Helg :)

Helgen är här, fredag och jag gillar det skarpt :)

Som vanligt sker mina inlägg vid den här tiden men ni vet ju varför :)

Sitter här i min ensamhet, funderar och lyssnar på musik. Saknar nån så otroligt mycket, luta huvudet mot axeln, skratta och ha kul, sova i nåns armar...jaja, jag får väl vänta ett tag till antar jag, de verkar inte växa utanför i träden här inte hehe..

Har så mkt tankar i huvudet, tyvärr är jag inte redo att berätta några utav dom men det kommer. Egentligen borde jag skriva ner det för att på nåt sätt rensa pallet. Men det är lite känsliga ämnen så väntar helt enkelt, får skriva ner på papper som på den gamla hederliga tiden hehe :)

Sista jobbkvällen är över för denna vecka så nu är det en ledig helg framför mig som består av kuliga saker :) Idag bär det ev. av hem till Bella å Oscars nya hus :) Ska be Bella färga håret på mig, det är nackdelen med hår...har man ljust så växer den förbannade råttfärgen ut..har man färgat håret mörkt tvättas det ur och det ljusa växer ut! Så nu blir det en ny omgång färgning. Förutom färgning blir det middag, Let´s Dance, Solsidan å myyys :)

På lördag bär det av till söder för en pubrunda med "singel-brudarna"...OM jag orkar..hoppas för de vore såå kul :) Komma ifrån Berga, Bergafolk och Sportan!! Se lite nytt folk :) Kanske det växer nån herre på nå träd där jag kan haffa hihi

Vi får se hur det blir!

Ska försöka packa ihop här och klättra upp i min "lumparsäng" haha.
Men snart ska den väck, saknar MIN säng så vem vet, på lördag eller söndag kanske jag har MIN underbara säng här + en större TV :) WIIIEEE!!

Idag fredag blir det full rulle på dagen. Ska va hos en terapeut kl:14 och problemet e att jag har tvättid då. Ska gå ner i tvättstugan innan å se om den e ledig innan jag går, så hinner iaf 2 maskiner tvättas innan jag ska iväg. Sen ska här STÄDAS!!! Ska in på bokhandeln å köpa lite grejjer så jag kan sortera lite pappaer osv. Just ja, pappsen kommer oxå å ska hjälpa pygmen Carran att sätta upp lamporna och limma en låda...ja, full fart helt enkelt :) Men det e skönt, orkar inte sitta å rulla tummarna. Kanske dessa jobbiga tankar försvinner för en stund...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback