4 och sista gången!!!

Natten till idag (tis) var det dags igen..kände vid 21-tiden att det var ngt på G...nös som en galning och det kliade i halsen. Tog mina mediciner och de lugna ner sig lite...ett tag. Var bara att ta fram sprutan och på några minuter var ambulansen här.

Fick hjälp skitfort...va svullen i halsen och det klia som satan..fick dropp och massa mediciner och fick sen ligga på övervak ett par timmar...nu får detta vara SISTA gången för isommar!!! Bara för att jag skriver det så kommer det väl en ytterligare gång :/ Hoppas inte...

Va bra seg idag så har sovit hela dagen, riktigt skönt och behövligt efter alla dessa mediciner!!

Fick ett uppigande sms idag...Linda & Adam ska få en liten kille till jul - GRATTIS <3 Verkligen jättekul!!

Nee, nu ska jag kolla på Snabba Cash :)

PussPuss

/C

Orginalet



Den här låten är ju verkligen på tapeten just nu och min kompis Sebastian hittate orginalet från 1956 hahaha, för fult asså :)

Här är dagens youtube-klipp...



Så skön ;)


VM i friidrott

Var bara tvungen HAHA :):)



FÖR bra asså HAHA :)

Frisyrer

Dannin och jag ska klippa oss här i veckan om Alina har tid. Vill bli BLOND!!! Så vi ska göra slingor så det sakta men säkert blir LJUST :) Me LIKE :)



"Blonde´s have more fun" ;)

Va inne på
www.frilla.se och kolla lite frisyrer. OJ vad mycket det finns!! Men dessa 2 fastna jag för. Vad tycker ni?






Hitta även dessa...



Nu tänkte jag mest på den till höger...snyggt med lite längre lugg tycker jag.

Hmm, ja, vi får la se vad det blir :)

/C

Takida



Har och kommer ALLTID älska den här låten!!! SÅ mycket minnen!!!



Oxå så himla fin!!



Minnen, minnen,minnen






Den här är ju bara såå fin, spelas en del på Spotify ja!!


Ja, hörrni, blev lite Takida-Tema med deras lugna låtar!! Många tycker dom är töntar och en del har tröttnat på dom helt enkelt. Jah hör dock till dom som gillar dom grymt mycket. Har som jag skrev till en av låtarna så himla mycket fina minnen!!! När dom kommer till Sthlm igen...DÅ SKA JAG GÅ!!!! Och Eylin, Du SKA med :)



/C

Vinden vände

Trodde verkligen jag skulle riva sönder tapeterna pga att det va så tråkigt i lördags...MEN så prata jag me Angie på msn och Ana-Maria i telen och vips var dom här :) Pratade även med mina gamla kompis Tommy´s brorsa på fb så han kom oxå hit :) Har inte träffat han på skitlänge så det va askul :) En blöt Malin kom förbi en sväng oxå sen gick hon hem till M :)

Efter ett tag, eller några timmar senare med pratande, drickande och lyssnande av skön musik blev det taxi till Sportan haha...orka gå i spöregn :) Blev även taxi hem haha...

Va SJUKLIGT varmt på Sportan, vi va där lite längre än 1h, kändes som typ 5h...men kul hade vi, huvudsaken :)

Idag har jag sovit ut och vart på mysig grillmiddag hemma hos Angies bror. Dom hade mysigaste vovven, Eros, som verkade gilla mig då han slickade på mig, nafsa mig i brösten och börja jucka på mig hahaha :) Lilla snuskvovve hihi...Blev en HEL del tjejpratande som ni killar nog gärna velat lyssna på, eller inte hehe..

Nu ska jag lägga mig i soffan, se New Moon, nördigt?? Tyck det då ;) Jag, Bella och Danni ska gå och se Eclipse nu i veckan så måste ju friska upp minnet lite ;)



Tog fler bilder men de blev så suddiga och så gick det inte att lägga upp dom här :/

NATTI!!

