Pillan, Pullan, Kvasten & Erka=)

YEAH...imorn (lr för fan idag om nåra timmar) så drar jag till Mörby för å möta Elin´s brorsa Erik sen bär de av mot VÄSTERÅÅÅS=) Jag flyr skithålan Berga nu över Valborg, allrahelst när de vankades partaj me järngänget ;)

Så nu ska jag krama kudden å radera bilder på mobilen så jag kan fota lite ;)

Så sussa gott & ha en trevlig "fyllborg" för det ska jag ha=)

PÖÖÖÖÖÖÖÖSS!!!!!!!!!

image385


Freja hälsar oxå natti natti=)


"Efter regn kommer solsken" =)

"Hej å välkomna till hajk..."HAHAHA...ja, de va min å Malin på jobbets shot visa-"efter regn kommer solsken" (men ni måste tänka Värmländskt å att de e Bengt Alsterlind som säger de hehe) Va ju på Kina Kejsarn me jobbet i fredags och åt å DRACK en MASSA öl å shot=) Med andra ord så hade vi jääävligt kul!!! Vissa av gänget gick hem liiite för tidigt=( va tråkigt tycker jag, de skulle ju för faen inte ens jobbe dan efter...hmmm...jaja...vi andra shaka på å sjöng karaoke. Å vet ni??? T om JAG sjöng...för första jävla gången i mitt liv, dock tillsammans me Bella=) Å heeela 3 låtar blidde de ,) Va ju grmmans kul asså...måste göras om=) Hörde rykten om att vi ska dit igen me jobbet om ca 1 månad innan alla tar semester osv...låter ju helt uuunderbaaart!!!

Ska bjuka på nåra bilder=)

image377

Charmör nr1 Stefan=)
image378
Charmör nr2 Peter=)
image379
Min L8=) Såå söööt!!! Å så bella i bakgrunden=)
image380
Klämchecka L8 & Maria =)
image381
Haha...Peter,Bella,L8,Maria å så har vi Stefan i hörnet=)
image382
Hjärpan me en Irish Coffee i högsta hugg=)
image383
Stefan & Jag=) Du e så söt i PW´s hatt=)
image384
Hjärpan Uutan Irish Coffee...men jag vet att hon har den i handen hihi=)

Ja...va braaa många andra där oxå men inte som ville fastna på kort eller så va de å shaka ;) Jag va väl inte bästa fotografen...hade för faen fullt upp å dricka berka å sjunga ;)
Kul hade vi iaf!!!

Tack mina kära arbetskollegor för en underbar kväll så jag slapp tänka på allt de "tråkiga"=( Ni e BÄST!!!

GO Solhälla ;)




"Solo i Stockholm"

image376

Japp...nu e skivan man absolut INTE får ladda ner hemma i min fggeboa=) Sååå bra=) Så fina låtar å me DEN rösten ;) Sen gör det ju inget att de e min "drömman" som sjunger heller haha=) Ja men det kan ni väl hålla me om??? Kan ta att ni kanske inte alla kommer att gilla/gillar hans låtar MEN karln e ju förjävla snygg asså ;) ÅÅÅ *Vill ha*  *Vill ha*...men jag får nöja mig me att "se men inte röra...ist höra hihi...där fick till de ;)

Om ni som jag e ett stort fan av grabben...gå in på den här länken, där kan man se lite klipp, bl a på hans nyaste video ;)

http://www.brollejr.com/media.html  watch and EEENJOOOY


"Jag är solo i Stockholm
utan mening, utan mål
Solo i Stockholm.
Och jag minns det som igår.
Vi hade varann,två själar som brann
stan låg öppen för oss två
Solo i Stockholm
Vart jag än går"


Just ja...

har ju glömt å berätta om våran 2-åriga nykomling som flytta in i tisdagskväll :)

image373


Får jag presentera våran lille nykomling Jasper:) Dannis kompis kunde inte ha kvar den här lilla sötnosen så då tänkte ju vi (eftersom vi inte har nåra djur haha) att den kan ju vi ta hand om,har ju länge tänkt på att Skrållan skulle få en liten lek kamrat å nu har hon fått de till slut å de verkar redan stormtrivas=) Som tur e lille Jasper kastrerad så nå bebbar blir de icke! Men visst e han söt? Lile plutten...å va jag älskar djur aså...komer sldrig kunna leva utan dessa härliga mjuka gosiga varelser som man ALLTID kan lita på !!!


image374

Å här vi Skrållan som dock börjar bli ill åren...sjysst frippa va? Syns iof inte så bra på bilden men hade precis borstat henne å fixat frippan på na ;) Gullegumma!

Nej...nu e kl halv 6...pöss på er!!!

image375

Ja, Jasper ville visst oxå säga natti:)

Take care out there ;)


KARLAR!!!

JA  FY FAAAN!!! Å ni killar som är bäst...ta förfan inte åt er:)

Nej men jag pallar inte mera nu...för nån dag sen så skrev jag ju i bloggen om en viss liten smålänning som gjorde att den helgen han va här va bland de bästa helgerna i mitt liv, va ju bara sååå mysigt! Ja ja iaf, vi har pratat massa efter det och sms:at å ja...ni vet, det har känts bra helt enkelt. Hade t om bestämt ett datum då jag skulle komma ner för att hälsa på honom,lämnat in sem.ansökan och pratat me Frida om vi skulle fira Valborg tillsammans osv eftersom han skulle hämta mig där i Västervik. Sen igår (tis) så skickade jag bara ett sms å fråga för säkerhets skull om det va "spikat", jag hatar att tjata på folk för jag hatar nämligen när folk tjatar på mig :) Men va ju tvungen att fråga eftersom jag skulle boka bilj. å skit...VAD tror ni jag får tillbaka??? Tänker absolut inte skriva vad han skrev för de e ju lixom lite privat men jag kan ju iaf säga att han fega ur så nu blir det inget...:( Asså jag fattar nada!!! Visst, det är ca 35 mil emellan oss å vi har bara träffats 1 gång men hallå...vad hände med "det där löser sig - snacket"  (när de gäller avstånd) och att man kanske ska lära känna varann??? Jag har ingen jävla baktanke med de här, han e världens goaste kille och visst, jag måste ju erkänna att jag fattat tycke för han och är väldigt intresserad men man kan ju fortfarande täffas på kompisnivå för vi har ju så förbannat jävla kul ihop eftersom vi e lika sjuka i hövvet bägge 2 haha=) Jaja...det va de de!!! Känns som om allt jag tar i eller fastnar för bara rinner iväg lååångt lååångt bort...pallar inte mer, mår redan piss...så sov inte speciellt bra inatt, blev så ledsen/besviken att jag fick gå ut å spy...FY FAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!! Hur fan ska jag våga fatta tycke för nån nu? Blir ju bara sviken hela jävla tiden!!!

Så nu vet jag inte hur jag ska göra med Västervik heller, får jag semester så e det mkt möjligt att jag drar!!! Hur ofta träffar man v-vik´s - gänget lixom?!? Men å andra sidan så vet jag inte om jag pallar :( Jaja, e nåra dagar kvar så vi får se...

Jag har iaf en bild som ni ska få se...och här kan vi snacka om en RIKTIG KARL!!!

image371

Ja, ni ser ju själv hur jävla stadig å snygg han e min "lilla" Brolle :) Å han kan man lita på i ALLA väder i jämförelse me er andra jävla skitstövlar!!!

Appropå Brolle så ska ja på fredag när man får LÖÖÖN köpa Brolle´s nyaste CD...de e en såndär skiva man INTE laddar ner!!! Han e väl liiite utav en idol hihi :) För snygg asså ;) Gissa om jag sitter klistrad framför "körslaget" de lördagar jag e ledig hihi:) GO GO GO Boden ;)

image372

This is my kind of guy ;)

Nej kära vänner...klockan har passerat 05 och jag ska upp 10...ska käka lunch å snacka skit me Niniz imorn=) Finbesök till Å-berga me andra ord ;)

Natti Natti eller Go morron Go morrn =) Finns ju faktiskt de som går upp nu...:)

Nu e hon döpt=)

image369
Japp,nu e mitt lilla busfrö döpt...det blev Freja=) Hon lixom bara kändes som en Freja när jag tänkte efter, en riktig liten svensk vikingaflicka=) Måste säga att hon e oerhört bra på att "underhålla" mig på natten...rätt va de e så vaknar man av att nån klättrar på ansiktet hehe,inte sååå skönt men hon e ju bara 3v så hon e förlåten...meningen e ju att de ska ligga i sin lilla korg som jag fixat åt dom men ne e då...kungligt ska man ligga i en dubbelsäng brevid matte=) jaja, det gör inget men e ju så jävla rädd för att mosa lillen...å som ni ser så e den där bollen en av favoriterna, för gullig asså när hon sätter igång å "dribbla"=)

