Wieee:)

Hejsan hoppsan fallerallera...

Hoppas ni haft en underbar fredag å lördag!!! De har iaf jag haft, kom hem från Famliljen Tell (vart barnis) för ca 1 timma sen, vart där hela långa kvällen me mina gullungar Paula, 3 år och lille Axel, 2 är å lagat mat, lekt, badat, röjt, "nagellackat" hehe, gjort välling, läst sagor å lagt dom...vi hade jättemysigt å de va väldigt skönt att bara ta de lugnt, de e ju lördag å brukar Carro va hemma frivilligt dååå? Nej, juste:)

När jag vaknade idag (hmm, en aningens bakis hihi) så la jag mig ute i solen, va riktigt gött, men låg även å tänkte efter vad som egentligen hände...ni vet....de KAN ju ringas OCH skickas en aningens lite för många å...hmmm... konstiga sms...va just de som hände, vilket jag fått lite dåliga vibbar utav :(  Va nämligen så att en viss MARTIN snodde min mobil å skickade ett VÄLDIGT DUMT sms som jag gärna skulle vilja ha ogjort...men men jag tror den här personen har lite humor å kanske kan förstå att vi satt ett gäng polare på Tommys som va LIIITE dragna, MILT SAGT HIHI :) Jag hoppas de iaf, skickade tebax å skrev att de inte var jag som skickat det men fick inge svar sen...hmmm! De skickades sms hejvilt, men de flesta stod jag för själv å de känns ju lite bättre:)

GRATTIS TILL STUDENTEN, LINDA!!!

Ja, som ni kanske redan vet, så tog allas våran lilla Linda studenten, så nu e hon en FRI KVINNA!!!
Jag va ju ansvarig för flaket å lite sånt så vi började me att fixa flaket runt 1 å de gick ju finemang tack vare Kari, Adam, Kristina å lilla jag såklart  "klapp på axlarna" :) Sen åkte vi nå varv runt i berga å sen in i duscha hos Linda (va full me öl...usch) sen bara va me på mottagningen å va trevlig hihi och där  va de mkt trevligt folk, jätte jätte god mat å dryck...Va jättebra anordnat allting:) Hoppas du hade kul Linda - honey:) De verkade så iaf!

TACK!!!

Tänkte bjuda på nåra sommarbilder från i tisdags då jag, Sandra å Sara var inne å gjorde stan osäker ;)
Saknar er tjejjor :(Som ni ser så är vi ICKE speciellt NYKTRA hahaha:) Men vi bjuder på oss självs ;) De där gubbarna, va håller de på me? en som ser galen ut nere i tuben å en gubbe som sitter å fifflar me ngt i parken..yeah yeah:)

Klockan 15 ska Bella hämtas på Arlanda:) WIEEE, ÄNTLIGEN!!!

Sov sött!Drömskorna

Hittade en bild på dojjorna...

Here they are...Kanske inte ser så snygga ut så här på bilden men på fossingen...ojojoj, älskar dom redan, måste hämta hem dom fortast snarast:) TYcker knappen e bra snygg, fräck detalj:) Inte illa pinkat DinSko hehe!!!

Fanns många andra sjyssta dojjor oxå...

     

Finns ju så otroligt mycke snygga skor tycker jag...men oxå många fula bläää...

Take care ppl!

Haha Hoho Hihi


Heeeeeeeeej alla sötisar out there:) How are you ppl?


