Torsdagen

Igår blev de inge Täbban som planerat, hade för mkt att göra innan. MEN, när bussen kom till Å-berga så hade jag lite tid på mig att gå in i centrum. Perfa tänkte jag :) Inhandlade vin som jag å Nina sippade/svepte i oss hehe å sen går jag förbi Kappahl å VAD ser jag där??? MASSA kavajer. Tänkte först, äsch...säkert nån "tantmodell" men icke då...hittade 1 typ skepparkavaj, satt som en smäck å varm å gosig va den och priset;ynka 349:- Kanon, så jag in fort som fan, pröva..japp, den tar jag :)

Väl framme hos Nina så korka vi upp vinet, drack å snacka skit :) De é väl det vi tjejer é bäst på hihi. När vi, lr jag va färdig stylad så begav vi oss mot Palador för att möta upp Jeff å hans kompisar, han sa bara kompisar så tänkte att de va ju säkert inte nån man kände MEN...vilka satt där??? Mina barndomskompisar :) Sååå kul :) Blev en HEL del massa prat om gamla minnen, vad alla gjorde och lite skvaller. BTW, Palador va ett riktigt mysigt ställe, Cubanskt; inga lampor utan bara en massa levande ljus, så det kan jag rekomendera varmt :) Dock stängde dom 24 å då ville ju inte vi gå hem heller haha, så vi promenerade till Anchor å tog nån öl, sen va de dags att röra sig, va inte helt så kul där...Nina som jag skulle sova hos gick hem själv stackarn, skulle bädda på soffan IFALL jag kom dit...gjorde jag det??? NÄÄÄ hihi :) Jag, Jeff å Wettle drog hem till Jeff å korka upp en flarra rötjut hehe. Men jag drack bara pyttepytte, kvällens ranson innan räckte för mig :) Sen gick Wettle å kvar va jag hihi...vi somna i soffan båda 2 å vaknavid 7...vi måste ha vart en aning trötta å en aning berusade :) Men somna om sen igen, sov dock inte så mycket :) så fattar inte att jag fortfarande é vaken...som jag skrev i tigare inlägg=HAPPY :)

Sen gick vi 2 å käka, båda va ashungriga men väl där så fick vi inte i oss så mkt...tappade matlusten totalt, undrar varför? :) Sen begav jag mig hem till Nina å på vägen dit va jag ju bara TVUNGEN att gå in på In&Finn :) Där kan man hitta billiga å roliga saker.

Så väl hemma vid 17-tiden så fick jag ett städryck, dammsög+skura hela nedervåningen, tvättade, gjorde fint i badrummet å fixa å dona i min lilla stuga. Så nu é de fint å ordning å reda här :)

Skulle ha tagit kort igår men jag é nog den sämsta papparazzi som går i ett par skor hehe, därav inga bilder på fejjan :) Bättring!!!
Men nåra kort tog jag iaf ;

        

Zimba ser en aning trött ut å Neo ser väldigt uppnosig ut :) Men sååå grymt söta! Sen har vi mn favvo-Nina-Pina :)

Tack för en kul kväll Nina :) Ni andra som va me åxå såklart ;)

Neee, dags å blunda nu tror ja, ska upp relativt tidigt. Fika å sola me Bella & Linda kl 14 :) MYS!!!
Sen ere jobb hela helgen...men imorn ska jag jobba me Jonathan å han e skoj å jobba me ;)
De dumma e att jag missar idol :( Hehe...idolnörd :) Ni kan väl heja på Robin E åt mig iaf ;)



Puss & Go´Natt Mina Raringar Out There ;)

Happy

Har inte mått så här bra på bra länge. Känner mig alldeles varm inombords. Härlig känsla :) Tror det kan bero på att jag har så underbara vänner som ställer upp för en osv, man fikar,solar,festar å bara pratar en massa skit :) Självklart gör ju familjen sitt oxå, och alla djur man har, viket lyx egentligen för de som inte har djur av olika anledningar förstår nog inte hur mycket de ger! Som t ex mina bebisar, underbar varelser. Att de kan känna på sig att man e lessen/deppig, de e helt otroligt. Siri é specialist på å känna av mig, rätt va de e när man ligger här i sängen, ja då kommer hon smygande och lägger sig på huvudkuden å börjar hmmm...hur ska man förklara...hon liksom "pillar" i håret, precis som en människa skulle ha gjort när någon är lessen. Jaja...måste ju erkänna att jag har saker som skulle göra att jag skulle må ännu bättre. T ex ;

- Ha något eget, visst, familjen å djuren är underbara å det är billigt att bo hemma. MEN när de flesta av ens kompisar   har egen lägenhet och jag bor i en friggebod på 10 kvadrat å massa kartonger med grejjer som ska me till "nästa" hem...då blir man lite sugen.

-  En bättre inkomst vore inte helt fel, é ju dels därför jag bor hemma. Jobba 53% ger inte mycket pengar :(

- Är så lessen över att jag aldrig kan fullfölja mina studier. Anmäler mig till komvux gång på gång å så "händer" det   ALLTID nåt som hindrar att gå färdigt...ögon-och knäoperationer för att nämna några! Men nu till våren SKA jag bannemig fixa de här så jag når min dröm - Att rädda liv :)

- Pojkvän??? Vart é han??? Jag vill ha nån att kramas å pussas med å höra söta ord som bara en pojkvän kan säga :) Jaja, man SKA inte leta, rätt va de é så dyker han förhopningsvis upp på en vit häst å sjunger en kärlekssång utanför friggan haha :)

- Vill bli HELT frisk och slippa alla mediciner...tänker inte gå in närmare på det, men det suger att vara beroende av dom :(

- Gå ner i vikt, trivs inte alls i den här "kostymen" hehe. Men nu har simhallen öppnat så nu blir det till att simma MASSOR och styrketräna.

Finns säkert massa mer...men det här va det jag kom på nu...

Well, som jag skrev tidigare så mår jag faktiskt bra, trots alla bravader :)

                             

Bjuder på en glad bild etersom jag är glad just nu :D

GLÖM INTE ATT LEVA LIVET MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA ;)


Bara måste...

visa nåra bilder på far min :)



Eeehhh, ja...det här é från i lördags. Bella hade ju fest för hon fyllde år och jag skulle göra mig lite fin för henne genom att sätta i löshår. När jag tog ut det, ja...då ville pappa SJÄLVKLART oxå prova haha :) Vet inte hur många kort vi tog, Klädde ut han i alla möjliga grejjer, jag skratta så jag nästan dog...kramp i magen, JA!!! :)



Sen så i söndags...så va Bella, Oscar å lille Kira på besök för att fira Bella med familjen, å då va det dags IGEN!!! HAHA...blev ett antal kort å utklädnader då åxå


Hopplöst fall

MMM, that´s me!!! Still awake...

Men som tur är har jag inget "tidigt" att passa imorn. Men MÅSTE komma upp i någorlunda tid. Ska va inne i stan till 18-tiden ungefär, hem till Nina å innan det tänkte jag sola å sen en sväng förbi Täbban för å kolla efter en jacka. Den FULA jag har nu är mer en vår/höst jacka å det e faktiskt inte så jädrans varmt längre! Dessutom e min nuvarande jacka lite grönaktig vilket e svårt att matcha me. Tänker mig en svart jacka lr en beige, vet inte...ska ju va en man kan ha till vardags+till finare tillfällen. Jaja, vi får la se vad de blir. I´will update you ;) ÅÅÅ intresseflaggan vajjar haha :)

Ja, som sagt, imorn ska jag busa me Nina å vi ska ev möta Jeff å 1 lr 2 av hans vänner å ta nån/nåra berka :) KUL tycker jag...2 flugor i en smäll...träffa Niniz+att träffa Jeff som jag inte träffat på typ 10 år...spännande :)

Sen på torsdag blir det förhopningsvis en fika lr nåt me Stina :) Träffa Thea har jag längtat efter sååå länge :)

Just ja, måste ringa å beställa tid för att "göra-naglar". Bella fick det i present å jag vill ju inte va sämre, vill ju osså ha :) INTE GLÖMMA!!!!!! Å så ringa Mandarin om håret, vill så gärna ha det nu innan klassåterträffen nu på lördag...annars får jag be Linda snällt att sätta i löshåret...igen hihi :) Kanske borde hitta en liten outfit tills på lördag oxå...ja, vi får se vad som erbjuds i Täbban. En sak som e säker e att jag SKA köpa baggyjeansen på VeroModa, dock inte imorn kanske...får se :)

Nej hörrni, nu tackar jag för mig!

