tråkdag

Känner att mina senaste inlägg vart väldigt negativa...sjukan, ont bla bla bla...men de är ju så det  är tyvärr just nu :(

Vakna vid 12 idag av kramp, inte de roligaste sättet att vakna på. Tog sååån tid att vakna till liv och göra sig iordning idag...bara snurra omkring. Men gick och vila ett tag till, så det var därför jag inte svara Linda när du ringde...va ju tvungen att gå upp och göra mig iordning osv eftersom jag lovat va hundvakt åt Kira. Så efter mkt om och men så mötte jag upp Bella sen skjutsade snälla pappa hem mig och Kira hem till dom. Så nu sitter jag och väntar på att Bella ska sluta. Kira och jag ska möta henne sen blir det myskväll med film och lite gott och tugga på :) Får se vad de blir för film...

Nej, om man skulle betala lite räkningar innan Bella ringer?!? Sååå kul...NOT! Men ett måste!

Hoppas ni alla andra där ute mår bättre än mig just nu!

En Stor Varm Kram!


Då va man tebax på ruta 1...


Japp, här har ni Carran, gjorde en makeover tidigare idag...:) Näe skämtosido...PRECIS såhär känner jag mig! Visst ser det uppiggande ut? 

Kockan ringde 05:45 imorse, snooza till 06:00, kravla mig ner för den där förbannade stegen, lite yr stövla jag runt i lyan, visste inte riktigt vad jag höll på men fixad och me kläder på traska jag iväg till jobbe 06:40...Uscha för å börja då asså :( Jaja, började me att jag kallsvettades, hade huvvudvärk till 1000 och yr som ett fyllo så stoppa i mig 2 alvedon och inte fasiken blev de bättre för det. Men jobbade på iaf...efter ett tag fick jag sååå ont i magen, kramper så jag stod dubbelvikt. Tog min krampmedicin men hjälpte inte. Fortsatte iaf att jobba på och va med på morgonmötet, jobbade på lite men sen gick det inte mer...vid 10-rycket skicka de hem mig! 

Fick en akuttid hos husläkaren som konstaterade att den här gastriten gjort att tjocktarmen fått ta en jävla massa stryk. Han va verkligen super snäll och förstående (de e man ju inte bortskämd med precis...). Bllev sjukskriven i 2 veckor och fick lite mediciner som han trodde skulle lindra. Kändes skönt att gå därifrån och veta att man pratat med någon som tog en på allvar och var förstående! Sen åkte jag hem till familjen, vill inte va själv när jag mår såhär...så de har pysslat om mig och jag har mestadels suttit framför datorn, lagt upp en massa bilder på "fejjan"...

Så nu gäller det för mig att ta det lugnt och bara tänka på mig själv! Imorn ska jag va hundvakt åt Kira medans Bella jobbar och Oscar jobbar natt. Så ska sova hos Bellisen imorn, myspys :)

Ååå igår såg jag en riktigt bra film Changeling! Rekomenderas!

Om Changeling:

Christine Collins är en ensamstående mamma vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. Fem månader senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt.

Som sagt, gillar man typ drama så rekomenderas den varmt! Angelina Jolie e grymt bra i filmen! Och så ere ju Clintan som regiserat ;)

Nu ska den vissna kvisten lägga hövvet på kudden å hoppas på att få en god natts sömn utan kramper!

Sov Gott!

Äntligen hemma igen...

Ja, för nån timma sen kom jag hem...åkte hem till familjen för att bli lite ompysslad å få "riktig" mat :) Å så finns det ju internet här å fördriva tiden med! Men funtar på att åka hem till mina bebisar senare, de har vart själva på tok för länge nu stackarna :(

I fredags morse åkte jag me pappa till K.S. så va väl där vid 6-tiden. Efter ca 2h kom det fram till att jag skulle läggas in, hade ju inte ätit eller druckit på över 1v. Så snabbt i me ÄNNU en av dessa nålar, koppla in dropp, i me lugnande å morfin sen fick jag ligga å vänta ett x-antal timmar på en plats på en avd. 

