Suck...

Forfarande vaken!! Dock sovit fram å tebax under kvällen men man behöver ju faktiskt några timmar nattetid. Men är ju som ni vet sjuk så får ta det här med en klackspark och det får ta den tid det tar...

När man är vaken såhär på natten/morgonkvisten så fastnar man i en del program hehe...

Dawson´s Creek vet ni ju redan att jag följer men efter det så är det en serie ni säkert känner till, Popular..



Ganska larvig serie men skönt å slökolla på å man fastnar lite lätt :)

Efter det så börjar..



...gillar det skarpt!! Bästa "morgonprgrammet" tycker jag!! Ganska sjuka å så har de roliga gäster :)

Nu e det ljust ute och jag vettetusan hur å när jag ska somna...ska ringa jobbet och sjukanmäla mig över helgen, kommer inte palla jobba :/ Sen va ju doktorn osäker på om det var lunginflammation eller mykoplasma...dumt å ta ett simpelt jädrans prov?!? Tydligen, snåljåpar!! Om jag inte har mykoplasma så smittar jag ju inte, kan va väldigt trevligt å veta, så man vågar umgås med folk!! Och vill ju inte smitta ner mina kära arb.kompisar å gamlingarna!

Blir en myspys-helg hemma, får se om familjen vågar träffa mig, då åker jag LÄTT hem till dom, bli lite ompysslad :)

Jaja, kan jag inte sova nu så ere ju "Efter Tio" haha, vilken TV-nörd man blir av att vara sjuk :)

Hoppas ni alla andra mår bra :)

/Carrisen


Jahapp...

Då var det dags igen. Legat vaken hela natten, inte så konstigt iof eftersom jag sov hela kvällen.

Tror jag hinka i mig 3-4 koppar honungste, en jädra massa halstabletter å massa "puffar" nässpray...kul natt :/

När klockan hunnit bli 07 så fick jag nog!! Gjorde mig iordning och begav mig till doktor Krister. Och tur var väl det, hade nå virus å ev. en liten lugninflammation :/ S´å nu har jag fått antibiotika, huvudvärkstabletter och en flarra hostmedicin! Ska försöka ta mig till apoteket senare idag, nu e jag så trött så orkar inte ta ett steg till...

Hoppas jag e frisk tills på fredag och verkligen till den 17 mars då jag ska sövas ner...

Jaja, lär höras senare :) Nu ska jag dricka upp mitt te å slökolla på TV nerbäddad i soffan!

/Olycksfågeln


Mål

Har en del mål och till det har jag skaffat mig en "morot" :)

Kommer ske en sak inom en kort tid vilket jag ännu inte vill gå in på, för känsligt fortfarande, kan bara säga att jag är riktig nervös och nere pga detta :/ Men efter så kommer jag förhoppningsvis bli en "ny" Carran :)

Så, mina mål är:

* Klara av denna "sak".
* Börja simma och styrketräna.
* Börja måla igen.

Belöningen för detta är en tatuering som kommer ske innan sommaren :) Så nu jävlar!!

Har mer mål, men de ska ske innan årets slut;

* Ta upp studierna igen.
* Börja dansa :)

Och lite annat...

Nee, nu e kl 03 och de = Dawson´s Creek :)

Bjuder på lite bilder från i lördags (snodde dom av dig Angie hehe )













Vilken kväll :)

Bye Bye


Inte nu igen :(


Vaknade imorse helt igentäppt i snoken, ont i halsen och i huvudet. Var bara att ringa sig sjuk. Så jädrans typiskt, började ju bli frisk...så idag har jag inte gjort många knop, kollade lite på Sex And The City innan jag hoppa in i duschen för att sen gå till apoteket..efter det slocknade jag totalt! Vaknade för 1h sen. Har btw ÄNTLIGEN fått igång mina kanaler, dom e ju inte snabba på Tele2...

