Svinsprutan...

Nu har man tagit svinsprutan. Låter kanske konstgt men fick ont i huvudet bara en liten stund efter...va ju väldigt passande att man skulle jobba på kvällen och kvällen dan därpå. Gick an samma kväll men när jag kom hemm vid 12-tiden på natten så börja jag må ruskigt illa. Fick feber osv.

Vaknade dan därpå (igår) med hög feber och riktiga influensa symtom. Låg i soffan nonstop från 11 på förmiddagen ända till mitt i natten...HUA!!!

Ååå va synd det e om mig :) Näe, jag överlever, mår liiite bättre idag :) Tycker just nu er synd om syster-yster som e riktigt dålig! Tankar och kärlek åt dig!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen se om jag orkar laga lite mat...sen lutar det åt att Linda och jag ska ses, planera inför fredagen :) Väntar på att Linda ska höra av sig!

Nej, duschen kallar!

KRAM


Helgen med STORT H

Mmm, detta var en utav helgerna med stort H!!

Fredag:

Blev en mysig tjejkväll bestående av inga mindre än dessa snyggingar...

:)

Blev idol-tittande och självfallet en MASSA tjejsnack :) Skrattade så jag trodde mina provisoriskt nya tänder skulle ploppa ut igen :) MER "MYS-TJEJ-KVÄLLAR" ÅT FOLKET!!! :)

Lördag:

På lördagens schema stod New Moon med syskonen Lindblom, mamma Lindblom och Jennys Alex som nr 1...filmen var gudomlig!! Linda å jag höll handen större delen av filmen hihi :) Va faktiskt riktigt bra, nu vill jag ju bara se 3:an, Eclipse!!! Och det här med att filmen va en "svag 2:a"...SKITSNACK!!! Blir så förbannat trött på alla kritiker som sitter och tycker...



Efter det blev det middag på Burger King. Deras pommes är...ÅH så goda :) Efter det blev det hemgång och väl hemma så kom Ana-Maria förbi och det blev en massa musiklyssnande och pratande :)



Meningen var att det skulle bli utgång men alla fick förhinder, utom jag, så mötte senare upp Jimmy för att gå en promenix till Statoil för att handla lite cola å chips, skulle kolla på Zombieland. Helt ok film, väldigt sjuk dock hehe :)



Söndag:

Vaknar sent, somna sent inatt och när jag väl somnat så vakna jag hela tiden. Huvudvärken jag vakna med va inte att lajja med. Kändes som om att det var soffläge som gällde men sluta med att jag mötte upp Mallan och hyrde film...



Haha, va en riktigt jävla kul film :) Riktigt skön söndagsfilm, garanterat skratt framkallande :) Även en bra film med bra budskap för tonåringar!!!

- Jag måste vara frigid, jag blir inte blöt, känner ingenting, hur ska man gnugga, jag kan ju inte fråga mamma!

Ett av de många kommentarerna Lina skriver i sin kvällsbok :) OJOJ vad vi skratta, va längesen jag skratta så myscket åt en film, kommer ha träningsvärk i hela ansiktet imorn HAHA :) TACK Malin för en hystersikt kul söndag i det tråkiga gråa söndagsvädret!! Och TACK för massagen, nu mår nacken lite bättre :)

Summering av helgen i ett ord:

K A L A S !!!

Tack alla som gjort helgen till det den blev!!

Nu ligger jag och slappar i soffan, försöker varva ner för att snart krypa upp i sängen för att krama kudden. Imorn (måndag) börjar den "långa" arbetsveckan. Matlådan står färdig i kylskåpet så jag är REDO! Ska ev. ta svinsprutan imorn lr på tisdag, ska ringa och kolla med chefen vilken dag det passar bäst. Skönt att få det gjort! Man är ju MINST sagt väldigt utsatt i mitt jobb!!

Nej, en värktablett mot min oerhört härliga smärta i munnen sen sova!

Hoppas ni andra söta människor haft en lika mysig helg :)

KÄRLEK!


STOLT :)

Såå STOLT över mig själv idag!!

Va superduper nervös inför tandläkarbesöket idag men gick som en dans :) Skulle få lugnande å jag brukar inte vara den lättaste att "lugna"...samma visa denna gång, fick t om en x-tra tablett hehe. Men eftersom han förra gången sa att -om du inte klarar detta med det lugnande så får de vara. Eftersom jag blivit kallad bl a för hajen och Taggen så tänkte jag att, NEJ nu KÖR VI!!! SÅ...nu är framtänderna provisoriskt fixade :) Så den 16/12 blir det rotfyllning och fixande av tänderna - under narkos - TACK!! Sen blir det ytterligare en omgång rotfyllning...men mina porslinsframtänder får ni först skåda om ca ett halvår...*längtar*.

Nu har jag precis satt mig i soffan, lite slappa efter städande i lyan - doftar ljuvligt :) Får ju finbesök ikväll, Malin å Eva kommer vid 8 :) Då blir det IDOL å massa tjejsnack :)

Dags att göra ngt att äta tror jag, magen skriker efter en god fredagsmiddag :)

Ha en mysig fredag!!

Massa Kramar Carran!!


Det ILAR!!!

JAA, ni anar inte hur illa det ilar i mina tandsingar som åkte på en smäll för en vecka sen...:( Men jag antar att det är positivt, vet inte, men eftersom de har varit lösa från roten och nu är tillbaka, så måste det ju betyda att de har nån sorts "kontakt" igen?!? Haha, bra förklaring, men ni kanske fattar? De flesta av mina kompisar e ju vana vid mina lite konstiga förklaringar :)

Den här lördagen har vart riktigt seg. Kunde inte somna inatt pga tandvärken...så gick upp väldigt sent, men känns som om jag faktiskt skiter i när jag sover och går upp nu när jag har ont, huvudsaken e att det läker och jag tar det lugnt!! Så har bara blivit TV-tittande ikväll och så kommer jag även runda av denna lördag, med världens BÄSTA film...



UNDERBAR!!!

Hade jag inte vart sjuk lr snarare TRASIG, så hade jag säkerligen hängt me Bella & Co ikväll på Sportan :) Kristofer en gammal kompis från Västerås ringde Bella ikväll och sa - Jag, och Jocke är i Åkersberga om ca 45 minuter!!
Gissa om Bella blev chockad...för det 1a har vi inte sett röken lr hört av karln på ett x-antal år, för de 2a att de sitter i en Taxi, på väg HIT!!! Ganska otippat :) Så typiskt att jag inte kunde hitta på nåt med dom ikväll, men ser förjävlig ut och FÅR inte va ute och härja nu hehe :) Kommer fler tillfällen :)

Just det..nästa lördag, den 21/11, DÅ ska jag ut och härja :) Eller hära och härja...ska se på "New Moon" som Linda fixat biljetter till :) Tack! Tack!

Nej, nu vankas det film!!

/FREEDOM!!!












Friday=Mys

Fredagarna har verkligen blivit en äkta "svenssondag" känner jag, verkar som att de flesta kör pizza eller annan färdiglagad mat, handlar hem läsk och snacks, tänder husets alla ljus å bänkar sig i TV-soffan för att, just dessa fredagar, se IDOL...Och inge fel med det, bara det att jag inte är nån "slentrian-människa"...vill ha lite action i livet, lite spänning..inte veta att på fredag då är det mys, lördag då festa man, söndag ligger man bakis och käkar onyttig bakismat, kanske en film me polarn...NEJ!!! Blir tokig!!!

Jag röstar för MYS hela veckan lååång istället!!! Gör allt det där du gör en fredag på en tråkig tisdag istället, jag har prövat, jättemysigt :)

MEN, måste faktiskt hålla med om att de e nå speciellt me fredagarna :)

Så nu ska jag göra som säkert alla andra i Svedala gör, titta på IDOL :)

Vem tror du åker ut?

4 låtar som fastnat i huvudet på mig...

...kan inte sitta still när jag lyssnar på 2 utav dom!! De andra 2 vill jag bara kramas till med nån!! Och känner främst (me tanke på 1:a låten) att jag måste komma ifrån det här gråa, mörka trissta NU!!!


1. Lyssna och dröm er bort till en härlig sandstrand, sittandes i en solstol under en palm med en uppfriskande god parpalydrink med solen stekande ot din kropp...aaahhh...NÅN SOM HAKAR PÅ????

2. Och här kommer nästa, mer en låt man shakar till på dansgolvet :)

 

Och så de 2 kramgoa låtarna...




 

 



Nu ska jag gå å krama kudden, upp kl:8, ska ju fixa till snoken :/

Natti


Jason Statham



Satt å zappa lite på TV:n och såg att The Transporter va och måste ju då medge att denna karl med sin härliga brittiska dialekt e en aning sexig!! Att en dialekt kan göra så mkt, ganska spännande om man tänker efter. Ännu ett tecken på att utseende inte e allt!! Dock ser ju inte denne 37-årige britt ut att va född i farstun...hmm, kan man säga så hehe :)

Ni kanske undrar vad han vart med i? Här e några filmer han vart med i...

Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Snatch

The Transporter

Transporter 2

The Italian Job

Bara några utav filmerna.

Så, nu vet ni att jag lagt till han i min "snygglista" :)


Hundvakt,

kattvakt och kaninvakt, de e vad jag e just nu :) Mamma. pappa å Danni e på Eros Ramazzotti konserten, lite avis :) Skulle ha hakat på men kände att de va en del pengar att unga ut + ingen kunde passa vovvarna, Bella jobbar ju. Och tur i oturen att jag inte boka en biljett. Som jag känner mig efter fredagens äventyr...

Så nu har jag diskat, slängt in min tvätt i maskinen (bäst att passa på när man e hemma), hängt tvätt, tänt ljus i hela vardagsrummet (MYYYS) och hällt upp ett glas julmust, mumma :) Så nu e jag helt slut...puuuh...