När jag kom till avd. så sa de att jag skulle få göra en gastroskopi men blev inte så, sa att de skulle bli dagen efter, blev inte så heller...så fick snällt vänta tills på måndagen. I väntan på den blev jag iproppad med morfin mot magsmärtorna å kramplösande sprutor i magen, alla har vertkligen vart jättegulliga...hade en liten beundrare, "syster-Thomas" haha, han tog hand om mig så bra sååå hihi :) 

Gastroskopin gjordes i måndags å de va ingen höjdare, fick lugnande men det bet inte på mig så de sa " antingen gör vi det här lr så struntar vi i det"...när jag ändå kommit så långt så sa jag "kör på, få det gjort". Har gjort det förut å de e fasiken ingen trevlig undersökning men nu e den gjord, tack å lov! Det kom iallafall fram till att de var gastrit=inflammation, i brocket jag har i magmunnen och en irritation i magsäcken så tur att jag lades in å fick undersökningen gjord...

Och besök har man fått oxå...Linda, Jenny, deras mamma å lilla William va å hälsa på, mysigt me lite bebisbesök :) Sen kom pappa, Danni å Sami...å nästa dag kom Eva å Malin. Fick en jättesöt liten nalle utav dom, Maleva döpte jag den till :)

Idag var första dagen jag fick behålla mat & vätska så jag var fri att åka hem...wiiieee :) När man inte behöver dropp å kan klara medicineringen själv kan man ju lika bra vara hemma, så åkte mer än gärna hem...

Ja, det är det som hänt sen sist...kul uppdatering va? Mjae...jag skulle/tycker inte de...:)

Nej, nu ska jag fortsätta lägga upp lite bilder på Fejjan!

Puss på er!

Grattis på födelsedagen min älskade Sandra :) Miss u like carzy....lala la la la...:)



Rolandz :)



Denna karl HAHAHA :) Du måste va min största IDOL någonsin!!! Robert, du förvånar mig ALDRIG! Ska tammejtusan ta å köpa skivan imorn å ta me på bröllopet hehe, här ska de dansas till Rolandz ;)

Tänk att få se dessa, hmpf, snygga karlar sjunga dansband medan man själv svänger på höfterna ;) De vore la nåt :) Dessvärre (vad jag kan se) så va enda spelningen i Sthlm på Skansen för nåra veckor sen :( De stället jag skulle kunna tänka mig att åka till de e Västervik, 21+22 juli i slottsruinen, då får man ju träffa västerviks-folket oxå ;)
Återstår att se :) Nån som hakar på isf?


GO FOR IT Roland Järverup ;) Het som få hahah :)

"Efter regn kommer solsken"

Vill inte...

...må såhär längre :( Man blir ditskickad å man blir hemskickad :( Vad e meningen? Ta kol på mig? 

Va på K.S. Akuten igår efter att ha vart hos Husläkaren. Fick stanna några timmar men efter provtagning, 2 påsar dropp och ett ultraljudet va det ja, som sagt, hemskickning! Jag ville inte hem! Låter kanske konstigt  i era öron MEN när man mått såhär i 1v så vill man gärna veta vad det är  för nåt! Inte så kul att vara beroende av sina föräldrar, ramla å ha sig...

Bella & Oscar hämtade mig, snälla som de e, så tänkte att jag kanske behövde se, höra å göra nå roligt så följde me dom hem, träffade Oscars kusin Hector oxå, mkt trevligt, synd bara att jag vart sjuk under hela hans vistelse i Sverige... Bella gjorde middag medans jag bara "va" å grabbarna spela TV-spel :) Pallade inte å käka lr dricka, prövade för såg så satans gott ut men gick ju såklart inte.Så drog mig hemåt å somna som en stock (Tack & Lov)! Vakna BRA sent idag, inte konstigt, e ju för fan UTMATTAD!!! Så nu ska jag gå å lägga mig igen å ringa Husläkaren imorn igen, se vad han säger...hoppas nå vettigt!!!

Det är torsdag vilket innebär TTTT & Stimmet...å vad gör Carran, jo hon sitter i pyamas uttorkad å ska strax gå å lägga sig :( Liknar inte mig va??? Partyprincess som jag e hehe ;) Å fan ta gubbjäveln där uppe i skyarna om jag inte får må bättre på lördag då de e bröllop :( MÅSTE må bättre!!! Vill jag INTE missa, e ju för tusan 2 av mina bästa vänner som gifter sig...Fick låna 2 klänningar av Linda, har inte ens orkat pröva så hoppas de sittar bra :) Har en del att fixa ifall det blir så att jag ska me, måla naglar, raka ben, packa osv...å Linda, snäll som hon e, kommer på lördag förmiddagen å fixar smink å hår, e inte kapabel till de själv :( Bella hade säkert hjälpt mig men stackarn har ju fullt upp själv å dessutom ska hon va tärna så näe, hon ska inte behöva ta hand om mig då!

