, MEN jag å mina kära vänner har efter förra lördagens besök på Tegel kommit fram till att Sportbaren e fan så mycket roligare än det där SKITSTÄLLET!!!  Så ska se om det finns nånstans att sitta innan, vinet står redan på kylning så jag e så gott som redo ;) De e Mallan som ska firas, för att hon fick jobb :) Så härligt när det går bra för ens vänner :)

Nej, nu ere strax dags för tändsticks-metoden om jag ska hålla mig vaken :)

Jahapp, nu har Ellen DeGeneres Show börjat på 5:an...måste titta lite :) Han mörka killen från Criminal Minds e tydligen me...å han e INTE ful hihi :)

Ta hand om varann och hoppas eran helg blir kanon!!!

KRAAAM!!! 

Niyat...

Jupp, så heter min söta lilla flicka :) Jag har blivit mamma haha :) Fadder-mamma iaf, alltid en början ;)
Fick brevet idag och bilden...hon kommer från Etiopien och bor i en Sos-Barnby, ca 11/2 år gammal. Så nu ska jag betala 250:- /månaden så att hon kan få ett bättre liv!

Jag är en låginkomsttagare men det här känns så bra, att göra något så lite för en så liten tjej vars liv starta i total katastrof..se till att hon har mat och vatten för dagen, få kläder, medicin och kunna gå iskolan mm...känns toppen!!! Lätt värt att va 250:- fattigare!!!

Om några år, när hon blivit äldre, skulle jag vilja åka och hälsa på! Mitt mål! Vore riktigt intressant!


Vackert och intressant land verkar det vara förutom allt elände som hänt/händer :(  men vill lära mig mer av  det nu, dels för att de e kul å dels för att få mer förståelse för mitt fadderbarn!


Men vet inte om jag skulle vilja träffa denna, ja, människa helt själv hehe :)



Haha...shit asså...å AJ!!! Som sagt...vill INTE träffa haha :)

Nej, nu ska Tant Hjälm sova :)

Puss på er!!!


Lite urgoa bilder..

Fick  ett mejl av en jobbarkompis å där va så söta bilder jag tänkte dela med mig av...

                                          

  



                                                  

  

                                              



 
                  

                                   

                                        

                                          

 

                                                     


Blidde ett par st, men dom va ju så söta...den sista e ju bra skön haha :)

Dags å nanna kudde!

Natti Natti!

Har vinden äntligen vänt?

Det är precis vad jag hoppas på, att mitt i allt skit...så kanske vinden vänder och jag får äran att ha lite tur i ett x-antal grejjer...har inte mått särskilt bra på senaste tiden men NI, mina underbara vänner, min underbara familj å ja...piiiip...hehe...:) har gjort att orkat ta mig i kragen när det gäller vissa saker. Är en lång bit kvar, till jag nått MITT mål, men ikväll känner jag mig som en segrare :) Mja, halvsegrare...vill inte gå in på alltför mycket detaljer men kan säga så mycket som att den jag vill träffa SKA jag träffa på fredag :) Precis vad jag behöver!!! Komma ifrån Åkersberga...osv haha :) Känns skitkul, att en tisdag veta att man ska träffa nån man tycker e lite speciell sådär...:)
Hoppas onsdagen å torsdagen går fort fort fort hihi :)

Nej, sitter här med mitt te, så jädrans gott när man e lite småfrussen å krasslig, kan INTE va sjuk nu ju hehe, så nu ere honung i te´t och sen en liten sängfösare bestående av lite whiskey (i medicinskt syfte endast hehe) som gäller :)

Ska förflytta mig till sängen nu och kolla på Navy CIS sen FÖRSÖKA sova, får la se hur de blir me de :)

Ska upp ganska tidigt, lr tidigt å tidigt, vid 11-12 nånting. Ska på möte sen jobba, alla dessa möten.......

Neee, take care of ya ;) Vem vet, kanske hörs om snart igen...

