Trött barnvakt

Hallo my dear friends :)
En trött Carro här...skulle kunna somna vilken sekund som helst, somnade t om när vi skulle kolla på "Hjälp jag är en fisk"...barnvakten bör nog inte somna hehe :) Men vad ska jag göra...dom e ju ganska stora nu så va de dessutom FAST i filmen :) Tog lite bilder på sötnosarna men dom får ni se en annan dag :)

Börjar få panik...2 stora saker som kommer hända snart och VART ska jag få pengar ifrån??? Malmskillnadsgatan kanske ? Skämt å sido :) Nej men seriöst, man ska till å från ställena, leva där, köpa saker å det viktigaste...KLÄDERNA!!! Jaja, ska nog se att det löser sig till slut! Men man kan ju inte undgå att fundera :/

Helgen va kanon :) Fredagen började inte sådär jättekul, orkar inte berätta om varför :( Men sen lite senare på eftermiddagen så gick jag å hälsa på mormor & Svenne...käkade lite å snacka skit (som man ALLTID gör me dom hihi). Slängde iväg ett sms till Faste å fråga om en film kunde va nåt å så blev det...kollade på Let´s Dance å sen slog vi på filmen å SOMNA hahaha :) Vakna lagom till eftertexterna hihi...

Dagen efter vakna jag 8.30...hör å häpna folket :) Kunde inte sova så börja städa å röja som aldrig förr så nu e det faktiskt ganska bra ordning i lyan :) Käkade me Bella å co på jobbet (hatar å äta själv) sen mötte jag Malin å vi gick hem till mig en sväng, Eva kom en stund  efter sen gick vi alla till Adam&Linda för att se melodifestivalen...vilken jävla rysare! Men låten som vann blir bara bättre å bättre, mäktig låt, å jag tror att den kan gå långt...*hoppas*...sen blev det fotografering haha...ojojoj, vilka bilder ;) Gjorde oss klara för utgång (jag,Mallan,Linda å Eva) mot JAAAAA, jag vet...å NI vet...Sportbaren. Va riktigt kul, va ett coverband som spela-Sur O Ful. Hur grymma som helst! Sen kan jag bara säga att Lördagen slutade VÄÄÄLDIGT bra :):):)

Söndagen va en skööön slappardag. En behövlig sådan. begav mig till Linda för att se Twilight...igen (å jag tänker se den igen :)..) , å snacka skit. Sen till ICA å panta burkar, köpa cola. Slängde mig i soffan å käkade samtidigt som jag kolla på Beck...gissa om jag somna??? :)

Imorn e de möte å jobb som står på schemat sen ledig ons+tors å då kan man alltid HOPPAS att ja...hihi :)

Nej, nu blev det visst en novell :)

Nu ska jag fixa naglarna för nu sover mina små änglar :)

Take care/tröttmössan

Yammy :)



Kan ju vara den SNYGGASTE i världen :)

Me likiiie very mucho...
-Jared, de e bara å ringa ;)

I World Of War e han grymt snygg, filmen e oxå grymt bra!!!

Nu ska jag va barnis till Blenda & Maffe :)

See ya!



Saknar Dessi...


Min jobbarkompis e och gör något jag oxå kommer göra en dag i mitt liv :) Men mitt mål är att plugga upp min franska som jag faktiskt tidigare kunde nästan flytande och sen åka till Etiopen och hälsa på mitt fadderbarn. Och det lär ta ett par år innan det kan ske och de blir kanon för då är lill-tjejen Niyat lite äldre och kan minnas vårat möte :)

Desireé är iallafall i Guayaquil, (en stad, en by...ja, vad det nu är hehe) i Equador. Sååå coolt! Hon åkte i slutet av januari och kommer hem i slutet av juni...*längtar* :) Ni kanske udrar vad hon gör där?! Hon är där som volontär. Så hon bor hos en famil i Guayaquil och jobbar på ett Zoo där om dagarna :) Verkar ha det hur bra som helst, tur det :)

Fick lite bilder,tänkte dela med mig av...