Nej, nu e jag alldeles slut i pallet! Skulle kunna döda för att få behålla en cola, har en men ingen idé, vill ändå inte va kvar :(

ååå, vet ni?  nå kul & positivt :)

Mina ögonfransar har växt ut igen WIIIEEE :) För er som inte vet så har jag inte haft nåra sen gymnasiet....de har kommit å gått, varför vet man inte. Men nu e de här! Låt dom stanna! PLEACE!!!

Natti Natti

Tack min underbara familj och mina underbara vänner för att ni bryr er och för att ni står ut med mig!
KÄRLEK till er!


JAG!

Sommaren Med Göran

Nån som vill se med mig???
Älskar man Peter Magnusson tror jag man älskar, eller åtminstone gillar denna film :) Inte så att Peter Magnusson gjort skit förut ;)


Sommaren har knappt börjat när Göran blir dumpad av sin flickvän. Han ligger rejält efter på jobbet och inkassobreven faller som höstlöv i tamburen. Alla ska dessutom till Doddes midsommarfest på hans lyxiga sommarställe i skärgården. Alla utom Göran. Görans kompis Alex är förstås bjuden men han måste vakta sin flickväns nakenhund Tingeling under midsommarhelgen. Efter litet övertalning seglar i alla fall Göran, Alex och Tingeling ut i skärgården mot Doddes sommarställe. En våt svensk midsommarhistoria tar sin början med jakten på den stora kärleken som lurar någonstans i vassen. Berättelsen är skriven av långfilmsdebuterande Peter Magnusson, mest känd för allmänheten genom TV-serien "Hey Baberiba" tillsammans med David Hellenius och Christine Meltzer. Han spelar även huvudrollen i filmen.

31 juli har den premiär...HOJTA till om nån vill gå me å se :)

Lite kläder

Jag har surfat runt lite å hitta lite snygga/coola kläder...Skulle inte sätta på mig allt utav det men man får väl drömma :) ?

Den här e ju bara sååå söt! En typisk klänning man INTE ser alla "kroppsvolanger" i :) Me likie :)


Den här är en liknande, oxå jättesöt!

Här är oxå 2 klänningar som liksom "döljer" figuren lite...ska fan ta å shoppa loss, har ju inga klänningar å jag ÄLSKAR klänningar å ett par snygga höga skor till :)


Här e 2 till, enkla men fina som kan bäras i princip närsom...


Och det här var bra NÅGRA av de jag hitta...

Hittade även 2 st jag själv inte skulle ta på mig men satan, coola va dom ;) 


Den här skulle jag inte tveka på 1 sekund på OM...OM jag hade kropp för den!!! Så nu ere HÅRDTRÄNING som gäller (kanske ska bli frisk först hehe)! Den e ju sååå grymt snygg i ryggen...

Kan inte rå för de men tycker den e asball ! Men skulle inte ta på den själv, men färgen å, ja, den e så annorlunda, sexig om inte annat ;) Men somsagt, snabbdiet, hårdträning å silikon, då kanske även jag skulle passa i den hihi...nej, det får va för min del ;)

Till sist hittade jag nu 2 saker till :)
Oxå jättesöt, för den som PASSAR i denna lilla tygbit hehe :)

Sen har jag, ni behöver inte hålla me mig, hittat ett par skor I WANT I WANT...

Hur coola som helst å ANNORLUNDA!!!

Nej men sttackars er som fått tittat/läst er igenom min "helt-plötsligt-modeblogg" :) Måste ju få variera sig ibland. Kan inte alltid va fräckisar, sjukdomar, hunkar å fyllehistorier ;)

LOVE YOU!

And Hey, give someone a BIG hug today, you never know when a person needed a hug the most!