Vill ha snöööööööööö

NUUUU!!!  Så mysigt. Så vackert, OM de nu får ligga kvar vill säga å  inte övergår i slask...De här skitvädret blir man ju deppig av till 1000, iaf jag...ser ut som nån jävla spökstad man bor i, grått, trisst, regningt å inte ett blad på träden. Neee, lite snö så jag kan va ute å busa me vovvarna, göra snögubbar/snölyktor, skitmysigt ju :) När de e snö och när jag e å plaskar i havet utomlands, då kommer banet i Carran fram hihi :)

Jahapp, vad har hänt sen i tisdags då? Hmm...inte sååå himlans mycket...va på läkemedelsföreläsning i onsdags i 3h, bra tungt...mycket fakta att ta in men va dock intressant för oss som jobbar inom vården. Efter de bar de av hem till Dessi för att fixa om naglarna. Sen mötte jag upp Faste å Evers, gick å käka på Golden å sen hem till Faste för att kolla Saw 5...bra blodig hehe...usch!!! Men hade iaf trevligt sällskap :)

På torsdagen träffa jag min syo som e en stor jävla soprot!!!! Sa sååå mycket olämpliga saker som JAG tycker att man som syokonsulent INTE får säga!!! Int fan kunde jag hålla käften när hon betedde sig som hon gjorde å har man temperamet så har man!!!
Ska iaf gå klart undersköterskeutb. nu i vår+i höst sen e jag KLAR!!! Wiiihooo :) Slipper plugga matten å naturkunskapen :) So f'''ing wonderful :) Sen ska jag söka jobb på akuten nånstans, till att börja med. Om jag pallar så tar jag tag i de "tunga" ämnena och söker in till sjuksköterska å sen ambulans...time will tell! Har inte bråttom nånstans, känner mig bara inte motiverad till att plugga uppa alla ämnen som saknas+ högskoleprov å sen 4 års pluggande...neee, som sagt, gör de när jag känner jag e mogen, akuten e nog inte så dumt det heller :)

Jaja, efter de tog jag en mkt trevlig fika me Lina, en gammal barndomskompis, satt å prata i nåra timmar om allt möjligt, inte setts på huuur länge sen som helst, så de va la skoj, nu får de inte dröja så länge tills nästa gång!!!

Efter de va de barnis-tajm, va inte laddad alls, mådde skitilla, men gick iaf dit. Så sen i tors har jag kännt mig halvkrasslig :( Å imorse när jag vakna hade jag ont i halsen å så nyser jag bara...:(

Migrän i fre så blidde inge jobb, palla inte, så va @estay/hammer.mansion å blev omhändertagen :) Mallan å Faste va oxå där, va jättemysigt, men FAAAN va arg jag blev när Robin åkte ut...va ju han jag höll på!!! Men han kommer definitivt klara sig iaf efter de här :) Tycker den där lilla skitungen Johan kunde ha åkt ut å de borde fanimej va 18-års gräns för att få komma in å sitta i publiken...jävla skit snorungar som sitter å röstar!!! Nu e Carran arg hehe...

Ja...sen har resten av helgen bestått av jobb + att vi drog till tegel i lör där en viss person (nämner inga namn hehe) blev liiite liiite för full :) Men de har hänt/händer oss alla en lr flera ggr, that´s it!...själva tegelbesöket i sig sa mig "ALDRIG MER!!!" Fy faaan va tråkigt!!! Får bli hemmafest, Sportbaren lr stan, INTE Tegel!!! Pallar fan inte...

Längtar just nu till en dag då man ev kan få se en viss person :) + till den 27:e då kort blir långt :) å kontokortet blir påfyllt :)

Nej men stackars er som nu orkat er ner hit...hehe, man skriver å skriver sen så märker man ooops, de blev en del hihi :)

Ska luta mig tillbaka nu å kolla på Gilbert Grape på TV1000 Family, va ju år å dar sen man såg den...

Ha de gott nu alla mina sötnötar :)

Regning tisdag...

BUUUUUUUUUUUUUU!!!!!
Man blir ju så deppig av de här gråa blöta vädret :( Å  gör ju inte saken bättre att paraflaxet e trasigt så om de nu regnar när jag ska bege mig så kommer jag flyyyga iväg haha, de har gått sönder så de lixom vänder sig "uppåt", ser ju bra dumt ut hehe, men skyddar lite iaf :)

Vakna för ett tag sen, typ sovit i  typ12 h, va totalt slut som en artist när jag kom hem från jobbet igår...Bella å Kira va hemma, jättemysigt, men KUNDE inte hålla ögonen mina öppna :( Somna i 2 omgångar i soffan, vilket inte e gjord för att sova i märkte jag efter..ajajaj..så de skicka ut mig i friggeboa för att sova ORDENTLIGT!!! Somna som en liten bebbe :)

Nu går jag ivrigt och väntar på kostnadsförslaget från tandläkar´n...går hos narkostandläkarna inne istan vilket betyder, som ni kanske fattar på namnet :) , att jag ska bli nedsövd osv...min tandläkarskräck e INTE å laja me, de får inte ens TITTA i munnen och jag MÅSTE göra nåt åt käften min. Har ont å den ser ut som fan...så har inte så mkt val...lär kosta en del :/ Men kosta vad det kosta vill!!! Får bli min julklapp till mig själv då...räcker nog till 27-års presenten oxå hehe :)

Aha, nu drar Bella, ibland kan ja bli så jävla trött...trodde vi hade kunnat sitta å ta en fika innan hon åkte HEM...MEN näe...jag orkar ärligt talat inte bry mig längre :( Känns som om min andra hälft ramlat av... å de SVIIIDER...MYCKET!!! För er som inte fattar...skit i att ens lägga ner tid på att bry er då för DET ÄR JOBBIGT!!! Pallar inte å höra en massa saker som ska få de å låta som att DET SKA VA SÅHÄR!!! Lite jävla sunt förnuft kan man väl ha när det gäller att behandla sin syster/systrar...eller??

Nu ska jag gå å ringa Smedby Gruppbostad, måste ha nå x-tra jobb känner jag...sen ere möte+jobb...

Ha en underbar dag i regnet :)

PUSS&KRAM

Några bilder från klassåterträffen...

Kommer fler, men de här e dom jag tog, blev icke så många eftersom jag inte e nå vidare paparazzi :) Babblar ju mest så hinner inte tänka så mkt på att att ta kort hehe :) Men jag önskar mig faktiskt en kamera i julklapp :) Då jäklar ;)



Karl Lindbom & Tommy Andersson



André Fredriksson



Tommy & Jag



Haha, Emily Wallin efter ett x-antal öl och drinkar :)

Jaja, 4 st blidde de iaf haha men va nån liten mesig snubbe som tog en massa kort under kvällen så när de lagts upp på hemsidan, lägger jag upp dom oxå :)

KRAM & NATTI

The weekend

Fredag

Va på kvällsmöte, usch, käns som om det e möten heeela tiden, tror de e 3 möten nästa vecka oxå, men så e de om man åtar sig för mycket, men ganska kl att ha lite att säga till om för en gångsskull :) Ska btw söka x-tra på Smedby Gruppbostad, funkar inte att bara jobba 53%...får se hur det blir...*hoppas*.  Efter de vare de dags att va barnis från 17-01, inte helt fel de heller eftersom man får lite x-tra stålar+att barnen e  helt underbara :) Bägge 2 somna i min famn till idol, ritigt mysigt! Innan det så fick de varsin present, Paula hade fyllt 5 år å då kan ju inte tant Carro komma tomhänt :) Även Axel fick en liten sak, man ve ju hur de e  me avundsjuka i den där åldern :)

     

Paula fick en liten sminkbox, som hennes halvbor Felix sa; -Det ska börjas i tid! Haha, sååå sant :) Hon är helt gaaalen i smink, nagellack (även Axel hehe), smycken och självklart rosa kläder :) Hon blev superglad för presenten och skulle genast "lära" sig allt vad allt va, borstar som ögonskuggor, för söt :) Å lille Axel fick en röd bil som han lekte me mest hela iden :) Tur att de va lyckade presenter iaf :)

Sen va de hemgång, kunde inte somna, låg å snurra runt här som en ål tills jag tillslut somna vid 5, en aning för sent eftersom jag skulle upp tidigt på lördagen...