Au revoir!

Hallo again :)

Hoppas ni alla som läser mår bra! Det gör iaf jag förutom ett jävligt kaotiskt jobbpass...börja me att jag kom försen, hann inte ens byta om första svängen, sen va de lugnt ett tag. Men slog helvetet loss, slutar 22, men va hemma 24, då kan ni ju tänka er att de va en hel del at göra...tur att man har så bra arb.kamrater!

Helgen har vart så perfekt som den bara kan bli, lr ja...en karl skulle ju inte ha setat heeeeeelt fel, nån å kramas å pussas me. Men, va tusan, man kan inte få allt :)

I fredags va jag, Mallan, Anne-Mai å Jossan hemma hos Linda å käka Tacos å kolla idol..sen blev de ju EN HEL DEL tjejsnack :) Så härligt å bara va tjejjer ibland. Togs en hel del kort, bl a på mig i mörkbrunt löshår hihi, lär hamna på fejjan om jag känner Linda väl :) Men, det bjuder jag på ;) När de andra tjejjerna gått så slinga Linda håret på mig så nu ser jag inte ut som en råtta i barret hehe.

I lördags vankades de fekke ferre hemma @Estay/Hammer Mansion :) Sååå lyckat!!! De hade gjort så fint. Men va ganska trött (även om det inte märktes hehe) efter Täby-rundan innan. Fy satan va folk som va där...å jag som skulle va hos Linda vid 3 så vi skulle slippa stressa, hon skulle sätta i löshåret å så men vi hann..eeehhh...vi kom typ 2h för sent haha :) De roligaste va att Lasse å Louise va där! Så kul att vi alla e på samma nivå. Sitta å ta en berka me Lasse, det kunde man inte tänka sig när han va yngre...fler kusinträffar TACK!!!

Efter partajandet med karaoke, drickande å dansande så begav sig nästan alla till Sportbaren, tror vi va 13 pers. som drog dit, riktgt najs :) Å bandet som spela, dom va riktigt grymma! Men INTE grymmare än Mackans band (barnvaktspappan).

Söndagen blev en av de lugnare jag vart me om...de enda knop jag gjorde va å fixa mig iordning lite smått för Bella&Osacar kom förbi å då va de tårtdags,mys :)

Ja, nej, köpte en tidning idag där de va en film me, SILK, e inte så trött nu så ska nog mysa ner mig i sängen å kolla på den :)

Men måste orka upp itid imorn, solning,fika å jobb står på schemat!

Hoppas ni haft en lika mysig helg som jag :)

Vi hörs!

Massa Pussar:)







Dessa varelser sviker en ALDRIG!!!

Nu ska vi 4 se film :)

Hundvakt :)

Så typiskt, kände ju verkligen att jag behövde jobba 2 x-tra pass. Dom har inte ringt å de kan fan inte ringa senare än såhär...e väl de att jag kostar för mkt att ta in 2 kvällar, så jag försår dom självklart oxå. Bättre me vikarie än en som ska gå på kval.övertid.

MEN jag ´ä int bitter :) Ska ju hem till Linda å kolla på idol me ett gäng :) Dricka lite vin å snacka skit. Men inte FÖR mycket vin ikväll Carran! Imorn ska jag in till Täbban å köpa present till Bellsibubb :) Skitungen hehe :) Å längtar tills imorn, kommer bli skitkul :D Skit att inte Sandra kan va me :( Henne får man inte se förrän nästa måndag om jag har tur...typiskt, way long time hunny! Får busa när du kommer hem igen :) Lite kul, imorn blire kusinträff, alla från mammas sida iaf. Ingen stor trupp, vi 3 syrror å Loula å Lasse...klockrent ju ;)

Nej, jag e ju hundvakt, då ska jag va en riktigt bra hundvakt å ta hand om dom oxå :) Ska fixa lite här sen får de bli utgång :)

C ya!