One By One


Ååå, den här serien, vilken nagelbitare...jag gillar den skarpt! Och just att man inte vetat/vet vem det är. Man har fått fundera själv, Är de han? Kan de va hon? Nej, MÅSTE va han...osv
Och när varje avsnitt e slut vill man bara ha mer...å nu e det bara 2 avsnitt kvar :/

Å den e verkligen en blandning mellan LOST & Scream som nån sa...inte direkt barnvänlig eller vänlig för sånna som ICKE gillar denna typ av serier...

Undra om man någonsin skulle kunna gifta sig efter en sån här (som de vart me om)  sak? Nu vet ju inte jag hur det slutar men känner på mig att det kommer en uppföljare...

Nåt som gör att serien absolut INTE blir dålig e ju denna lilla pudding; CJ Thompson :)



Å nån ful kropp verkar han inte ha heller ;) Han får gärna ligga sådär hemma hos mig å läsa :)

Mjae, han vill jag se MER MER MER av :) :)

Nu ska jag DRÖMMA mig bort ett tag, dock inte till Harper´s Island!!!

Nervös,ont & inte trött...

Inte så konstigt som jag sovit och vänt på dygnet...men den enda hjälpen mot kramperna och illamåendet har varit att sova...har dock (peppar peppar...) mått en aning bättre idag, fått behålla lite mat å dricka. Inte precis så att man blir pigg av att inte få behålla nån näring i sig...hade funderingar på att åka in igen MEN vad tjänar det till??? Man får ligga i kanske 10h utan att få träffa doktorn å när man väl gjort de, ja, då får man åka hem...

Så imorn, lr idag ons, ska jag träffa min husläkare så får vi se vad han säger. Om jag nu måste åka in akut så har jag iaf en bra grund från en annan läkare som faktiskt tror på mig!

Jaja, vi får se imorn...e för nervös å har för ont för att sova så sitter å laddar uppp album på F.B. Dock lite äldre för e hemma hos familjen å där har jag bara mina gamla kort kvar...men de e ju kul det oxå, tycker jag å säkert ni som e med :) MEN vad seeegt det går...tar skitlång tid å jag som har 0 tålamod...HUA...jaja, får väl surfa runt lite tills de e klart :) Skulle ju kunna gå å lägga mig å fortsätta imorn men e ALLDELES för envis för att "bara-låta-de-va" SKA de va, så SKA det va...ORDENTLIGT !

Kanske hörs senare lr en annan dag :)

PÖSS


Nu får det va nog!!!


Så här känner jag mig just nu :( Speciellt me nyckelpigan i barret hihi :)

Va ju hundvakt igår, i nån timma, sen börja jag må lite smått underligt. Typ som natten till tors, då jag inte kunde andas. Så ringde vårdguiden å blev kopplad till SOS. En ambulans kom å de plocka me mig. Blev ännu en gång ipumpad med massa mediciner som inte ville hjälpa...väntan på D.S. va inte å lajja me å doktorn va DUM I HÖVVE!!! (Träffa btw 3 st å alla va lika knäppa, vad e problemet???)  Det konstiga var att andningssvårigheterna övergick i kramper i magen å i huvudet. Fick med. i tablettform som kom upp lika fort å så fortsatte de...hade inte fått behålla mat/vätska på över 12 h innan dom kom på att "AHA, hon kanske ska ha lite dropp", va nämligen så slut i kroppen så ramla å hade mig :(

Hade själv velat stanna kvar, att ha vart på akuten i över 15 h utan en smula förbättring känns inte OK! Men de fatta inte utan fixa en taxi å jag e nu hemma, utan förbättring :( Dagens sjukvård är PINSAM!!! Ska iaf göra en gastroskopi inom den snaraste tiden...bläää :(
"Kom in igen om du inte blir bättre"...jo tjena, ligga där på en britsjävel å få höra samma sak...NO THANKS!!! 

Så nu blir det soffan å en film, om jag pallar hålla mig vaken...så drygt, skulle egentligen vart i Linköping nu å firat David men men...kvar i berga som en pittskalle e man :( Ursäkta ordvalet, men ni som läser min blogg e nog vana vid de uttrycket å förstår min innebörd hehe :)

Kom å gör mig sällskap någon, skulle va evigt tacksam!!!

Hoppas ni andra har det MYCKET MYCKET bättre än mig just nu!!!

Kärlek till alla som skickat fina sms å mejl!!!