Idag har det vart en sån där härlit skön dag...försov mig iof men fick skjuts av Sami till kneget så de löste sig å solen sken så idag va de linne som gällde på jobbe. Gick hur bra som helst på jobbet å sen prata jag me Malin som hade en "slingtid" =) Så jag stövla dit glatt efter jobbe så nu e jag lite ljusare i pallet, precis va jag va ute efter ;) Blev mkt nöjd, blev inte så där jätteljust,mer "guldljusbrunt",lite skiftningar sådär å de kommer ju bli ljusare eftersom man e ute så mkt nu...känns ju lite roligare nu till våren å så syns inte den där hemska utväxten längre=)

Ett smakprov:

image370

Haha...vilken fin bild jag bjöd på va=) Butterkaka hihi...men de syns inte så mkt på den där bilden...man måste se "live" ;)

För övrigt har resten av dan vart kanon. Efter frissan så gick jag till mormor å snacka lite skit å sen mötte jag upp Adamp å Linda,käkade lite onyttig på Golden West men jag å Linda va så duktiga å simma bort de, hela 1km blidde de,mkt för en otränad Carro=) å efter de drog vi till Solarieöarna, mkt skönt,somna som en stock=) Jobbiga va att vi va lite väl sega så när vi skulle hoppa in å duscha av oss så kom dom å sa att dom stänger nu...OJ...bråttom bråttom...slängde på oss kläderna fort som faen,sprang till bussen å nu sitter jag här...så denna kväll kommer att avslutas me en kopp te å lite plugg. Har ekologi-prov på tis,lagom kul:/ men men...vill man bli nåt så e de bara å kämpa på ;)

Å fy fan va jag skriver...finns ju ingen hejd på mig när jag väl börjat=) Men nu MÅSTE jag plugga lite!!!

Sköt om er alla söta=)

PÖÖÖSS!!!


Jobb, Barnis å jobb...

Japp...så har/ser min helg ut! Men nu kan jag bocka av "jobb" å "barnis"...kom hem för ca 1 h sen, alltid lika mysigt:) Å ikväll va de lite äldre killarna där som e 8 å 14 så när de små gått å lagt sig så satt jag å Felix å babbla en massa roliga saker i säket rt 1-2h=) Mysigt.  Satt å patade om en massa "konstiga" lärarare man haft under högstadiet  bl a hehe..å de va ju en HEL del=) Så nu ligger jag här i min ensamhet i friggan,lr ja, jag har ju mina kissemissar, Siri å minisen som hunnit bli 3 v idag, så jädrans busig asså=) Klättra å busar för fullt för sin ålder=) Men" fyvärr e hon namnlös...trodde de va en liten pöjk som skulle få de oerhört vackra namet "Fritz " hehe men ne e då...nu såg jag ju att de va en liten flickemisse...tycker de här me tjejnamn e så svårt, har ju haft en jädrans massa katter som jag/vi döpt så känns som om alla namn e tagna=( Å att döpa en katt /djur som dött har jag lärt mig betyder otur å så ska de ICKE bli !!!...hum hum hum...har ni förslög? SHOOT!!! Vill ju ha ngt som passar ihop me Siri å låter lite busigt eftersom jag tänker behålla den här sötisen=)

image367

En riktig liten sovande tjockis-bulle vill ja säga=)

image368
Bus Bus Bus=) De bara lyyyser BUS i ögonen på henne=)

Å hörrni gott folk...vet ni att förra veckan, PRECIS för en vecka sen... va det en underbar liten (liten å liten...194 lång hehe) smålänning här å hälsa på å de va den bästa helg på länge vill jag bara meddela=) Å nu ska man gå å lägga sig själv här i den stooora sängen=( Känns så himla ensamt ,tror minsann att jag blev lite bortskämd förra helgen hehe...men om allt går som det ska me semester osv så drar jag från den här lilla skithålan 2-4 maj å kursen pekar mot Hultsfred;) Jag SKA dit hahaha...underbara pöjk=) *pirr pirr*=) Har ju fan inte käkat på typ 2 v hihi...jaja, vågar inte skriva/säga för mycket för man vet aldrig hur det artar sig men men...ibland MÅSTE man SATSA ;) Håll era små tummar nu för faiken, det KAN behövas=)

Ja, å snart ska man upp å jobbe...lr ja, halv 11 ska jag upp...men ni som känner mig VET att Hjälmen e en nattuggla å har väääldigt svårt att komma upp i tid hehe...men jobbar 13-22 aå jag måste verkligen sova nu!! Så nu e de dags att krama kudden...vill inte...men måste=( Får hoppas på att jag iaf får drömma om nå/nån trevligt=)

Se ya soon=)

Sleep tight ;)  I´will...(känner jag nu!!!)