Nu blir det en värktablett å lite häng framför TV:n. "Mammas Pojkar" och premiären av "Gee" står på schemat, å en massa mys me vovvisarna såklart!!! Ni anar inte vad jag saknar dom!!!

Hörs kanske lite senare :)

Kramis Carran!!


Sjuk humor mitt i natta :)

De flesta har säkert sett dessa förut men delar me mig ändå :)

Lite Pingu...


Haha, skön översättning...Rullstols-Sigge:)


Lite Djungelboken (kan inte mer än att tänka på Linda hih)


"ÅÅÅhhh neeej!!! Uuupptaaagen..."

Vem minns inte denna gamla klassiker??


Finner inga ord hahaha  :)

Nu får de va nog med filmer för i natt, tror jag :)

 /Kraaam


Snart så

 

Mmm, snart så e den här, New Moon!! Måste prata me Linda imorn om bilj. Känns som o de kmr gå åt som smör...MEN jag SKA HA EN BILJETT!!! :)




Händelserik helg...

...MINST sagt!!!

Fredagen började med att jag gick till min husläkare, hade hostat å så i ca 1v och vart lite småhängig. Men det va ju självklart bara ett virus sades de. Senare på kvällen kom Malin hit, vi kolla på IDOL, drack lite vin å snacka skit! Som vanligt när vi träffas så slutar det med att vi hamnar på..ja, Sportan hehe. Så blev planerna även denna kvällen. Klockan börja närma sig 12 så vi börja röra på oss...jag hann få på mig en stövel...sen fick jag en blackout å föll bara huxflux famlänges :( Slog i famtänderna i tröskeln så 2 lossna helt å hörntänderna satt på sniskan...sen minns jag inte mer, va i chocktillstånd i x-antal timmar.

Bella & Oscar kom iaf hit å skjutsade in mig til KS där de satte tillbaka tänderna, hur?? Det tänker jag låta vara osagt, för va en hel del jobb, om man säger så. Hade tydligen pratat om att jag va hungrig hela tiden, lätt å käka?!?...sen trodde jag Oscar var taxichaufför har jag fått berättat för mig, tänkte ge han pegar å allt haha, hur borta e man inte då :)

Vakna sen hemma hos familjen, shit va jag kände mig mörbultad..blod i hela ansiktet, feber å värk som ej går att beskriva. Blev mest rädd å ledsen över hur jag såg/ser ut :(

Ett smakprov...



Jag HATAR hajar men måste medge att den här pysen har bra mkt snyggare tandrad än mig å då e de fan illa hahaha:)

Feber å illamående tiiltog till kvällen men somnade iaf, inget bra tecken om man slagit i huvudet...så dagen efter så skjutsade pappa in mig å Jimmy till KS.

Blev ett besök hos öra,näsa,hals där det konstaterdes en ev fraktur (kan typ röra näsan fram å tebax...uuuhh). Kunde ha rättat till det på plats men efter att han berätte hur det skulle gå till och sa att jag kunde komma tebax inom 1v å göra de me ev narkos/lugnande så blev det ett besök på fredag ist...hua...

Sen till ortopeden, röntga knä, tumme å axel, allt va ok, tack å lov!!

Sist ett besök på medicin där en del neurologiska tester gjordes å EKG. Lades sist men inte minst in för observation över natten med hjärtövervakning.

En eloge till Jimmy som va med HELA kvällen, då snackar vi 6-7h...TACK!!!



Nu sitter jag å mitt FULA hajgap här å så sugen på nåt att knapra på...får hålla mig till mjuk mat å flytande...:(

Nästa fredag ska jag iag till ta´ndläkaren igen och göra ett nervtest (låter lite obehagligt...) och sätta dit "provisoriska" framtänder, ska ju gå med de här limmet, stygnen å tandställningen i ca 5-6 v, kan ju va kul att se någorlunda ut...å som tur e får jag lugnande!!

Om nån månad ska det tas bort, alla 4 tänder ska rotfyllas å jag får ev porlinständer, detta kommer ske unde narkos, TACK & LOV!!!

Neee, nu får det vara färdig nällt :) Finns såå mkt värre saker här i livet, jag lever ju!!!
Va iaf skönt att skriva av sig!!!

Ta han om er och försök va inte lika klantiga som jag :)

/Hajgapet :)


Tror en bomb har släppts i natt...

...passande nog I MIN LÄGENHET! Självförvållat?? Neee inte då hihi...:)

Jaja, nån måste ta reda på de iaf :) Så nu e de Spotify på högsta volym å på me städuniformen för nu ere STÄDTIME!!!



Vid 15-tiden ska jag ta tåget mot Roslagsnäsby, ska träffa min "coach". Ska bli sååå skönt å hon e bäst!

Sen senare på kvällen kmr 2 av mina favvotjejer; Malin å Sandra WIIIEEE:):))

Dags att sätta igång nu :)



Hoppas ni andra får en kanondag i MINST sagt höstrusket!!

PUSS&KRAM