Happy

Har inte mått så här bra på bra länge. Känner mig alldeles varm inombords. Härlig känsla :) Tror det kan bero på att jag har så underbara vänner som ställer upp för en osv, man fikar,solar,festar å bara pratar en massa skit :) Självklart gör ju familjen sitt oxå, och alla djur man har, viket lyx egentligen för de som inte har djur av olika anledningar förstår nog inte hur mycket de ger! Som t ex mina bebisar, underbar varelser. Att de kan känna på sig att man e lessen/deppig, de e helt otroligt. Siri é specialist på å känna av mig, rätt va de e när man ligger här i sängen, ja då kommer hon smygande och lägger sig på huvudkuden å börjar hmmm...hur ska man förklara...hon liksom "pillar" i håret, precis som en människa skulle ha gjort när någon är lessen. Jaja...måste ju erkänna att jag har saker som skulle göra att jag skulle må ännu bättre. T ex ;

- Ha något eget, visst, familjen å djuren är underbara å det är billigt att bo hemma. MEN när de flesta av ens kompisar   har egen lägenhet och jag bor i en friggebod på 10 kvadrat å massa kartonger med grejjer som ska me till "nästa" hem...då blir man lite sugen.

-  En bättre inkomst vore inte helt fel, é ju dels därför jag bor hemma. Jobba 53% ger inte mycket pengar :(

- Är så lessen över att jag aldrig kan fullfölja mina studier. Anmäler mig till komvux gång på gång å så "händer" det   ALLTID nåt som hindrar att gå färdigt...ögon-och knäoperationer för att nämna några! Men nu till våren SKA jag bannemig fixa de här så jag når min dröm - Att rädda liv :)

- Pojkvän??? Vart é han??? Jag vill ha nån att kramas å pussas med å höra söta ord som bara en pojkvän kan säga :) Jaja, man SKA inte leta, rätt va de é så dyker han förhopningsvis upp på en vit häst å sjunger en kärlekssång utanför friggan haha :)

- Vill bli HELT frisk och slippa alla mediciner...tänker inte gå in närmare på det, men det suger att vara beroende av dom :(

- Gå ner i vikt, trivs inte alls i den här "kostymen" hehe. Men nu har simhallen öppnat så nu blir det till att simma MASSOR och styrketräna.

Finns säkert massa mer...men det här va det jag kom på nu...

Well, som jag skrev tidigare så mår jag faktiskt bra, trots alla bravader :)

                             

Bjuder på en glad bild etersom jag är glad just nu :D

GLÖM INTE ATT LEVA LIVET MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA ;)


Kommentarer
Postat av: mallan

Jag vill också simma =) simma tillsammans?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback