Städ & Tvättdag

Ja ni, nu e de tamejtusan kliniskt rent i lyan! Är dock inte där nu men ska bli såå skönt att komma hem imorn till den välstädade å väldoftande lyan :) Bra med sånna där "ryck" ibland :)

Skulle gå och lägga mig igår efter att ha legat i soffan och kollat på bl a BigBrother (som jag btw fastnat i...IGEN, 6år senare hehe). De va så grymt varmt, vet inte om jag hade feber men kallsvettades å bara låg å vred å vände på mig. Bestämde mig för att ge upp, skulle ändå upp kl 7 så la mig i soffan å kolla "Remember The Titans"...sååå BRA film!!! 

Gick till doktorn som planerat och har ännu inte blivit av me min "gastrit" (inflammationen i brocket jag fick...). Så fortsatt å höjd medicinering + sjukskrivning igen...kul...NOT :( Men nu ska jag bara tänka på mig själv, verkligen ta hand om mig. Är ju inte så bra på det. Är en sån person som sätter vänner å familj framför mig själv...

Efter 3h vila va de dags att kuta ner i tvättis så man har lite rena kläder, KAN va en fördel :) Tänkte jag skulle ta de lugnt, MEN...började damma, torka skåpluckor, dammsuga, skura...ja, you name it! Så som sagt, det är lyan e ren, kläderna e rena och det doftar ljuvligt :) Sen bar det av hem till mammis å Danni. Farsan e i Jönköping så tänkte jag skulle ta hand om mamma OCH att hon skulle ta hand om mig hehe :) Så Danni å jag laga en kanonmiddag sen kollade jag å Danni på BigBrother :) Har ju som sagt fastnat i skiten...bara så skönt å ligga å slökolla på, å har man börjat kan man ju inte sluta! Inte jag iaf...

Nej, efter den här dagen med endast 3h sömn så behöver jag strax tandpetare för att hålla ögonen öppna :)

Så nu säger jag GOD NATT till er där ute!

Natti Kramar!


Älskar Dig!

Grå dag

Sånna gillar jag inte!!! Skulle sååå gärna bara vilja packa min resväska, dra ut till Arlanda och ta första bästa flyg till nåt härligt varmt ställe...MEN, så va de  ju de här med pengar :/ Å så ere ju London-resa i september. Får spara den "varma"-semesterveckan tills när det e ännu gråare ute!

Helgen var super :) God mat, god dricka, massa pratande, poolbadande å dansande :) Sönndagen gick mer i det lugnare tempot....blev middag hemma hos familjen å lite badmintonmatch :)

Igår skulle Malin å jag ha en dejt, hyrde film...Malin valde ehehe å de blev Zack&Mira makes a porno...hahaha bra sjuk, kvällen fortsatte i snusighetstema, precis så som det brukar bli när vi ses hihi :) Tack för en trevlig kväll gumman!

Nu ska jag spela "Röj-Flagg" me Mallan å jag ska tamejfan vinna denna gång :D

PUSS

Hurra för solen =)

Ååå vilken sjukt UNDERBAR dag...än sålänge å den kommer säkert bli till de bättre ;)

Börja me att jag somna halv 7 i morse och NEJ (!) jag var inte ute. Hade en lugn å mysig filmkväll me bebisarna Siri&Freja :) Kunde dock inte sova för har tyvärr vänt på dygnet lite granna å DEN VÄRMEN i lgh e INTE å lajja me asså...En fläkt MÅSTE inhandlas snarst (lr vafan, har ju en här hemma, dunno hehe ) Sen ett STORT projekt som jag verkligen måste tänka igenom...jag vill ha MIN säng till lyan å ta bort loftsängen. Bl a för att den e assvår å bädda, det blir asvarmt där uppe å man får klaustrofobi...frågan och problemet e vart jag ska göra av loftsängen och HUR jag ska få in MIN säng i lyan...Ja, det är ett projekt detta!

Sen halv 9 kom Kira till mig, Bella & Oscar skulle jobba så då ställde ju självklart moster Carro upp :) Jag visste knappt vart jag var så jag klättra upp i sängen å somna om :)

Sen vare dags att åka hem hit till familjen å passa vovvar å sola me mammis :) Fick ett par rejäla märken efter bikinin :)

Ikväll vankas det grillfest hemma hos Lindas föräldrar me massa trevliga människor :) PERFEKT väder oxå :) Å dom har POOL, så bikinin ska packas ner :) Nu sitter jag bara å väntar på att Bella lr Oscar ska höra av sig, de e oxå bjudna men jag är osäker på om de ska me...vilket leder till probs med skjuts...jaja, det löser sig alltid :)

Å min älskade Sandra har vart på besök mån+fre...va sååå kul å skönt att ses igen. Har verkligen saknat Dig hjärtat å jag LOVAR att komma upp i vinter!!! :)

En liten bild av tjejskaran från i torsdags (TTTT) hihi :)


3 av de BÄSTA tjejerna :)

Hoppas ni alla därute får en jättetrevlig kväll, för det ska jag ha :)

Live Laugh Love

"Nanna-Kudde-Dags"

Nu har jag kollat PrisonBreak me mammis, blir inte klok på den där serien...en riktig nagelbitare! Sen vart ute me Julia (vovven) å nu efter att ha surfat runt här känner jag att det nog e dags att sova! Är en dag imorn oxå och då vill jag va pigg! Ska ju lajja me Sandra å Malin =) WIIIEEE =) Får se vad vi ska hitta på för skoj, antar att de blir en MASSA pratande om ditten å datten, vi e ju ganska bra på de ;)

Så jag önskar er alla en GOD NATT!!!


I månadsskiftet smäller det ;)

Trött Tröttare Tröttast

Kan inte hitta nån bättre bild som beskriver hur jag känner just nu hehe :) Fattar inte varför jag e sååå himlans trött, de e inge skoj :(
Men kan ju inte somna NU...e ju PrisonBreak för 17 gubbar hehe, får ICKE missas! De e ju ryyysligt spännande nu asså...mamma å jag satt på helspänn förra veckan...

Det verkar iaf som om det håller på att vända mot de bättre när det gäller magen :) Ska verkligen försöka ta det så lugnt jag kan nu när jag e sjukskriven å har 2v semster direkt efter!

Ååå, den 23:e september åker Jag, Bella, Oscar, Ana-Maria å syskonen Estay´s kusin Göran till London för att hälsa på syskona Estay´s & Görans moster å kusin :) Han spelar i ett rockband så de e tydligen en festival där om jag förstått rätt :) blir borta 1v...Ska bli sååå sköj! Gissa vad kalset kosta (flyg tur & retur)...19 KR!!! FÖR 4 PERS!!! Hahahaha :) Skämtligt men jag klagar icke ;) Dessutom får vi bo billigt :)

Imorn är det lekdags med Sandra å Mallan som gäller :) Sandra e ÄNTLIGEN i berga men åker igen redan på fredag :(

Näe, ska hjälpa mamma hänga upp lite tvätt inna P.B.

Hörs troligtvis senare om jag inte somnat för de enda jag vill göra nu e å...



...mysa me nån å somna tätt intill...NÄR? NÄR? e det min tur? ( Nej nu låter jag desperat, min tid kommer oxå, gäller att inte leta, det dyker förhoppningsvis upp när det är RÄTT, men man får väl SAKNA ändå?)...

Over & Out!