Hängbjörk=(

Ja, Carran e inte på TOPP! Trots de e jag hundvakt, iof inge jobbigt, bara "va" men halv 7 ska jag va barnis till ca 24...barnen e jättegoa å snälla men skulle helst vilja ligga i soffan...

Att jag e en "hängbjörk" beror på att natten till tors kunde jag helt plötsligt inte andas. Prövade alla möjliga allergimediciner jag hade men inget ville hjälpa så tog en "anapen" (adrenalinspruta), hjälpte ett tag, skaka som ett asplöv fick feber osv så ringde 112, ambulansen kom strax därefter å jag fick svårare att andas...läskigt :( Pumpa i mig mediciner som inte ville hjälpa + att jag var kopplad me slangar här å där så de kunde ha mig under observation...ca halv 11 dan efter va jag hemma igen...berodde på den höga gräshaltenpollen ute sa de...mådde lite bättre dan efter men fortfarande svårt att andas å e en aning skakig...därför hade jag hoppats på en lugn fredag. Men hade ju lovat va barnis så de funkar nog iaf...får ta det lugnt helt enkelt!

Å imorn fyller David år så e bjuden till Linköping, typ alla vänner ska dit...men orkar jag??? Jag får se, måste tänka på mig själv nu i första hand, räcker med att nån klipper gräset en bit bort så e de kört igen :(

Jaja, snart kommer Bella hit så ska väl umgås lite me henne innan jag ska bege mig iväg!

Hoppas ni får en undebar helg!

Snart får jag internet...WIIIEEE :)

Pussar!!!

M.J.

Nu har det vart hyllning för Michael Jackson heeela dagen lång...usch, hemskt :( Inte att de hyllat honom, snarare tvärtom, men att en sån ung och skicklig artist skulle gå och dö, det e inte OK! Och HUR han nu dog, ja det spekuleras det ju ännu i...sorgligt!!!

Säger bara R.I.P. Michael Jackson!!!

Valde denna bilden för det e så här jag vill minnas honom...inte som han såg ut nu på senare...stackarn, han kan inte ha haft det lätt :(



Nu har jag SEMESTER och den inleddes med en möhippa för Nettan :) Fy faen va kul det va!!! Ni skulle ha sett muppens min ;) Trodde jag skulle må piss eftersom möhippan ägde rum på en kryssning! Men vi satt å hällde i oss en jädrans massa rosévin på vägen mot Nettan å mot båten så jag gunga me ;) Skönt :) Vi hade en väldans massa bus & uppdrag hon skulle göra. sälja rosor, måla tatueringar å när vi skrek i visselpipan (vi hade en varsin) så va hon tvungen att skrika "Jag ska gifta mig" :)Va en del andra grejjer oxå :) Hon klara sig grymt bra å det var en mkt lyckad kryssning! Och TACK pappa för att du körde omkring me oss i 4h :) PUSS!!!

När vi satt å åt dan efter, blev bara Bella & jag kvar eftersom vi fastna i taxfreen så kom 2 killar å satte sig me oss. Drack lite Jäger (va skönt för började känna av lite "gungningar") Sen vare dags att stiga av, vi bytte nr, msn, facebook mm å sen så kom de till Berga :) Så jag var helt plötsligt själv med 3 killar :) Btw, de hette Henning(svensk), Mikael (svensk/Italiens) å så var det Dominique(Schweiz)...Jag laga mat åt dom å ja, Mikael hjälpte till, blev lyckat som tur va :) Efter det somna den ena killen i min säng, den andra halvsov soffan medan jag å Mikael satt å prata om allt å inget...PÅ ENGELSKA...haha, jag som e sååå dålig på de hihi :) Sen gick vi ut för att möta Malin å vi gick ju såklart till Sportbaren haha, men satan i gatan vad kul vi hade...den absolut roligaste helgen på LÄÄÄÄÄÄÄNGE!!! Tack alla inblandade :)

Nu tycker jag det ska bli fint väder så jag får njuta av min semester...vill ju typ dra till grönan, sola, bada, spela mingolf, grilla...ja ni vet...blir det fint snart så ska vi ut å segla me killarna :)

Neee. nu ska jag ta å hitta på nå annat, snacka skit me familjen kanske!? 

Hörs när vi hörs :)

Just ja, snart blir det av ;) WIIIIEEE...längtar :)

PUSSILUSS!!!