KRAMKRAMKRAM


Första jobbkvällen=avklarad!

Japps, nu ligger jag i sängen sjukt seg efter EN jobbkväll HAHA..för kass :) Men blir nog bättre när man vart igång ett tag å fått in vanan igen. Ska ev jobba för en jobbarkompis imorn fre+sön..lite x-tra pengar tackar man ju INTE nej till :) Men var hur som helst skönt att va tebax å me i matchen igen ;) Men på lör blire INGE jobb...DÅ ERE PAAARTY HAAARDY som gäller ;) "Fullt ös, medvetslös" haha, eller va e de du brukar säga BELLAN ;)

Imorn ska jag va hundvakt, mysigt, bara va me vovvarna själv i nåra timmar. Ska nog gå ut å busa me dom, de gillar dom :) Hoppas de blir lika fint som idag :) Ja å så får vi se om jobbet ringer å ber mig jobba, hoppas faktiskt de nästan...har ju bara jobbat 4 pass (om ens det :/ ) denna månad :/ KATASTROF!!! *hoppas* !

Nu ligger jag här å lyssnar på Volbeat. Riktigt bra, lite Takida över dom faktiskt! Har inte hunnit hitta nån favvolåt, har ju för tusan 40 låtar att lysna igenom :) Men en som fastnat e ; "Guitar Gangsters Cadilac Blood" å kanske lite "Caroline Leaving" hihi, ja, en bra titel, tycker ni inte??  hehe :)



Danska bandet VOLBEAT!

Time To Sleepiiiiie :)

Ta hand om er alla i helgen; bjud på en öl, ge nån en kram, ge en komplimang, säg nåt snällt till nån...låt folk få veta att  DU älskar/bryr dig om/gillar i din närhet! Räcker faktikst med några ord, behöver inte springa å köpa presenter osv. Blir ofta gladare över en fin komplimang! Det kostar inga pengar, bara din stolthet, sänk garden och säg nå fint :)   Vi är alldeles för dåliga på att ge våra närmsta, jobbarkompisar eller de vi inte känner så bra en "klapp - på - axeln" ..
Så lätt att "glömma bort" sina vänner oxå och det FÅR INTE HÄNDA!!!

Oj va djup de blev härdå...hehe, men kände att jag hade nåt att förmedla här i natt :) Va ju lätt de här...annars vettefan va de skulle va hihi :)

PUSS&KRAM!

Jobb imorn!

Har faktiskt inte ens koll på när jag jobba sist, för hemskt asså...tror de e mer än 2v iaf. Dumma fot å dumma mig att jag e så klantig å sliiiter upp gamla stukningen igen :( MEN, de e ju mig vi pratar om :) Klantskallen själv hehe!

Jo men imorn ere möte+jobb som gäller, ska faktiskt bli skönt å komma igång igen. Visserligen jobbar jag bara kvällar men det ger ändå lite struktur på dagarna...inte ligga å lata sig å se alla tv-program som finns, typ...näe, verkligen inte min melodi!!! Föredrar när de e lite fart å det finns saker man kan göra. Nu har jag ju bara kunnat göra småsaker pga foten, inte kunnat gott ut å gå, inte jobba osv. Har ju mer lr mindre bara legat hemma å tyckt synd om mig själv...Nej men nu ska jag se framåt :)

Såg en sån söt film förra veckan, om en sagoförfattare, Beatrix Potter. Visste inte alls vad de va, låg här å kunde inte sova, så låg å slökolla på tv, den va bland de sötaste filmer :) När jag får barn så ska jag köpa dom böckerna, tror t om att jag hade en av böckerna när jag va liten. Jaja, mycket bra å fin va den iaf!


Så söt :)

Nej, nu ska jag kolla på Navy CIS...kanske hörs senare lr en annan dag!

KRAM!

Ett År...

Usch ja :( Idag är det exakt 1 år sen vi va tvugna att avliva Daisy. Känns förjävligt, som om det va igår. Vet inte vad jag ska skriva ens...ni kanske tycker jag e skit larvig, men kom igen den dan ni MÅSTE ta bort nåt ni älskar så mycket som jag älskade min Daisy!