Lördag

Upp och städa, plocka fram kvällens kläder, fixa å dona innan Emily kom för att förfesta lite och fixa håret på mig...och som tur va så fixa snälla Bella sakerna jag behövde från centrum :) Spara lite tid där...en HEL del!!! Emily kom å vi drack öl, fixa hår å babbla gärnet...babbla så mkt så vi missa buss å allt haha, så vi kom 1h för sent til klassåterträffen...skulle vilja säga "typiskt oss 2"  haha :) Men de va lugnt :) Återträffen va helt ok, va dock bara ca 50 st av alla högstadieklasser i Å-berga, ABSOLUT INTE VÄRT 400 spänn!!!!!! Men de roligaste va nog att träffa Tommy, va ju år å dar sen...men nu har han flyttat till berga, så den 29:e ere fest hemma hos Tommy å Malin då alla gamla rävar kommer vara :) Ska bli skoj :) Å antagligen kmr vi väl kunna ses oftare nu när vi bor så nära :)
Kvällen på hirchen sluta tidigt, alla ville gå vidare men sluta me att jag, Emily å Tommy hamna på efterkälken å de tog tåget hem å jag gick till "pip" :) Mycket Mycket trevligt :) Fick t om skjuts hem :) Ordning på karln ;) En lyckad, mkt lyckad lördag med andra ord :) :) :)

Söndag

Vakna hos ja...käka frulle, kolla TV å bara satt å snacka skit :) Mys...kom hem för att fira Fars Dag :) Pappa fick sin present i lördags redan, vi tyckte han kunde njuta av den på sin lediga dag me nåra berka :) Va nya AC/DC skivan...gryyyyyymt skön ;) Så han fick blommor å så fika vi :) Sen vare bara att åka me Danni in till sjukan...för 3:e gången gillt, så tjock i halsen s hon inte ens kunde dricka...å denna gång då hamna vi ÄNTLIGEN hos en vettig gullig doktor på KS, stackarn har körtelfeber och har fått starka värktabletter...usch, hon e sååå dålig...min lilla ögonsten :( Hoppas du kryar på dig älskling! Love you min kämpe!!! När vi kom hem vid 8-tiden la jag mig i sängen me datorn, skulle kolla på en film va de tänkt...MEN somna ganska rejält haha å vakna såklart igen för typ 2hh sen...men e fortfarande trött, va en minst sagt lååång å härlig kväll igår och då blir Carran lite trött hihi :)

Nee, om man skulle skulle stänga ner här å försöka blunda lite igen...!?! Ja, så får de bli!

Hoppas ni hade en lika trevlig helg som jag :)

Lite fredags skoj...

Ni känner mig, måste ju få dela me mig av lite kul när helgen närmar sig :)

Ja, å ni läser ju om ni vill såklart..:)

Till alla whiekey äslkare

En svensk och en norrman var på tur i fjällen mitt i en snöstorm. Norrmannen förfrös de mer förädlade delarna och de satte av i full fart till närmaste hotell för att få skydd. Väl framme bad svensken oroligt att norrmannen skulle uppsöka läkare för sina frostskador, men norrmannen bara skrattade och sa:
- Jag kan minsann ett effektivt knep.
Nyfiken knackade svensken snart på norrmannens hotellrum för att se vad det kunde vara för knep. Där inne satt norrmannen med snoppen i ett glas whiskey.
- Det där kan väl ändå inte fungera, sa svensken bestört.
- Läs på flaskan, sa norrmannen:
- Ballen tines.

Smart liten rackare

Mamman frågar sin dotter:
- Vad ska du göra om du blir förföljd av en våldtäktsman?
- Jag skulle dra upp kjolen, så att han drar ner byxorna.
- Men flicka! Är du helt från vettet!?
- Men mamma, tänk lite. Vem springer snabbast? En man med byxorna nere, eller en tjej med kjolen uppe?

Vem har det värst?

Det var en gurka, en ketchupflaska och en snopp som tävlade om vem som hade det värst. Gurkan sa att han helt klart hade det värst:
- Först sliter de med knivar av mig mitt skinn, sen slizar de upp mig i skivor och sen måste jag ner i en rykande het soppa.
Ketchupflaskan tycket såklart att han hade det värst:
- Först skakar de ut mitt innanmäte och sen är det papperskorgen som väntar!
Men snoppen skakade på sitt ollon och sa:
- Äsch, det är väl ingent
ing jämfört med mina uppgifter! Först väcker de en mitt i natten, drar en påse över huvudet och skakar en upp och ned tills jag spyr!
Vem tycker Du har den hårdaste livsuppgiften?!