Kommer ju inte kunna somna nu så vilken TUR att det är dubbelavsnitt av Dawson´s Creek på 4:an :)



VEM minns inte denna serie?? Och lika upprörd var man (iaf jag hehe) över att de inte hände nåt eller hände det man ville skulle hända. Har legat sömnlös ett x-antal nätter nu så även fast jag höll på Joey & Dawson så ere nu kärlek mellan Joey & Pacey MEN det HÄNDER ju inget haha, vilken nörd jag e haha :)

Sen för denna serie mig tillbaka till Frippe, ett ex. Vi kolla jämt på den här serien å så köpte han skivan så vi hade nå mysigt å somna till, sötisen :) Var tider det!!

Nog om detta, stackars mina (få) läsare som måste stå ut me mitt pladder :)

Ska ta å dricka mitt honungste nu, trycka i mig lite alvedon å spraya nosen min med lite menthol :)

Ha de
/C

Helgen :)

Nu är det söndag, slutet på helgen som vart en kalashelg :)

I fredags var det tvätt-och städdag innan Oscar hämtade mig. Skulle käka middag där, kolla Let´s Dance, kolla in nya huset och bara mysa :) Åh ni anar inte hur mysigt huset var!! Och det har så många projekt på G så det kommer bli jätefint!!

I går började dagen hemma hos Bella å Oscar, åkte hem och förberedde inför kvällen. Angie, Mallan å Ana-Maria kom hit innan vi begav oss in till stan :) Så skönt att slippa Åkersberga för en kväll...dock saknade jag musiken, för ere nåt som funkar på Sportan så ere musiken!!

Kvällen började på "Bara Vi", satt där ett tag, inte nå favoritställe precis och stämningen var lite...ja, konstig..En bit där ifrån liggar Kelly´s vilket passade mig, Angie, Ana-Maria å Mallan lite bättre :) Rockmusik, rockkillar å skön stämning - me like it a lot :) Hade gärna stannat längre, helst hela kvällen men istället hamna vi på Imperiet...helt ok men musiken sög!! Träffade dock några killar varav en var riiiktigt söt hihi :) Jag å Ana-Maria gick me dom till donken sen hamna vi på efterfest hos den söta pojken :) Va riktigt kul...å mysigt hihi :P

Ana-Maria å jag var hemma i berga halv 8 haha, tyckte inte Ana-Maria skulle behöva gå hem så hon sov hos mig. Så somna väl vid halv 9-9 efter en massa pratandes om kvällens bravader å kuligheter :) Kan ju säga att jag va BRA sliten idag, sovit nästan hela dagen hehe, behövligt :)

Det största minuset igår kväll var att min Mallan blev dålig å var tvungen att åka hem :( Nästa gång gumman, då ska du må bra å inte behöva åka hem :)

Summan av kardemumman är att detta var en TOPPENHELG på alla sätt å vis!!! Tack alla inblandade!!

Imorn börjar "långveckan" på jobbet, hua!! Känns väldigt skönt å kul att de e Petra å Bella jag ska jobba med :)

Nej, nu ska jag bädda ner mig i soffan under täcket å fortsätta kolla på Wallander, antar att de blir en till film efter! Pricken över i:et vore lite mysigt sällskap...men men, jag överlever :)

/Carran


Hjälp!!

Ja, jag behöver er hjälp, eller snarare råd!!

Är så trött på mitt hår just nu, rakar av mig skiten snar!!!

Är i valet och kvalet om jag ska klippa mig...kort...som jag alltid hade förut.

Här kommer lite förslag...

Långt mörkt eller kort mörkt:



Det här var INTE den bästa bilden hahaha, ser inte klok ut!! Hade lockat håret nyår till ära men i snöstorm blir resultatet såhär :) Men det är den enda jag har då jag har någorlunda utsläppt (fult)hår...Ja, det var den med "långt mörkt"...



Inte heller den bästa bild, men ni ser kanske lite skillnad?!? Här mörkt kort...

Långt ljust eller kort ljust:

 

Långt ljust...



Kort ljust...

Ja, kommentera gärna för beställer klipptid imorn :)


Helg :)

Helgen är här, fredag och jag gillar det skarpt :)

Som vanligt sker mina inlägg vid den här tiden men ni vet ju varför :)

Sitter här i min ensamhet, funderar och lyssnar på musik. Saknar nån så otroligt mycket, luta huvudet mot axeln, skratta och ha kul, sova i nåns armar...jaja, jag får väl vänta ett tag till antar jag, de verkar inte växa utanför i träden här inte hehe..