Gör ju inte saken bättre att jag precis kollat klart på en film, Eight below, där de e en massa slädhundar som ja, dör...gissa om jag börja tjura haha, jag gråter typ aldrig...men nu har jag nog gråtit för nåra månader :) SKÖNT va det! Det behövdes, det liksom rensar. Gissar att jag får tacka filmen då :)



Älskar dig Daisy!!!


Myskväll

Ikväll har jag en riktig myskväll i sällskap av Siri & Freja...(bättre än ingen alls), lite cola å nötter :)

Den här dan har vart väääldigt lååång. Bella ringde å väckte mig 20 över 12, skulle ju för fasiken på kusinmiddag hos farmor idag kl 13...MEN jag somna ganska ordentligt inatt så nån väckarklocka hade jag självklart inte ställt :) Men jag hann i tid, tack vare att snälla pappsen skjutsade mig..DU È VÄRLDENS BÄSTA PAPPA, å btw, jag vet precis vad du ska få i farsdag present :)
Förutom en mysig kusinmiddag har jag umgåtts hela dan me familjen, vart ute å eldat, fixat på tomten, lekt me katterna & hundarna, hur mysig söndag som helst :)

Igår va de Lindas dag :) Det bjöds på en kanonlyckad 20-års fest me massor av gott å dricka & äta...å självklart en hel hög av härliga partymänniskor :) Kvällen slutade dock lite olyckligt för ja, nämner inga namn, men det va ej kul att trösta en sån lessen människa :( FYYYYY!!! Så jävla onödigt!!! Sakna även en del människor, som Patrik, Faste å Niiniz för att nämna några...slutade me att nästan hela högen drog till sportbaren...va ju ett par st men till slut va de bara Stina, jag & Abbas kvar hehe, VART tog  vägen ??? hehe :) Å snälla Abbas å jag delade taxi så jag kunde komma hem, hade nämligen inte ett öre, lever som en kyrkråtta just nu :( INTE kul!!! Men för att sammanfatta kvällen så var de den roligaste på BRA länge, TACK LInda!!!

Ngt som é lite mindre kul é att jag stukat foten igen :( Har antagligen slitit upp den gamla stukningen, tror jag misskött mig en aning tyvärr+att jag gick å jobba för tidigt, så nu blir det nog sjukskrivning igen, fan oxå :( Får se vad doktorn säger imorn, känns inte bra alls iaf, dunkar å värker :(

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på "Se upp för dårarna", helt ok film :)

Kanske hörs senare...PUSS :)

1 av årets sämsta dagar :(

Vaknar me den där jävla värken i pallet, bara dra täcket över huvudet igen, gick upp ett tag, sen va de bara å lägga sig igen...så jag missa min husläkares telefontid :( Fin start på dan va???

Sen hade en gammal klasskompis å jag pratat tidigare i veckan om att åka in till stan för att fira hans födelsedag lite, bara ta 1-2 öl (för min del)...MEN, ville nån haka på? NEEE :( Hade vart sååå kul å träffats men HUR kul é de att åka in själv å sen hem själv, nej tack! Visserligen kommer det fler tillfällen men hade vart kul just ikväll...när man inte hade ngt planerat, bara dra in spontant+att dom va på ett sjysst ställe redan så hade bara behövt tagit oss dit, inge tjafs om VART vi skulle gå...jaja, skulle höras imorn/idag, ses då ist kanske...men som sagt, en av de tråkigaste dagarna det här året helt klart!!! :( En sak som blev ännu klarare efter denna kväll var att körkortet= PRIO 1...!!! Fram å tebax själv=nada problems då ju...klockis :) *kämpa-kämpa-kämpa*

Men imorn/idag ere PARTY ON ;) Då åker partydressen på för Linda ska firas ;) Har dock inte bestämt än VAD jag ska ha på mig, va på väg å göra de, men då satt Sami å gjorde "henna-tatuering" på Danni...självklart ville ju inte jag va sämre :) Så han gjorde lite krummilurer på handen å underarmen...vilket means me att jag måste låta bli att pilla på den lr inte komma åt ngt på 4h...hmm :) Ja, 2h har gått...2h kvar...å då har jag kommit fram till att jag ska se på "Walk The Line" :) Underbart bra film som ev får denna vakna dag att få ett bra slut :)