/C


TRÖTT

Märks att man inte gjort så mycket på länge...kom hem efter ett tag från barnvaktandet och nedrans vad trött jag är!!

Men vill ändå göra nå kul ikväll..dessvärre verkar ingen annan vilja det. Har iof inte kollat med alla än..

Fick ett erbjudande...att åka in till stan på en dejt med S. Men känns inte riktigt bra idag. Jag e trött och han har sonen hemma. Får bli en annan helg :) :) Längtar sååå efter att få träffa honom :)

Sitter och överväger om man ska knata ner till Sun video å hyra en rulle?!? Hmm...tål att tänkas på.

Tror iaf att det blir en powernap innan jag gör NÅGOT!! ögonen går i kors och snart blir det tandpetarställning :)

Hörs kanske senare...om jag inte hamnat på andra sidan stan ;)

/C

Väntan

HATAR att vänta!!!

Sitter här hemma i soffan och försöker fördriva tiden, ska hem till familjen idag. Men här på internet finns inte ett jävla dugg kul att göra. Får väl ta och städa eller nåt...pappa kommer om ca 1h så nåt måste jag ju hitta på...hmm...

Imorn ska jag va barnvakt. Va längesen nu. Från 10-17.30...HUA!!! Får se hur det går med det..har inte mkt till tålamod just nu :/

Neee, har inge vettigt att skriva så får bli lite städning ist, kul va? :) Blir ju iaf fint efter :)

Hoppas ni får en mysig fredagskväll med massa mys för det ska jag ha :)

Pöss!!

/C

Shit!!

FAN vad RÄDD jag blivit!!!


En 40 tons val på besök...jäklar asså...ful va den oxå :)

Aj!!

FAN för att vara tjej en gång i månaden :( Ni killar har det fan bra...slipper föda barn gör ni oxå...men antar att ni oxå har era jobbiga stunder...vore konstigt och jävligt orättvist annars!!!

Har legat deckad HELA jävla dan tack vare detta. Inte kunnat röra mig :( Men men...detta är ju ett nödvändigt ont vi tjejjer måste gå igenom.

Ska kolla lite TV, ta 2 treo sen försöka sova bort värken - om det går :/ Har dessutom en jävligt jobbig brunstig katt här hemma som tar kål på mig!! Imorn ska jag ringa och boka kastreringstid!!! Det du Freja - HA!!!

Nee, sussa gott, nya friska tag imöra :)

/C


Jeg kalder på dig!!



Så jävla skön låt!!!

Kääns som om det här e "gängets" låt :)

Sjukt kul dag

Började dagen på Domarudden. Kollade på grabsen när de spelade Volleyboll och satt självklart och snackade skit :) Var molnigt och riktigt skönt väder, hade nog smält bort annars. Men jag lyckades bli helt röd i fejjan iaf hehe :)

Va väl hemma vid halv 6 och då tänkte jag mig en siesta men var för uppe i varv så börja måla naglarna och pyssla med annat.

Över till Angie för att försfesta och det var sjukt roligt. Önska tiden gått lite saktare för det va verkligen kul :) Mer sånna förfester ;)

Dags att knata iväg till Tompas där festen var för de som spelat Volleyboll. Var oxå sjukt kul. Men jobbigt att vara nykter när alla andra dricker :/ Men jag sparar ju pengar iaf och det är för mitt bästa :)

Sen tycker man ju att man ska må bra dagen efter eftersom man var nykter men vaknar upp i migrän - KUL!!! Det var den söndagen...jag som tänkte åka hem till familjen. De håller på och kollar gamla bebiskläder och sånt som vi använt, se om det kan återanvändas. Bella hade tydligen hittat en hel del :) Hoppas det blir en tjej, då finns det ju MASSVIS med kläder :)

Nej, nu ska jag ta en huvudvärkstablett, lägga mig i soffan och bara vara...