På jobbet om jag förstått rätt...:)



Djuren måste ju ha mat oxå :)

Lite andra bilder...


Såhär trodde inte jag att det såg ut i Ecuador, jättemysigt!


Den här e ju bara sååå VACKER!!!

Hoppas jag en dag kan uppfylla drömmen med att göra nå liknade detta :)

Nu ska jag göra mig iordning, ska på ett läkarbesök tidigt å kan inte sova :/ Lite nervös tror jag minsann...

Händer ikväll???
Myskväll någon???
Hojta till då :)..Ja, PROMISE!!!

Pussiluss 








Äntligen en sund syn på livet=)

FRÅGOR & SVAR OM KROPP & HÄLSA:

FRÅGA: Kan jag genom att göra sit-ups få min mage lite mindre?
SVAR: Definitivt inte! När du tränar en muskel, blir den större. Därför bör du inte göra sit-ups, såvida du inte strävar efter att ha en stor mage.

FRÅGA: Är simning bra för figuren?
SVAR: Tja, se på valarna...

FRÅGA: Jag har hört att idrott är bra för hjärtat och kan förlänga livet, stämmer det?
SVAR: Ditt hjärta är programmerat till att slå ett visst antal slag under livet. Kasta inte bort dem på träning! Genom träning slår hjärtat snabbare, och du förkortar livet! Vill du leva längre? Ta dig en tupplur!

FRÅGA: Borde jag skära ner på måltider innehållande kött, och äta mer frukt och grönsaker?
SVAR: Vad äter en ko? Gräs. Och vad är det? Grönfoder. Så en biff är inte något annat än ett effektivt sätt att äta grönsaker på. Ät kyckling, och få i dig majs! En fläskkotlett kan ge dig 100% av rekommenderat dagligt intag av grönsaker!

FRÅGA: Borde jag minska på mängden alkohol?
SVAR: Nej, tvärtom. Vin är gjort av frukt. Brännvin är destillerat vin. Det betyder att de tar bort vattnet ur frukten, och så får du ändå mer av det goda, sunda innehållet. Öl görs av sädesslag, det säger allt.

FRÅGA: Är choklad osunt?
SVAR: Är du tokig? Kakaobönor=bönor och bönor, linser o dyl är vansinnigt nyttigt, vet alla, eller hur?

FRÅGA: Är det viktigt att vara i god form?
SVAR: Rund är en form, så god som någon!

För bra asså ;) Tänk på detta nästa gång ni missat tränisgspasset å käkade en köttbit till middag istället ;)

Å glöm inte att ta en chokladbit efter middagen ;)

Måste oxå...

...få prata om TWILIGHT!!! Hehe :) ALLA pratar om denna film...



Inte sååå konstigt eftersom den e sååå grymt bra!!! Såg den i lördags natt, Sandra, Mallan å karln i huset somna...jag kunde bara INTE somna...va spännande, ovanlig...kan inte riktigt beskriva den, måste ses!!! Å nu när jag hörde att de kommer fler filmer...WIIIEEE :) Men vill läsa bckerna oxå...ett måste känner jag!

Sadra å Mallan va me ett tag i början å Sandra kvickna till i slutet oxå...jag propsade på att karln, Robert Pattinson såg bra ut, väldigt speciellt utseende, men de höll inte rikktigt med, vad jag minns. Sandra kvickna som sagt till i slutet å sa - Han ser ju bra ut! Hahaha jaaa, va ju de jag sa juuu :)

Linda sa nåt bra om hans utseende, minns inte riktigt, men ngt om att man verkligen ser hur han lever ut sina känslor...det e det jag gillar me karln ;) 

Här kommer några bilder på han :) Han ser bättre ut i filmen, när det "rör" sig..skön förklaring hehe :) Bjuder på den...:)

   

Från filmen...
Han ser läskig ut...men faaan, coolt utseende om jag får säga vad jag tycker jag :)



Så gott folk...SE DEN!!!!!!!!!!

PeAcE aNd LoVe


Sen sist...