Kom å tänka på en sak...OM den här "väldigt synliga" hennatatueringen skulle bli, ja, ful...då måste jag ju fasiken ha långärmat...å nå sånt har ja ju inte...hmm...får ta en funderare på de där...kan ju kanske inte komma i mina "totgvantar" haha :)

Nej, nu ska det ses film, drickas liiite cola å ätas lite popcorn :)

Hoppas ni andra haft en bättre dag än mig :)



Ganska fin bild va? Tog den en härlig höstdag på väg till jobbet, så himla fint me de röda runt skylten å så solen som låg på :)
Ja, så nu vet ni vart jag jobbar oxå .)

BajBaj!

I love this guy, så ere bara!!!

Musiken, dansstilen, klädstilen, texterna å HAN, HAN, HAN!!! ÅÅÅ, Önska jag hitta nån "Justin-kopia" som kunde sjunga go´natt sånger medans jag låg på hans bröst...hehe, jadu lille Carro, snacka om att leva i drömmarnas värld :)







Mamma Mia :) Ja, Du é då ALLTID välkommen hem till mig hehe ;)


Nej, nu ska jag sova å drömma om....hehe ja :)

"Losing My Way"


Hahaha...

...sååå långsökt :)

Polisen meddelar att man gripit några av Usama bin Ladens släktingar. De personer som nu sitter i säkert förvar är Usamas mor Marme Laden och hans två bröder Choco Laden och Remu Laden. I lördagskväll tillfångatogs även hans syster Pina Co Laden. Man spanar nu efter hans kusin Sal Laden.

Ja, de tycker jag :) Hört den förut, liiite roligt é den allt :)

Jaha, vad gör jag då...tar efter mig efter 1:a jobbdan efter sj.skrivningen, va bra tungt att jobba, ont, ont, ont i foten. Men jag får stå ut imorn kväll oxå, sen vila fossingen ett par dagar...kanske...de e ju helg å fest :)

Å nu kollar jag på en sjuk film, "Skipped Parts", handlar om 1 kille som  é 14 år å vill bli av me oskulden, å vilken TUR han har som träffar en jämnårig tjej som é inne på samma spår...de har tydligen bestämt sig för att bli av me oskulden tillsammans...ojojoj...hur ska den här filmen sluta, dessutom é morsan helt galen, får se vidare å se hur de slutar haha :)


PUSS

En söt liten berättelse :)

Mamma är bäst!

' Jag var ute och gick med min 4 åriga dotter.
Hon plockade upp något från marken och stoppade det i munnen. Jag tog saken ifrån henne och sa till henne att inte göra så.
- Varför då, frågade dottern.
- För att den varit på marken och du vet inte vart den varit, den är smutsig och kan vara full av bakterier.
Då tittade min dotter på mig full av beundran och frågade;
- Mamma hur vet du allt sånt där?
Uh, jag var tvungen att tänka snabbt,
-Alla mammor vet sånt här: Det är en del av mammaprovet, det måste vi veta annars får vi inte bli mammor.
Vi gick vidare en stund och min dotter var tyst i 2- 3 minuter men hon tänkte mycket på mitt svar, så plötsligt sa hon,
- Nu förstår jag !!!! Om man inte klarar provet då blir man pappa.
- Precis, svarade jag med ett stort leende på läpparna!'

Segodag

Vakna sent, väääldigt sent idag, fast iof vakna jag först ganska tidigt men va tvungen att lägga mig igen, trodde hövvet skulle sprängas i 1000 bitar, känns bättre nu, hittade nån stark medicin jag fick förut för värk så det lidrade en aningens mkt mer än alvedon...Har haft jätteont i huvudet nu de senaste dagarna, precis så som det va när ögonsjukdomen var som värst :( Hoppas för allt i världen att de inte har hänt nåt med dom :( Kan ju vara nacken oxå som spökar så ska ringa naprapaten imorn å boka in en tid...