Jag mår lite groggy just nu...va först på S:t Eriks ögonsjukhus och skulle kolla ögonen, se resultatet efter operationen som gjordes för ca ett halvår sen (attans bananer vad tiden går fort)...den har tydligen gått KANON!!! Me so so HAPPY!!! Ser tydligen jättemycket bättre nu å är långt över "körkortsgränsen" som jag inte var innan:) Så nu kan jag ta körkort!!! WIEEE!!! Inte trodde man de skulle bli så här bra när man låg halvt döende, svidande å blodröd i ögonen me 2 iskalla bomullsrondeller på ögonen å ett antal citodon i blodet:) Avis någon??? Neee tänkte väl de:)

Sen så bar de av ett par meter därifrån till S:t Görans, hade tid  för magnetkamera på knät...CP-KNÄT!!! Har haft ont till å från i ca 10 år nu, men nu blir de operation, hoppas de hittar något *hoppas* orkar inte mer...har vart en träningsnarkoman, dansat å boxats å nu kan man knappt röra på arslet:) neee skämtosido! De värsta me magnetkamera e att man måste åka in i den där förbannade tunneln, inte så långt förvisso men till räckligt långt för att jag ska få PANIK :( Så jag fick lugnande in i armen så jag e som sagt lite groggy...fortfarande:) därför jag skriver så mycke tror jag för jag ser att detta börjar likna en novell hihi:)

Å vet ni vem som var så himla superduper snäll å hämta mig? Jo, Sandra - MY LOVE - TACK gumman!!! Hade nog inte vart så lämpligt att åka kommunalt hem i mitt tillstånd:) Vi "dunka plåt" å sjöng heeela vägen till Täbban där vi stanna å köpte varsitt linne som vi ska ha imorn, ska ju inte till The Big City då, mysa i nån park, gå på restaurangernas dag å sen ev utgång:) Kommer nog bli skoj:) Å jag hittade MINA DRÖMSKOR...hade dock inga pengar så på onsdag innan jobbe bär de av till Täbban igen för att inhandla skor å nån utstyrsel man kan ha på sig på fredag för då tar ju Linda - gumsan studenten:)

Neee men nu e de slutskrivet för denna gång:)

MEN...I´ll be back:)

PÖSS

 
 

gulligull

Barn om Kärlek

Varför drabbar kärlek två speciella personer?
"Ingen vet varför det händer, men jag har hört att det har något att göra med hur du luktar... Det är därför som parfymer och deodoranter är så populära."
Mae, 9 år

Hur känns det att bli kär?

"Ungefär som en lavin där du måste fly för ditt liv."
John, 9 år


Varför håller kära personer varandra i handen så ofta?

"De vill vara säkra på att deras ringar inte trillar av eftersom de betalade en hel del pengar för dem."
Gavin, 8 år

Hur lär sig en person att kyssa?

"Du kan repetera med dina Barbie och Ken dockor."
Julia, 7 år 

Hur får man kärleken att vara?

"Älska i stället för att gå till jobbet."
Dick, 7 år


"Glöm inte din frus namn... Det ställer verkligen till det."
Erin, 8 årAsså, e de inte för goa? Vilka ursköna förklaringar, så spontana å härliga! tänk om vi vuxna oxå kunde va så! Vore nåt de:)

Nu ska jag lägga mig i Bellas sköna säng å kolla på Cityakuten som börjar snart sen ska jag ligga å lyssna på regnet, ååå myspys:)

Imorn vill jag att de ska hända nå kul efter jobbe...att en viss person hör av sig å att denne person ev vill göra ngt...time will tell *håller tummarna*!!!Innan jag lägger ner verksamheten så ska jag lägga in en bild på farsan...de e på 80-talet nångång (därav frisyren å solglajjerna) hehe, den bilden beskriver sommar för mig:) Love ya daddy:)Sussa gott!!!

Carpe Punctum!

 


Hur smart är du?

Du fick en score på 1 av 11 möjliga
Din karaktär: Öhhh..? Ingen kommentar

Det finns ingen orsak till att ytterligere beskriva din situation.
Du skulle inte förstå något av det i varje fall. För dig och din
omgivnings del får vi hoppas att du inte tog detta test särskilt
allvarligt.

Hehe...mitt resultat:)

Testa själva å se hur smarta ni är!

http://www.home.no/ctpics/blandat/hur_smart2.htm

Good luck!