Ja, sen sist, måste ha vart i torsdags det...blev inringd att jobba, så jobbade från 20.30-22.30, lite sjysst klirr i kassan eftersom jag  fast anställd ;) Sen va de fre å jobbhelgen hade startat...dock va jag tvungen att sj.skriva mig eftersom jag spydde typ hela söndagen. Sen fick jag 40 graders feber, längesen jag mådde så risigt, sov 20h om dygnet, resterande blev lite filmkollande. 

Så typiskt att jag skulle bli sjuk just nu...kunde det inte ha väntat några dagar??? Ja, riktigt typiskt är det, eftersom Sandra e här nu men åker tillbaka igen på fredag em :( Hann iaf att träffas i lördags å på söndagen eftersom vi hade en liten efterfest...3 tjejer & 1 kille haha :) Va faktiskt riktigt trevligt :) Riktigt uppfostrad karl måste jag säga :) Å lille kissen han hade, den va ju bara för söt :) Vi tjejer somna i sängen medans mannen i huset somna på soffan :) Inte mig emot :)

Nej, hoppas jag mår bättre imorn (tors) så jag kan träffa Sandra min en stund :)

Ha det gott!!!

KRAM från Sjuklingen

Min favorit

Det här är min absoluta favoritdikt! Den har hjälpt mig mycket när jag mått som sämst och man har kunnat, bokstavligen talat, tryckt upp den i fejjan på folk som slänger ur sig en massa...

LYSSNA

När Jag ber dig Lyssna på Mig och Du börjar ge mig goda råd, 
har Du inte gjort vad Jag bett dig om.

När Jag ber dig lyssna på Mig och Du börjar 
förklara varför Jag inte ska känna som Jag gör,
trampar Du på mina känslor.

När Jag ber Dig lyssna på Mig och Du tycker 
att Du måste göra något
för att reda ut mina problem sviker Du Mig.
Hur underligt det än kan låta.

Kanske är det därför som böner hjälper en del
människor.
För Gud är stum och han ger inga goda råd
eller försöker "greja" saker och ting.
Han lyssnar bara och låter Mig klara Mig själv.

Så lyssna bara på Mig är Du snäll
och om Du vill prata kan Du väl vänta på Din tur
en liten stund
så lovar Jag att lyssna på Dig.

"Anonym"


Snart hemgång...

Har slappat hela dagen, riktigt skönt. Så jävla trött på knät bara, skulle vara så himla skönt att gå en promenad me vovvarna...men men, bara att gilla läget. Och NU la msn av...typiskt, jag som pratade med Sandra...HON KOMMER HEM PÅ LÖRDAG :) :) :) WIIEEE!!!

Ja, jag e jätteglad sm ni märker hehe att hon kommer hem, inte setts sen innan jul så nu e de feeen på tiiden :) Ska försöka styra upp nå bus tills på lördag ;) De dumma e att jag jobbar, kanske kan byta pass me nån, mja, får se, e inte de  med såhär kort varsel...men det löser sig :)

Nu ska jag stappla n i duschen, käka lite sen hem till bebisarna :)



På lördag ses vi äntligen igen :) *Längtar*

Sköt om er så hörs vi igen snart....

LIVE LAUGH LOVE

Sjukt=)

Fick ett mejl av min kära kollega/vän L8...från henne får man ALLTID mejl som får en att skratta :) Love you! Hoppas Du blir frisk snart så vi kan jobba tillsammans, saknar dig på "stationen" Cameron...Puss  Din Maaats ;)
(Lite internt sådär hehe ).

Kurser för män 2009 

Folkhögskolan fristående kurser för män 
VT-09   

Kurs  1 
Hur man fyller på ispåsar  
Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder. 

950:-

Kurs 2  
WC-papper. Är det sant att  toalettpappret växer ifrån pappershållaren? 
Diskussionsgrupp 

1500:-

Kurs 3  
Är det möjligt att lyfta  upp toalettringen innan urinering? 
Och hur lägga ner den igen efter urinering? 
Mycket praktiska övningar 

2000:-

Kurs 4  
Efter middagen: Flyger de smutsiga tallrikarna själva till diskhon? 
Lösningar och exempel på  videoband. 

2500:-

Kurs 5  
Lär dig att hitta saker, börja med att ställa de på de rätta platserna 
istället för att gapa och vända hela lägenheten upp och ner. 
Öppet forum 

1900:-

Kurs 6  
Att ge blommor till din älskade skadar inte din hälsa 
Bilder och ljudband 

4000:- begränsade  platser!!

Kurs 7  
Våga fråga efter vägen när du inte hittar 
Berättelser ur verkliga livet. 

1500:-

Kurs 8  
Är det genetiskt möjligt att hålla tyst när frun kör bilen? 
Körsimulator 

7500:- obegränsat  antal.

Kurs 9  
Lär dig skillnaden på fru och mamma 
Rollspel 

1900:-

Kurs 10  
Hur man lära sig att älska shopping? 
Andningsteknik, meditation samt mental träning.  

500:-  Alla anmälningar är  bindande
obegränsat antal.

Ja, sukt som sagt. Kanske skulle behövas av en del herrar här ute i världen :)

En annan skön grej, en lten historia med rubriken ; 

DET SUGER!

De båda bröderna, 5 och 7 år, turas om att titta in igenom nyckelhålet till föräldrarnas sovrum. 5 åringen vänder sig till storebror och säer:
- Det var det värsta! Och mig skickar de till psykologen för att jag suger på tummen!

Hahaha :) Ja, nej, nu e min humor kanske i botten, MEN klockan e faktiskt över 6 på morgonen :)

Nanna udden nu??? JAAAAAAA!!! Har sovsällskap av vovve-Julia...sååå mysgt! Vore inte heeelt jävla fel me det annars heller!

Sov sött lr ja, Vakna sött :)

Hörs senare...de kan ni lita på ;)

PÖSS å SNARK Zzzzzzzz :)

 

 


 


Liiite bättre

Jupp, va hos läkarn i måndags och knät såg ut att läka som det ska så tog bort stygnet AAAJ men gick fort och det går nu lättare t böja på knät! E dock svllet som tusan och det har samlats vätska i så till att ha kryckan ett tag till...kul...Det enda var att m jag fortsätter ha så här ont så måste jag till en ortoped, gör rysligt ont, btw så ska jag hämta min "ispåse"...

Gick iaf och jobbade både måndag och tisdag, var sjukt jobbigt å hade sjukt ont efter när jag kom hem, men har inte råd att va hemma för det 1:a å för det 2:a så e jag en arbetsnarkoman :) E allt lite stolt över mig själv, kunde lika bra "passa på" att va hemma å ta de lugnt MEN that´s not me!!!

Just nu ligger jag i gästsängen hemma os familjen. Har tyvärr inte vart särskilt social, va sååå trött efter middagen så skulle BARA vila en LITEN stund. Vaknade halv 2 på natten hehe. Sötnosarna ville inte väcka mig, de tyckte jag behövde vila...så goa! Så här sitter/halvligger jag och vet inte vad jag ska hitta på, har msn:at lite, kollat facebook, läst bloggar å ja, nu skriver jag i min egna. Men sen blir det nog att stänga av här å försöka somna igen. Ska nog gå, när man har så ont (har skitont i allet oxå) så e det inte så svårt att sova, svårt att somna iof men ja, de löser sig! 1 lr 2 värktabletter å ispåsen behövs dock!!!

Just ja, kom faktiskt ihåg att ta me sladden hit. Sladden som man har när man lägger in bilder mm från mobilen, dom måste jag lägga in. Har rätt vidriga bilder på mitt knä å alla blåmärken som Danni hjälpte mig att ta för att visa försäkringskassan mm...ska INTE plåga er med dom...lr jo, kanske :)

Kanske skriver nåt senare annars blir det imorn!

Over And Out

Till Malin...


GRATTIS MIN UNDERBARA VÄN TIL JOBBET!!!!!!!!
Sååå glad för Din skull :) När jag blivit lite bättre i knät och har lite pengar i plånkan så kommer jag förbi :)

Skönt att lille Hugo ÄNTLIGEN är frisk oxå :)
Puss & Kram till Dig Underbara vän :)