Jaja, efter att ha vaknat slängde jag på mig lite sköna kläder å va ute å lajja me vovvarna, å vad jag älskar dom, vad skulle jag göra utan mina vovvar å katter...å sist men inte minst lille kaninen Skrållan :)

Sen har jag inte gjort så mkt mer...pratat me en gammal klasskompis på msn, vi bytte msn idag, har inte pratat på 10 år, va riktigt skoj, har pratat huuur länge som helst, ska även träffas å dra en repa på stan :) Ser jag fram emot :) Om jag tyckte de här va skoj, fatta då hur kul det kommer bli på återträffen :) *längtar*...

Nej, ska surfa runt lite å se om jag hittar nå kul å pyssla me, va meningen att jag skulle plugga, men fastna på massa dumma tal så slängde böckerna i sängen å sa att dom kunde ligga å skämmas där!!! :)

GRATTIS på 20-års dagen Linda-gumsan :)



Brolle & Ronja har dragkam om Brolles leksaks däck...dock inte tagen idag men leken var den samma fast idag var det äpplen som ramlat från äppelträdet som va leksakerna :)



Å så har vi familjens egna lilla primadonna Julia :) Inte heller tagen idag som ni ser, men hon sitter mest å kollar läget å ser fin ut :)

Nej, nu ska jag hitta på nå annat...see ya :)









Min Danni



Får man bli sötare??? Fotomodell nästa...JA!!! Det ska jag bli man för!

Snacka om att vi ser ut som dag & natt...lr ja, nån likhet nånstans finns de kanske, men hon; mörkhårig å brunögd å jag blond å blåögd, samma me Bella ju...man kan ju börja undra om brevbärar´n va på besök?  Hehe, neee....:)

KRAM & GO´NATT!

Lite bilder från helgen

FREDAG:



Här har vi värdparet :)



En nöjd Johan även kallad Storchen hehe :)



Söta Sandra & Söta Malin

LÖRDAG:



Eeehh...ja, Sandra, VAD gör vi? hehe...:)



Här kan man ju oxå börja undra...iaf vad JAG gör :)



SMILE!!!





Min söta Bellsibubb :)





Ja, de va de jag hade å bjuda på i bildväg :)

Lyckad helg

Ja, de har vart fart på den här helgen må jag säga :) I fredags var vi ett gäng hemma hos Bella & Oscar å käka pizza, drack vin å kolla idol, hur mysigt som helst. Oscar skulle upp tidigt å alla började droppa hemåt så jag å Sandra tog en sväng till Sportbaren. Va faktiskt kul, förutom att vi hade en skitjobbigt snubbe efter oss som vi träffa på vägen dit. DÅ verkade han va hur schysst som helst, berätta att han hade fru å barn å vi gjorde klart att vi skulle gå dit å snacka skit å ta nån öl...fattar egentligen inte varför vi skulle behöva förklara de för karln typ 100 ggr eftersom han DIREKT efter att vi kommit in börja kladda på oss...PUCKO!!! Jag hitta en söt pojke å dansa me en stund :) men stackars Sandra hade idioten efter sig......ÅÅÅ, vad tänker en del på/med??? Ja, det vet vi ju alla, nåt som befinner sig under bältet hehe :) Poängtera nu att jag sa en del, men tyvärr é de såhär me en stor del av er killar. Men ska väl nämna att vi tjejer kanske  inte é bättre...MEN, ni ÄR faktiskt liiite värre :) På lörda´n va de fotbollsmatch som stog som nr 1 på schemat. Allt gick som de skulle fram tills att skitbussen INTE stannar! Man skulle TYDLIGEN trycka på knappen som för övrigt inte gick att trycka på om man ville av...så vi hamna vid Ullna gård, som tur va kom 629 så vi hann komma lagom till 2:a halvlek iaf :) Va kul, titta på lite fina pojkar som sprang omkring å "jaga boll" :) Mycket skratt å prat blev de :) Kul å göra lite spontana å annorlunda saker tillsammans å inte bara kolla film, fika å festa jämt :)

Sen blev de hem å städa, käka å sen hem å busa hos Sandra :) Jag, Bella å Sandra drog till ja...GISSA...haha :) Va inte lika kul på sportbaren i lör som i fre, men i rätt sällskap blir det ALLTID bra :) Sandra å jag gick hem till Sandra å Evers kom förbi å vi kolla på "humor dvd:n"...dock somna vi efter ett tag haha, jag va bra trött asså :) Decka som en liten bebis i fosterställning hehe... Va inte helt lätt å vakna idag,FYYY!!! Men pallra mig upp iaf, Elin kom förbi Sandra en sväng, vi fika å snacka en massa skit :) Saknar dig ELIN!!! Men om 2v. kommer du/ni igen å DÅ ska vi busa :) Sen har jag vart barnis till Blenda å Maffe, va hur mysigt som helst :) Just de, våldgästade mormor å Svempa innan barnisen, käka bakis pizza å fick skjuts till barnisen...satt som en smäck i de här skitvädret ;) Ni é UNDERBARA!!!

Va ju barnis till Paula å Axel i torsdag...asså barn, dom e fan underbara, så jävla sköna kommentarer hela tiden :) Jag stog i köket å laga mat, då kommer Paula iklädd min kofta å sjal å säger att hon "förvandlats" till Carro å jag hade förvandlats till Paula...men så fort man tog av sig de där, då blev man som vanligt igen haha, för go asså :) Vill oxå va barn!!! Slippa tänka på jobb, smink, killar osv...



Paula har förvandlats till Carro :) Koftan va ju BRA stor på lille Paula hihi...



Söta Axel ville oxå va me på kort :)

Ja dom é för söta dom rackarna!

Jahapp, vad ska man göre nu då? Kan inte sova...ska kolla om de é nåt på dumburken...

Take care...


Kan man bli mer seg?

Ja, jag undrar det??? Känns som om jag bara vill bädda ner mig under täcket i myskläder å se nån bra film. MEN neherå, om en kvart ska jag gå till bussen, ska va barnis åt Paula å Axel så ingen vila här inte hehe :) Lär bli gärnet, har inte setts på ett bra tag nu så lär bli allt möjligt som de vill hitta på. "Nagellacka" é ju givet hehe :) Det står som nummer 1 på listan varje gång, iof bra, för mina naglar kan oxå behöva sig en upplyftning :) Ska låta barnen välja så får vi la se vad de blir för färg hehe...

Imorn ere VINKVÄLL som står på schemat :) Vet dock inte vart vi ska va men det löser sig nog tillslut, nån utgång lär det inte bli me tanke på fossingen min, OM det skulle bli de får jag väl ta en sväng förbi Solhälla å låna en rullstol :)
Men ni som känner att ni vill joina "vinkvällen", slå en pling vettja ;) Då skulle jag bli glader :)

Nu måste jag lyfta på baken å pallra mig härifrån...

Maybe vi hörs later dåra ;)

Ha en bra torsdag :)

Ni har väl inte missat???



Nej, det hoppas jag inte!!! Klart VI ska dit å rocka gärnet, eller hur!?! Har gjort ett litet "evenemang" på "fejjan", lite smidigare än att skriva till alla. Men har ju inte allas "fejja", så får bli nåra sms till dom...vore ju asnajs om vi blev ett gäng ;)

Nej, just de, jag skulle ju sova :) Finns sååå mkt roligare saker att göra än att sova ju :)

Se ya :)

JUST JA...TACK Nina för en toppenkväll i lördags :) Va verkligen kanonkul, hoppas du oxå hade det!

"Whole Lotta Love"

Stukad

STUKAD FOT!!!
=(
Ja, that´s life när man heter Carro å é klantigast i världen...skulle ju BARA gå från skolan förra måndan, men vad händer? Jo, jag går å snackar i telefon å SNUBBLAR...haha, SÅ typiskt mig! :) Smällar man får ta helt enkelt, ere inte blåklockor så ere stukningar hehe...så nu ska fossingen va lindad i typ 2v. å inge jobb förrän om1v...VAD ska jag hitta på??? Hatar att bara gå hemma, ok om man har semester, då kan man ju hitta på nåt men nu é jag en aningen begränsad eftersom foten dubbelt så stor me linda å allt. Ont göre oxå:( Nej för fasiken, ska inte gnälla!!! De finns faktskt dom som hr det så mycket värre, om 1-2v .mår jag ju bra igen :)

Njae, nu börjar klockan bli läggdags! Ska va barnvakt trots detta elände så kanske behöver nåra x-tra timmar att sova!

Natti mina änglar!