På stranden

Lille Per, 7 år, var med sin pappa och mamma på nakenbadet utanför Waxholm. Han ville utforska stranden så han strosade runt bland klippor, fiskmåsar och andra solbadare. Efter en stund kom han tillbaks och frågade sin mamma:
- Varför har en del tjejer större bröst än du?
- För att de är dummare.
- Jaha, sa lille Per, nöjd med svaret.
Sen gick han vidare och kom tillbaka efter några minuter.
- Mamma? Varför har en del killar större snoppar än pappa?
- För att de är dummare.
Per gick iväg igen, men efter ytterligare några minuter kom han springandes till sin mamma och skrek:
- Mamma! Mamma! Pappa pratar med den dummaste tjejen på stranden och ju mer de pratar desto dummare blir han!

Skönt fyllo

Fyllot hamnar på sittplatsen bredvid en gammal dam.
- Ni är full, mycket full, asfull, muttrar damen.
- Du är ful, mycket ful, asful. Men jag e' nykter imorgon


Nej får jag ge mig...men en del va ganska bra...tycker ju jag som e så lättroad :)

Zzzzzzzzzzz




The magic bag...

Ni har säkerligen hört den förr men tåls att höras/läsas igen :)

Kvinnan till expediten:
- Hur i allsindar kan den här lilla handväskan vara så dyr??
Expediten:
- Jo du förstår, den är gjord av penisskinn, så om du smeker den blir det en resväska
!

HIhi...Carro humor :)

Idag har det vart en lååång dag, MINST sagt!!! Gick upp vid 8-tiden, fick skjuts till syo:n SOM jag tagit fel dag/tid på...dumpitt-hjälm haha, jaja, köpte en kaffae på komvux, satte mig på busshållsplatsen å NJÖÖÖT av den härliga höstsolen, älskar solen, som de flesta utav er vet :) Sen drog jag en repa till Las Lampas å ja, färg blidde de :) Ska köra en omgång till innan återträffen, känner sig så mkt fräschare. Sen blev det ett kort besök hos mormor å Svempa (låtsas-morfar), fick låna lite foundation av mormor för såg ut som en panda i fejjan haha :) Mormor va även rar (som alltid) å gav mig nåra citodon, I´ts the funny week you know :( Uscha!!!

Eftersom mormor å jag e specialister på å babbla gärnet så fick jag typ springa till Desiree som skulle fixa naglarna,
pratades en hel del å blev kanon nöjd med resultatet :) TACK!!!

Resultatet :





Japps, så här blidde de, inte så bra bilder kanske men alltid nåt :)
Blev guld glitter-tippar å en liten diamantstjärna på vardera nagel :)
HAHAHA, nu när jag tittar så ser min tumme ut som en prinskorv  hahaha...fy faen va fuult :)

Efter nagelfix blev de möte å jobb. Mötet gick kanon men jobbpasset började med...BLOD...säger inge mer för ni vill nog inte veta :)

Nu ligger jag här å slökollar på "Paradiset" och funderar på lite punkter inför morgondagens möte. Hmmm, ja, det löser sig nog. Just ja, måste kolla busstider oxå, ska va barnis 17-24 å efter de så lutar de åt sportbaren...för OVANLIGHETENS SKULL haha...så länge man har kul...l hur ?!?

Tror de e dags att stänga butiken för idag ppl :)

Sussa gott å vakna sött :)

tröttmössis

Hahahaha...ni får ursäkta alla stavfel...men ÄR SÅÅÅ TRÖTT!!! Får jag skylla på de??? haha :)


Hmf...ja, EN utav dom é jag...but who is the another one??? :)

VLL KRAMAS TILLS JAG SOMNAR......

Siri...Freja...KOM HIT till mammi å kramas !!!

Nej, förhoppningsvis hittar jag väl nån som vill det..gärna en manlig människa å inte ett djur :)

My time will come, I hope...........................................