Har så mkt tankar i huvudet, tyvärr är jag inte redo att berätta några utav dom men det kommer. Egentligen borde jag skriva ner det för att på nåt sätt rensa pallet. Men det är lite känsliga ämnen så väntar helt enkelt, får skriva ner på papper som på den gamla hederliga tiden hehe :)

Sista jobbkvällen är över för denna vecka så nu är det en ledig helg framför mig som består av kuliga saker :) Idag bär det ev. av hem till Bella å Oscars nya hus :) Ska be Bella färga håret på mig, det är nackdelen med hår...har man ljust så växer den förbannade råttfärgen ut..har man färgat håret mörkt tvättas det ur och det ljusa växer ut! Så nu blir det en ny omgång färgning. Förutom färgning blir det middag, Let´s Dance, Solsidan å myyys :)

På lördag bär det av till söder för en pubrunda med "singel-brudarna"...OM jag orkar..hoppas för de vore såå kul :) Komma ifrån Berga, Bergafolk och Sportan!! Se lite nytt folk :) Kanske det växer nån herre på nå träd där jag kan haffa hihi

Vi får se hur det blir!

Ska försöka packa ihop här och klättra upp i min "lumparsäng" haha.
Men snart ska den väck, saknar MIN säng så vem vet, på lördag eller söndag kanske jag har MIN underbara säng här + en större TV :) WIIIEEE!!

Idag fredag blir det full rulle på dagen. Ska va hos en terapeut kl:14 och problemet e att jag har tvättid då. Ska gå ner i tvättstugan innan å se om den e ledig innan jag går, så hinner iaf 2 maskiner tvättas innan jag ska iväg. Sen ska här STÄDAS!!! Ska in på bokhandeln å köpa lite grejjer så jag kan sortera lite pappaer osv. Just ja, pappsen kommer oxå å ska hjälpa pygmen Carran att sätta upp lamporna och limma en låda...ja, full fart helt enkelt :) Men det e skönt, orkar inte sitta å rulla tummarna. Kanske dessa jobbiga tankar försvinner för en stund...


Äntligen

Nu har pappa vart och bytt modem till datorn :) Men e inte helt nöjd. Det funkar konstigt nog på den SEGA dumma datorn men inte i den datorn som e ok :/ Hmmm...men får lite supporthjälp ikväll av Jimy efter jobbet. Det här blir man ju gaaalen på. Men har iaf ett internate :)

Jahapp, vad har hänt sen sist, inte så mycket tror jag. Har ju vart sjuk så mest legat hemma och degat, kollat på film efter film efter film...så nu behöver jag nya filmer att mala sönder :) Men det ska jag lösa.

Vet inte om jag skrev i förra inlägget att jag ska sövas ner igen den 17/3?!? Men så ligger det till. Då blir det rotfyllning ingen å lite annat. Å sen efter det blir det ett besök för att tala om implnatat. Hoppas det kommer hinnas med under sommare. vore najsans :)

Som ni flesta vet så har jag panikångest, inget jag skäms över, därför jag har startat
www.panicdisorder.blogg.se Har inte mått så här dåligt på länge, gråter för minsta lila och har konstant ångest. Läs mer om min resa på den bloggen :)

Är även mer taggad än någonsin att börja träna, bli den gamla vanliga Carran :) Så nu ska jag se ut nå bra kost jag ska hålla mig till, dra ner på colan, ut å gå, simma och styrketräna - BEACH 2010...HERE I COME :)

Å sen behöver jag lite hjälp av er...är så trött på de här halvlånga tunna frissiga håret, har fått för mig att de e kort hår jag ska ha...SÅ...

Kort lr långt ???

HELP :)

Hörs senare..har en HELDAG framför mig med centrum besök, medarbetarsamtal, möte å sen jobba :/ HUA!!!

Ta vara på denna lill-lördag mina vänner :)

Pöss :)