Hoppas ni tjejer har det kul på Mosebacke - Melissa Horn :)

Pöss

/C

Mobillös

Kommer hem, ska sätta mobilen i laddaren och inser att en del fattas...

KATTJÄVEL!!! Jag vet att det är Freja, hon har gjort det förut, mitt framför ögonen på mig. Så nu nås jag bara på msn eller fejjan. Ska kolla imorn med mamma och pappa om de har nån mobil jag kan låna. Icke lägligt var detta!! Måste ju köpa en ny laddare nu :/

En lugn fredagkväll blir det! Måste ju ladda till 100 inför morgondagen :p Hoppas jag är någorlunda pigg bara. Blir ingen sen kväll ikväll. Ska bli riktigt kul imorn :) Hänga med brudarna och kolla in grabsen ;)

Skrapade ihop till en film, "Har du hört ryktet om Morgans?"...hört att den ska va bra :) Efter de blir de nanna kudde, om man kan somna i den här värmen. Men min kära fläkt jobbar ju på så bra så det ska nog gå bra!!

Ha en härlig fredagkväll i sommarvärmen!

/C

Sparlåga

Känns som om jag går på sparlåga just nu..

Händer en massa roliga saker hela tidenoch det är är sommar med toppenväder men jag har bara ingen ork!! Så himla trisst!

Idag t ex är det TTTT. Mallan & Angie ska dit och jag borde oxå gå dit...jag e ju inte den som brukar banga precis hehe...hoppade glatt in i duschen och sen bara sa kroppen ifrån :( Vill att ni ska veta att jag saknar alla galna upptåg med er :) Men just nu känns det som om jag missat allt för mkt och hamnat efter...missat allt kul som hänt...ni får ge mig en rejäl update sen.

En sak som är säker är att på lördag får det bära eller brista!!! Då SKA jag med!!! Är Brevik Open, fast på Domarudden (?)...sen fest på Tompas :) Inga nej då inte...då ska Carran dra på sig dansfodralet och shaka gärnet ;)

Frågan är vad man ska göra nu?? Är inte försent att gå till Tompas än hehe, innan 22 bara :) Vi får se hur allt slutar :)

Ha en underbar torsdag!!

/C


Det går inte som jag vill...

Va ett tag sen...

Har vart fullt upptagen med att missa roliga saker med mina vänner + ambulansresor 2 dagar i rad pga gräspollen. Har mått bra sen i söndags nu så *peppar peppar*!!

Usch, inte min dag idag, eller mitt år överhuvudtaget om vi ska ta i ordentligt!!

Detta med TUB har fört mkt gott med sig men också mkt jobbigt!! T ex att jag inte orkar göra lika mkt saker, va social med mina vänner osv...Man läser bloggar om hur kul alla haft (och det unnar jag er ) och själv har man haft den här jävla panikångesten i halsgropen varje dag, varje timma, varje minut, varje sekund! Vill bara vara som alla andra, gå på TTTT, ta en öl, busa och hitta på spontana saker.

Hela tiden är jag osäker på om jag orkar hitta på saker och jag hoppas ni förstår mig, det är inte det att jag inte orkar vara med er...önskar inget hellre än att leka med mina bästa vänner och vara den där pigga Carran...men nu går Carran på halvlåga, hoppas det ändrar sig...

Fick mig oxå en annan känga som gjorde att en tår föll, vad det är vill jag behålla för mig själv just nu men tycker det bara e så jävla rutten stil!!!

Nej men Carran då, nu har jag väl vart deppig nog :) Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta av min underbara fläkt :)

/C

Jahapp

Vad ska man göra nu då??

Sov BRA länge igår så självklart vaknar jag klockan 6 nu på morgonen. Har slagit ihjäl ca 2h iaf. Kollat kort från Filippinerna. Jimmy har vart där och träffat sin flickvän :) SÅ söööta!!! Synd att det är så långt emellan :( Men det löser de säkert :)

Planerna för idag?? Dra ner till familjen och sola sen vettetusan...visar sig...

Neee, nu blir det en kalldusch!!! Ska packa med badkläder oxå. Här ska badas :)

Ha en bra dag i VÄRMEN!!!

/C

Varmt varmt varmt

AC vore KALAS att ha installerat sånna här varma dagar/nätter...går ju för tusan inte att sova :/

Vakna kl 6...kul...men nu ska jag hoppa in i duschen, blir en KALLDUSCH!!! Fixa mig iordning sen ner en sväng till centrum och efter det in till TUB och hämta nya mediciner. Lär va helt slut efter allt detta, tål ingenting nuför tiden, har liksom ingen ork :/

Är även så förbannad på min äckliga loftsäng!!! Bort bort bort!!!

Vill ha en säng på "markplan". Drömmer varje natt hur jag nån dag kmr ramla baklänges ner från stegen...hua :( Och med min enorma tur så händer väl det...

Och det är ju inte mindre varmt där uppe precis...

Neee, en RIKTIG säng och en fläkt och Caran blir överlycklig ;)

Måste lösas!!

Ha en underbar onsdag i det soliga vädret :)

/C

Abstinens

Ni vet ju alla att jag trappar ner på en medicin som tillhör Bensodiazepiner. Under tiden man trappar är man inte sig själv på samma sätt + att man mår riktigt jävla  risigt. Det är därför jag inte alltid orkar haka på på div. saker. Vill inte att ni ska tro att jag är hemma för att jag tycker det är kul. Men det tror jag inte heller.

Här är en länk till er som vill läsa mer om abstinens när man trappar benso, skrämmande!!!

http://evoca.info/HemsidaA2.html

/C

Vilken kväll men börjar känna mig gammal

Ja, vilken kväll hörrni brudar :) Men på TTTT känner man sig nu förtiden en aning gammal hehe :)
Jaja, lika kul hade jag för de :)
Tror vi dansa nonstop i 3h, va riktigt bra musik och jag kunde INTE stå still - känns i fötterna idag+i mina stackars benhinnor :/ MEN det var värt det :)

Eftersom jag var nykter är jag också den som är piggast idag och vill leka...men får bli imorn ist :) Ska ev. ut med Linda, hennes kusin och hennes kompis. Får se hur jag känner mig imorn.

En sak är iallafall planerad, pappa och jag delar intresset "gamla bilar" så vad passar då inte bättre än att gå på "American Car Show"?? :) När jag skaffat körkort ska jag köpa mig en riktigt cool jänkare så kan vi ut och ragga ;)

Nee, eftersom det inte var nån som orkade hitta på nåt ikväll så blir det filmtajm!! Önska jag kunde ha fönstrena öppna, SJUUUKT varmt!!! Men öppnar jag riskerar jag 2 katter mindre...så får nöja mig med vädringsluckan!!

Ha en mysig fredagskväll!!

/C

Taggad

Vart på TUB i dag och träffat min doktor och fått mina mediciner. Sjukt seg var jag när jag vakna efter ca 2h sömn...va sjukt varmt i lgh så det gick helt enkelt inte att sova.

Tänkte gå och vila nu när jag kom hem MEN neee, är övertrött så sitter och dansar i soffan istället :) Kanske jag somnar i natt oxå..

Lite uppvärmning :) Ska till Tompas TTTT med Angie, Mallan och kanske Anna och Ana-Maria :) Sjukt taggad. Inte gjort så mkt mer än sovit på sistone så ska bli kul och träffa lite folk och dansa :)

Den stora frågan är VAD man ska ha på sig!?! Vädret lever sitt egna liv och min kroppshydda orkar jag inte ens prata om hehe...men nåt hittar jag nog..

Ska fortsätta mitt party här i soffan :)

Hoppas ni alla får en underbar torsdag för det tänker jag ha :D

PUSS

/C