Klassåterträffen närmar sig...

Japps, på lördag smäller det...men ska jag va ärlig så änns de sisådär :/ De man "önska" skulle va där ska INTE komma :( FAAAAN!!! Jaja...blir vad man gör det till oché de tråkigt så é de ju bara å dra vidare till ja..."nån" hihi...

Dilemma...brukar inte ha det, men VAD ska man ha på sig? Funtar på å ha de jag hade på Bellas fest, ingen av dom har ju sett det så...de funkar ju...sen ska Linda fixa håret på mig men denna gången vill jag ha utsläppt :)

SEn ere ju de här me att typ ALLA har pojkvän/flickvän, gifta, har bran, väntar barn osv...å vad har jag åstadkommit??? Bor hemma, jobbar halvtid, ingen pojkvän, inga barn...MEN jag har ett MÅL som jag kämpar för å jag éfortfarande JAG!!! :) Men de e ändå jobbigt, för frågan kommer definitivit komma på tals...jaja, lördagens problem!

Jag å Emily ska iaf sitta här å fixa oss fina, så de kommer vi va iaf :) Förhoppningsvis hihihihi :)

Nej, dags å säga natti natti, ska upp 7 imornbitti...ska träffa syo´n på komvux för att planera hur jag ska plugga vidare så jag når mitt mål, sen kanske jag hinner me å sola en sväng :) sååå skönt :) Sen ere dags å bege sig till Desiree å fixa naglarna innan möte + jobb...kommer va HELT slut imorn igen...å hur ska jag hinna städa??? Om det ska komma hem nån hit så ska det va kliniskt rent ÖVERALLT, mammis rules haha :) Å det gäller iog VARJR dag...jag har nog ärvt mammas sida, rent, snyggt å undanplockat ska de va :) Får ta de på fre innan barnvakten å  mötet på jobbet, om de nu blir av...time will tell...

Natti mina änglar!!!

Missförstånd












Mmm, de é något som tyvärr allt för ofta händer mellan mig å min  syster :( Mkt svårt att förklara varför det just blir missförstånd och att vi gör varann ledsna men jag tror ärligt talat att jag har seperationsångest...låter kanske fånigt, men Bella, Du har varit min vapendragare så länge jag kan minnas, vi har bråkat, skratttat, ,pratat killar, haft myskvällar etc. Jag saknar DET & DIG sååå himla mycket att det gör ONT!!! Att du å jag aldrig kan göra något, behöver inte vara nån jävla alkohol inblandad, skulle tycka de va mysigt å bara gå på en bio...sånna saker, men självklart oxå att bara kunna gå ut du & jag och dansa gärnet...nu Oscar OM du läser detta så é det absolut inget illa menat mot dig, det får du INTE ta det som!!! Ni är ett par, bor tillsammans och skapar just nu ett liv tillsammans så det är INTE dig jag är arg,ledsen,besviken på...hittar inge passande ord men jag tror Du/NI fattar...

Jag ber om förlåtelse för igår, Du måste förstå en sak att det här är mitt "konstiga" sätt att visa att jag saknar dig, antagligen för att vi aldrig nästan ses...Vi MÅSTE bättra oss, ta hand om varann som vi gjort tidigare och framför allt PRATA med varann om vi stör oss på ngt...INTE gå bakom ryggen å snacka, funkar inte så, då kommer detta sluta illa  vilket jag vill minst i världen.

Jag minns hur alla kalla oss "systrarna Hammar", "systrarna garv" osv :) Vart har det tagit vägen??? Det finns där nånstans, gäller bara att du & jag tillsammans hittar det!

Jaja, jag ska inte älta vidare om detta men jag mår skit över det här just nu, har inte sovit inatt och va tvungen att få skriva av mig!!!

En sak till bara Bella, vet du vad min dröm är??? Att du å ja åker utomlands å "hittar" tebax till varann! Klockrent om Danni kunde haka på oxå...jaja, time will tell...fatta va kul vi skulle ha :) Mina favvo-systrar på semester...ojojoj hehe :)

Vi kan väl försöka ha kul ikväll iaf? Utan tjafs!!!



Syskonkärlek :)

Älskar dig Bella!