Pussiluss på er!!!..glöm inte att ge namnförslag på henne ;)




BTW...

R.I.P Lilla "Svanslös" !
image365


Ja, jag vet inte om jag skrivit de tidigare men den här lilla rackarn föddes utan svans :/ Därav namnet Svanslös. Han/Hon dog senare på natten=( Men men, måste ju blitt nån missbildning så va  nog lika skönt för sötisen att få somna in!!!

Däremot så lever den andra lilla krabaten som fått namnet "Fritz" (om de e en hane, annars blir det Tilda)...riktig tjockis, kravlar just nu omkring i min säng för Siri har tydligen bestämt sig för att vi ska dela säng hihi=) Yeah ok, men skyll inte på mig om jag mosat lille Fritz bara hehe=) Den lille busungen e lite mer än 1v nu så nu har han/hon öppnat ögonen, så jävla söt asså, kan dom inte alltid va så där små, blåögda, lite tjokis-klumpiga å busiga hela livet? Vore nåt=)

image366

Fritz/Tilda

Nej nu ska jag gå å kura ner mig hos mina sötnosar!

PUSSILUSS!!!


Hemma igen...

Jo, nu va man hemma i Berga igen...drog till v-ås i torsdags å åkte hem idag. Grabbarna hade ju sin "grabbweekend" så nåra av oss budar partade på i Västerås=)  jag åkte ju som sagt redan på torsdagen eftersom jag va sj.skriven å bara kände att ; Neee, nu e de dags att få rå om sig själv lite å å träffa Elin som jag ju träffar så sällan=( så vi har busat på rätt bra asså=) käka middag å drack vin å snacka en jädrans massa skit om precis allt å ingenting,drack ett antal vinglas till innan vi stövla ner till Kåren å tog oss några öl, va ganska lite folk men me rätt sällskap så kan det bara bli bra! Stövla hem när de stängde å alla "guloveraller" ville ju ha efterfest å eftersom Elin bor ett stenkast därifrån så begav sig ligan dit...va bra j-a drag asså=) Elin deckade vid  5 tror jag då alla gick, själv så låg jag å snacka me världens goaste pöjk Tim till typ 7 på morgonen...då var det dags att "bädda" ner lille Eylin på "riktigt" eftersom hon låg fullt påklädd på trekvart över sängen haha...du e för go gumman=) Ja de va torsdagen de här...

fredagen: Vi vakna typ vid halv 2, snacka ännu mer skit, speciellt om VAD som EGENTLIGEN hände haha, käka hamburgare till frulle/lunch=) Gick ner på stan å kolla läget, hittade varsin jacka, drömjacka asså=) Så drömaktig att Elin köpte en likadan hihi=), ihandlade ännu en 3-litare hehe å köpte käk å drog oss hemåt...där käka vi tillsammans me Emelie, Helena å Helena, va "girl´s night"...blev ett antal glas vin denna kväll oxå tillsammans med film å mkt tjejsnack=)

Lördagen: Minns fasiken inte när vi vakna men de va väl runt 11-12 skulle jag tro...sega lite, snacka skit, gick å sola...vilket ni kmr se på kortena, för jag e ett stoppljus=),jag diskade efter gårdagen...PUUUHH..va en del...sen slappa vi lite till fotbollen Danne ville se. Gjorde oss iordning,käkade å begav oss för att möta resten av tjejgänget, Bella, Linda, Erica å Magda kom ju på lördagen så vi möttes uppe i skrapan på SkyBar å tog en öl...va riktigt mysigt! Skulle dra till BMB men kön å att inte alla hade ålderna inne gjorde at vi hamna på Konrads, trots själva stället å att de e en del mkt yngre folks där så tror jag,för de verkade så, att vi alla hade gryyymt kul=) Jag hitta en danskavaljér som jag bugga me typ heeelaaa kvällen,jag tycker inte att jag kan bugga men me en kille som kan föra så går de ju fan=) Men kan säga att min fot inte va speciellt glad asså...men vafan, shit the same, de va värt de!!! Sen va de hemgång å läggdags, skulle upp ganska tidigt eftersom jag fick åka me i bilen, sååå skönt! Jävligt bra borta men oxå jävligt bäst hemma oxå!!!

Tack Elin & Danne för en kanon weekend!!!

Some pics...
  
                          

Ja, en del galna kort=)

Måste ju bjucka på helgens skönaste bild oxå ;)

image364

Rock on ;)

neee, natti me er...sorry för att de blev så långt, men ja, noveller kanske e min nya grej:)

PÖSS!!!